AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Psikolojim bozuldu ya bunu çizmiş olması bile tüylerimi diken diken etti. Ya neden ceza vermiyorlar ya neden?
Allah belalarını versin leş sürüleri. Ota boka yorum yapacaklarına biraz da bunu konuşsunlar. Ülkede adalet yok sadece adı var. Pis sapıklar
Bu gercek olamaz. Gozlerime inanamiyorum. O resimler... bogazim dugum dugum oldu. Su davada olan hakiminden tut hespini santim santim keserek iskence cektireceksin. Su yazilani sogukkanlilikla okuyani bile oldurmek lazim. Nasil bi serefsiz karsindakinin cocuk oldugunu gorup boyle bi sey yapar ya. O cocuklarin gozunun gordugu herkes ölsün.
Haklı olmama rağmen bankanın yanlışlığı yüzünden icralik oldum adalet bana 6 ay hapis verebiliyorken bunlara neden ceza verilmez anlamlandiramiyorum. Ben sorunumu istinafta çözdüm şükür.
İnanki artık bu haberleri görmekten o kadar bıktım ki. Taciz, tecavüz o kadar basit bişeymiş gibi cezasız kalıyor ki insanın sinirlenmemek elinde değil. Nasil bu hale geldik diye soruyorum
Ya bu hukuk sistemini değiştirin ya da millet orman kanuna dondurmeyin sizin yuzunuzden herkes kendi adaletini uygulamaya kalkicak 18 yıldır bir boku beceremediniz başta siz varsınız hiç kimseye böyle şans verilmedi kimse boşa aglamasin.
Hakimler aynen sana bunu dedirtmek icin kasti kararlar alan Fetöcü hakim, CHPliler bence
Avrupa vatandaşlığım var evlenirsem hukuku düzgün işleyen bir ülkeye yerleşicem. Benim eşimin kızımın onurunu koruyamayacak devleti ben ne yapayım? Vatan millet edebiyatı yapmaya gerek yok. Adaletin olmadığı yerde vatan duyguları da zayıflar
Adalet ve Türkiye ikisi aynı cümlede kullanılmamalı artık 🙄
İnsanlığımdan utandım erkekliğimden ben utandım da bunu yapan arsız namussuz nasıl utanmadı
İşte avukatlık bu yüzden en kirli mesleklerden biri. Göz yummak, paraya boyun eğmek, susmak ve susturmak... İçler acısı bir durum. Her geçen gün daha çirkin şeyler duyuyoruz.
Antalya'ya çok uzağım mesafe olarak. Oradaki vatandaşlara duyrulur bunu o çocuklara yapan canilere gereken hakkın verilmesini arz ederim. O savcıda o hakimde sorgulansın. Mülk adaletin temeli olmuş.
He sen akıllısın, hakim ve savcılar salak öyle mi?
Ortada delil olsa tutuklanırlar delil yoktur yalan olduğu açık. Delil varmış diyorlar istismar edildiği rapor edilmişse o zaman dava açılsın varsa tutuklanırlar AİHM ye gitsinler delil varsa gerçekten sonuçsuz kalmaz? Bu iğrenç birşey tabi ki ama gerçek olduğuna inanmam asla.
Bu ülkede ekmeğe bastığınız delillense hapise atılırsınız bırakınız iddiayı rapor olduğu söyleniyor o halde neden serbestler?
Şu adaleti fazla hafife alıyorsunuz siz mahkemeye çıkınca çoğu insanın nefesi kesiliyor burdan atıp tutmak kolay.
