Parti bazında bakıldığında ise AKP'nin yüzde 13,2'si, MHP'nin de yüzde 36,8'i, Kanal İstanbul'un yapılmasını doğru bulmadığını belirtti.
Evet
Hayir
Yorumsuzum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu hastalıklı proje ile (akp, akpnin akrabaları, eş dost, yandaş, ortak ve hissedarlar haricinde) cebine para gireceğine inanan her vatandaş benim gözümde süzme salaktır!
Bana, sana, bize hiçbir faydası olmayacak ama birilerini daha zengin yapacak bir inat projesinden başka bir şey değil bu!
Ha, bununla birlikte doğacak borçlar için yığınla ek vergi ve zammı da yiyecek olan biziz.
Uzun lafın kısası, tam olarak bu bir rant ve aptallık projesidir!
O bölgede toprağa yatırım yapanların listesini açıklasınlar.
Hatta ikiye bölsünler
1. Proje ortaya çıkmadan
2. Proje ortaya çıktıktan sonra
Bakalım kimler zengin edilecek, kimler keyif çatacak
Hem rant amaçlı hem de fay hattının üzerinde olan bir şehir için büyük bir risk şiddetli bir deprem de ciddi hasar ve can kaybına neden olabilir.
Doğal yapıyı bozmayacaksın yalova da gördük bunu
Ekonomi bu kadar kötüyken önceliğin böyle mega projelere verilmesine karşıyım sürekli istihdam yaratacak döviz kazandıracak üretim üzerine yatırım yapılması gerekiyor diye düşünüyorum
Cevap
62Cevap
Bence bu oran daha fazladır yüzde 65'i istemiyordur..
Kanal İstanbul hiç gerekli değil ülkenin çözülmesi gereken çok başka sorunları var işsizlik gibi, eğitimdeki yetersizlik gibi. Devlet önce bunları düzeltmeli vatandaşı refaha kavuşturmalı. Böyle mega projeleri hiç bir ülke yapmaz krizdeyken.. Ha ekonomimiz iyi olur tartışılır o zaman ama o zaman bile desteklemem böyle yapay bir projeyi. Okullar ödeneksizlikten dökülüyor okul aile birliklerinden isteniyor hep okulun giderleri üzerine okulların kütüphaneleri yok, her yer imamhatip doldu, üniversiteler desen yetersiz. Siz bunları çözün önce Cumhurbaşkanı inadım inat demeyi bırakın. Bu halkta çok inat etti sandığı bekliyor bilesiniz.
Mantıksız bir proje olduğunu düşünmüyorum. Aşırı da mantıklı bence. Ama aşırı da maliyetli. Bu ekonomik darlıkta bu projeye girişmeyi doğru bulmuyorum. Katarlıların bunu yapmasını hele hiç doğru bulmuyorum. Onun dışında çevre böyle zarar görür, deprem riski şöyle artar yorumlarının doğruluğunun olduğunu sanmıyorum. Dünyada çok daha derin ve uzun kanallar yapılmış ki önemli bir çevre sorunu olduğunu görmedim ve de okumadım. Bide Almanya basınında bu kanalın çevreye zararları olacak falan filan diye iddialar olduğunu okuyorum. Hani kendilerinde Kiel Kanalı gibi bi kanal olmasa samimi bulcam ama bulamıyorum. Ki Kiel sadece bir tanesi, birçok kanal var onlarda. Ve ayrıca bu proje fikrinin ucunun Lozan Anlaşması ve Montrö Sözleşmesine kadar gittiğini düşünüyorum. Uluslararası sular muhabbeti, malum 2023 de Lozan gerçeğiyle karşı karşıya kalacağız. Sadece iç siyaset değil dış siyaset faktörü de olan bir proje bu. Yine konu dış minnaklara geldi ama biraz dokunuyor napalım :))
Memlekette bir şey yapılırken nedense siyasi parti oy dağılımlarıyla doğru orantılı miktarlarda destekleniyor/desteklenmiyor. E peki ben neden böyle bir topluluğun fikirlerine güveniym? Bu yapılan halk oylamasında görüş bildirenlere sorsan yüzde 95 üzeri hiçbir şey bilmeden görüş bildiriyordur eminim. Sadece bağlı bulundukları siyasi partiler ne diyorsa onlari tekrarlıyorlar. Partizanlik öyle bir boyuta ulaşmış ki hiç gelişemiyoruz, memleketi kim babasının çiftliğine cevirsin diye kendimizi yirtiyoruz.
