AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Başı açık veya kapalı mini etekli veya bol etekli hiç farketmez bir insan birisine kendi yaşam tarzını dayatıyorsa en ağır cezayı almalı.
Bu tipler kız kardeşlerine evde mini giy gez diyen ensest sever tipler. Bunlar öz annesinin çamaşır dolabını karıştıran tipler
Adaletin sağlanması için sosyal medyaya gerek yoktur. Şikayetini edersin değerlendirilir hukuk sistemimiz avrupanın en iyisi kuşkunuz olmasın.
Yapılana doğru denemez ceza yemeli para cezası yesin
ama her hata yapanı zart diye tutuklamakta doğru değil
Ağır bir suç yoksa
Baş örtüsü takıyorsa ne olmuş yani ne battı acaba sanaa. Asıl senin gibi yobaz geri kafalı insanlara yer yok. 21yy dayız hala tartıstıgımız konulara bak !
Tutuklanmali. Kesinlikle. Beyzadem kendisini nasil ozgur hissetmek istiyorsa basortulu bayanda ayni ozgurluk hakkina sahip
Tutuklanması mı? Derken birbirimize zarar verirsek suç işlemiş olmuyor muyuz bu adam suçsuz mu şimdi.
Tutuklanmalı *
Her gün gördüğümüz, görmeye alıştığımız şiddet olayları işte😑😒
Böyle sisteme de adalete de yönetime de lanet olsun
Ya hangi devirde yaşıyoruz ya yurtdışında bile böyle ayrımcılık yapılmıyor. İnşallah adalet yerini bulur
bu şekilde provakatörlük yapamaz git bütün tesettürlülere söyle söyleyebiliyosan niye 2 kişiye söyledin o zaman
şortlu kıza saldıran ruh hastası ne ise bu pislikte o ikisini tutuklayıp içerde mum etmek lazım.
Hadi bakalım özgürlükçü tayfa sesiniz çıksın özgürlük saygı naaralarınızı duymak istiyoruz 😂
Reis onların, bu kaybolan at mevzusu içinde sesi çıkmadı. İdeolojileri belli zaten isterse kendi partilerden 1000 çeşit hayvan katledilsin yine birşey demezler ama hüketmetten aman en ufak bişey olsun Twitterda gündemde 1. sırada yer alır.
@Osmanlı_Torunu34 aga kadının hangi partiyi desteklediğini nasıl anladın
Hangi kadın
İslam topraklarında islama saldırıyorlar , mahvettiler bu milleti
Türkiye Müslüman ülkesi değil ki
Türkiye müslüman ülke değil ama müslüman toprağıdır
O çocuğu sanki Dünya modasına yön veriyor la. A kodumun eşeği asıl senin gibi nezaket kurallarını bilmeyene Nişantaşı’nda yer yok. Lütfen köyüne dön!
ilk önce sağlam bir dövülmeli..
sonrası yargının işi..
Önce bi dayak yemeli sonra tutuklanıp içerde dayak yemeli
Yobaz kelimesinin tam anlamıyla kelime anlamı olmuş bu şahıs.
Bu kızımız, şort giydiği için tekme yiyen adama ne yapılması gerektiğini düşündüyse o yapılmalı.
Yorumu yazamamışım resmen. Orayı "şort giyiyor diye bir kadına tekme atan adama" diye düzeltmiş olayım.
Özgür ülke işte ! 😀yobazlık bu değilde nedir. hangi çağda yaşıyoruz. Lağım çukuruna atın
Bence gtne kazık cakılıp baş örtü baglayıp sokaga bırakılmalı
Tutuklama yerine caydırıcı bir ceza şart ki bizim ülkemizde bu pek mümkün değil
Kim olursa olsun saygısızlık, kişinin gururuna şerefine haysiyetine saldırı asla affedilemez ve affedilmemeli
Şerefsizlik yaa bunun başka türlü açıklaması olamaz kafir zihniyeti.
İnsanları birbirine kırdıranların Rabbim tez zamanda ömründen alıp sokak hayvanlarına versin...
Tutuklanmalı bir bitmediler açık kapalı ayrımı yapmaktan üstüne vazife olmayan şeylere karışmaktan.
Bu nasıl bir düşünce yapısı bu neyin kafası cidden anlamıyorum cezasız kalmamalı
Bu ülkede Müslüman olmaması sebebiyle dayak yiyen bir yığın insan var. Bence pek de kasmayın.
desteklemekle söylediğin şey aynı mana farkında misin vahsi
Vahşi mi?
Evet
Gerçekleri dile getirdiğim için vahşi oldum. Şimdi katil sapık falan da ilan edersiniz siz ruh hastaları.
Sen kasmamayi tercih et ya :d
Umrumda bile değil ahhah 😊
Çünkü zekanda sıkıntın var cok normal :d
Cevabı 1 hafta düşünüp bulamayınca saldırmaktan başka çare bulamamışsın. Dediğim gibi, kasma bu kadar. Topla salyalarını. :)
Terbiyesiz kimseye kalmamış orda birkızcağız istediği yerde oturabilir. Medeniyet yok bizim ülkede ceza verilmeli bence elini kolunu sallayarak gezmemeli böyle tipler sonra güç alıyorlar.
tutuklanıp baş örtü takılarak boynuna bir de tasma nişantaşın da cam vitrin de sergilenmeli
Tutuklandın terbiyesiz. Bı üç ay disiplin hapsi verilsin pişman olur zaten
Hep derim ülkenin solununda sağından hiç farkı yok...
