Son 20 yılın en çok sevdiğiniz siyasetçisi kim?

Hakikaten ben de rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu yu çok samimi buldum hep.
Son 20 yılda falsosu en az olan ve Reis liği hakeden ciddi bir siyasi hayat sergiledi.
Şu birleştirici sözlerini hiç unutmuyorum:
İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok.
Bizim milliyetçiliğimiz ete, kemiğe, kana veya ırka değil, kültüre dayanır.
Evet adamı harcadılar.. biliyorlardı çünkü seçilirdi halk tarafından. doğru, dürüst bulduğm bir kişilikti rahmetli... benim sevdiğim sevdiğim siyasetçi muhsin yaziciogluydu.🦀
⭐⭐⭐⭐
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Cevap
40Cevap
Siyasetçiler hakkında yorum yapmayı ve konuşmayı çok sevmem ama o gerçekten çok başkaydı: Muhsin Yazıcıoğlu. Eğer hayatta olsaydı her şey gerçekten çok farklı olurdu. Allah rahmet eylesin
Kanatma yaramizi 😔 Allah rahmet eylesin. Lider benimsedigim tek adamdı
Zaten olsaydı Tayyip Erdoğan'ı bile geçerdi Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Ayy bilmiyordum en güzel kitabı hangisi önereceğiniz kitap var mı? Siyasete ilgiliyimde bu aralar
Ben kitaplarını hiç okumadım ama kendisi sevilen bir siyasetçi idi helikopter kazası sonucu şehit oldu. Ankara Cebeci de mezarı da
Anladım , teşekkür ederim
Son 30 yılın en iyi dava adamı OSMAN PAMUKOĞLU’dur
mansur abi adamdır
imamoğlu projedir faydalıdır.
Muhsin Yazicioglu Allah mekanini Cennet eylesin. Adam olduruldu orasi gercek suanki rakibi tarafindan tahhat oturan... ve Mansur Yavaş da çok iyi afam kuruşu kuruşuna hak ediyor. Her ne kadar hukumet denen oc... lar tarafinfan onu kapanmaya calissada. Birde Secimlerden once Ekrem Imamoglu derdim ama secimden sonra bir kac yanlis hateket yapti ve benim gozumden dustu. Tekrar girmesi icin buyuk bir sey yapmasi lazim.
Mansur yavas ve meral aksener birde ekrem imamoglu.
Siyaset ile hiç aram yok takipte etmem o yüzden yorum yapamıyorum 😊
Devlet malı, yetim malıdır diyen ve ona göre hayatını yaşayan biri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu.
Senin gibisi bir daha gelmez. Ruhu şâd olsun.
Muhsin yazıcıoğlu vefat etmeseydi bu ülkede tanıyan kişi sayısı yüzde 1i geçmezdi.
Adamım Muhsin Yazıcıoğlu bir efsanesin sen... mekanın cennet olsun güzel insan...
Muhsin yazıcıoglu Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman soylu
Evet. Muhsin Yazıcıoğlu iyi bir isim. Yaşasaydı bu gün iyi yerlerde olabilirdi
Ulan şu faşist herifin nesini beğeniyorsunuz? Devlet Bahçeli ile Sedat Peker'in arası bir adamdı, bir sürü insanın kanına girmiş birinci sınıf bir faşistti
Benim 20 yılda en sevdiğim siyasetçi Kamer Genç idi
Öldüğünde ben çocuktum ama herkes severmiş galiba. Ne gibi faydaları oldu ülkeye?
Muhsin Yazıcıoğlu.. 🇹🇷 Allah rahmet eylesin
Ben beğendim 😂
Mansur yavaş, Ekrem imamoğlu
Muhsin yazıcıoğlu bir numara zaten. Ama recep yazıcıyı da unutmayalım
Bence de kesinlikle Muhsin Yazıcıoğlu Allah rahmet eylesin
En İyi Cevaplar