Bende tam bunu yazdım kardeşim, anket firmaları hep taraflıdır. Mutlaka bir taraf tutarak, para karşılığı çalışırlar. Takılmaya gerek yok, inanan inansın. :)
Birisi şey yazmış Türkiye Büyük projeler yapabilen bir ülke demiş hahahaha. Hangii büyük projeyi Tğrkiye yapmış alayı yap işlet devret olarak yapılan başka ülkelerin yaptığı projeler vee geçme garantili hepsi. Kanal istanbulu yapacapına marmara denizini kurtarsınlar ilk. Ama doğru ordan paraa gelmiyorr. Ya bu ğlkede şehit varken köprü bile açtılar. İnsanlar kimin umrunda.
Bütün yapilan köprü havalimani yollar rant degilmiydi ,,, kütahya havalimani milyarlarca zarar heryil ucmayan yolcu basina 10 euro ödüyoruz, birde cikip tl deger kaybediyor derler , ulan devletin tüm ihaleleri dolar euro üzerine hangi mantikla 😡😡😡😡😡
AKP li sosyal medya şirketleri kanal İstanbul ile ilgili anketler de olumlu yüzdeler çıkarırken, CHP Sosyal medya şirketleri ise olumsuz yorumu çıkarıyor Anketler genellikle Türkiye de herhangi bir siyasi partinin propaganda ve oy toplama aracı olabiliyor bugün Türkiye de Youtube, Twitter, ve benzeri medyalar da İki siyasi partinin kıyasıya bir vlog atma ve anketler üzerinden mücadele yarışı var
Anketlerin hepsi kafa kafaya ama. Bense nötürüm. Siyasi söylemlerden çıkıp gerçekleri anlatmak kimsenin işine gelmiyor. Geçen hafta ulaştırma bakanı vardı, o da ezberlerin dışına çıkamadı. Bence bu konu bilimsel ve tarafsız olarak tartışılmıyor. Herkesin ağzında siyasi bir argüman herkes oradan yürüyor..
Desteklemiyorum kesinlikle. Marmara'daki müsilaj sorununu çözsünler önce. Sular kirleniyor. Bazı inşaatlar (Marmaray gibi) ve firmaların arıtma sistemleri Marmara'yı çok fazla kirletti. Bunlar hiç denetim altına alınmadı ve gözardı edildi. Ama doğaya saygısı olmayan anlayışın buna çözüm aramasını da beklemek hata olur zaten. Kanal İstanbul artık inada bindi. Sırf inat uğruna yapmaya çalışacaklar.
Hala daha %37,6 lık bir kısım var. Cidden yeter artık. Araştırmazlar etmezler. Akp diyor diye her şeye evet denmez. Tüm her şeyi ekosistemi etkileyecek bir durum, nüfus arttıracak. Kuraklık yaşıyan ülke İstanbul'da daha fazla olacak. Barajları besleyen havzaları yok ediyorlar. Buna evet diyen canidir
Ben yapılan işe karşı değilim ama şuna karşıyım. Kanal İstanbulun etrafındaki arazileri kimler aldı az biraz araştırın. Her yeri talan ettiler.
Kanalistanbul projesinin rant projesi olduğunu anlayamayanlar ya çok cahiller ya da çıkarları var...
yap işlet devret modeli ile yapılacağını okudum..
bu ülke yıllardır bu yüzden para ödüyor..
merak edenler osmangazi köprüsüne, avrasya tüneline bir baksın..
İstanbul araplara parsel parsel satılmış g. t kılları alkışlasın dursun. Kanal İstanbul bittiği an Rus yezitleri donanmalarıyla Karadenizde cirit atacak Barış denizleri olan denizlerimiz ABD Rus çekişmesine sahne olacak niye Araplar ihya olsun diye... Ülkeye bak... Yazık yazık...