Şu adama temiz bir dayak çekselerdi. Adalet diye bir şey yok ki ülkede !
İnsan değiller ne diyelim keşke adalet olsa bizde kötü haberler duymasak!!!
Cehalet zor iş ya
Kesinlikle cezasız kalmamalı şahıs.
Yazık ya serbest kalmış bir de twitterda kimseden ses yok mini etekli bi kadına yapılsa bütün ülke ayaklanırdı çifte standartlı iki yüzlüler
bu arada mini etekliye yapılmasını haklı bulmuyorum laflarımı yanlış anlayıp linçlemeyin
Başkalarının yaşam tarzlarına saygı duymayı bir türlü öğrenemedik.
Her türlü özgürlük karşıtlığına karşıyım , ceza almalı.
Böylelerinin yaşama hakkı yok, kolunu bacağını koparıp çöpe atmak lazım
İnsanlar oturup azıcık düşünebilme özelliklerini keşfetse dünya daha güzel bir yer olurdu sanırım. Düşünmeden yapılan saçma sapan hareketler hep bunlar
tutuklamaya gerek yok. evinin olduğu sokakta daha fazla dolaşsınlar iyice ayar etsinler.
Özgürlük ister birde bu tipler. Kendilerine istiyorlar sadece özgürlüğü.
Hani lan kıyafet özgürlüğü vardı? milletin başörtüsü, peçesi, şortu, taytı, eteğinden size ne lan size ne? Sana ne zararı var onun? Hadsiz köpekler. Tacizden ceza almalı.
komik... hiç bir şey olmaz diyene ama o söyleyenin zihniyetine ayar çekilmesi lazım
İstemiyorsa kendi gitsin isteyen istediğini giyer bi anlayamadı şunu insanlar
Bunlar kendini ne sanıyor ya. Saydırmamak için kendimi zor tutuyorum.
bu da soru mu? tabii ki tutuklanmalı ve tazminat ödemeli. böyle pisliklerin olması uzucu
Başörtüsünden dolayı dediyse tabii ki ceza verilmeli bence
Perdesiz ev kiralıktır diyerek açık kadınları oro*pulukla yaftalayanlar bile tutuklanmadi bu ülkede. Saygılı olun birbirinize isteyen istediği gibi yaşasın.
insanlar istediği gibi kıyafet giyer kimse karisamaz, çıplak gezenlere kimse bir şey diyormu, demiyor o yüzden kapalı olanlara da kimsenin karışmaya hakkı yok, demekki kanı boz uk birisi
Tam bir fahiçşe çocuğuymuş ortamına sahip çıkmak istemiş
Katılıyorum. Baş örtülü insanlar ön yargılı insanlar oluyor.Çoğunlukla dışarda insanların göz zevkini de bozuyor giyiniş tarzları.
"Akademisyenler " özellikle gerici ve çoğu yiyip-içip döner koltuklarının keyfini çıkartıyor... zaten çoğu torpil, tanıdıktırla geliyor ya da siyasi bir yolla gelmiş oluyor. Türkiyede ne ünüversite var ne akademisyen. Ünüversite dedikleriniz apartmandan başka niteliği yok. Koyunları doluşturmak için bir ağıl.😪
Ön yargılı olmak kapalı ya da açık olmakla alakalı değil. Açık kızlarımızda da ön yargılı olan var. Bu bir kıyas değil. Kapalı biri senin göz zevkini bozuyorsa, sen de açık olarak belki bir kapalının göz zevkini bozuyorsundur. Bu şekilde saçma kıyaslamalar doğru değil. Bir kadın açık olmayı tercih ettiği gibi kapalı olmayı da tercih edebilir, hatta çarşafa dahi girebilir. Bir erkek küpe takıp dövme yapabilir, bir başka erkek sarık cübbe giyip sakal bırakabilir. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bu kıyasların çok yersiz. Her şeye rağmen bir insanı dini, dili, ırkı ya da giyinişi yüzünden yargılayıp aşağılayamazsınız. Bu duruma nasıl oluyorsa katılabiliyorsun? Bir gün giydiğin şort yüzünden dinciler tarafından aşağılanırsın umarım. O zaman eşitliği savunmaya başlarsın.
senin selülitli iğrenç bacakların da bozuyor göz zevkimizi
Göz zevkine senin...
@-ProfiteroooL- Çok güzel yazmışsınız katılıyorum beyefendi bunlar feministlere bile kulup takar bu kafayla.
Gerçek mi bu. bahsettiğin görüntüleri atsaydin da biz de görseydik
Birinin çıkıp böyle bi olay yaşadık diye anlattığı şeylere inanırken iyi düşünün genelde içi boş çıkar.
bence haklı adam nişantaşı bazı insanların üzerinde bir yer, her iki kesim içinde doğru olan bu bırakın dram yapmayı,
i
Bazı insanların üzerinde yer demek ne demek ya isteyen istediğini yapar herkes istediğini yaşamak da özgür öyle saçma şey mi var.