Adli tıp bile onayladı ona rağmen serbestler! Bu yuzden insanlar tepki gosteriyor kucucuk cocuklar yalan mi soyleyecek
@yeşimkayaa11 çoçuk yalan söyleyebilir. Tecrübe ile sabit
hee 7 yaşındaki çocukta ilişki ne demek onu öğrencekti zaten dimi åq bi zeki sensin
ne hakimi ne savcısı arkadaşım o kadar yolsuzluk arsızlık oluyor hani kimi tutukladılar soruşturma açtılar devleti yediler birisi dava açamadı ne savcısındna bahsediyorsun adalet güçlüye göre çalışıyor artık
Hangi cocugun hayal dunyasinda domalmis babasi ona girerken bi goruntu varda bunu resmediyor. Psikologlar pedogoglar dogru diyor dedi! Adli tip kontrolunde tecavuz sabit!!! Daha ne gerekiyorrrr
Hakim ve savcılar salak evet. Benim annemde şu an suçsuz yere hapiste tüm delil ve kanıtlar lehimize olduğu halde anneme 15 yıl veren hakim tam bir o... c... AİHM e gideceğiz oradan da sonuç çıkmazsa zaten bu ülkede adalet hiçbir şekilde kalmamıştır. Başına gelmeyen bilemez demekki hiç mahkemeye yolun düşmedi ve rüşvet yiyen hakime denk gelmedin..
Mal mısın ya delil yokmuş şu yukarıda gördüğün şeyleri çocuklar yazıp çizmiş onlar yaşamış bütün travmaları, burda gelmiş hukuksuz hukukçuları savunuyor nasıl bir zihniyetiniz var sizin be
@SosyoPsikopat ilginçtir biliyorlar. Herkes senin gibi cahil değil
Ulan sövücem de dua et site kuralları var
yorumlarım kalkıyo ama bütün küfürler girsin ona
@SosyoPsikopat kanka 7 8 yaşındaki çocuklar cinselliği senden benden iyi biliyor çünkü o yaşta cinselliği yeni öğreniyorlar araştırıyorlar. Veyahutta anne babaları gözlerinin önünde herşeyi yapıyor görüyorlar.
Emin ol o yaştaki çocuklar 7 8 9 cinselliği senden iyi biliyor. Biliyor sadece yani neler yapıldığını. Şimdiki çocukların bildiği şeyleri sen bilmiyorsun
Örnek vererek anlatması normal.
Bir erkek çocuğu da 7 8 yaşında erkekliğini hissetmeye başlar mesela bilir herşeyi.
lan daha isteği bile olmuyor ki ben ortaokulda öğrenmiştim
@SosyoPsikopat İsteği olmuyor mu kardeşim vicdan olarak değil bilimsel konuş? Bilimsel olarak senin söylediklerinin içi boş, bebekler bile yastığa sürtünüyor kontrol edilmezse insanoğlu içgüdüsel cinselliğe sahiptir aç oku kitapları hepsi değil bazıları tabi uzmanlar uyarıyor hatta bu konularda , bir erkek 7 yaşında kadınların kalçasına bakmaya başlar ! 7 yaş erkeğin hormonlarının çalışmaya başladığı yaşlar. Bebekken de hormonsal olmasa da bulundukları yere sürünür çoğu. Söylediklerimi doğru anla.. cinsellik yaşarlar demiyorum yorumlar da bir tane babası güzel kardeşim olan bir kız bana pedofoli diyor iftiracı kadın pisliği. Ağzına tüküreyim senin
kendimden biliyorum öyle olmuyor bilimsel olarakta değil daha hormonların ergenliğe girince çalışmaya başlar
@SosyoPsikopat O dediğin şey biriyle seks yapma isteğidir o ergenlikte başlar tabi, ama cinselliği 7 8 yaşlarında öğrenirler.
Şu an ki erkeklerin abaza olma sebebi ise erkek çocuklarının cinselliği bilmeden yani kavramadan sadece içgüdü olarak kadınların kalçalarına olan ilgileri. Çocuk yaşta kadınları yarı çıplak görüyorlar ilgileri oluyor ama cinsel olarak bilmiyorlar bunu sadece ilgi, ve büyüyünce de kontrolsüz biçimde bir abazaya dönüşüyorlar. Ama şunu söyleyeyim mesela 7 8 yaşlarında erkekler kadınlara bakarlar. Kalçalarına dahi bakarlar ancak cinselliğe hakim değillerdir, sonra büyüyünce öğrenince de bir şekilde kadın düşkünü oluyorlar. Çünkü küçüklükten başlıyor yoksa çoğu erkeğin abaza olması tesadüf değil
Sen mesela sakın 7 8 yaşındaki bir erkeğin yanında soyunma frikik verme, çünkü bakar.