Sektörün içinde olduğum için destekliyorum. Yok doğal dengeyi bozuyormuş depremler olurmuşta hepsi hikaye. Yunanistan’ın tam ortasından kanal geçiyor ve insan yapımı doğal değil. Hiçbir şey olduğu yok. Deniz ticaretinde 1 sn bile önemli. Boğazda gemiler sürekli sıra beklemek zorunda kalıyor. Yapılması devlet adına mantıklı olur
Bugün desteklemeyen CeHaPe, bugüne kadar neyi destekledi, adamlar ROBOT gibi siyaset yapiyor, herseya karsilar, fesatliklari Türkiyeye zarar veriyor. İstanbul Havalimanınada engel olmak istemislerdi , rüzgarda ucak kalkmaz , zarar diye yaygara yapmislardi. Bakin ne oldu?

Kanal İstanbul cok gec kalinmis bir proje, Türkiyeme hayirli olsun.
Bu anketlere fazla güvenmeyin. Bi uydu forum sitesinde yardımcı admindim ve açtığımız anketlerin sonuçlarını değiştirme yetkim vardı. Birde bu anket firmalarının anketleri güvenilir değil.
İstanbul yoğun bir il , bu projeyle daha fazla yoğunluğu yüklenir , o yüzden kalsın
Bi kanal lazım ama yeri konusunda farklı düşünürdüm
Gelecekte birçok alanda fayda sağlayacak. Rantı falan bilmem o gündelik dedikodular. Ona bakarsanız her işte rant var. Bir inşaat yapsan en az 100 kişiye ekmek doğuyor. Bu rant mı şimdi
Saçma bir proje İstanbul boğazı dururken gemiler neden kanal istanbulu tercih etsinler ki. Üstelik geçiş ücreti normal boğaza göre çok daha pahalı olacak. Bunun yanı sıra zaten Avrasya tüneli, 3. köprü de bi halta yaramadı. Zarar üstüne zarar...
Kanal İstanbul’un çevresi tamamen katarlılara ait olunca anlaşılıyor. Gereksiz projeden ziyade tamamen daha fazla para aklamak için yapıldığı ortada
Akkoyunlardan ziyade bizim insanları anlamak çok zor günümüz şartlarında hiçbir genç İktidarı desteklememeli çünkü gençlere önem sıfır ama gel gör ki hala gençlerin bir çoğu yoğun destekçisi anlamak zor akkoyun dediklerimizi
Sizin o akkoyun dediğiniz gençler şu anda iha siha güdümlü füze lazer silahları üretiyorlar ve bu da bunu şimdiye kadar gerçekleştiremeyenlerin ve gerçekleşmesini istemeyenlerin zoruna gidiyor bir takım kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz yazık sizlere ülkemizi ve ülkemizin gençlerini bu kadar küçümseyen insanların hâlâ güzelim ülkemiz ve güzelim ülkemiz gençlerinin arasında aynı havayı teneffüs etmeleri de inanın hem ülkemizi hemde ülkemiz gençlerini çok üzüyor
@isocan007 sen hala bir ülkenin gelişmesini silahlara mı bağlıyorsun? Senin Yaptığın Siha veya İha ne amerikanın umrunda ne çinin umrunda adamlarla savaşa girsen bile sana asker göndermezler bile sadece ekonomik vurgunla bitirirler işini s400 ve sihalarla gözünüz boyanmış bir ülkenin geleceği silah değil akıldır. Akılda eğitimden gelir eğitimin iyi olduğu üllenin ekonomisi iyidir. şu an 10 milyon genç varsa bu gençlerin yarısı yurt dışı gitmek istiyorsa yemişim sihasını yemişim s400 ünü
