Daha 6 Ayini doldurmayan Ekrem Imamoglu secim öncesi verdigi tüm vaatleri hemen hemen yerine getirdi.
Simdi de Ekrem Imamoglunun ögrencilere Burs vaadi geliyor.IBB'den artik ögrenciler 3500TLye kadar burs alabilecekler. AKP Troll merkezinde suanda zor anlar yasiyorlar.
Ekrem Imamoglu icraatlarini yerine getirdikce AkTroller nasil karalariz krizine giriyorlar. Istanbulun son 25 senede göremedikleri hizmeti simdi görmeleri hakkinda siz ne düsünüyorsunuz?
İstanbullu üniversite öğrencileri için eğitim yardımına başlıyoruz. 30 bin öğrencimize yıllık 3200 TL eğitim yardımı yapacağız.
Ahah içini okudum resmen diğer soruna yorum yapana kadar savunmaya başlamış bile 😂😂
Anayasa mahkemesine göre öğrencilere bursun önünü kapattıran CHP li belediye seçim öncesi 75.000 öğrenciye aylık 400 tl burs diyordu 30.000 öğrenciye aylık 266 tl burs ve kyk bursu almayanlar gibi maddeler falan sıralamış kimlere verecek bu maddeleri kimler karşılıyor sözünü böyle mi tuttu? Yoksa Ankara’da Mansur Yavaşın işten attığı 10 işçiyi haksız yere attığı için geri aldığında Sözcü gazetesinin yazdığı gibi Başkan sözünü tuttu mu diyeceksin Gerçi sen şimdi savunursun sözümüzü tuttuk diye
2
29 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Belediyelerin burs yardımı yapması Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na aykırı, Ekrem İmamoğlu suç işliyor. Bu yasağa sebep olan da on sene önce Anayasa Mahkemesi'ne başvuran CHP'ydi. Şimdi çıkarttıkları yasak yüzünden burslar iptal edilecek ve mağdur rolüne bürünecekler.
CHP 2008 yılında Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak 1994'ten beri Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılarak İBB tarafından verilmeye devam edilen üniversite burslarının verilmesini iptal ettirmişti.
25 yıl sonra demiş birde 😂😂😂😂 2008 -2019 arası 25 sene mi ulan sen gibi mallar da savunuyor ya ne diyim
Ben ülkedeki zamlardan devlet sorumlu derim Konya’da İstanbul’da farketmeksizin senin gibi Ekrem ağaç dikince Kasım da ağaç dikilir Erdoğan dikince Kasım da ağaç dikilmez demiyorum 😂😂
Bugün hizmet diye söylediğin şu şeyi gerçekten hizmet katılıyorum buna da bu hizmeti 25 sene önce evet Tayyip yaptı 😂😂 Ama sizinkiler 2008 de iptal ettirdi hizmet yapmayı öğreneceksiniz 😂😂
Tayyip mi yapti? Tayyip Erdoganin bu ülkeye caktigi bir civi var mi? Benim bildigim bu adam Yavuz Sultan Selim köprüsü yapilana kadar 10-12 sene boyunca her mitingde ben yol yaptim diyordu.
Ondan sonra ben köprü yaptim demeye gecti.
Gözünü seveyim, Tayyip Erdoganin bu ülkeye caktigi bir civi mi var :D
😂😂😂lan tırı vırı komik adamsın he seni adam yerine sayıp dinleyen var mı hakkaten 😂😂😂utanmadan aoq Boğaziçi köprüsünü Ekrem İmamoğlu yaptı diyeceksin 😂😂
La tırı vırı hala millete laf atıyorsun aoq bana öğrencilere olan vaadini söylesene yapıyor ediyor diyorsun 😂😂😂bak ben senin yerine oraya resim de koydum şartları da koydum belki bilmezsin sen sana ne savun denilir ise savunursun sen 😂😂yeri gelir PKK yeri gelir ABD yeri gelir Ekrem Tayyip nasıl koyduysa 2019-2008 çıkartması bile yapamıyorsun aoqq😂😂😂
Hesap mi verecegim? Neyin hesabini? Kardes hesap sormak istiyorsan, AKP IBBnin parasini nasil yandas vakiflarina ödedi Milletin parasi senelerce yolsuzluklar ile nasil gitti onun hesabini sor.
