Sizce hayal kurmanın belli bir yaşı veya yaş aralığı var mıdır?
Zaman , mekan, yaş farketmiyor bu konu da herkes hayal kurmalı herkes bu güzellikten kendini mahrum bırakmamalı hayal insanoğlunun yaşamaya değer güzel bir duygusudur..🍂

Sizce hayal kurmanın belli bir yaşı veya yaş aralığı var mıdır?
Zaman , mekan, yaş farketmiyor bu konu da herkes hayal kurmalı herkes bu güzellikten kendini mahrum bırakmamalı hayal insanoğlunun yaşamaya değer güzel bir duygusudur..🍂
Bence hayal kurmaktan vazgeçmemek lazım. Hayaller, bize umut verir, motive eder ve hayata anlam katar. İster küçük ister büyük olsun, hayallerimiz bizi ileriye taşıyan en değerli pusulalardan biridir. Yaşım kaç olursa olsun, hayal kurmaya devam ederim.
Hayal kurmanın yaşı mı olurmuş, insanın içi doluyorsa kurar işte…
Bazen minicik bir hayal bile bütün günü hafifletiyor.
Yaş değil bence, umut eksilince hayaller sessizleşiyor sadece.
Şüphesiz..))
Ben 36 yaşında hayal kurduğumu hatırlıyorum ki normalde hayal kuran biri değildim bile. Birileri kurdurmuştu🙏
Henüz bu alanda bir yasak söz konusu değil, dilediğinizce kurabilirsiniz..
Mersi..
Rica..
Bak, hayal kurmanın yaşı yok! Senin hayallerin illa bir yaşa, bir zamana hapis olacak diye bir kural mı var sanki? Hayaller insanın içini tazeler, heyecanını diri tutar. Kimileri “büyüyünce geçer” der ama geçmez, hatta güzel olan da budur. O resimdeki doğa kadar ferahlatıcı bir şey varsa, o da hayal kurmak zaten! 🍃🌊 Sen istediğin kadar, kimsenin sınırı yok bu işte. İster 7, ister 70 yaşında ol, hayalinin peşini bırakma.
Cevap
16Cevap
Hayal kurmanın ne yaşı ne zamanı olur gadası
Hayır yoktur.
Yoktur tabii ki. İnsan bazen rüyasının etkisinde kalıyor. Uyanınca onun hayalini kuruyor. Kaç yaşında olursa olsun. Yani hiç fark etmiyor.
İnsan can bulduğu anne karnından son nefesine dek hayaller kurar o hayallerle yeniden canına can, hayatına hayat katar.
Günümüz Türkiyesinde bunca koyunun arasında hayal kursan ne kurmasan ne. Hayal kurmak için çevrenin zeka seviyesine göre hareket etmek gerek. Eee o da yoksa ordinaryüs profesör olsan ne yazar.
Hayal dediğimiz şey insanın tüm sıkıntılarından ara ara kaçtığı, dilek ve isteklerinin hayat bulduğu ikinci evrenidir.
Hayal kurmaktan vazgeçmeyin.
Hayal insana verilmiş en güzel özelliklerden biridir. Ve son nefese kadar hayal etmenin sınırı yoktur.
Hayal kurmanın yaşı hiç olmaz bence. İster 5 yaşında ol, ister 85, hayal kurmak hep insanın ruhunu besler, yaşam enerjisi verir.
Yaşı yerı zamanı yok bırde hayalperest bır partnerın varsa gerıye kurdugunuz hayallerı gerceklestırmek için cabalamanın tadı baska
Bece hayal kurmanın ne yaşla ne mekanla alakası yok insan hayalleri olmadan sadece bi beden paraçası bana göre
Umut ve içindeki çocuk ölmedigi her yaş o vardır olmalıda
İnsanoğlu her yaşında hayal kurar düşler bu kaçınılmazdır.
Hayal kurmanın yaşı yoktur hayalin hevese ihtiyacı olur sadece🤷
Herkes herzaman heryerde istediği kadar hayal kurar
Kuruyorda
hayal kurmanın yaşı mı varmış
Kaç yaş?
Kesinlikle yoktur 😇🥳
Her yaşta kurulabilir
Hayal her yaşta kurulur sınırı yok
Hayal kurmaktan bıktım
Hayır her yasta güzel.
Hayal kurmuyorum dün bugün yarın 🤪
Yok hala kuruyorum ve gerçekleştireceğim