https://www.youtube.com/watch?v=Zs_Phaw770M
galeri13.uludagsozluk.com/.../...liste_1030289.jpg
img.habervitrini.com/.../...-9fd0-7a3c74b131ab.jpg
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...yeter-1518426998492.jpg
iasbh.tmgrup.com.tr/.../8760.jpg

Benim gözümle gördüğün icraatlari
-otogara badana
-temel atmama töreni, musilaj
-birde ak Parti'nin yerin altından geçirdiği metrolara internet getirmek
Vizyon bu😂ak Parti'nin icraatlarıni yeniden açmak falan
Tamamen başarısızlık 👎
Zoruna mi gitti türbanlı çomar :dd ❤İMAMOĞLU❤
biryere heykel diktirmiş birde Çamlıca metrosunun yapmini iptal etmiş
Neymiş bütçe yokmuş
Abim bütçe var ama başka işlere gidiyir
Güzelim Çamlıca nın bir metrosu olmasın mı ha? Niye bütçe metroya gelince yok?
Bu benim fikrim kimse karışamaz
2 yildir bekliyoruz birseyler yapsin diye, yapmiyor, birde ya önceden yapilmis projelere benim diye konuyor, ya da beton döküp projeleri iptal ediyor.
Maltepe belediyesi ndeki tecavüz ve çöp dağları da cabası
Partisinden olmayanları Aksaray Saraçhane de çıkarması cabası
Beton dökmüş tünele amaç Türkiye'nin bunlara ihtiyacı yok olmasında efendim ne gerek varmış da falan
Evet 2 yıldır artık icraat bekliyoruz ama yok şimdi yapmayacakta ne zaman yapacak?
Bana göre yaptigi en iyi is birsey yapacakmis gibi görünmek, ama yapilanlari yikmak,
Sana birsey diyeyimmi boşa bütçe yiyolar gibime geliyor adam icraatsiz gidecek
Soran kişi sana katılıyorum onlar bence o görselleri anladılar ama işlerine gelmiyor demekki yapacak bir şey yok
Cevap
6Cevap
Mansur gene birşeyler yapıyor Ankara 'da da İstanbullular Ekrem den oy veren vermeyen şikayetçiler genelde
Mansur yine birseyler yapmaya calisiyor, ama bu Imaoglunun elinde Istanbulu verdiler , birsey yapmiyor, sadece Sow. Istanbula yazik degil mi? yyapilan projlere beton dökmeye basladi.
Evet katılıyorum Mansur bey yine az çok biseyler yapıyor ama İmamoğlu un icraatını sayın diyorum sayan yok doğru dürüst
Biride saysin da şöyle 5-10 icraat bende lafımı geri alayım yahu
binali beyi istiyoruz aga laubalilik istemem imamson mahveddi istanbulu aga
Ekrem Bey'i severim.
Genç, dinamik, çalışkan insanlar istiyorum siyaset sahnesinde.
Bir ayağı çukurda kadavralardan kurtulalım artık.
Ekrem Bey ayrıca belli bir grubun özellikle karalafığı, uğraştığı biridir. Buradan da değeri ortaya çıkmaktadır.
Sonuna kadar yanında ve arkasındayım.
Oy potansiyelinin yüksek olduğunu da iyi biliyorum.
Hepiniz de biliyorsunuz 😊
2 yil oldu bana istanbula neler kazandirdi yazarmisin?
İnstagram resmi sayfasında yüzlerce paylaşım var bakabilirsin. Hepsi bir iş.
Sen bana Kadir Topbaş hariç tutarak soruyorum. Kendisi oy verdiğim bir başkandı. Çünkü partizan değil adamcıyım 😊 Ama sen partizansın. Neyse Kadir bey hariç diğerlerinin 20 yıllık icraatlarını bir sayın 😊
Tamam saygı duyuyorum istediğine verebilirsin bende istediğime veririm icraat olsunda sokaktaki çöpcuye bile oy veririm sanada saygı duyuyorum
Polemik yapma, bildigin ne varsa istanbula neler kazandirdi bizlere burda sun, acikla.
