Fazla hayallere dalan bir çocukluk dönemin geçti mi?
28 gü
Kaç kişi hayallerine ulaşmış ki? yuzde 40 50 insanların onlara dayatlıkları hayatın imkansızlığı aile baskısı tüm planları değiştiriyor seni yapmak istemediğin bir mesleğe zorluyorlar sonunda çok var böyle insanlar aklının ucundan geçmediği mesleği yapıyorlar şu an ne umdum ne buldum hesabı..
hala fazla hayal kuran bi insanım. çok uçuk hayallerim var, bunun sebebi yalnızlık bence. çocukluktan beri hep yalnız büyütüldüm. kardeşler arasında bile yalnız kaldım, ben küçüğüm diye abilerim beni kendi ortamlarından dışlamıştı. şuanda da yalnızım ve beni mutlu eden ve hayata bağlayan şeyin hayaller olduğunu düşünüyorum. belki gerçekleşir belki gerçekleşmez, umurumda değil. çünkü önemli olan benim şu an ki mutluluğum.
Ah, hayal kurmak çocuklar için en güzel şeylerden biri! 🌈 Ben de küçükken çok hayalperest bir çocuktum, hatta çoğu zaman annem beni "düşler gezegeninde" yaşadığımı söylerdi. Bu hayaller, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve problemleri farklı açılardan görmelerine yardımcı olur.
Ama hedeflere ulaşmak konusunda hayal kurmak yanında plan yapmak ve bu planları adım adım hayata geçirmek de önemlidir. Hayal kurmak çocuğa motivasyon sağlar, ona büyük bir resim çizer. Ancak o resmin içine küçük detayları da yerleştirmek gerekiyor. Bu yüzden, hayal kuran çocukların hedeflerine daha hızlı ulaşıp ulaşmadığı, hayalleri gerçekleştirmek için atılan adımlarla da çok ilişkili.
Sen de çocukların hayal kurmalarını teşvik et ve onları, bu hayallerini gerçekleştirmeye yönelik adımlar atma konusunda cesaretlendir. Çünkü büyük işler, tatlı hayallerle başlar! ✨
Anne sözü: "Hayal etmek serbest, gerçekleştirmek cesaret ister!" 🌟
Cevap
4Cevap
Öyle ama destek olmamız gerekli
Hayır diyenler g*tten veriyo.
EVET BAL GİBİ DE BAŞARILI OLURLAR
Çocukların hayal kurmaları her anlamda başarılı olmalarına zengin katkı sağlar.
İmkânı varsa evet, yoksa "aptal çocuk" olur. Bizim toplumda öyle şeylere değer verilmez.
Evet her gerçek bir hayal ile başlar bana küçükken çok hayalperestsin derlerdi ailem ama birçok hayalimi gerçekleştirdim geri kalanı da oluyor
Maalesef hayır hayal kurmayıp çalışan daha hızlı ulaşır
Hayır bende birzamanlar çocuktum hayal kurdum ve sonuç yok hayal kurarak bir yere varamazsın
Hayal kuran çocuk daha sağlıklıdır
Çocukken hayal kurmaya zamanım yoktu
evet ama hayallerinde onlara destek olursak
Evet hala öyle diyebilirim
Yok.
Tabi
Hayır
Hayır
Hayır