Çünkü hani bize okullarda anlatılan tarih var ya , okullarda anlatılan kahramanlar.. hepsi yalanmış o yüzden. Ben tarihi TBMM arşivleri , Osmanlı arşivleri ve İngiltere kraliyet arşivlerinden araştırdım. Lise 2 ye kadar kemalisttim. Çok şükür gerçekleri senelerce araştırarak buldum. Allah affetsin zamanında o kadar laf ettik. Ama bizim suçumuz değil. Bize tarihi yanlış öğreten hocalarıma da hakkımı helal etmedim zaten. Hani öyle medyada kitaplarda gördüğün gibi değil bunlar. En ufak bir örnek. Bu ülke , İsrail'i kurmak için kuruldu. Üzücü bişey demi. Çok kapsamlı şeyler. Emin olun arastirsaniz kafayı yersiniz. Ağzınız açık kalır. Benim kaldı çünkü.
@sılaçğlyn zamanında Abdülhamid i yalnız bıraktılar ama Erdoğanı biz yalnız bırakmayacağız. Tekrar bi 100 sene elime kolumuz bağlı oturmaya ve İslam'a yönelik saldırılar görmeye niyetimiz yok. Yavaş yavaş gerçekler şu yüzüne çıkıyor. Siz bilmediğiniz için kanun yasa hukuk politika tarih , erdoğan'ın yaptıklarını kötü sanıyorsunuz veya herşeyi Erdoğan yaptı sanıyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben gelsem yeter. Yemin ederim hepsinden iyi yönetirim 😅 101 oynarken taş dönene dek hep bu konuları konuşuruz.
Şahıs olarak Mansur Yavaş diyorum çünkü adam tamamen icraat için o koltukta oturuyor
hicbiri bi halt yapamaz ak tayyip kadar ama tayyip de bitirdi hakkini
Erdoğan 1 dönem daha kalmalı
ghıunteprvıfjuıtn daha napabılır bu ulkeye anasını aglattıda napsın daha
@sılaçğlyn abicim lütfen ben görüşümü bildirdim. Hiç laf etmeyin . Yaşın kadar siyaset politika tarihin içindeydim.
bende bıldıklerım ve gorduklermle konusuyorum sana karsı tamam gorusune saygı duyuyorum karısamamda ama bu kadr kör ve koyun olmayın
@sılaçğlyn tamam abim siz aydın ve cagdassiniz biz koyunuz eyvallah. İyi geceler
Neden peki merak ettim cidden
@snowflake12 bende merak ettım bak cıdden neden erdogan
Çünkü hani bize okullarda anlatılan tarih var ya , okullarda anlatılan kahramanlar.. hepsi yalanmış o yüzden. Ben tarihi TBMM arşivleri , Osmanlı arşivleri ve İngiltere kraliyet arşivlerinden araştırdım. Lise 2 ye kadar kemalisttim. Çok şükür gerçekleri senelerce araştırarak buldum. Allah affetsin zamanında o kadar laf ettik. Ama bizim suçumuz değil. Bize tarihi yanlış öğreten hocalarıma da hakkımı helal etmedim zaten. Hani öyle medyada kitaplarda gördüğün gibi değil bunlar. En ufak bir örnek. Bu ülke , İsrail'i kurmak için kuruldu. Üzücü bişey demi. Çok kapsamlı şeyler. Emin olun arastirsaniz kafayı yersiniz. Ağzınız açık kalır. Benim kaldı çünkü.
nerde yazıyo bu akp bınasının duvarında falan mı bsjhkhfhg
@sılaçğlyn bakın mesela sizinle ciddi şekilde de konuşulmuyor. Varsa yoksa tiktok instagram beğeni aşk meşk. Siz vatanı böyle kurtarın 😅
sende hala erdoganı koruyarak onun yaptıklarına kör olarak vatanı daha çok batır ben oralardan haberlerden arastırrdıklarımla konusuyorum sana
@sılaçğlyn zamanında Abdülhamid i yalnız bıraktılar ama Erdoğanı biz yalnız bırakmayacağız. Tekrar bi 100 sene elime kolumuz bağlı oturmaya ve İslam'a yönelik saldırılar görmeye niyetimiz yok. Yavaş yavaş gerçekler şu yüzüne çıkıyor. Siz bilmediğiniz için kanun yasa hukuk politika tarih , erdoğan'ın yaptıklarını kötü sanıyorsunuz veya herşeyi Erdoğan yaptı sanıyorsunuz.
hanı nerde yazıyo ıslama yoonelık saldırıları goster kardesım han nerde madem oyle nıye o kadr cok savunuyolar sonucta hepımız muslumanız ve bunu herkesın paylasması gerekılen bır konu oldugunu dusunuyorum nıye kımseden duymuyorum bunu sadee akp lı ınsanlardan duyuyorum
@sılaçğlyn abicim onları mi anlatayım şimdi sana tek tek. 2000 den öncesini araştırsana bi.
akp den kımse kalmasın gebersın topu