AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Muhsin yazıcıoğlu
tayip bilir
Tayyip reis 😀
Hırsıza kendi elinizle veriyonuz
Dünya liderimize hırsız diyemezsin
Dünya liderimi BİDEN Türklere soy kırımcı dedi Tayyib bu konuyu onla konuşucam dedi konuşmadan sonra hamd olsun konuyu konuşmadık dedi böyle bir yağcılık var mı
Biden başkan olmadan önce erdoğanın ayağına geliyordu reis i cumhurumuz onu takmadığı için öyle bi açıklama yaptı
Sen geçmişte yaşa biz şimdiki. Zamanı yaşıyoruz
Geçmişini bilmeyen geleceğini göremez adam o kadar yol yaptı nankörler
Artık yolu yersin 😏 köprüye oturursun
Oturturlar seni sen merak etme
kendi yapmadı elin 5 müteahhitleri yaptı her geçişte de senin cebinden gavura para çıktı ayrıca yapacak o kadar vergi alıyor geçerken de para alıyor hayır yapmadı ya @ANormalizm
Noldu cevabın olmayınca küfüremi dayandın amkkk koyunu dikkat et kurtlar avlamasın
Adam ülkeye özgür düşünce getirdi eskiden bu kadar rahat konuşabiliyormuydunz
Gene konuşamıyoz ben ülkeyi araplaştırdı dedim açıklarını söledim 3 kez soruşturma açıldı kazandım ama
Dava falan açıldı ama kurtuldum
Adam ülkeye özgür düşünce mi getirdi kendine karşı olan ne kadar kanal varsa birçoğunu kapattı sadece Fox'ta dokunamadı bunun dışında kendisini eleştiren kim olursa olsun hapse attı bu mu özgür düşünce, oğlum kanallardan bir tanesi Tayyip Erdoğan'ı eleştiren yorum yaptığı zaman o kanal ertesi güne kalıyor mu? savcıları bile kendine bağladı buna laf söyleyince hemen tazminat davası açılıyor başkalarının karısını kızını da söylendiği zaman hakimler savcılar yerinde kıpırdamıyor bu mu özgür düşünce senin kafana sıçayım
Siyah maskeli boş ver knk bu amkkk koyunu ile uğraşmaya değmez vakit kaybı
Kimi şimdiye kadae hangi siyasetçiyi ceza evine atmış söyleyin birini
Seviyeli tartışacaksanız tartışalım ama seviyenizi bozacaksanız çoluk çocukla uğraşamam
En basit örnek Selahattin demirtaş adam hdp li diye içeri attı ben kürt düşmanıyım ama bu Tayyib ondanda beter
Kürt düşmanı olduğun demekki senin gibi bi zihniyet bile olsa içeri atardı selahaddini
Olduğun için ***
Adam teröre yardım etmiş içeri atması normal değil mi
Ben Türk milliyetçisiyim ama bu Tayyib arap yani Türk değil Türk olsa Türkiyeye vatandaşa bu kadar işkence çektirmez
Türk milliyetçisin akp nin ittifak kurduğu muhalefet partisi senin partin ama 😀
Ben parti tutmuyorum sana bunuda sölim çünkü Atatürke ayyaş diyen hakaret eden bir hainle dost olandan adam olmaz
Bu ülkede yaşayan ve Türkiye'nin kurulmasına en büyük katkısı olan bir halka düşmansan sizden hiç bşey olmaz iyi ki erdoğan gibi biri başınızda yoksa ülkeyi yok edersiniz
Yav hehe ülkeyi araplaştıranamı adam diyonuz 😏
Ülkenin %51 i adam değil o zaman 😀
Niye Erdoğan olmadan önce nerede yaşıyordun Fransa falan miydi elinden gelse Cumhuriyeti kurdu diyeceksin sahte darbeci kaçak Saraycı pezevengi
Kürtleri sevmezsen arap gelir arkana geçer haberin bile olmaz 😀
Şimdi herkes Tayyibin ne bok olduğunu anladı 2023 ü bekle ananızı ağlatacaklar
Her seçimde aynı şeyi söylüyorsunuz ama içerden bi ali cengiz oyunu yapar yine alırız 😀😀
Bu seçim aynı olmayacak koçum sen kafanı yorma İstanbul seçiminde İstanbul halkı eline verdi
Uyumayın sizde ayakta uyuyorsunuz bizim suçumuz ne 😀😀
Selo başkan 🔥🔥
Reis hangi maddeyi çekiyon bizede ver
Sevmiyor olabilirsin soru sorulmuş fikrimi söyledim herşeye de karışmayın be kardeşim sizin yüzünüzden ülkenin anası ağlamış..
İroni mi yapmış?
Ciddiyim knk kimden alıyon bizede ver bu ülkenin derdi yetti Tayyibe bizi domaltıyo
Siyasi bakmıyorum samimi geliyor bana kişisel olarak seviyorum farklı parti tutan birçok kişiden de duydum..,
@GaripKızbüş isminden daha cidiyim