Güncellemeler
+1 yıl
...

gün içinde iki üç ile giden birinin tarifeli uçak kullanmasını savuması tamamen çapsızlık ucuzluk mantıksızlık ama bunu anlamayacak kadar daha salak bir kitlesi olunca sorun olmuyor sanırım. kılıçdaroğlu özel uçağı chp lideri olarak bile kullanıyor ayık gezin çapulcular.
Kılıçtaroğlu hayal aleminde yaşıyor. Asıl Korkunç olan kılıçtaroğlu nun seçimlerde Erdoğan'nın karşısına çıkmaması. Kendisi halkın arasına indiğinde bir ara yumruk yemişti vatandaştan hem hangi söylediğini yapti ki Kemal kılıçtaroğlu bunu yapsın? Heykele ıvır zıvıra chp kadar harcama yapan yoktur zaten hizmet yapmamakta da aynı şekilde birinciler Temel Atmama töreni yaparak tarihe geçtiler zaten.
Erdoğan halktan korkuyor demeleri yok mu birde 😏 kaç eve çay içmeye gitti kaç eve iftara gitti kaç esnafa uğradı yolunun üstündeki yüzlerce haber bulursunuz. Şu saçma romantizmi bırakmak lazım artık.
Türkiyede bir başbakan asıldı, bir başbakan suikaste uğradı ve yurtdışında Erdoğan kaç kere hedef gösterildi saymak zor. Türkiyenin ne kadar düşmanı olduğunu yaptığımız eski savaşlara bakarak öğrenin.
Saray saray bıktırdı şu muhabbet artık, sanki sırtına sarıp götürecek adam öbür dünyaya. Adam ol insanlar seni dinleyip oy versin sen git kullan sarayı o zaman. Ki bu saray diye bağırıp duranlar başkan olsalar kuş tüyü yastıklarda ayık durmazlar.
Atatürk te savaştan çıkan ülkede dünyanın en büyük yatını savarona yı almıştı. Bu Atatürk'ü kötü bir lider mi yapar. Helal olsun
Çok haklısın kardeş, REİS bir gün içinde birden çok ülkeye gittiği oluyor. tarifeli uçak mı beklesin? Düşünsenize, tüm devlet başkanları toplantıyı bitirmiş, masadan kalkmak üzere Bizim REİS '' kusura bakmayın, benim uçak rötar yaptı'' mı desin.
Kıvırdaroğlu, B. kşener, Yunanoğlu Koç'un bilmem nenin jetleriyle geziyorlar. Onlar niye tarifeli uçak beklemiyorlar? İlerde onlara bedava jet tahsis edenlerin kuklası olacaklar, besbelli. Hatta Yunanoğlu Koçlar'ın kuklası olmuş adeta. Minneti var çünkü.
@bendemetim1919 Erdoğan chp'nin lideri olsaydı emin ol her köşe başına heykelini dikerlerdi bunlar. Ama şimdi Erdoğan dünyanın en iyi işini yapsa paraya boğsa bunları, bizi parayla boğup öldürmeye kalktı derler.
Avrupa da Amerikada hayat iyiymiş Türkiyede fakirlik varmış bu aralar buna taktılar kafayı.
Örneğin : Fransayı ele alalım. Sömürgelerinden yılda 500 milyar dolar gelir elde ediyor. Bu ne demek? Fransa afrikada vs garibin mazlumun kafasına vurup elinden ekmeğini aşını alıyor açlığa susuzluğa mahkum ediyor ülkesindeki vatandaşını refah içinde yaşatıyor.
Benim devletim dünyanın başka yerlerinde zorbalıkla hırsızlıkla masumu öldürerek para bulup bana getirecekse varsın o para olmasın yerin dibine batsın. Amerika mesela ırak Suriye ve daha bir çok ülkeleri soyarak zenginleşti, ırak Suriye de diğer Avrupa ülkeleri de vardı bilirsiniz. Mazlumun garibin canını alarak zengin olacak rahat yaşacak ve bundan utanmayacaklarsa buyursunlar gitsinler Avrupaya Amerikaya rahat yaşasınlar.
Şunuda söylemek lazım Yönetimin içinde de halkın parasını çarçur eden çalan varsa Allah bin türlü belasını versin.
Uçaktır saraydır bu saçma söylemlerden bahsetmiyorum devlet devlet gibi olmalı gerekirse 100 tane uçağı olur gerekirse 10 tane sarayı olur. Devletin ağırladığı misafirler mahalle bakkalı değil en nihayetinde bize yakışır şekilde olmalı.
