AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Akepe ülkeye mega kazığını atmadan gitmeyecek görünüyor.
Rantçılar projelerini hayata geçirmek isteyecekler doğal olarak 😂👍
Gerek var ama kanal İstanbuldan daha öncelikli yapılması gereken işler var
Projenin fizibilite detaylarını ve proje detaylarını inceleyip ama gerçekten inceleyip gereksiz diyen varsa onu tebrik ederim ama sırf hükümet karşıtı olarak kulaktan dolma karşı çıkan boş yapıyor
Öğrenerek karşı olmayı denemek lazim
Yapılsa bile kaymağını yabancı sermayeciler yiyecek.
dun geve cnnturkte adil karaismailoglu vardi cok faydali bi program oldu keske dinleseydin belki yputubda tekrari vardir bilgilenmek istiyorsan izleyebilirisn :)
Yani 15 milyar doları daha farklı yatırımlara ayırsalar daha güzel olurdu
Sadece kanal ve çevresine gerekli limanlar yapılacaksa evet. Lakin o bölge imara açılacak da hayır. 2 milyonluk yeni bir yerleşim kurulacak deniyor.
Evet diyenler neye göre evet demiş onu çözemedim. İnsanın aklı mantığı almıyor. Çok komik.
15 milyar dolar ise iyi 125 milyar dolarim kayboldu o parayla kanal turkiye projemi yapacadim ben 🤣
Önemli olan o kadar şey var ki
Aşırı gereksiz bir şey, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'ye çok ciddi problemler kazandıracağı kesin
Neye göre karşısın yaaa Mısır süheş kanalından yılda 30 milyar dolar kazanıyor
Ulan bu eksileyen iyi çocuklar siz vatan hainimisimiz dinsiz köpekler
Çok saçma.. yapılmamalıı
İnsanlar işsiz bu pandemi döneminde esnaflar kan ağladı azıcık insanların içine karışıp durumlara baksalar kanal İstanbul falan yapmazlar.
Esnaflara yardım yapıyor. Bu proje iş imkanları sağlıcak İş yok diyorsunuz ya. Kanal İstanbul 500 bin kusur kişiye iş imkanı sağlıyacak. Elin gemileri neden bizim denizimizden ücretsiz geçsin. Mantığını düşün varsa
Hayır yapılmamalı , istanbulun nufusu iki katına çıkar o zaman. denetimi dahada zorlaşır.
Maliye bakanı damat para bırakmadı hazinede çözüm olarak para kazanmanın yolu kanal İstanbul oldu :D
biz ne bilelim buna bilenler karar vermeli araştırmasını vs yapan bilim insanları karar vermeli halk her şeyi doğru bilecek diye bir şey yok her kararı halka bırakmak aptalcadır
Ne katarmis ya ülkede Fransız İtalya ABD ingiltere ve bir sürü yabancı okul işletme ve yerler var kimse bir bok demedi harbiden sol çomar sağ comardan beter
Tamamen karşıyım ve imza dahi verdim suç duyurusu bile yapıldı.
Yapılmalı diyenler akepe gençlik kolları üyeleri burayı istila etmişler
Evim var güzergah üstünde ama referandum olursa hayır oyu kullanırım menfaatçi değilim çok şükür
İstanbul'un içinden geçme projesi mi? Bilmem
Kardeşim bıktık bu işlerden, faturasını ben ödeteceksem bana sorulmalı, chp ne demiş, yapın ama hakediş yok demiş, buyrun başlayın
Bunca sorun varken ekonomi çöküşteyken buna hiç gerek yok
Mahvedecekler güzelim coğrafyaya
Kanal İstanbul diye yazılır katar çin diye okunur. Çine katara hayırlı olsun.
Keşke 15 le bitse. Anladın sen onu..👍
evet diyenler arap sanırım
Hayır diyen ler hdp pkk pyd fetö bu kesin de
Allah aşkına su yarı cahili siteden banlayın insana kriz geçittirir
Kesinlikle yapılmalı..
heykel yapılsa daha iyi ne kanalı !
15 milyqr dolar bence 75 milyar dolar maliyeti olmaliydi 🤣
Ülkenin yararına değilse yapılmasın
Bizim ülkemiz alakasız iş görmekte çok iyi
Parsel parsel satmislar katarlilara
ne bileyim bir yararı varsa yapılsın
ASLA YAPILMAMALI
kanal İstanbul bir cinnettir
Niye göre cinnettir
@Olgun_1_kişi bu bir saka. YouTubedan "kanalı İstanbul cinnet yaz
Yazdım
İnşallah yapılamaz 👎
Katar İstanbul demek istedin sanırım
Yapılsın boş verinnyatırım oluyo işte
İstediğiniz kadar bağırın yapılıyor
şu an için gerekli değil
Bu hükümetin hiçbir şeyini kabul etmem.
Yine birileri zengin edilecek :D
Sakıncası olmadığı ortaya çıktıysa , yapılabilir.
Gerek yok
Masraftan başka birşey değil bu hükümet.
Hayır
Fay hatı onlara anlatır
Kesinlikle karşıyım
Sana yaoılmıycak zaten Türkiye de yasayan biri degilsğn tüm Türkiye düşmanları karsı
Birumut abe neyse sana hakaretle de anlatsam düzgünce de anlatsam o kadar ahmaksın ki o beynin her yaptıklarını doğru hadi her yaptıklarını doğru kabul etme araştırmııyorsun sizler böyle cahil olduğunuz için asıl siz Türkiye düşmanı oluyorsunuz. Ama sunu da unutma bu hafta sonu stresten kalp krizi geçirerek can veren bir gencin vebali de sen ve senin gibi yarı cahillerin üstündedir. Allah sizlere hidayet versin Allah sizlere beyninizi kullandırmayı nasip eylesin amin.
Ahmak biz arastırdık Türkiye için faydalı oldu gu için evet diyoruz. Siz Türkiye düşmanı sınız ondan hayır pkk fetö CHP hdp pyd agzı kafası var sizde
Bak yine beynini kullanmıyor yarı cahil! Uluslararası çapta jeoloji ödülü alan celal şengör ve bir çok uzman yapılmasın diyor sen faydalı diyorsun. Ayrıca günümüz hükümetini desteklemek kul hakkı gibi bir şey çünkü bir çok gencin intiharına sebep oluyor. Ben kimseyi desteklemiyorum her parti hatalıdır.
Dayı senin meslek ne idi vasfın nedir yani
Gereksizlik olarak görüyorum
Hayır.
Kesinlikle hayır!
Hayir yapılmamalı.
Sadece birilerinin cebi dolacağı için yapılmasın.
Kim ne derse desin, yapılacak artık
Yapılmalı ya
Yapılmamalı
Ne gerek var ya onun yerine putlar yapılsın