Evet saysin kardeş icraatları bir elin parmaklarını geçiyormu bakayım
@ikizterazi erdoğan 19 yılda ne kazandırdı eğitim ve adalette ne durumdayız haberin var mı senin ekonomi öldü
O bindiğin metrolar arabanla gittiğin köprüler camiler tüm şehir planlamaları akp yaptı kardeş
Tekirdağ CHP belediyesindeki ve Maltepe'de ki çöp yığınlarınida biliyorsunuz
akp mi yaptı yoksa iş adamları mı iyi düşün öyle karar ver kimin parasıyla yapıldı
Tamam ben diyorum ki Allah bilir işini bilmiyorum dinin ne?
Allah işini bilir kim hayırlı ise Allah'a göre onu başımızdan eksik etmesin derim
Türkiyemiz için ne hayırlı ise o olsun
Kavgamız bitmez bizim zıt kutuplariz biz o yüzden sende bende Rabbimiz den en hayırlısını dileyelim
@ikizterazi allah din vatan bayrak yerine akıl ve bilim diyenler daha hayırlı
Tamam o zaman sende onu dile vatanın için umarım hayırlısı tamam?
Cehaletiniz Ekrem Bey'in kıymetini daha çok ortaya koyuyor. Aydınlık yarınlar isteyen, siyasileri efendisi gibi değil devletin bir memuru gibi görmek isteyen, halkçı, Atatürkçü, modern insanlar Ekrem Bey'in peşinden gidecektir.
Üzülerek söylüyorum ama bu ülkede artık azınlıksınız. Siz konuştukça değerleniyor birileri. Haklılığı ortaya çıkıyor.
O yüzden öncelikle bir teşekkür borçluyuz sizlere.
Buyrun devam edin.
20 yılın laflarını temcit pilavı gibi geveledikçe, koyunluğa devam ettikçe en büyük zararı o desteklediklerinize kendi ellerinizle veriyorsunuz.
Bu da ayrı bir kerizlik.
Buyrun.
Azinlikiz %52 oyla tamam👍
Evet o kadar azımki 80 milyon Türkiye'nin yarısından fazlası benim gibi düşünüyor evet çok azız👍
Artık öylesiniz.
Ve tekrarlıyorum, siz ağam paşam yaptıkça tiksinenlerin sayısı da artacaktır.
Çünkü devletin memuruna herşeyin sahibi gibi davranılmaz.
Gericilerle ileriye gidilmeyeceğini de herkes daha iyi gördü. Din üzerinden sömürüyle gemi bir yere kadar gider.
Dediğim gibi devam edin konuşmaya iyi oluyor.
Tamam bebeğim öyledir 😎👍
Üsteki yorumlarda soran kişi görsel paylaşmış İmamoğlu hdplileri ziyaret etmiş az bak bence imamoğlunun marifetleri adlı eser
Senin görüşün ve benim görüşüm uyuşmaz ayrı partilerin adamıyız bu yüzde bence bu kavga bitsin
Ne diyorsan saygım sonsuz bu yüzden asla sana iğrenç hakaret etmem senin görüşün ayrı benimki ayrı kavga da etsek birbirimizide yesek kavga ederek birbirimizi kırmaya gerek yok
Sen ayrı parti ben ayrı parti ama sen de bu ülkenin vatandaşı sin yinede sana kötü bir şey demem ama dediysem özür dilerim kavgada etsek parti meselesi bu sonuçta senle ben asla anlasamayiz herkesin doğrusu farklıdır der babam sana hakaret edici birşey dediysem özür dilerim boşver ikimizinde doğrusu ayrı kavgaya gerek yok hakkını helal et
Hangi partili olursan ol hangi düşünceyi savunursan savun saygı duyuyorum ikimizde insanız siyasetle birbirimizi kirmayalim ben seni kırdıysam partine laf ederek af dilerim bu benim cahilliği mı göstermez ben insanlarla siyaset yollu kavga edip bu vatanda birbirimizi kırmak istemiyorum bu yüzden boşver varsın ben kültürsüz olayım cahil olayım ama bu vatan için daha fazla birbirimizi kutuplaştirmayalim
Soruyu soran sormasaymış keşke bizi birbirimize düşürdü hata yaptı ☺️
@ikizterazi soruyu soran nedne düsürsün, bunlarin fikri yok, sürekli gercekleri carpitma, yalan, iftira, assagilama. Yani gururlarina kiyip diyemiyorlar imamoglu koca bir balon cikti, adam zaten uyaniklikla servet sahibi olmus, istabul umrundami, egoist bencil olmasa o servestiun sahibi zaten olamazdi. Daha ise baslar baslamaz, kendi kadrosuna ve hdp kadrosuna yer ayarlamak icin bircok sucsuz günahsiz insani isinden ekmeginden etti.