Kimsenin kendini yırttığı yok götü boklu papazı vermedik diye adamlar ekonominin anasını ağlattı papazı serbest bırakmak zorunda kaldın neyin kafası? İhraç ediyorsunda ekonomiyi görmüyor musun? İkinci el aracı sıfır fiyatına alıyorsun gelmiş konuşuyorsun eğitim desen rezalet ötesi istihdam desen yok yemişim sihasını diyorum sana? Seni siha kurtarmaz eğitim ve ekonomi kurtarır Türkiye herhangi bir savaşta zaten yapılan sihaları kullanmadan ekonomiden dolayo batar. Az mantığı olan bunu anlar. Ekonomin o kadar kötü ki Pandemi de halkına destek veremiyorsun tam kapanma bile yapamıyorsun
O ayyaşlar dediğin adamlar vatan kurtardı neyin kafasındasın sen? O ayyaşlar dediğin adamlar bir Askeri Deha. Haddini bilerek konuşacaksın o Ayyaşların Kurduğu Ülkede yaşayıp saygısızlık yapamazsın pis yobaz @isocan007
Elinde ne viski şişeleri vardı vatanı kurtarırken ne de Din kitapları vardı. Tamamen Askeri Strateji ve Cumhuriyet inancı vardı. O senin çok sevdiğin din adamları elinde din kitaplarıyla fetvaları ise Kuvayı milliyeyi öldürmek sevaptır şeklindeydi. Alsana sorunun cevabı eğer O ayyaşlara laf ediyorsan yallah arabistana onların kurduğu ülkede yaşıyorsun yaşatıyoruz minnet etmen gerekir yobaz herif
Kimdeydi de kimden kurtarıldı bu ülke bana bi söyleyin bakalım kaç tanesi şehit oldu o ayyaslarin bu ülkeyi koruyan da kurtaran da aziz şehitlerimiz o cephede canını ortaya koyan aziz şehitlerimiz ben bu sözlerimin arkasındayım 👍 ben Antalyanin Aksu ilçesi kurşunlu mahallesinde yaşıyorum adres isteyen arkadaş 😉
@isocan007 savaşta Komutan olmazsa o savaş kazanılamaz. O ayyaşlar kumandanlık yaptılar. Ve aynı zamanda Şehit olan Kumandanlarımızda vardı. Ayyaş dediğin adam Mustafa Kemal Paşa Gazi olmuş bir komutandır. Neyin kafasını yaşıyorsun? Komutan olmadan zafer olacağını mı sanıyorsun. Birinin çıkıp liderlik etmesi gerekiyordu ve ayyaşlar dediğin dünyanın bile saygı duyduğu insanlar Samsun’a adım attılar. Çoğu şehirde kongreler düzenleyerek kuvayı milliyeyi düzenli orduya çevirdiler. Ve dediler ki Türk Milleti Yöneteceği kişiyi kendi seçmelidir. Ve ayrıyeten Egemenlik Milletindir dediler. Hala saygısızlık yapıyorsun sevmiyorsan bile saygı duyacaksın. Kişiliklerinden ziyade başardıkları işe bakacaksın. 1. inönü zaferi 2. İnönü zaferi Sakarya muharebesi Başkomutanlık meydan savaşı Büyük taaruz bu cepheleri ezberleyeceksin gidip araştırıp bakacaksın nasıl zafer almışız.