Bu konu da ciddiyim o yaşlarda ki bir erkek herşeyin farkındadırm
valla bi sürü erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri böyle değildi ana sınıfından beri arkadaş olduğum kişiler vardı beraber büyüdüğüm hiçte senin dediğin gibi değiller
tam tersi ortaokulda başlıyor
@SosyoPsikopat sana diyorum ki içgüdüsel başlıyor, cinselliğin ne olduğunu dahi bilmeden kadınların kalçasından etkilenmeye başlıyoruz her erkek çocuğu böyledir 7 8 yaşlarında, büyüyüp öğrenince cinselliği, tepetaklak şekilde abaza oluyor erkekler bu yüzden çünkü küçükten başlıyor. Mesela erkeklerin vajinaya ilgisi de 18 den sonra başlar babalık duygusu çocuk yapma isteği ile aksi takdirde vajina ilgisi azdır daha çok kalça meme ilgisi vardır yaşı küçük erkekler de.
Vajinal ilgi toplumsal baskıdan gelişiyor, yoksa erkekler vajina beğenmez tiksinir genelde. Sırf diğer erkekler konuşuyor diye ayak uydurmak için konuşmaya başlar.
Vajinaya Ilgın yoksa erkek sayılmıyorsun gibi bir algı var çünkü erkekler içinde. Oysa kendi içinde hiçbiri beğenmez.
Pembe muhabbeti vardır bilir misin sadece pembeye ilgi var.
bu genelleme oluyor yalnız
ve hiçte dediğin gibi değil
@SosyoPsikopat Bu sitedeki erkekler neden her pembeli hesaba yazıyor o zaman açıklar mısınız bunu.
Pembe renk olan herşeye yazıyorlar neden?
Geneli öyle konu tartışmaya kapalı.
bunun onla alakası yok
@SosyoPsikopat ya kardeşim bana güven ben çok üst düzey akla sahibim.
Erkekler olgun yaşta cinselliği öğrenmediği için, yani çocukluktan karmaşık hislerle öğrendikleri için abaza oluyor cinselliği hayvanca yaşıyor bu yüzden çoğu. Cinsellik eğitimi denen birşey var.
Erkek çocuğu 7 yaşından beri açık giyinen kalçası olan teşhir eden kadınlara bakar, cinselliği bilmediği için de içgüdüleri hayvanlaşır, büyüyünce de önüne gelen her kadına asılır çünkü kadını ve cinselliği bilmiyor.
Gelişi güzel kalça meme görüp öğrenmiş
Kızlar cinselliği büyüyünce akıl sahibi olunca öğrenir, erkekler aklı yokken öğrenir bu yüzden siz farklı biz farklı davranıyoruz bu konuda
Birkereden birşey olmaz diyen bakanların olduğu ülkede adalet olurmu?
Böyle adaletsizlik zulüm mü olur yahu
İdam edilmesi gerekenler
serbest kalıyor.
Dünyanın sonu gelse de böyle şeylere tanık olmasak.
Hukuk fakülteleri kapanmalıdır. Bütün hakim ve savcılar ihraç edilmelidir. Liyakatla hakim savcı gorevlendirilmelidir
Devlet bahçeli gibi konuşmuşum ama :) haklıyım ben sinirliyim ben
Şu hakimlerin arkadında kocaman Adalet yazıyor ya yanarım yanarım ona yanarım hiç kendi aileleri yokmuş gibi davranmalarına da
bu ülkeden tiksiniyorum ya küçücük çocuklar hiç mi vicdanınız yok nasıl serbest bırakılır adalet nerde daha onlar çok küçük
Aman YARABBİ yer gok yarılsın, kıyamet kopsun... ALLAH ım senden medet Ya MUHAMMED ya ALİ medet mürvet...
