Gündem konusunda 644 cevap paylaştı. Giderken bir zahmet kılıçdaroğluyla bahçeliyi de götür.. Beceriksizce "güya" muhalefet yaparak seni gizli gizli destekleyen "kankaların" onlar..
Bu ülkede halen Atatürk gibi liderler var..
Osman Pamukoğlu‘nun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ten sonra askerleriyle beraber omuz omuza, sırt sırta çarpışan tek ”General” rütbeli subay olduğunu,
1993 – 1995 yıllarında dönemin Genel Kurmay arşivlerinde 13.000 küsür olan PKK dağ kadrosunu 5.000’lere indirdiğini,
PKK’ya karşı yapılan 24 sınırötesi harekatın 21’ini Osman Pamukoğlu’nun yaptığını, Türk ordusunda 5 kez Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı alan tek subay olduğunu biliyor muydunuz?
www.emreozcan.net/.../osman-pamukoglu.jpg48 Yorumla- +1 yıl
@Faruk77 hazır yağlı urgan demişken, bu görsel de onunla ilgili.. :)
galeri12.uludagsozluk.com/.../...iyoruz_726742.jpg - +1 yıl
@Faruk77
ama gelemez.. çünkü halkın çoğu torpilci, menfaatçi, kimden bir kıyak görse hemen oyunu ona veren tipler..
bir kısmı da bildiğin saIak.. sanıyorlar ki akpden önce her şey korkunçtu, sokağa çıkamıyoprduk, ekmek bulamıyorduk falan.. :D
Al işte, asıl şimdi sokağa çıkamıyoruz.. Yakında ekmek de bulamayacağız..
Ama o zaman bile bu öküzler aynı partiye oy verecekler..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın en aptalca karikatürü. Soran kişi, aşağıda bir yorumunda Yüce Türk milletinin kaderi hiçbir zaman 1 adama bağlı olmamıştır demişsin ama paylaştığın karikatür hiç de öyle demiyor. Size inanamıyorum ya şunu sevdiğiniz kadar Allah ve Resulünü sevin.
03 Yorumla
Soran+1 yılkonumuz siyaset nasıl dine girdin? Başka bir başlık altında din tartışalım. işte hep böyle dinle siyaseti karıştırdınız için kafanız b. k tan çıkmıyor
Soran+1 yılİkinci olarak Atatürk Hiçbir zaman '' ben gidersem ülke biter'' dememiştir Aksine '' BENİM NACİZ VÜCUDUM ELBET BİRGÜN TOPRAK OLACAKTIR FAKAT TÜRKİYECUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR'' demiştir
Cevap sahibi+1 yılSenin kafan b. ktan çıkmıyor. Bu kişi hakkında senle tartışmayacağım çünkü biliyorum hiçbirşeyi anlamayacaksın. Öyle dememiştir diyorsun da paylaştığın karikatüre bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCumhurbaşkanı giderse ortalık boş kalır. Türkiye'yi yönetebilecek güçte ne bir parti ne bir adam var şu ülkede. Bence Rte iyi idare ediyor diğer alternatiflere kıyasla.
36 Yorumla
Soran+1 yılYüce Türk Milleti her zaman başının çaresine bakar. Tıpkı Göktürklerden beri devletsiz kalmadığı gibi. Yüce Türk Milletinin kaderi hiçbir zaman 1 adama bağlı olmamıştır.
Cevap sahibi+1 yılNeden zamanında Atatürke bağlı değil miydi kurtuluşumuz?
Soran+1 yılAtatürk olmasa başka bir Atatürk çıkardı. Ama atatürk hiçbir zaman '' ben olmasam bu ülke yok olurdu '' demedi. Aksine '' BENİM NACİZ VÜCUDUM ELBET BİRGÜN TOPRAK OLACAK FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR'' demiştir. ARada ki fark bu işte
Cevap sahibi+1 yılAtatürkle karşılaştırmak anlamsız zaten.
- +1 yıl
Evet MK ile karşılaştırılması yanlış çünkü davaları çok farklı. O yüzden RTE > MK bize göre. Size göre de tam tersi. Siz tam tersini deyince haklı oluyorsunuz. Biz böyle deyince yobaz oluyoruz. İşte sizin mantığınız bu.
Cevap sahibi+1 yıl@Bildiğimkadarıyla konuyu kapatayım dedim niye hortlattın :D
+1 yılAtatürk bile '' BEN ÖLDÜKTEN SONRA BİLE TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKİ KALACAKTIR '' demişken bunun gitmesi pek anlam ifade etmiyor
74 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bilinçsiz toplum olduk artık Allah sonumuzu hayır etsin...