bir laf vardır ya dinime küfür eden müslüman olsa diye seninki de o hesap soran
Kendisini net olarak desteklemiyorum ama Büyük çomak soktu belli. İstanbul u geri almak için gösterilen çaba ne ekonomi, ne toplum huzuru için gösterilmiyor.
İstanbullular pek beğenmiyormuş sanırım
geliri olmayan ailelere ekmek ve süt ücretsiz değil mi şu an?
AKP'nin geliri olmayan ailelere zamaninda kömür, makarna, erzak yardimini kinayan, ve o yardimladan faydalanan fakir insanlari asagilayan chp ve ekrem imamoglu, simdi neden 1 litre sütle hava atiyor?
Süt ve ekmek önceden de ucuzdu
konuşmaya başlamadan önce bişey sormak istiyorum aktrol müsün?
Trollük su anda sen yapiyorsun cünkü, fikir degil ilk yaptigin slogan, ikinci yaptigin hakaret
sadece soruyorum merak ettiğim için yani maaş falan alıyor musun bu tip sorular sorarken
Öyle calisanlar son zamanlarda hep CHP'li veya IYI Partili cikiyor, onun icin kendilerinden olmayanlarida öyle damgalmaya calisiyorlar.
www.kanal46.com/.../...88762f7edee1228e82a1bf4.jpg
www.kamupersonelialimi.net/.../_74411.jpg
Maaş almıyor adam bir noktaya parmak basiyor o kadar oyun artik belirgin bir karşılığını gormek istiyoruz
bu işleri bu kadar iyi araştırıp sırf kusur arayabilmek için tayyibe toz kondurmamak için maaşlı aktrol olman lazım anlaşıldı zaten senin sorunun
ak troller okuyun ibret alın acaba nasıl bir mafya yönetiyor bizi
Sana saygı duyuyorum ama bizde fakirdik ve benim bayramliğima kadar akparti getirdi eskiden ben CHP'den böyle bir şey görmedim üzgünüm
Bundan utanmam kaç kere erzak getirdiler para getirdiler meyve getirdiler kömür getirdiler ya CHP? Allah'ım adına doğru söylüyorum ki ben CHP den bunu görmedim
@ikizterazi chp 1950den sonra hiç iktidara gelemediği için olabilir mi bu durum ne dersin?
Ama sana saygı duyuyorum durumumuz iyi şu an ve hala icraat yok İmamoğlu dan süt zaten ücretsiz di evde icemezdim ziyan olurdu
Ekmek dediğin zaten AKP ucuz yaptı
Gelseydide yapmazdı emin ol arkadaşım akpartili diye babasını işten çıkardılar
Adamın suçu ne hani özgürduk?
@ikizterazi ben mafyaya hırsızlara katillere oy verenlere saygı duymuyorum 45 erkek çocuğu tecavüzüne 1 kereden bişey olmaz diyen ahlaksızlara saygı duymuyorum onları destekleyen hiçkimseye saygı duymuyorum
@ikizterazi gelseydi yapamayacağını nerden biliyorsun? belediye veya iktidar da akp olsa chp olsa bütçesi aynı sanki iktidara chp gelince devlet bütçesi yarı yarıya azalıyor mu neyin kafasını yaşıyosunuz siz?
