Bupar Araştırma ve Danışmanlık şirketinin Ankara 'da, 1615 kişiyle yaptığı araştırmaya göre; katılımcıların yüzde 64.5’i Yavaş’a güvendiğini, yüzde 29.6’sı güvenmediğini söylemiş. Yüzde 5.9’luk bir kesim ise fikir belirtmemiş. Ankaralılar Yavaş'ın en çok sevdikleri yönlerini ise "Efendi, Türk geleneklerine saygılı, sosyal yardımlar yapıyor, partizanlık yapmıyor, belediyede yolsuzluk yapmıyor, gençlere önem veriyor, insanları işten çıkarmıyor, siyasi polemiklere girmiyor” diyerek özetlemişler.
Evet güveniyorum
Hayır güvenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankaralılar Mansur Yavaş'a güveniyor. Sen güveniyor musun?
Ankara 'da yasamiyorum fakat bu beyefedinin yonetim tarzini takdir ediyorum. Dun kendisine" Cumhurbaskanı adayi olacak misiniz"sorusuna verdigi cevabi cok asil ve kaliteli buldum."Brn Siyasetci degilim, hizmet insaniyim"dedi. Umarim cizgisini bozmaz, ve memlekete faydali olmaya devam eder.
Bizim başkanımız cumhurbaşkanı olsa 2 yıl görev yapsa sonra Büyükşehire aday gösterilse ve seçilse tekrar belediyecilik yapmaktan yüksünmez. Kılıçtaroğlu imamoğlu erdoğan gibi koltuk sevdası yok başkanımızda. Keşke cumhurbaşkanı olsa ama 2023 diye diye bağıranlar kediyi göreve çağırırlar trafoya gir derler :)
Mansur Yavaşın en takdir ettiğim yanlarından biri siyasi polemiğe girmemesi. Gününüzde bahane üretmeden polemik yapmadan işini yapmaya çalısan tek devlet adamı diyebilirim.
Pısırık mı? Doğma büyüme Ankaralıyım ve Ankara’nın başına gelen en güzel şey Mansur Yavaş CHP’li değilim ama yaptığı şeyleri görmemek için kör olmak lazım.
Sokak köpekleri konusunda ben de muzdaribim yaşadığım yerde bu sorun fazla yok ama el atılması gerekiyor mu evet. Onun dışında yaptığı şeyleri fark etmemek imkansız. Ulaşım konusunda sıkıtı yaşayan bir insan olarak ulaşıma el atması beni fazlasıyla rahatlattı ailelere öğrencilere maddi açıdan yardımlar yapması , yeşillendirme calısmaları köylere internet bağlatması ve bizim fazlasıyla muzdarip olduğumuz su elektik kesintilerine çözüm getirmesi fazlasıyla iyi oldu şehrin temizliğine verilen önem konusuna hiç değinmeyeceğim bile. Eski yönetime göre dağlar kadar fark var. Umarım Aştiye de el atar
@Devrim6219 elektriğe belediye bakmaz ayrıca sokak köpekleri için kaç kez yazdık o ise köpekler için mama fabrikası yapıyor ona iy vermeyenlere senin benim vergimle doğalgaz yardımı yapıyor bunlar belediyenin görevi degill
Tedaşın ilgilenmediği baştan savdığı yere belediye bizzat el atarak düzeltti😂o cümleden sonrayı ciddiye almamak lazımdı da.. köpekler konusundaysa bu sıkıntı önceden daha fazlaydı belediyeyi aradığımızda bir hafta sürmeden konuya el atılıyordu. Ona oy vermeyenlere senin benim vergimle yardım yapıyor demişsin de bu konuya girersek cok zararlı çıkar. Belediyenin yardım yapması gayet güzel ve yerinde olan bir calısma kim yapacak yardımı? zamanında saçma sapan dinozora ve 800 milyon dolarlık gorile kimse vergim demiyordu saçma sal. ak heykellere dünya para harcandı dikmen vadisinden dönen rantlara kimsenin sesi cıkmıyordu chpli oldugunu da sanmıyorum ortalığı guncutma peşinde olan bir trolsün muhtemelen
Hiçbir zaman yok diye bir şey yok her ideolojide var dostum hepsinin amacı seninle beni birbirimize düşürmek işte böyle. Elbette hakkın var herkesin var ama her tarafın da aşırıları var.
@Devrim6219 1. si ben müslüman değilim agnostiğim, 2. si ak partili değilim hiçbir partiyi de tutmuyorum, 3. sü zekam Türkiye'nin moderncilik oynayan varoşlarından da dediğin tayfadan da kat kat fazla ve sizinle hiçbir şekilde tartışmaya girmeyeceğim o yüzden bence yazmaya devam etmeyin seviyeler uyuşmuyor iyi geceler :))
Zekanın fazla olduğu yorumlardan belli oluyor😂 ha bir de idrak sorununu çözmeni öneririm sitede takılmayı kesip cümlede anlam çalış biraz hadi kolay gelsin