- +1 yıl
bile? Niye ölümsüz felan mı?
- +1 yıl
Ne alaka? Sen şu yazdığının neresinde mantık buldun da benden açıklama bekliyon? @Bildiğimkadarıyla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılülkemizin salak insanlarından aldı gazı hepiniz kölemsiniz dese de gene akp ye oy verirler diyorum işte başkanlık sistemini halka onaylatmak için şu terörle canlı bombalarla gözümüzü korkutuyolar
40 YorumlaO giderse yönetecek adam yok.
Bahçeli mi veya kemal mi yönetecek?😄74 Yorumla
Soran+1 yılYüce Türk Milleti nin kaderi sıradan bir adamamı bağlı? Yüce Türk Milleti şimdiye kadar hiç devletsiz kalmamıştır göktürklerden beri. Bence Yüce Türk Milletinin kaderi tayyibe değilde tayyibin kaderi yüce türk milletine bağlı. Yüce Türk milleti giderse bu ülke yıkılır. Ve tayyibin cumhurbaşkanlığıda elinden gider.
Soran+1 yılhaklısın ondan iyi hırsız yok.
Yaptığı iyi şeyler kötü şeyler meydanda.. Kendisi ne bir fatih, ne bir kanuni :) Cumhuriyet halkındır, özgürlük Türkiye'nindir.
30 YorumlaMumkunse gitsin,, bu millet hic bir zaman sahipsiz kalmadi kalmaz da. Bu adam ben yaptim dedigi zaman benim sinirlerim Zipliyor lafa gelince susmaz icraat hic yok.
20 Yorumla
+1 yılSacmalik.
Bu ülke ondan öncede vardi, ondan sonrada olacak.50 Yorumla
+1 yılBenim naçizane vücudum toprak olacak ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebed yaşayacak diyeni dinlemeyi tercih ediyorum
51 Yorumla
+1 yılülke yıkılmaz da kendini ona teslim edenler yıkılır, bişey de kaybetmeyiz
30 Yorumla
+1 yılTC bir adama bedel değildir olamaz da. Senden önce de TC vardı senden sonra da biz var olana kadar olacaktır.
20 YorumlaBasiretsiz insanları etki altına almak için söylenmiş bir sözden öte degil..
30 Yorumla
+1 yılBir siyasetci kerameti kendinde görmeye başladı mi devletle olan ilişkisi kalmamıştır gibi iyi bir sözü vardı ATATÜRK ün.. bir gitse de denesek görsek
10 Yorumla
+1 yılDünya yüzyılın lideri selahattin eyyübisi diye başlık atıyor bizimkiler ellerinde bira şişeleri hırsız diyorlar ya bir hadi ordan gidin şu memleketten ülkeyi sevmiyorsanız defolun gidin
31 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane bira iç
bir kürt olarak
atatürkü sevmesemde saygı duyuyorum
başarılı buldum bu karikatörü gerçekleri yansıtmış helal olsun20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılterör örgütü lideri duran kalkan rte yi yıkmak istiyoruz diyor sence giderse onlar kazanmıs olmaz mı?
38 Yorumla
Soran+1 yılYüce Türk Milleti şimdiye kadar ne devletsiz kaldı nede yıkıldı. Yüce Türk Milletinin kaderi tayyibin elinde mi? Yüce Türk Milleti hiç bir zaman yıkılmaz. yıkılsa bile yeniden devlet kurar tıpkı göktürklerden beri olduğu gibi
Cevap sahibi+1 yılben devlet yıkılır tekrar kuramayız demiyorum 2 itin lafıyla koskoca türkiye cumhuriyetinin baskanı gidemez giderse terör kazanır onu vurguluyor bence abartılacak bişey yok
Soran+1 yılit kim oluyor? muhalif olanlar it mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl10 tane terör örgütü birleşip iktidarı yıkıcaz diyor onlar it ama terör sevicilik yapıp şerefsizlik yapanlar onlardan daha da it onların yanında olanlar haysiyetsiz ve namus yoksunudur mualiflerle ilgili bir sözüm ya da yakıstırmam yok
Soran+1 yılSize göre tayyibe karşı gelen herkes ''dış mihrak, terörist, bu ülkenin yıkılmasını isteyen kişi'' siz böyle bakıyorsunuz olaya tıpkı tayyibin ''benim %50 lim sizin %50 niz '' deyip milleti ayrıştırdığı gibi