@ikizterazi ak partililerin birçoğu atatürk düşmanı şeriatcı gerici ben olsam bende çıkartırım kalkıp çocuk tecavüzcülerine bir kereden bişey olmaz diyen partiyi destekleyen herkesi toplumdan dışlamak lazım ibreti alem için
1998 de Basbakan Erdogan degildi, ikincisi iftira yalan haberden kim ölmüs. Türkiyede kactane yaya gecidi var?
Bilmiyorum artık bir gün CHP gelsin diyorum bazen yürekten
Bakalım neler olacak adam sanatçıya çiftçiye öğretmene doktora iş adamina sırf akp li diye hakaretler etti sende biliyorsun dur haber izliyorsan
Evet bir kere gelsin CHP çok merak ediyorum
Bir öğretmen ya sen nasıl hakaret edersin değilmi ama öğretmen kutsaldir
Peki ya artarda gelen CHP'li belediyelerdeki tecavüz haberleri?
Hak veriyormusun @ksmeraklierkegi?
Karıya kıza tecavüz etsinlermi?
işine gelmeyen bütün haberler yalan haber zaten erdoğan allah ya zaten her dediği doğru ona rakip olan herkes %100 yanlış
@ikizterazi kanıtlayın diyorum sadece chpde gerçekten tecavüz olayı varsa failler neden dışarda akpnin arayıp da bulamadığı fırsat ayağına gelmiş atsın hapse
adama tecavüzcü diyorsunuz adam dolaşıyor sokakta demek ki iftira atıyorsunuz
Yalan haber değil kardeş ama birgün CHP gelsin isterim bakalım neler olacak?
soru Erdogan mi? yoksa İstanbul ve onu yönetemeyen IBB mi?
Allah bu Türkiye için ne hayırlı ise onu seçsin derim
Çünkü bizim kavgalarimiz bitmez Allah'ım bu Türkiye için kim hayırlı ise onla olmamızı sağlasın amin
Allah işini bilir kolay kazanilmadi bu memleket
soruyu soran erdoğanın 5 tane hatasını saymazsan seni ciddiye almam
Dünyadan haberin yok, ama beynin yikanmis, burda sadece trollük konu chp ve imamoglu, soruda Erdogan ve AKP geciyormu.
Itse senin hriszlar, daha bunlarin borclarini ödüyoruz
habermotto.com/.../11kriz20cm.jpg
Bu maas aliyormusun iftirasi artik tutmuyor, maasli kadro sizde cok
bak sürekli yalan hakaret küfür ediyorsun iftira atiyorsun, fikrin yok egitimin kesinlikle yok. Eger ben AKP'den Erdoagndan en ufak bir maas aliyorsam, tek kurus bir menfaatim icin bu soruyu sorduysam, bütün Türkiye benim anami bacimi, yoksa senin anani bacini becersin!
isinize gelmedimi aktrol, para aliyormusun, ulan serefsiz herkes izlerden degil.
www.gazetedamga.com.tr/.../...kti_h33993_b4c5b.jpg
Böyle troller sizde var, maasli troll
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...cikti-1558512612280.jpg
Bak CHP'li maasli troll, bu ilk ve son degil
Bak yine yalan ve iftira atiyorsun, chp'de tecavüz olaylarinin suclulari temizlendimi? 

iatkv.tmgrup.com.tr/.../500
ona da inanacak mısın?
Bakıyoruz da formdasınız bugün de
Arkadaş makarnasını almış belli. D
Imamoglu sütünü verdimi? dikkat et, sütü veriyor, sudan parasini aliyor.
Host ak it geldi
Egitimsiz secmen oldugun hakaretinden anlasiliyor, cünkü fikriniz yok, sectiginiz kisi sizlerin karakterine uyuyor, yani, yalan, iftira, hakaret, sow, her türlü pislik var.
iste sizler busunuz dogrulara tahammülünüz yok, Türkiye yansa umrunuzda degil, dünyanin en güzel sehrilerinden biri olan Istanbulu yese bitrse umrunuzda degil yterki nefretinizi kininizi kusun
İki tarafında birbirinden farkı yok birileri gelip aktroll ak it der. Diğeri chpkk li gel der.. az biraz edepli olup giruslerinizi yazmak yerine birbirinizi yeme peşindesiniz. Dedimya aynı b.. kn lacivertisiniz. Siyasetçilerin alayı cep doldurma peşinde akp ak chp si birbirinin aynısı. Erdoğan diktatör diyorsan 20 yıldır başarısız olduğu halde parti başında duran her kurultayda kendi seçtiklerine kendini sectiren kilictarogluna da dikdator diyeceksin. Yargiliyorsan önce bı dönüp kendine bakacaksın. Başa kim geldiyse hep aynı değişmiyor ve değişmeyecek.