Bu ne biçim bir devir ALLAH ALLAH
Kız çocuğu islama göre bluğ çağında, oğlan çocuğu bademleme kapsamında, anaları babaları izin vermiş. Tamemen islama uygun. Şeriatçı bir hükümete göre tabiki suç değil.
Türkiyenin adalet sistemine sııççayım ve bu hakim-savcıların a mna koim Allah bin belalarını versin buna sessiz kalan bakanlar milletvekilleri başkanlar hepiniz oo spu çocuklarısınız gün yüzü görmeyin inşalla picçler
Küçücük çocuklarin yanında öpüşen mi dersin onlara kötü örnek ebeveynler mi dersin çocuğun izlediği çizgi filmler ve toplumda ki aşırı ciplaklik bu tarz olaylara zemin hazırlıyor. Çocuklarımızı güzel eğitmeliyiz.
İşte böyle akıllı yorumlar lazım.
Bu ülkede adaletsizlik diz boyu suçlular dışarıda suçsuzlar içeri de oluyor bu dünyada
Allah kahretsin bunları çoçuk ya çoçuk kanım dondu resmen
Hiç şaşırmadım yazıklar olsun bu adalete bu sisteme etimle kemigimle nefret ettim bu çağdan
O çocukları korumayan Devlet bu ülkeyj koruyamaz. Hukuk okumasınlar lütfen. Çünkü Adalet yook. 😡
cocugu annesi bile korumuyorsa bence hiçbir sey korumaz. kanun fıs gelir
Çocuklar asla yalan söylemez , bunu yapan şerefsiz adiler yok edilmeliydi
Mahkemeler bu ülkede neyimi suç kabul ediyor nelere gerçekten "helal olsun" dedirtecek cezalar verilecek çok merak ediyorum.
Böyle bir şey olabilir mi kanım dondu okurken aşırı acıdım ya.. Yedi sülalensini skm bne sizin caniler, beş paralık insanlar
Bazı kindar gerici zihniyet devlete laf söylendiğini sanmış, düşünüp bulamıyorsan birilerine sor bari.
Kimse devlete laf etmiyor. Sadece verilen karar vicdanları soğutmadı ama yobaz onu bile anlayacak çapta değil.
Adli tıp raporunun belgesini gören var mı?
Çocuklar bazen acayip senaryo yazar konuyu tam öğrenmeden kimseye saldırmayın.
7 yaşındaki bir çocuk böyle bir senaryo yazamaz
küçücük çocuk nereden bilsin böyle şeyleri resmini bile çizmiş
Körlük bu olsa gerek
Şimdi böyle söyledin diye seninde öyle biri olduğunu düşünürler.
@LenaKabalova körlük nedir bunu tam açarmısın.
@çılgınkurye yazar da çizer mi bilmiyorum.
Bi gözünüzü açın artık ya bu kadar kör olunmaz
Bu kadar koyun olunmaz ya hu
@Ebr_12351 haklısın bu kadar koyun olunmaz !
@Ebr_12351 bu kadar koyun olmayın duyduğunuz her olaya inanmayın. İşin aslı nedir bi bakın. Bu ülke ne iftiralar gördü atanın bazıları çocuktu.
Çocuktur hayal kurmuş yalan söylemiş diye geçiştirmişlerdir yüzde yüz. Gerçekten ülkeden tüm umudumu kaybetmişim.
Troll gündem olduğuna inanmak istiyorum. Dünya bukadar kirli olmamalı...
6 ve 9 yaşları. Henüz ergenliğe bile girmemişler...
Adalet sadece ismi VAR
El altindan para tuzağı olmuş parayı veren düdüğü çalıyor
Neden serbest bırakıldığını, hakim gerekçeli karar olarak yazmıştır. Neden kimse bu karara bakmıyor?
Sanıkların iyi hali, kaçma durumu olmayacağı, sabıkalarının olmamasıdır sebep.
@VivaDaCoulpe Okudun mu gerekçeli kararı?
"olmaması-dır" .. yani gtümden uydurdum diyorsun :D
Ben götümden uydurmayacak kadar hukuk biliyorum da
Senin beynin anca götünde olunca, götünden anlayacak kadar basitsin işte.