Cevap sahibi+1 yılarkadasım sen pkk yandaslıgı yapıyosun Şu an ben teröristler ittir diyorum ben it degilim diyosun rte kompleksine girmişsiniz hepiniz ben adama oy bile atmıyorum ama biraz birleşmeyi ve milli olmayı ögrenin acıda bölünmek yerine birleşmek yüce türk milletinin ve bu topraklarda yasayan herkesin gelenegidir kafanın aldıgı kadarıyla bunları düsün
Soran+1 yılŞehide kelle diyen adamla bütünleşemem ben
Cevap sahibi+1 yılhdp barajı geçsin diye tüm partiyi seferber eden kancıklarla da ben birleşmem desem senin kadar sıg ve kafasız olacagım o yüzden demiyorum allah ülkeyi ırkçılardan ve ayrıstırıcılardan kurtarsın terör sevici hainler kanların da bogulsun
+1 yılhaklı bu ülkeyi ecevit, sezer, kenan evren yeterince çökertti bu adamda kriz olmadı dahada gitmez
22 Yorumla
Soran+1 yılsen bacak kadar boyunla 1996 lısın ecevitin yönetemediğini nerden biliyorsun kenan evrenin kim olduğunu biliyormusun ya da sezer in :D babanın sana anlattığı masallarla gelme buraya
- +1 yıl
tarihi araştırdım devlet arşivlerine baktım bilgi almak için birilerine sormam araştırır okurum ve ecevitin dönemi ülkenin halini sen dışarda dolaşırken ben ecevitin batıracağı devleti nasıl kurtaracağız diye düşünüyordum.
Ne padişahlar, liderler geldi gitti. Yıkılmadık. Şimdi mi yıkılcaz? 🐣
30 YorumlaLütfen denesin istifa etsin gitsin uzak diyarlara tatil falan yapsın.
40 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Halk bölünürse ancak Cumhuriyet yok olur oda vatanseverler yaşadıkça olmayacak
10 Yorumla
+1 yılHayko bağdatın bir yazısı var başlık ise şu : ölümü gör gitme.
00 YorumlaBu milletin manevi değerlerine vurduğu kaçıncı balta sayamadım. Hiç bir lider kendini bu kadar küçük düşürmez.
00 Yorumlaöyle bir sözünü duymadım ama demişse mübalağa etmiş.
00 Yorumlaşu bulunduğumuz ortamda giderse hakkaten ekonomi mahvolur krize girmek kaçınılmaz olur türkiye için
20 YorumlaDoğru bir söz. O giderse Chp iktidara geçip doğuyu da kürtlere verir.
15 Yorumla
Soran+1 yıliyide iktidarda tayyip yok ki hemde chp neden doğuyu versin. pkk kendi mezarlığını ve kendi okulunu akp iktidarı döneminde yaptı. şu an orda devlet yokki son 15 senede azdı pkk
- +1 yıl
Atatürk'ün kürdistan hakkında talimatnamelerini okursan anlarsın. Savaş sırasında kürtler yanımızda bedavaya savaşmadı. Tayyip'in iktidarda olmasına gerek yok, cumhurbaşkanlığında ki gücü partiye de yansıyor. Şu an için yerini dolduracak birisi yok. Son zamanlarda terör istediğini bu ülkeden alamadığı için azdı. Sürekli eylem yapmaya çalışıyorlarsa bu da ülkenin gittiği yönün doğru olduğundan kaynaklanıyordur. Birde hdp yi meclise kimin soktuğu belli. Chpli bir çok sözde vatansever insan Tayyip'in önünü kesmek için Hdp ye oy verdiler. Bilinçsizliğinin farkında olsalar da kendi hatalarını sorgulasalar keşke. Bu ülkede terörün bitmesi için o pislikleri meclisten atıp, sistemi değiştirmek şart.
Soran+1 yılyahu chp nin bu seçimdeki oyuyla eski seçimdeki oyunu karşılaştır bakalım azalmış mı
- +1 yıl
Neden azalma olsun ki? Erken seçimde sandığa gidenlerin sayısı arttı. Hem siz demiyor muydunuz Chp liler tatilde olduğu için sandığa gidemiyor diye.
Hem ben Chp li olup Hdp ye oy veren bir çok insan gördüm. Hdp barajı geçince sevinen Chp liler gördüm.. Whatsapp da mesajlar duruyorsa atabilirim hiç fark etmez.
benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRabbim korusun sayın Cumhurbaşkanımızı ve tüm ekibini. Amin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılM Kemal için olmasaydı olmazdık lafından farkı yok.