@isocan007 Hala silemiyorsunuz? Asıl sizin gibiler yokolurken Mustafa Kemal Atatürkün adı hep olacak o kitaplarda. 100 yıldır silemediniz Ve Atatürkün muhteşem bir sözünü söyleyeyim benim yorumumdan defolup git Pis Arap. Bir gün beni unutturmaya çalışacaklardır Ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir. Der Mustafa Kemal
Senin ne kadar cahil olduğunu şimdi anladım bu mesajınla bide göz kırpma emojisi koymuş ulan salak herif sen aptal rolü mü yapıyorsun O dönem Tek parti vardı oda Cumhuriyet Halk Fırkası. Kazım karabekir parti kurup kapattı. Ne bekliyorsun. Daha sonra partiler kuruldu ve çok partili döneme geçiş yapıldı. Nedeni ise Atatürk gibi İsmet paşanın yönetememesiydi O tek partili dönemde Atatürk Hem Osmanlının borcunu kapatmış üstünede 49 devlet fabrikası sağlayarak Üretim ve istihdam sağlamış üstüne üstlük Yurtdışıyla anlaşmalı olarak Üniversiteleri ve Liseleri geliştirmiş. Orman Çiftliğini kurmuş. O dönemde yokluk çeken Fransa Almanya İngiltere gibi Avrupa ülkeleri İspanyol gribinden açlıktan ölürken Türkiye’de büyüme vardı. Aptalsın cahilsin yorumumdan defolup gider misin? Ahmak arap
O fabrikalara bizim ülkemiz zaten sahipti ve o fabrikaları kuran ve Atatürk'ü yetistiren ve hatta cepheye gönderen Abdülhamid Han'ın ta kendisiydi sizi bunlara inandirmanin peşine düşmem benim bildiklerimle sen cahil sıfatına bile layık olamazsın sana anlatılan uyduruk tarihin ömrü tamamlandı buna ister inanın ister inanmayın ister kabul edin ister kabul etmeyin bitti artık ne kadar cildirsaniz da ne kadar bagirsaniz da bittiiii kabul edin artık kendinizi bu kadar yipratmayin 🙋
Senin gibi bilgisiz cahil çomar aynı zamanda Arap Dölleri hep oldu ama unutturamadı unutturamazsınız da neden mi unutturamazsın nasıl Büyük İskenderi yıllar geçse bile insanlar hala biliyorsa Atatürkü de bilecekler çünkü Sadece Türkiyede saygı duyulan biri değil Tüm Dünya da saygı duyulan biri bu yüzden unutturamazsın boş hayallere girme senin ataların olan arapları bu ülkeden hadi ordan ettik dostun olan ingiliz ve yunanını denize döktük bu yüzden unutulmayacağız.
@İsocan007 canım Pgwşlfelfm çıldırdım Atatürk zamanında Abdülhamid yoktu Vlwşggwptmwğtkepd ya çıldırırsın ya dediği lafa bak
Kimin yobaz kimin cahil cuhela kimin ne kadar bilgili kimin ne kadar nazif ve sakin ( yani cildirmamis olduğunu ) yukarıda ki konuşmalara bakınca anlarsınız. Bana benim fikrim ve zikrim sana da senin fikrin ve zikrin. Kabullenmeniz çok zor olacak ama unutulduktan sonra kabullenilmeye bile ihtiyacı olmayacak 😉🙋
Umrumda değilsin arap dölü bak. Kabullenmeme gerek yok inandığın din bile yalanken ona inanıyorsun yani sen bir boktan anlamazsın daha Atatürkün Subay olduğu zamanda Vahdeddin olduğunu bile bilmiyorsun Ha bu arada şimdi dinini savunursun boşa savunma bu mesajtan sonra sana bakmayacağım yani kısaca Pill Down olayını araştırıp gelirsin inancının çürüdüğünü görünce yaz hana
Zafer islamın olacakmış İslamın ve diğer dinlerin yani Dört büyük dinin yalan olduğu ortaya çıktı hala zafer islamın diyor. Vpwtğwmgğwmf uyduruk arap dinine tapan şuursuz seni
https://youtu.be/J6QA3LfIqvo izle ve dinle bunları anlatan size göre yobaz olan ne Cübbeli bir hoca ne de fesli bir Osmanlı delisi bunları anlatan senin benim gibi birisi ama lütfen izle ve dinle sonra tekrar konuşalım
sizin gibilere kalsa hala mağarada yaşıyorduk
@isocan007 bunlara gerçekler filan işlemez utanmaz arlamaz bunlar. birde bu araştırmada yalandır zaten neleri gerçek ki
Geriye kalan %48,4 ün bunun bir rant projesi olmadığını söylemesi bence ülke için çok vahim bir durum.
Bu kadar kolay kandirilan bir toplumun geleceği asla parlak olmaz.
sadece rant başka bir şey yok ki bunda göremeyende katarakt herhalde
Kesinlikle destekliyorum çünkü artık Türkiye Büyük projeler yapabilen bir ülke sadece bunun için bile olsa desteklerim ve desteklememin daha nice nice sebepleri var 👍👍
Kardeşim kanal İstanbul olursa İstanbul 'un dengesi bozulacak aşırı sıcak olacak 23milyon metrekarelik orman alanı ve yaklaşık 100milyon metrekarelik tarım alanımız yok olacak faydası yok zararı var İstanbul 'un geleceğini düşünün biraz!