Bay müdür
@VivaDaCoulpe "Halam elletmeyin dedi"... ifadesinden sonra, muhtemelen babaanne biraz daha ellesinlerde ondan sonra şikayetçi olayım diye beklemiş olmalı ki, çocuklar bu resimleri yapıp, yazıyı kaleme alana kadar sabretmişler !!! Çok tuhaf... Bu işte bir gariplik var... Ben bu yazının çocukların kendi iradesi ile yazdığına inanmıyorum.
inşallah 40 kurşunla gebertirler bunları da katilleri de iyi hal indirimi alır
Aklım almıyor, miğdem hiç almıyor. O çocuklar adına çok üzgünüm.
Bunların adalet sistemi, inancı batsın gerçekten yaşamak istemiyorum bu ülkede artık.
Ensest uygulamaya girdiği an suç teşkil eder, düşünceye girdiği an psikolojik tedavi gerektirir. Anne, baba, kız kardeş, ağabey ve birinci dereceden yakınlık duyan üyeler varsa alsın bir randevu tedavi olsun.
bir şey diyeceğim ama dilim düğümleniyor diyemiyorum diyebilsem söyleyecek kelime var mıdır lugatta onu da bilemiyorum
Allahım neden bu döneme denk geldik nerde adalet ya? Biz köprü kanal blmm ne istemiyoruz bakın sadece adalet istiyoruz yeter artık.
Allah yaşattıklarını beterini yaşatsın inşallah, nasıl kıyıyorlar nasıllll, Allahım dünya üzerindeki bütün çocukları korusun inşallah, zarar vermelerine fırsat vermesin zarar verenlerde bir an önce cezalarını çeksinler inşallah🤲
Gerçekten o kadar üzüldüm sinirlendim ki.. ya çocuk çocuk ne istenir ki bi çocuktan? Allah toprağa bile kabul etmesin böylelerini..
Yazmışlar, çizmişler yine anlatamamışlar. Yazık böyle adalete.
Hic sasirmadim daha bilmediklerimiz var burasi Türkiye ne adalet var nede bir umut
Bu tecavüzcüleri özür diletene kadar tecavüz etmek lazım
ne özürü ya onları meydana çıkarıp diri diri işkence yaptırıp yakmak lazım ibret olsun oos pu cocukklarına
lafı ağzımdan aldın knks
adalet olmadığı için böyle suçsuzları yıllarda içerde tutup suçluları serbest bırakmak bilemiyorum.
Türkiye adına utanıyorum. Adaletin asla uğramadığı bir ülke olarak kalıcak
Bir kelime en fazla bu kadar ağır olabilir sanırım...
bu ülke de iyi şeyler yapan cezalandırılır. kötü şeyler yapan ödüllendirilir.
adalet mülkün temelidir sözü sadece bir duvar yazısıdır.
Çünkü ülkede hukuk yok. Çünkü ülkede yargı yok. Çünkü ülkede diktatörlük var. Çünkü ülkede hakim ve savcılar sarayın köpeği olmuş. Bu rejime destek veren herkes #elmalıdavası nin sanığıdır.
İşte Anadolu irfanı ya çocuklara tecavüz ederler ya da eşek s****
Of of ooofff az önce gördüm haberi tüm enerjim çekildi kanım dondu bütün gün aklımdan çıkmaz ya kafam almıyor bile
İran'a benziyecegiz diye korkuyorduk iran'dan daha beter hale geldik
bacım çocuklarıyla aynı havayı solumaktan bile utanıyorum Allah tüm pedofili sapıkların belasını versin bana şunların saç telini verseniz hayatlarını zindan ederim bacım çocukları
Allah bunların belasını versin. Bunlar insan olamazlar.
Doktorun verdiği raporun kanunun üstünde hükmü vardır! Adli tıp raporu gelmiş kanıt var! KANIT üstelik çocuğun beyanı esastır zaten bunun altında kesim başka bir şey olmalı