AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
böyle islam düşmanlarını kim yetiştiriyor? her geçen gün bu tür soysuzlar çoğalmakta..
Yarın aynı meydanda ibreti alem için kafası patlatılıp kankartalı yapılması, sonrada asılması lazım. Bu yaratığın.
Keşke ben o zaman orada olsaydım dansöz yapardım onu arkadaşım kurusu ulan niye bize denk gelmiyor hıncımızı alak tabiki tutuklansın ama bizim ülkede adalet nerrde
iyi da benim vergilerim ile böyle insanlari hapiste besleyelim mi saka gibi.
Yalniz hapiste yatanlara sen ye iç yat keyfine bak demiyorlar. Yatanlar devlete borçlanıyor
isteyen açık olur isteyen kapalı benim görüşüm bu kimse kimseye karışamaz
Kızlar gtü başı açınca özgürlük derler kimse karışamaz vsvs kapalı olunca da böyle dayak atar iğrenç varlıklar inşallah geberirsin
o kişiyi bulursalm başına baş örtüsü ve tasma takıp sokakta dolaştıracam
Şortlu kıza saldıran nasıl linç edildiyse bu da edilmeli ve hspsedilmeli...
benm şort giyen bacımı döven serbest
bunumu tutuklasınlar
ah cahil kesim ahhh
Atatürk zamanında modern giyimi getirmişti Türkiye’ye ne olduysa bu müslümanlar yüzünden oldu güzelim ülke geri kafalılığa devam ediyor
Sen hasta mısın yoksa canım rolümü yapıyorsun
Ağzına sağlık
Ataputçu senin taptigin adam yüzunden bu ulke bir yerde boyle zaten kendisi cehennemde seni de bekliyor yanina modernmis medeniymiş acilmakla g. öt bas acmakla modern medeni olunmaz
senden ala geri mi var sakat!!
@uncas71 sen de yürü git , Atatürk olmasa 3 4 kuşak önceki büyük büyük annelerine yunan tcavüz etmiş kendine benzetmiş sende şu an kilisede ayin yapıyor olurdun!
Geri kafalılar kendini belli etti bravo hepinize
@uncas71 sen de git kimin yazdığı belli olmayan o inanç kitabınıza tapın
sanane neye inanacağımızı sana soracak değiliz!!! sonra da saygı bekliyorsunuz ben size b. k saygı gösteririm ıqsuzlar (bu mesajı kimse yazmadı mesaj kendi kendini yazdı) :D
O zaman sanane benim düşüncwmden ammk
@isimsiz0088 Ataputçuya bak sen senin taptığın adam hic bir sey yapmadı elin gavurlarının maşasıydı ajandı ajan onu kullandılar sonrada kahraman ilan ettiler o olmasaydı daha iyi olurdu zaten hic bir halt olmazdı sen o olmayan beynini yorma sen tapmaya devam et
Kimin yazdiğı mı beyinsiz mahlukat birileri zaten kalkdı onu kahraman ilan etti senin gibi mallara da inandirdilar aç da adam gibi gerçekleri ögren tapacağina
bu düşünce değil holiganlık!!
a. ını g. tünü göstermek ilerilik çağdaşlık ama örtünmek geri kafalılık...