10 Yorumla
+1 yılmümkünse bahçeli ile kılıçdaroğlunu alsın yanına ;)
00 YorumlaGündem konusunda 325 cevap paylaştı. siz dünyalar galaksiler liderinden daha mı iyi bileceksiniz? dağılım bakem şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu lafı yeni gördüm eğer bu gerçekte söylenmişse kim söylerse söylesin önemli değil ben şöyle düşürüm demek ki Ülkenin Temelini çok tırtıklamış ki çürütmüş iyice bir çekilse yıkacak açık açık çok büyük zarar verdim demek istemiş.
00 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılbunla aziz yıldırımı aynı potada eriteceksin ya, biri ülkeyi bırakmaz biri feneri, sağlam diktatörler
00 Yorumla
+1 yılNe içti acaba merak ediyorum bende o kafaya ulaşmak istiyorum
10 YorumlaAsıl ben gidersem TC yıkılır da bırakıp gidemiyorum işte sizi bakmayın
00 Yorumlahee mk düşünceleri mi yazayımda içeri tıksınlar, ajansın zaten kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyninizi Nasılda Çok çabuk Yıkıyorlar hemen Ah Memleketimin İnsanları ah...
20 Yorumla- Gündem konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılO diyorsa, doğrudur...
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcaba ne bo. k yedinde bu lafı söylüyorsun önceden hangi lider giderse gitsin Türkiye yıkılmazdı
00 Yorumla
+1 yılbir sktirsn gitsin gereksiz adam
30 YorumlaKarikatürün aynısını düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılbir hadi ordan git diyorum :)
10 Yorumla
+1 yılevet giderse tc yıkılır
27 Yorumla
Soran+1 yılpeki yüce türk milleti taa göktürklerden beridir nasıl devletsiz kalmadı tayyip olmadan
- +1 yıl
geri kafalıkızım o zaman sorarlar adama kocaman türk milleti neden dünyaya hükmederken şimdi bu kadar küçüldü osamnlıyı yıkanlar kimdi hani nerde osmanlı senin taricilerin son osamnlı imp. geri kafalı ilan etmedimi ne gerek vardı harf devrimine halifelik neden kalktı ve niçin kaldırıldı son yirmi senede türk olduğunuz anladık uzun adam bu ülkeye allahın bir lütfu ama siz anlamazsınız nerden bileceksini otuz sene önceki durumları gitte babana annene sor eski durumarı şimdi ne olacak cepleriniz para dolu son model cep tlf. ohhh ne ala
- +1 yıl
cevap verme sakın ne desem anlamazsın sen düz mantıksın sen git anıt kabire saygı duruşunda bulun
Soran+1 yılsen tam bir akkoyunsun . millet kredi borcu batağında ülkenin heryeri olmuş mayın tarlası gibi patır patır patlıyor. sen hala uzun adam diyorsun. Atatürk gibisi gelmez bu ülkeye
- +1 yıl
benim neden kredi karı borcum yok canım. Neyse sen atatürkü bekle tekrar kalkar gelir canım ufffffffffff amannnnn senden çok var şekerim ne ilksin nede son olaaksın sen para harca alış veriş yap yorma küçük kafanı böyle eşyelere eğlenmene bak
Soran+1 yılsende erdoğanın totosunun kılı ol
- +1 yıl
zorda kalınca küfür :))))))) şah ve mat
Tayyipten öncede vardik, sonrada olacagiz..
10 Yorumla
+1 yılBöyle mi demiş beyimiz?
20 YorumlaKatılıyorum bu lafına
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki Türkler Taa Göktürklerden beri nasıl devletsiz kalmadı Tayyip olmadan?
Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. O yokken de vardı malesef
10 YorumlaMuhtemelen yine Ayranı fazla kaçırdı 😄😄
10 YorumlaUçmuş o yaa😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılBiplersin orrrruspunun evladı
10 Yorumlaasıl sen varken yıkılıyor :(
20 Yorumla
+1 yılgayet güzel anlatılmış..
10 Yorumlaniye sayın diyorsunuz?
014 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk'ün koltuğunda oturuyor o koltuk dolayısıyla
- +1 yıl
Utanmasanız uyuduğu yatağı bile kutsayacaksınız. Şunun koltuğu bunun koltuğu değil. Adam seçilmiş birkere saygı duymak zorundasın.