Adamın köpeği olmuşsunuz adam ne derse gözünüz kapalı onaylıyorsunuz yuh be!
@isocan007 Kardeşim !
Tarım alanları, ormanlık alanlar yanacak diyorum!
Senin ülkenin tek yaptığı daha doğrusu artık onu bile yapamıyorda tarım!
İstanbul yanacak diyorum ısıdan gebericez diyorum!
Sizin gibi cahiller temizlenmeden bu ülke adam olmaz.
Sen bu kadar ülkeni seviyorsan ülkene nasıl zarar verebiliyorsun?
@Yıkıkbirisi niye kendini yoruyonki adama tapıyor bunlar. Boşver muhatap dahi olmamak gerek
Ben şu ana kadar adamla alakalı hiç bir şey söylemeden siz tutturmussunuz adama tapıyor adamın köpeği olmuşsunuz gibi seviyesiz gereksiz cümleler kuruyorsunuz. Ülkemiz de şu an yeterince tarım alanı var ben bizzat şahidim ve bir çiftçi olarak bizzat yaşıyorum tarımın içindeyim yani siz öyle birilerinin boş laflarına kanarak bunları söylüyorsunuz ve birde çıkıyorsunuz benim ülkeme olan sevgimin değerini ölçmeye çalışıyorsunuz size nacizane tavsiyem birilerinin uydurma laflariyla canım ülkemizi bitmiş tükenmiş yıkılmış yok olmuş ülke gibi görmekten tasvir etmekten vazgeçin 👍👍
Siz böyle devamederseniz ülke iyi yerlere gelemez 23 milyon metrekare ormanlık alan diyorum!
100milyon metrekarelik tarım alanımız yok olacak diyorum sen hala var diyorsun TAMAM BU KONUYU DİYELİM Kİ UMURSAMIYORSUN.
Peki istanbulun ısıdan yanacağını söylüyorum denge bozulacak diyorum buna da mazeret bulur musunuz?
Bize 20 yıldır aynı şeyleri söylüyorlar ama ben görüyorum ki yani bizzat şahit oluyorum 20 yıl önce ki tarım yapılan arazi üzerinde hâlâ tarım yapılıyor ve üstüne bir de 20 yıl önce ekilip bicilmeyen birçok bizzat bildiğim ve gördüğüm bazı arazilerde de tarım yapılmaya başlandı bunlar boş ve kuru gürültüler sizler bizleri hep küçük görmeye ülkemizi bitti yıkıldı yokoldu olarak görmeye devam edin ben ve benim gibiler o kadar inanıyoruz ve güveniyoruz ki ülkemize zerre tereddütumuz yok. İnternet ortamında yazılı bilgileri doğru bilgiler olarak kabul edenler o internet sayfalarının veya o internet ortamının sahiplerinin kimin olduğunu unutarak o bilgilere inanmaları da insanı epeyce düşündürüyor. Biz böyle saçma sapan bilgilere inamadigimiz için cahil oluyor sizse bilgin oluyorsunuz. Ülkem hakkında olumsuz ve karamsar bakanlara bakıyorum ki hayattan hiç bir beklentisi olmayan hayatı da öyle laylaylom yaşayan insanlar onun için hiç de önemsemiyorum. Mazeret bulurmusunuz demissiniz, size uydurulan mazerete karşı bende bir mazeret uyduramam lakin büyük projelere böyle saçma mazeretlerle engel olmaya çalışanlara hiç tereddütsüz inanıyorsunuz ya diyecek hiç bir şey bulamıyorum 👍
Biz ülkemizi sevdiğimiz için sizin gibi cahillerden korumaya çalışıyoruz zaten...
Şu an yaptığınız bu cahilliğin bedelini gelecek nesil çekecek...
Neyse zaten yapamayacaksınız millet uyandı artık!