Ortada hizmet yapan bir Belediye baskani var, bu gelmis neden 75.000 degilde 30.000 diyor. Neden 30.000 bilmek istiyorsan giderken Büyüksehir belediyesininin kasasini bosaltip 7 Milyon TL birakan AKPye soracaksin bunu bana degil.
😂😂😂30 bini savunuyor şimdi 2019-2008 çıkartma beceremeyen gelmiş sığır yine iftiralar atıyor Neden İbb bursunu anayasa mahkemesinde iptal ettirdiniz söylesene
Tıpkı Ankara’da Mansur yavaş bankamatikçi diye çıkardığı elemanları kuzu kuzu geri aldığı gibi sizin yandaş dedikleriniz için yaptığınız başvurular yüzünden alamadı insanlar az aoq değilsiniz he 😂😂 Anayasa mahkemesince suç işliyor nasıl olacak
Hayir tükürdügünü yalamak degil, yaptiklarinin sorumlugunu tasimak denir buna. Bu ülkede haksiz yere kac kisi AKP hükümeti tarafindan KHK ile sadece isten cikartilmadi, ellerinden diplomalarini ve mesleklerini aldilar.
Bunlarin sorumlugunu kim tasidi? Kardes bos konusuyorsun, kafanda birseye basmiyor...
Aoq iftira atmayı savunuyor Khk suçlu olup olmadığını sen mi belirliyorsun benim de bildiklerimden geri alınan oldu şimdi gelip 15 Temmuz yaşatanları savunursun sen fetöyü mü koruyorsun sen
Ben Fetoya söverken sen Hoca efendi diyordun bosver bunlari. Ben CHPliyim bizde iftira olmaz. Kimsenin ekmegine dokunmayacagiz sözü verildi, bu sözede tutuluyor.
IBB'de ve Ankarada isten cikartilmasi gereken cok insan olmasina ragmen devam calisiyorlar.
😀😀biz de iftira olmaz mı şahsım adına bir gün dahi fetö sempati bile duymamış sizin şu an oy dinlendiğiniz Süleymancılar dahil bütün oluşumlara karşı olan bir insanım direk iftira ile başladın 😂😂 CHP dün dana partiden öz eleştiri yaptı diye adamı attınız partiden fetöye partim teslim oldu diyor şimdi adam CHP li iftira mı attı CHP fetö ile mi 😀iftira atmazsanız fetö bağlantımız var de Yok iftira atıyor dersen iftira atmaz yalanını tükürdüğünü yala Malum alışıksınız tükürüğünüzü yalamaya Kemal Kılıçdaroğlu eskiden sallar geçerdi tazminat cezaları sonrası sallayamıyor parası mı bitti 😂😂
+25 yaşındakilerin alamaması gerçekten saçmalık olmuş. Kimisi mantıklı görsede herkesin gelir düzeyi bir değil. Kimisi 18 yaşında çok zenginken kimisi 60 yaşında dahi fakirliğe devam ediyor. Zaten ekonomisi iyi olan neden okusun? En azından birşeyde çalışana burs yok dese yine anlarım. Bence bu konuda saçmalamışlar.
İmamoğlu göreve geldikten Sonra olanlara bir bakın.. Suya zam elektriğe zam mazota zam gıdaya zam enerjiye zam sisme bebeğe bile zam gelmiş.. gerçekleşen doğal felaketlere bakın.. İstanbul’u sel bastı 2 kişi öldü.5.8 lik deprem oldu 3 cami minaresi uçtu 5000 bina çatladı..50 okul tanınmaz halde..5 şehir hastanesinin kolonu yanal çatlamış plakayla örtbas etmişler.. İstanbul’u salgın hastalık bastı sivrisinekler nedeniyle 78 kişi zehirlendi.. İlahi uyarıdır bu
Suya zam mi yapti? Kardes Ekrem Baskan geldiginde suya 40% indirim yapti. Suanda Istanbullular zama ragmen suyu 20% indirimli kullaniyorlar sen neyin kafasini yasiyorsun? :D
Mazota ve digerlerini zaminida Belediye Baskanlarini degil, hükümet yapar cahil herif.
Tabi diyecek birsey olamayinca depremi bile Imamoglu yapti demek düsüyor.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Her sözünü tutan Ekrem İmamoğlu, öğrencilere burs sözünü de yerine getirdi. 25 sene sonra hizmet gören İstanbul'a hayırlı olsun. Harika değil mi?
En İyi Cevaplar