@DawnGuard en azından biri şeriatcı terörist diğeri akıl bilim diyor
Hakaret etmeyin birbirinize bu vatanın evlatları degilmisiniz neden birbirinizi kutuplastiriyosunuz bosverin iyi olan kazansın aw BİTMEZ BU KAVGA
Aklı bilmi olan insan sizin gibi konuşmaz dostum. Bilimsel verilerle gelir. CHP kendi basarisizligini akp bin sucuymus gibi gösteriyor sizde bunu senelerdir ahmak gibi yiyorsunuz yok oylar çalındı yok bilmem ne. Eski CHP nin bı adabı vardı başarısız olan kalkıp gider yerine daha güçlü lider bulunur. Az biraz mantığını çalıştır Erdoğan lider karakterli diye gidip ona oy veriyorlar. Bugün Erdoğan emekli oldum dese alabilir mi bu kadar oy akp? Hayır. Bunun için neyi bekliyor halk için diyorum kin kusmak yerine karşı tarafa kendi içinde başarısız olanı indir yerine sağlam bı adam geçir bak oyları nasıl alıyor. karşı tarafa terörist diyebiliyor sun çünkü CHP nin neler yaptığını bilmiyorsun. Belediye idaresinde olan ihale leri hangi mafyalara teslim edip anlaşıyor hatta bide utanmadan komisyon alıyor bı bilsen aklın hayalin almaz. İlin birinde CHP'nin adayı için samimi olduğum sekreterine "abla bu adam mafya neden şu adam dururken bunu aday gösterdiniz diye sordum" keşke öyle işlese herşey ama değil. Çünkü bu mafya 150 seçim otobüsü hibe etti partiye" dedi. Al sana terörist CHP. Bilmiyorsunuz işin işleyişini bol keseden atıyorsunuz 3 5 duyduğunuz kelamlarla. Aynisiniz olm aynı. Akp yi sil CHP yaz ikiz kardeşi birbirinin.
@ikizterazi teröriste saygı mı duyalım?
ışid sana göre terörist değil miydi? ışid şeriat uyguladı bu yüzden teröristti buna göre şeriatcı olan herkes teröristtir erdoğanın da kadir mısıroğlu ve mahmut ustaosmanoğlu gibi şeriatcılarla fotoğrafları var
mit tırlarını da araştır zahmet olacak ama sana
@DawnGuard hangi mafya adayı göstermişler aday olarak bana isim soyisim ver
Mit tırlarını biliyoruz şükür ama ben teröriste saygı duyun demedim bu vatanın evlatlarasiniz kavga etmeyin iyi olan kazansın dedim
IŞİD terörist PKK terörist bunları hep biliyoruz bunlara destek veren HDP yide biliyoruz
teröristin iyisi olmaz
CHP ye oturduğunuz koltularda HDP nın oyu var diyen HDP yide biliyoruz her gün haberde izliyoruz şükür
mit tırları ışide gitmiyor muydu el kaideye gitmiyor muydu kıvırma şimdi
Olmaz
Olmaz teröristin iyisi hangi cumlemde teröristi ovdum ya ben biri söylesin
@ikizterazi akp hakkında iyi olan kazansın diyorsun
Hatta bu vatanı bölen teröristin Allah belasını da versin niye vatansever olan beni terörist sevici gibi gösteriyorsun bu benim ağrıma gidiyor ben bu vatan için ölürüm sen bana teroristimi sevelim diye soruyorsun yapma allasen
Evet
Akp hakkında iyi olan kazansın demedim
Bu vatan için iyi olan kazansın dedim lafımı AKP'ye cevirme
Mit tırları Gazze'ye yardım için gidiyordu ve teröristler tarafından durduruldu
@ikizterazi terörist dediğin insanlar bu ülkenin polisi askeri dikkatini çekerim
