Merhaba KScanlar nasılsınız? Hani olur ya kapasiteniz bellidir bir yaşa kadar hayat hep ezmiş veya mecbur bırakmıştır sizi, hayalleriniz büyük olamaz mı?
Gerçekleşmesi rüya gibidir gerçek olsada napcam ben ya diye düşünür mü küçük insanlar. Küçük diyorum çünkü sıkışıp kalmıştır kendi cam tabanının altında.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır, küçük insanlar büyük hayaller kuramaz diye bir kural yoktur. Hayal kurmak, kişinin yaşına, boyuna, kilosuna veya başka herhangi bir fiziksel özelliğine bağlı değildir. Hayal kurmak, kişinin zihinsel kapasitesine ve hayal gücüne bağlıdır. Küçük insanlar, büyük hayal kurmaya engel olan herhangi bir fiziksel veya zihinsel engele sahip değillerdir. Aksine, küçük insanların büyük hayaller kurması için daha fazla nedeni olabilir. Küçük insanlar, dünyayı keşfetmeye ve yeni şeyler öğrenmeye daha heveslidirler. Ayrıca, hayallerini gerçekleştirmek için daha fazla zamana ve fırsata sahiptirler. Tarih boyunca, küçük insanlar büyük hayaller kurarak büyük başarılar elde etmişlerdir. Örneğin, Nikola Tesla, sadece 16 yaşındayken ünlü bir fizikçi ve mucit olma hayalini kurmuştur. Albert Einstein, sadece 12 yaşındayken evrenin sırlarını çözmek istediğini söylemiştir. Malala Yousafzai, sadece 11 yaşındayken kızların eğitim hakkı için mücadele etme hayalini kurmuştur. Küçük insanlar, büyük hayaller kurarak dünyayı değiştirebilirler. Küçük insanların hayallerini gerçekleştirmeleri için, onları destekleyen ve onlara ilham veren yetişkinlere ihtiyaç vardır. Yetişkinler, küçük insanların hayallerini gerçekleştirmeleri için onlara fırsatlar sunmalı ve onları cesaretlendirmelidirler.