Rize-Artvin havalimanı’nın açılışında konuşan akp’li cumhurbaşkanı erdoğan,
'' uçaklarımız boş gidip geliyor. buradan rizeli ve artvinli hemşerilerime sesleniyorum. bu uçaklar boş gidip gelirse bu ne rize’ye ne de artvin’e yakışır. bu uçakları doldurun ki bu gidip gelişler çok daha farklı bir şekilde devam etsin" dedi. ''
uçaklarrı doldurmayı düşünüyor musunuz :)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uçaklar boş iniyor" sitemi hakkında düşünceniz nedir?
1: 200-300 bin nüfuslu ile sırf yandaş şirket kazansın diye havalimanı yapmasaydınız o zaman 2: millette uçak bileti alacak para mı bıraktınız, otobüs biletini zor alıyor insanlar 🙂
88 milyona yapılan gökçeada havalimanı 10 yıldır kullanılmıyor,76 milyona yapılan Balıkesir havalimanına uçak inmiyor,83 personeli olan Uşak havalimanını 2021 yılında 52 yolcu kullandı ( alıntıdır) o paralara okul yapsaydınız öğretmen atasaydınız okullara laboratuvar yapsaydınız ama yok okullara öğrenci gelme kapasiteli şirkete para vermek yok 🙂
Sadece imar faaliyetleriyle halka iyilik yaptığını düşünen bir zihniyete ne desen fayda etmez. Havalimanı yapıyorsun ama uçak bileti 700 TL üzerinde. Neden? Çünkü TL giderek değer kaybediyor. Sen önce "Namus" olarak gördüğün paranın değerini koru, ondan sonra imar faaliyetlerine geç Tayyip Efendi. Seni destekleyen bu cahil kitle sayesinde koltuktasın hala. Azıcık düşünen ve aklı olan bir insan bu adama oy vermez. Şöyle açıklamalar yapınca iyice sinir oluyorum, dalga geçiyor resmen.
Tabi ya uzcakları dolduralım mutahıtlerin cebı para görsin 80 km yakında trabzon hava alanı var oraya yolcular gitse ne okudu ora tam kapasite calışırdı. denizı doldurarak dunyanın maliyetle havaalnı yapacağına kac tane fabrıka yapılırdı rızeye köylunun çayı işlenır para yapardı insanlar fabıkasındaa çalış göc olmazdı şehirler
piyasa tabi su şehre yakısır yakısmaza bakmaz. ekonomiye bakar. sonra süreye bakar. sonra zahmet kısmı var. havalimanı nerde ordan sehre ulasım nasıl vs. diğer şartlarda var hizmet nasıl güvenlik nasıl vs. bakalım biraz zaman lazım oturur zamanla
Adam gerçeklikten iyice koptu herkes ister uçakla seyahat etmeyi ama fiyatlar aşırı yükseldi. Millet de para yok para Sayın Napolyonum ekmek yerine de pasta yiyelim mi?
Puhahahaha. Anca gülerim. Ak pe çocukları dolup dolup insinler. Bize göre değil öyle şeyler 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Millette uçağa binecek para var da sanki. Uçak biletlerinin fiyatlarından haberi yok galiba beyefendinin.. Çevresinde o kadar danışman var biri de çıkıp diyemiyor ki biletler çok pahalı ondan..
Öyle haklısın ki.. Hala anlamayan ve anlamak istemeyen bir güruh var, asıl onlara sinir oluyorum. burada bile hala bunu savunan üyeleri gördükçe hepsini engelliyorum bir daha bu zihniyeti görmeyeyim diye.. Ben ırkçı mıyım şimdi sen söyle?
Değilsin, artık kimse değil halk sonuna kadar haklı, o dediğin kişileri takma kafaya, asıl korkulan olmasın yeter. Bu kişiler yine seçilirse herşeye rağmen işte o zaman tam bittik demektir... Ülke topun ağzında artık... Allah fırsat vermesin demekten başka yapacak şey yok
Evet, gerçekten öyle.. Bence 2023 seçimleri bu lanet zihniyetten kurtulmak için ülkenin ve milletin son şansı.. Gerçek yüzlerini de gösterdiler aslında ama özellikle yaşlı kesimde gözü o kadar kör insanlar var ki memleketi resmen felakete sürüklüyorlar. Muhalefet elini ülke için taşın altına koymalı ve seçilmesi muhtemel adayı çıkarmalı. Mansur Yavaş ise o, veya geniş bir temsil yelpazesi olan herhangi bir aday. Ama 2023 bu ülkenin son şansı, onu iyi biliyorum..
2023 de çözüm değil ama tabiki doğru biri olursa inşallah uzun süreli değişim için başlangıç olabilir ama bu mültecilerin yükü nasıl bitecek bilmiyorum gelecek olanda zaten sihirli değnek yok ama bir umut işte yoksa hapı yuttuk... Bunların fanatikleri de yok değil inşallah yeniden demeyiz, işte bu felaket olur...
Ya zaten aklı başında düşünen kesim, bu iktidarın yarattığı tahribatın, makul çözümlerle en az 20 yılda giderilebileceğinin farkında. Dediğin gibi muhalefet kazansa bile bu ancak restorasyon sürecinin başlangıcı olacak. Ama hepsinden önemlisi millette yeniden bir umut olacak. Bu herşeye değer bence..