Herkesin bildiği ve inandığı ayrı ben mit tırları Gazze'ye yardım için gidiyordu dedim sen IŞİD'e
HEPİMİZİN DUSUNCESİ VE İNANDIĞI AYRİ ARTİK SAYGI FUY VE SORGULAMA
Kime terörist dedim kardeş
HDP terörist dedim PKK terörist dedim IŞİD terörist dedim neyi yanlış
@ikizterazi okumadan araştırmadan sorgulamadan boş boş yorum yapma git mit tırlarını araştır
Evet kime terörist dedim şöyle bunlar hariç
Ha sen PKK terörist değil diyosan sen bilirsin
@ikizterazi tr.wikipedia.org/.../U%C4%9Fur_Kaymaz%27%C4%B1n_%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BClmesi bu çocuğu öldürenler terörist
Tamam kanka araştırayım mit tırları neymiş senin için
Sen çok iyi araştırma yapiyosun kardeş İmamoğlu un icraatlarını saysana ben merak ediyorum en az 10
Hadi say İmamoğlu ne yapmış
Say en az 10 o zaman ben diyeyim bu çocuk araştırmacı
@ikizterazi https://www.youtube.com/watch?v=NUqQAYh88Bg&t=949s deniz salyaları için bilim adamlarına danışıyor
Başka?
Bende danisirim icraat oysa
@ikizterazi akpli belediye olsa yağmur duası gibi duaya çıkarlardı :D adamı zahmet edip dinle bakalım neler anlatıyor akpyi defalarca uyardık dinlemedi bizi diyor
ekrem imamoğlunu araştırmadım ancak ahlakı gerçekten güzel gerçi akpnin karşısında en güçlü aday kimse onu desteklerim her zaman
Valla sana şöyle diyeyim ben ayrı partiyim ve bana senelerdir mit tırları farklı anlatıldı
Sen başka partisin ve sana farklı anlatıldı
O yüzden herkes kendi bildiğini okusun
Kavga etmeyelim
Ben vatanseverim ve kim teröristse Belasını bulsun
Aranizzdan birine hakaret ettiysem özür dilerim
Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız
Senin için mit tırları ni bir daha arastiricam emin ol
Herkesin fikri doğrusu kendine herkes faklı parti
Önemli olan bu bayrak
Dediğin teröristler bayrağına kasıt ediyorsa onlarda terörist
K
Haydi iyi günler tekrardan ağrınıza gitcek birşey dediysem özür dilerim
@ikizterazi vikipediden oku tarafsız o
terörist bayrağa kasteden değil insan hayatına kastedendir önce bunu öğren
Hepimiz farklı bir şeye inanıyoruz partimiz farklı ama saygı duyalım ben de sana saygı duyuyorum kardeşiz hepimiz sadece herkesin bildiği farklı kavgaya gerek yok boşver herkesin gönlünce olsun eğer sende hakkını helal et sana hakaret ettiysem
Vikipedi tamam teşekkürler olsun okurum belkide yanlış öğretildi bana okuyacağım
@KSninMeraklıErkeği Teröriste saygi duymayalim, aynen, komikmisin sen ya, troll müsün?

yasemin can kurtaran çok haklı bunu avrupa insan hakları mahkemesi de söylüyor milyonlarca euro tazminat ödettiler türkiyeye bu yüzden
@KSninMeraklıErkeği trollük yapiyorsun sadece.
Adamın ham maddesi İmamoğlu❤
Haklisin ham hemde cok ham istanbulun kisa sürede * koydu
Puhaha kudur çomaaaar
sen kuduruyorsun pkk yalakalari, öküztrolleri
Hahaha anası türbanlı akpli koyun seni 😂😂 köpek gibi havlamaya devam et salyaların akıyor. SONSUZA DEK İMAMOĞLU❤
anasi tangali, götvverenin oglu , baban bellimi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?