Cidden boğaz köprüsüyle bir mi tutuyorsun yuh bu kadar da cahil olduğunuzu cidden bilmiyordum tartıştığıma yazık İstanbul ısıdan yansında reisde sarayından izlesin
rant kelimesi bile masum bir çiçek kalır bence, kimbilir ne gerçekler var bilmediğimiz
TRT sokak röportajı yapıyor, soru bu soru. Vatandaşın cevabı; tabi açılsın, belgesel, tartışma, kültürel programlar olursa daha çok izleriz.
Bazı şeyler çok abartılı konuşuluyor öyle ya da böyle onlar konuşur ak parti yapar evet destekliyorum
Desteklemiyorum. Yaptıkları otoban, köprü ve hastanelerde bile kota var ve cebimize yansıyor. Halen faydamıza olacağını düşünen zihniyete yazık.
Rant projesi degildir diyen %48,4'lük kesim bu ülkede mutlu yaşayan insanlar. Cahiller ve beynini kullanmayanlar her zaman daha mutludur
Kimse geçmesse devlet öder geçiş garantili olmalı yavuz sultan selim köprüsünde olduğu gibi yap işlet devret 1₺ cebimizden çıkmıyor
İstanbulu bölüp katara peşkeş cekmek için yapılmış gereksiz en azindan bu ekonomik zorlukta yapilacak bir proje.
Bu İstanbul trakya halkına sorulmalı anadoluluyu ilgilendiren bir durum değil ordaki halk karar vermeli
Kanal Istanbul’u destekliyorum, çok güzel programlar yayınlanıyor
Deprem ve doğa dengesini bozduğundan yapılmaması gerekiyor.
Kanal İstanbul nedir diye sorsan, %90'ının bilgisiz olduğu ortaya çıkacak. 😄
desteklemiyorum ama olursa boğaz manzarılı evim olacak :D
Kurtuluş Savaşı'ndan çıktığımızda Atatürk tarıma yönelmemiz gerekiyor dediğinde halkın %80i karşı çıkmıştı. Yatırımlar hemen anlaşılmaz.
Kalanlar sereflerini haysiyetlerini ne için sattılar
desteklemiyorum, sırf katarlılara para kazandırmak için yapılan ve doğaya çokça zararı olan bir projeyi destekleyen varsa tc vatandaşlığını iptal etmeli
Eğer CHP ve Avrupa buna karşı çıkıyorsa kesin ülkem için güzel bişeydir.
Akp nin menfaatsiz çıkarsız tek bir çivi çakmayacağı gerçeği der susarım
Çünkü siz her projeye karşısınız ama iş heykel olunca ballandıra ballandıra anlatır "bu heykel için 2 yıldır çalışıyorduk, çok emek harcadık" diyenleri ise yere göğe sıgdıramıyorsunuz. Çok komiksiniz çokkk.
Bomboş bir yorum. Heykel yapmayı akepe belediyelerine soracaksın onlar iyi anlar o işten.
@isocan007 karşısında ki mi? Söylediğimi haklı çıkarmış olmasan inanacaklar ;)
@ben_de_soruyom bodrum belediye başkanını bir dinlesen iyi edersin. Sünger heykeli için 2 yıl ne emekler vermis 🤣🤣🤣
Hayır desteklemiyorum.
Hayır desteklemiyorum
Akp seçmeninin %90 ı kanal İstanbulu tv kanalı sanıyormuş 😂
Gerekli bir proje halkin dedigi anketi kim yaptı onuda açiklayin :))
Asla desteklemiyorum sonuna kadar karşıyım
Olsun kanal ne olacak boğazda yalı kalmadı yenileri olsun katarlı dubaili alsın işte
Asla desteklemiyoruz. Allahsızların projesidir.
O kanal yapilacak
İstediğiniz kadar tepinin...
Ben destekliyorum. Olması gerekiyor.
Kabız oldun diye gtüne 2. deliği açmaya benzer 😂
Bu konuda pek bilgim yok
Biz de mi yer alsak ordan.
gerek yok biz adalet istiyoruz sadece.
Pek desteklediğim söylenemez
Kararı İstanbullular versin 😎
Götüyle inatlaşan donuna sıçarmış
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?