Ülkeyi yönetecek başka biri olduğunu düşünüyor musunuz?

Şu an yazacaklarımdan bana Herhangi bir muamele yapılmasını istemiyorum Dolaylı bir şekilde anlatmam daha iyi olacak. Ben Çevre düşüncelerinin saflığını birnevi göstermek istiyorum.
Özellikle belli bir kısmın oluşturduğu bir manipülasyon sonucu popülasyonun özellikle genç bir kitlenin Şu an için millete anlatıp tuttuğu düşüncelerin kendi şahsi fikirleri değil dayatılmış düşünceler olduğunu ve ezberi bir konuşma olduğunu Konuşma stilinden bile anlayabilirsiniz. Benim asıl demek istediğim konu insanların bu kadar herşeyi kabullenip sorgulamaması. Deprem oldu Geçmiş olsun ancak Çadırlardan tokilere evlere Yaralı ve Diğeriki şahıslar taşındı kurtarıldı. Şu an için halen kalanlar var ancak Bu deprem 99 dakinden katkat daha güçlü. O zamanki depremde bile Adam akıllı bir yardım edilme kimisinin vücudu parçalandı. Kolu bacağı k2ptu üzülerek söylüyorum. Ve O zamanki hükümetin Deprem yardımları için gelen parayı Devlet borçlarını kapatmak için harcadığı vizdansız birinin himayesinde Adam akıllı sağlık kontrol Tedavilerin olmadığı bir zamanki. Eskiden oluşan ekonomik krizler şu ankinin yanında hiç kalıyor ekonomi kötü ancak bu uzun süreli bir durum olacağı nette değil.

Eskiye bakarak diyorumki. Eskiye göre refah ve nihayetinde daha huzurlu bir ortam bulunuyor. Ülkenin sıkıntıları oldu Ayrıyeten sığınmacı mültecilerin ülke içine alınması tamami ile saçmalıktan ibaret genel olarak etkileyen faktörlerden biri. Ancak Şu anki sorunları görmezden gelir ise bunların öncesinde yıllardır bu solcu kemalist hain zihniyet Adam akıllı kim varsa ya öldürttü indirdi. Ülkeyi bozmak için elinden geleni yaptı. Ve bu patavatsızlarda LAİKLİK diye bağıran ancak söylediği şeyin anlamını dahi sorgulamadan sloganlar tutanlar asıl haindir. Ülkenin En ufak sorununu milletin gözüne soka soka anlatan Bu adını vermek istemiyorum haber kanallarını şimdi bu zihniyetin Saf aklı ile bas bas bağırdığı kanallar, Şu durum içinde bile siyaset dışında bir şey bilmiyor. Halkın durumuna acıtasyon yapıyor bu ayrı bir vicdansızlıktır.

Ülkeyi yönetecek başka biri olduğunu düşünüyor musunuz?