Kardeşim bak Kılıçdaroğlu profilden kaybediyor en akılcı eleştiri ve tespitleri yapsa bile bir Muharrem inceden bile iyi değil yok Allah affetsin tip memur itemi kusura bakmasın bu işler öyle yıllar önce weber bunu ispatladı
Cevap
15Cevap
Demin izledim haberlerde adam diyor ki ne yani dünyayı gezeceksin tarifeli uçakla mı gezeceksin? Bunun ülke yönetmekten haber yok diyor. Ulan adam ülke yönetmeyi sarayda oturmak, trilyonluk makam arabalarına binmek, 13 süper lüks uçakla dünyayı gezmek zannediyor. Ulan cahil kara cahil G20'de İngilizce yapılan anonsu anlamıyorsun öküz gibi etrafına bakıyorsun diğer devlet başkanları ne yapıyorsa aynısını yapıyorsun. Liderler toplantısında diğer liderlerle konuşamıyorsun tercümansız. Oyunda dışlanmış çocuk gibi bir köşede kös kös otuyorsun. Allah'ın sonradan görmesi.
Yerli otomobil, insansız uçak, tank üreten ülkenin CB nını öldürülmesi için tarifeli uçağa bin diyor sonra koltuk kılıçtarogluna kalacak
@Deliyimbendeliyim kardeşim sem iyi bir yönetici olursan kimse seni öldürmeye kalkmaz. Hadi dediğin gibi olsun bana 13 SÜPER LÜKS UÇAĞI bir açıklar mısın ya? 1-2 tane uçak neyine yetmedi? Bir de neden SÜPER LÜKS UÇAK? Adama koskoca yolcu uçağını ev gibi yapıp tahsis etmişler iyi de neden? Bu adam gitse gitse ABD’ye Avrupaya, Afrika’ya gidiyor. İktidarı döneminde bile kaç sefer Koreye, Çine, Japonyaya gitmiş? Yine hadi uzak yerler için uçak tahsis ettiler diyelim 13 SÜPER LÜKS UÇAK OLMADAN DA GİDER GELİRSİN. BU ADAM BİZİ S1K1YOR.
Halktan koptuğunun göstergesidir bu, Merkel apartmanda oturdu 18 yıllık iktidarında.
Almanya basbakani merkel tarifeli ucuyor , 1 tane ucagi var oda bozuluyor hep 😂😂 bizimkinin donu yok götüne giyme 7 tane ucak 5 saray 5 bin koruma Kral lar padisahlar yasamadi bu hayati 😡😡😡 birde milletin prasi ya
almanya illiminatinin merkezi onu kim öldürecek var mı düşmanı
@Deliyimbendeliyim halk adam gibi durursan niye öldürsün ,, calan soyan adam korksun elestiriye tahammül edemio , ben ekonomistim dedi cikti 😂😂😂😂
kennedy neden öldürüldü bi araştır bu kafayla pek yaşamazsın sen
@Deliyimbendeliyim oda bi ibnelik yapmistir , amerika dünyayi sömürüyor , avrupada niye baskanlar markette geziyor korumasiz 😂 cahil dünyadan haberin yok köyde oturmus yorum yapio 😂😂😂 biz avrupa amerika dünya ya gezelim bu kör cahile laf yetistirelim , helllo how are you desek ne diyon der bize amerika diyo köylüü
Kardeşim bak Kılıçdaroğlu profilden kaybediyor en akılcı eleştiri ve tespitleri yapsa bile bir Muharrem inceden bile iyi değil yok Allah affetsin tip memur itemi kusura bakmasın bu işler öyle yıllar önce weber bunu ispatladı...
Uçakları satar, envarterde 1 tane uçak tutar, onunla Dünya'yı dolaşır, Erdoğan'dan sonraki Cumhurbaşkanı. Erdoğan bunu düşünemiyor mu? Bence muhalefet tarafından bir edit gelmeli. CB Erdoğan anlamamış mevzuyu.
Uçağı satıp halktan korkmayan yanlarında seyehat eden Cumhurbaşkanı, satılmış demektir yerli otomobil, iha siha vs herşeyi durdurup abd ye hizmet ediyordur geçmişte gördük kennedy neden öldürüldü
benim başmareşal padişah osmanlı torunu başkomutan hazreti efendileri recep tayyip ersoğanım tarifeli uçaklarla gezemez. itibardan tasarruf olmaz. eyyy halk vergini vermeye devam et sorgulamayı kes.
burayada kaynağını bırakayım ne zaman böyle dedi konuştu diye soranlar olmasın diye :)
Iyy aktroll kaynıyo burası :) noldu la maaşlar yatmadımı :))
Benim aklıma hemen şu geldi. Babam ölünce ne varsa satıp satıp yiueceğim.
Aynen aynen meral akşener de satacaktı zaten jdjdjdjdjdjdjddjdjdj
Boş şeyler ve buna kanan beyinsizler topluluğu. Ne yani uçak satınca memleketimi yöneteceksin beceriksiz!
Halkı aşağı göreceksin ki seni büyük adam sansınlar
Anladı kaybedeceğini Yezid oğlu Yezid.
Hiç biri samimi gelmiyor.
acaba kendi binmiş mi bu dediklerine
Mallık parayla değil bedava arkadaşlar
Zaman değişiyor farkında değil
Muhteşem bir cevap
Kılıçtr bey bu akılla daha çok sayar yerinde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?