Kadin İTÜ de okumuş etmiş
Ya nolur okuyun ya okuyun
Senn karışma o istediğini giysin ben anlamıyorum zorunuza giden ne
@doktorruk kardeşim ben onun okuluna eğitimine laf etmedim
çok zeki bilgili birisi olabilir
kültür farklı olan bir yerde ben rahatsız oluyorum şahşen
haddim değilin biraz altı gibi bir durum bu
bence adam haklı, kadın içinde hayırlısı olan kendi kültürüne yakın semtlerde gezip tozması daha mantıklıdır.
Bakk güzel kardeşim şundan bahsediyorum sen otur istediğini yap o otursun istediğini yapsın
Herkes istediğini yapmakla özgür neden bir digerinin dini yüzünden yargılıyoruz kii?
Benim arkadaslarim var içki icen basi acik olan
Aslaaa birbirimizle yaa senden rahatsız oluyorum durumu yok o istediğini yapıyor ben istediğimi
Dostca kardesce yaşamak varken neden ötekileştiriliyoruz yazik günah değil mi ya?
Yil olmuş 2021 böyle şeylere gerek var mi sence
Valla halimize cok üzülüyorum yaa :(
@doktorruk bak güzel kardeşim
sen türbanı türban olarak mı takıyor zannediyorsun bu yeni yetmeler?
orasını geçtim haydi
adamın tepkisi sizin gibilere yer yok burada
bence bu güzel ve yerinde bir tespit
zira ben eyüp'de oturuyorum
nişantaşına gittiğim zaman boğuluyorum inan kaçmak istiyorum oradan
adam bunu ima etmiş siz farklı algılamışsınız sanırım
türbanlı olması olmaması benim umurumda değil , zira türban sadece bir süs günümüz şaklabanlarının kullandıkları
belki adam sahte türban taktığı için kızdı kadına, belki çok iyi bir müslüman bunu bilemezsin
Simdi araştırdım adamda itiraf etmiş sozlu siddet ve darp ettiğine dair benim takıldığım noktagun geçtikçe tesetturlu insanlara olan siddetin acik kadınlara olan ay acik giyinmissin ay su ay bu bıktık kapalı kadinaa
Ay yobaz ay başörtünu cikar
Muamelelernden bahsediyorum evet tamam nisantasi muhafazakar aileye cok hitap edilmiyor ama gidiyorsa gitsinn
Kimin ne soz söylemeye hakki var ki
Artik herkes istediğini yapsın herkes sussun bilmiyorum cok kötü hele gidiyoruz
Gecen yıl yolda geçen 2 tesetturluye yoldan gecen kadinin saldirmasi olayi da vardı bitmiyor yanii keske boyle şeylere takilmasak
(bu arada medeni bir şekilde tartistigin icinde ayrica tesekkur ederiiim bazıları arsiz arsiz atar yapıyor )
Kimsenin giyimine kusamina kimse karismamali sortlu diye tekmelenen kiz kapali diye laf edilen kiz olmamali millet uzaya çıkıyor biz hala o böyle şu böyle giyinmiş
Tutuklanmamalı. Açıklara bacım diyen herkes tutuklanıyo mu?
Mini etek şort giyince bizi savunmuyor kapalı hanımefendiler. Aynı şey kendilerine yapıldığında ama biz onları destekliyoruz. Yazıklar olsun diyorum.
Yazık kafana
Bize or*spu damgası vurup kendileri namuslu geçiniyorlar. Oysaki sorunumuz birlik olabilmek. Ama artık bu beyinlerle birlik falan olunmaz vazgeçtim.
Bak o konuda sunu diyebilirim. şu an kapalı kızlar daha beter durumda. Bu gözler neler gördü. Malesef üzücü ama kapanarak yaptıkları pislikleri örtmeye çalışıyor çoğu
Katılıyorum
görüş düşünce özgürlüğü var hiç kimseye bir şey deyemezsin
şöyle bir şey var her ortama her kıyafetle gidemezsin
kapalı biriysen bara diskoya gidemezsin
açıksan dekolteli giyiniyorsan cami ye ibadet yerlere gidemezsin
Dusunce ozgurluguyle birine saldiramazsin bak özgurluk diyosun onlarin o.. pu sevgilileri meme g. ött acyosa kapaliyada laf edemezsin
@nbvbvhbh her ortama istediğin şekil gidemezsin dedim ya dekolteli birisi ibadet yerine giderse de saldırırlar aynı şekil kapalı bir kadının diskoya bara içkili bir cafe dir bir yere giderse de saldırırlar
Kadın parkta oturyo ve discoyada gider kime ne?
@nbvbvhbh sana anlatsam da anlayacaksın bilimsel konuşsam da anlamayacaksın
Şort giysen karışıyorlar başörtüsü taksan karışıyorlar. Ne giyek lan o zaman ha?
yapay gündem yaratıyorlar bence sedat peker olayının üstünü örtme derdindeler