Soran+1 yıl@Bildiğimkadarıyla siz tayyibin g. tünün kılını kutsuyorsunuz be şunu diyene bak :D
- +1 yıl
Madem IQ seviyemizi düşük görüyorsun bu ülkeden defol git Erdoğan'ı kutsamıyoruz biz eğer biz onu kutsasaydık her yere heykelini dikerdik. İşte sizin en büyük hatanız kendinizi herşeyi biliyor sanmanız. RTE yaptıklarını saymama gerek yok bütün kafirler ona karşı o yüzden ben de RTE nin yanındayım.
Soran+1 yıl@Bildiğimkadarıyla kafir senin babandır
- +1 yıl
Lan ox ben kafir derken seni mi kastettim gavur devletleri yahudileri vesaire onları diyorum lafı başka yerlerden anlama. Ben RTE nin karşısında olan herkes kafirdir demiyorum en4yi
- +1 yıl
Bu ülkeyi, yıkanlar kurdu. Asıl yahudi sensin Elhamdulillah Müslümanım. Sen önce Müslüman birine kafir demenin ne kadar günah olduğuna bir bak ondan sonra konuş adamı hasta etme. Biz Osmanlı'nın torunuyuz. Bizim ATA'mız da ancak onlardır
- +1 yıl
@Bildiğimkadarıyla Para çalmanın , şehitlere sebep olmanın , bombalara sebep olmanın , paşaları hapse tıkmanın , masumların canını almanın , 45 ÇOCUĞA TECAVÜZ ETMENİN günahını zaten ortak paylaşıyorsunuz siz , ben kafir demenin cezasını çekerim sorun değil.
Cehennemde alt kattan size el sallayacağım :D - +1 yıl
Ben şimdi senin ATA'nın yaptığı şeyleri buraya yazmıyorum çünkü KS kaldırıyor hemen, sen de o günahlara ortaksın. Paşaları hapse tıkmak diyorsun ya utanmadan, bombalara sebep olan şehitlere sebep olan RTE diyorsun teröristleri savunmaya devam ediyorsun. Paşa diye savunduğun kişilerin yediği nanelere bak. Herzamanki gibi iftira atıyorsunuz.
- +1 yıl
@Bildiğimkadarıyla Atatürk'ün yaptığı tek yanlış , senin tohumunu atan muhafazakarları katletmemesi , başka bir şey yok , elinizde yanıltılmış , hatalı belgeler veya iftiralardan başka hiç bir şey yok. Zira olsaydı zaten heykelleri kaldırmak için başka bahane aramazdınız.
HEPİNİZ HER SABAH "EY BÜYÜK ATATÜRK , AÇTIĞIN YOLDA , GÖSTERDİĞİN HEDEFE , DURMADAN YÜRÜYECEĞİME AND İÇERİM." DEDİNİZ.
Lafınızın arkasında durmamanız zaten karakterlerinizi gösteriyor fakat buna rağmen , bir devlet düşün ki tüm insanları böyle bir şey için and içiyor , yanlış bir şey olabilir mi?
Ah siz muhafazakarlar , ah siz aptallar , kaç askerimiz öldüyse sizden , kaç insanımız yolda yürürken öldüyse sizden , ne kadar paramız çalındıysa sizden , kaç tane çocuğumuza tecavüz edildiyse sizden , çocuk p*rnosu indiren ilahiyat profesörlerinden , tecavüzü meşrulaştıran iktidarından , bütün ahlaksızlıklar sizden.
Neyse uzatmayalım.
herdohanın kötünün kılıyız huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitti. - +1 yıl
Biz senin gibi cahilken dediğin saçma şeyi okuduk. Cehaletten kurtulduk ve bıraktık o saçma şeyi. Bizim hatamız da senin gibi köpeklerin havlamasına izin vermek. Orandan burandan sallama işiniz gücünüz iftira.
+1 yılZaten var oluşu yıkmaya bedel.
10 Yorumla
+1 yılbir gitse de görsek bakalım.
00 Yorumla
+1 yılKarikatur sonuna kadar iyi anlatmis bence...
20 Yorumlaİncirler olana kadar gitseydin bari.
10 Yorumlao giderse devlet kalkınır
10 Yorumladenemesi bedava
22 Yorumla
Soran+1 yılAma türkler şimdiye kadar hiç devletsiz kalmamış göktürklerden beri. Şimdi bir tarafta Yüce Türk Milleti var. Yüce Türk Milleti ile tayyip eşit mi? Bence Yüce Türk Milleti giderse bu devlet yıkılır
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlke bir nefes alir giderse
10 Yorumla- Gündem konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılaktrolleri gaza getirmek için über bir fikir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu neyin kafasini Yasiyo merak ediyorum
10 Yorumla
+1 yılAdam haklı.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklı.
20 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri