Soldaki Kızılay'ın depremzedeye verdiği iftar yemeği. Sağdaki Erdoğan’ın Akpli Milletvekillerine milletin vergileri ile verdiği iftar yemeği menüsü. Petek bal, kaymak, medine hurması ile başlıyor. Mantar soslu dana fileto ile devam edip Çilek soslu Trileçe ile final yapıyor. Beğenmedikleri Chp'li belediyelerin bu gün ki iftar menüsünde ise; Ezo Gelin Çorbası, Pilav ve Orman Kebabı yanında Tulumba tatlısı, ayran ve su da var. Bir hurma eksik onu da vatandaş zeytin ile çözüyor. Bunun için bile bir sokak dolusu sıraya giriyorlar. Sıradaki kuyruk 50 cm ilerlese umutlanan bir halkı mutlu edemediler. Yatacak yerleri yok bunların.
Sonra da fetvacı Erbaş, Peygamber Efendimiz Sav için bir hurma ile iftar yapardı ajitasyonu yaparak milyar lıralık bütçeleri ile zırhlı mercedes ile gezecekler.
Milletin rızkıyla size patronluk mu yapacaklar yoksa siz mi seçimde patron olacaksınız?
Bunlar sadece provoke edici paylaşımlar. Erdoğan giderse (ki öyle bir şey olmayacak önce Allah'ın izniyle sonra benim de için de olduğum çoğunluğun oylarıyla) en ezilen siz olacaksınız haberiniz yok. Bence yatın kalkın RTE yine kazansın diye dua edin. Tabii Allah'a ve duaya inanıyorsanız.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstanbul seçimlerinde de aynı algıyla coştunuz, pehlivan olup güreşe doyamayıp ikinci seçimde daha da ezildiniz. Allah'a inanmak Tayyip'in kazanmasıyla eşdeğerse istemiyorum öyle müslümanlık. Yerin dibine batsın öyle müslümanlık.
Laflarımı çarpıtma! Allah'a inanmak Tayyip'in kazanmasıyla eşdeğer diye bir şey demedim. Sadece CHP'yi savunan birinin Müslüman olması çelişki, demek istediğim şeyin bu olduğu çok açık
Müslüman olan biri Akp'yi değil de Saadet Partisi'ni desteklemeli gibi bir anlam çıkardın şimdi de.. Ya ne dediğini bile ya da neyi desteklediğini bil. Veya bir ihtimal daha var, sus..
Yazdıkça batıyorsunuz. Allah' a inanıyorsanız demek bilinç altınizdaki ön kabulü gösteriyor. Ben CHPye hiç oy vermedim. CHP", nin gecmişte çok hatası olduğunu da düşünüyorum ama şu anda oraya oy verenleri töhmet altına sokmanızı kınıyorum.
Müslümanlığı partilerle ölçen bir embesil daha. Tamam en Müslüman en vatansever en dindar sizsiniz oldu mu rahatladin mi. Hayatım sende oturmuş laf anlatıyorsun böylelerine. Engelle gitsin ya sinirimi bozdu durduk yere. İsin kötüsü bunlardan milyonlarca olmasi🙄
Depremzedeye verilen yemek yazıyor. Okuyamıyor musun? İli önemli mi? Sen bildiğini ya da gördüğünü, yani bunları veriyorlar dedin de mi hayır diyen oldu sana?
Tek partili dönemi de anlat ama din düşmanlığı yapılan alimlerin asıldığı işte harf inkılabı ile ülkenin cahilleştirildiği Allah'ın hükmü şeriat dururken avrupadaki sözde yendiğimiz ama ne hikmetse yenmemize rağmen yasalarına mahkum olduğumuz dönemi de anlat
Laikliği savunan kişinin müslüman kaldığını mı sanıyorsun. Ayrıca İran dediğin şii cemaattir biz ehli sünnetiz onların bildiği uyguladığı şeriat ne kadar doğru ne kadar yanlış biliyor musun? Sanmam İslam'la ilgili bu kadar bilgi bile karıştırır senin kafanı. Ama herkes gerçek İslamı yaşasa da gücünü görse keşke.
İşte şeriat gelirse gerçekten yaşanır islam yoksa sizin laiklik adı altında devlet dine karışmasın din devlete karışmasn yalanı altında devletin dini ayaklar altında ezmesiyle İslam yaşanamaz olmuştu. Çok şükür bugünki atmosfer daha iyi ilerde daha da iyi olacak.
Bizim yolumuz laik yol. Bize bu ülkede Atatürkçüler'den zarar gelmedi hiçbir zaman. Hep yobazlardan zarar geldi. Burada bir anket yapsak en çok Yobazlar'dan zarar geldi sonucu çıkar.
Bu sitedekilerin düşünce yapısının ne kadar sağlam olduğunun kararını sana bırakıyorum. Ayrıca yine söylüyorum ben laikliği benimsiyorum diyen birinin dinden çıktığı ifade ediliyor. Çok şükür şeriat isteyen biriyim. Ayrıca bu ülkeye en çok laiklerden zarar geldi sadece gözünüz bağlı göremiyorsunuz insan buna üzülüyor.
Laikliğin ne demek olduğunu Atatürk'ün şu sözünden anlayabiliriz; Din gibi tertemiz bir inanç, devlet gibi, siyaset gibi kirli işlere alet edilmemeli. İşte o zaman anladık; Laikliğin ne kadar mühim bir düzen olduğunu. Bunu siz anlayamazsınız.
Laikliği din ile devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıydı aslında. Ama nedense devlet dine hep karıştı. Özellikle tek partili dönemde camiler kerhaneye ahıra dansöz oynatılan eğlence evlerine çevrildi. Alimler asıldı medreseler yıkıldı. Sizin anladığınz laikliği bilmem ama tarihin gösterdiği laiklik bu. Geçmişe dön bak.
Sen önce inandığın şeriata, sonra da kullanıcı adına bak da.. Çelişki nerede bir gör. Astroloji tamam da.. Boğa nedir ya? Burçlara mı inanıyorsun? Diyeceğim de.. Buram buram çelişki var sende..
@bogaerkegi34 deprem bölgesinde ikamet ediyorum ve depremin ilk günlerini dışarda geçirmiş biri olarak söylüyorum sadece pilav ve ayran vermişlerdi ve bunu üç gün boyunca yapmışlardı. Hatta yemek yetismeyince insanlar eli boş dönüyordu. Neyse ki bizim kendi cebimizden bisiler yiyecek paramız vardı ya olmayanlar 🙄 Ayrıca depremin ilk zamanları bile bu şekildeyse üstünden iki ay geçmiş şeklinin bu olduğuna eminim. Bilmeden konuştuğun o kadar belli ki.