Aynen canım aynen yallah avrupaya
@isimsiz0088 senin gibi bir a. mciya ancak gülerim ben seni de alalım Yunanistana sen seversin
@uncas71 ben Allahtan başkasına tapmam ama eğer şu an şeriat devam etseydi islamafobi çok daha fazla olacaktı Atatürkün hem ülkemize hem islama çok faydası oldu mekanı cennet olsun
@isimsiz0088 onun ancak gideceği yer cehhennem olur Allah diyorsun şeriata karşi geliyorsun sen kafirden daha kafirsin bir müslüman şeriata karşı gelemez
Atatürk Müslüman değil ki materyalist bir insan bu bi hakaret değil bunun altını çiziyorum bu yüzden İslam inancına göre Müslüman değilse cennete giremez buna delilin nedir diye sorarsan YouTube de meclis konuşması var gökten indiği sanılan diye buda bakış açısını gösteriyor o sebeple bilgin olsun cennette olduğunu düşünme bence @isimsiz0088
@skils_35 Atatürk müslümandı
Delilin nedir bak ben sana direk örnek söyledim var mı bu şekilde senin örneğin
@uncas71 sende bi yawşaktan daha yawşaksın sanane benim ahiretimden ulan , şeriat diye birşey yok demek ayeti inkar etmek oluyor kafir oluyorsun ben şeriat diye birşey yok demedim
@isimsiz0088 hayır degil müslüman değil adam kafir bir kere müslüman insan dine islama zarar vermez o verdi işte
@skils_35 şu an sana 20 tane delil delil sunabilirim ama anlamayacaksın boşuna 2saat uğraşamam anlatmak için bildiğinle kalabilirsin iyi günler :)
@isimsiz0088 ciddi misin mesela hangi video ve bastığı kitapta bunu delil olarak sunabilirsi çok merak ettim bak ben senle ne güzel sohbet ediyorum bu konuyu belki bilmediğim birsey var belki yanlış biliyorum el yazısı ne bileyim video ya da bu tarz hangi delilin var bak ben sana örneği sundum merak ettim neymiş o deliller merak etme anlarim ben
@isimsiz0088 arkadaş yanlış anlama herkes istediğine inanmakta özgür bunu yargılamıyorum ülkeyi kurdu saygı duymak zorundayız ona lafım yok zaten herkes herkese saygı duymalı ama Müslüman inancına sahip değildir zaten ilk cumhuriyet yıllarındaki basılan ve kendi onayı olan kitaplarda da bunu açıkça belirtir o yüzden bence gerçekten iyi araştır çünkü gördüğüm kadarıyla delilin yetersiz
@skils_35 insanların anlaması için ve dinin istismar edilmemesi için kuranı türkçeye çevirmesi mesela veya amacından sapıp dine batıl karıştıran tekke ve zaviyeleri kapatması veya dua ederken çekilen fotoğrafları...
Emin ol ateist olsaydı kökten yasaklardı islamla ilgili herşeyi şu an ezan sesi duyamazdık ülkede ateistler öyle bi düşmanki müslümanlara , bi ateist öyle ülkeyi yönetme imkanı bulsa neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum
@uncas71 bu arada küfür için pardon biraz gerginim de
Tekrar ve zaviye nedir mesela nerelerdir ya da kuranı neden Türkçe yaptı mesela neden harf inkılabı yapıldı ya da şapka kanununun İslam'a yeri nedir?
@skils_35 aynen knk fes farz şapka devrimi günah :D
Şapka takmıyor diye idam edilen Fatma teyze sevap mı?
Atatürk müslümanlığa karşı değildi herkes istediğini yapsın dedi ama o zamanlar müslüman sayısı fazla değildi Atatürk öldükten sonra baş örtülü insanlar çoğaldı o yüzden bunu önlemek için Atatürk’den sonraki Kişi bunu yasakladı Atatürk böyle bir şey yapmadı
Müslüman adam başı örtülü diye insan mı asar?
Inkilaplar ne zaman konuldu tarihine bi bak
İster gozlerine varana kadar kapatir ister popona varana kadar acar kimse karisamaz buna kadinlara artik rahat verin saygi duymayida ogrenin
çok sakat hareketler bunlar (şort giyene yapılanı da unutmayalım)
Müslüman bi ülkede öyle yapması çok saçma bence hani tabi herkez özgür ateist müslüman neye inanırsan inan ama karşındakinin özgürlüğünü asla kısıtlama hemen tutuklanması lazım!!!
Özellikle de şiddete baş vuruyorsa!!!
Ne yazık hala bunları yaşayanlar var açık diye disla kapalı diye disla... Ve bunların çoğu da erkek. Herşeye neden karisabileceklerini düşünüyorlar anlamıyorum.
Serefsiz adi yaratik tutuklanmali birde bi guzel benzetilmeli
Başörtüsü üzerinden algı yapılıyor yine, olayın gerçekliği yok.
"benim başörtülü bacima deri giysililer saldırdı" diyorlardı. 10 senedir görüntüleri göremedik. Güzel hikâye, devam.
Bunun ağzını burnunu kırmak lazım yobaz gvat
sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın o yüzden tutuklansın
Kesinlikle tutuklanmalı herkesin özgür iradesi vardır ister kapanır ister açılır kimse buna karışamaz
İsteyen şortla gezer isteyen çarşaf giyer başörtüsü takar. İnsanlara saygı duymayı hala öğrenemeyen böyle cahiller dolu ülkede. Yazık cidden yazık
Bence umursanmamalı. İsteyen isteyene küfretsin abi jsjsjsjs. Şaka şaka. Huzursuzluk çıkarmaktan işlem görsün tabi.
Koysaydı keşke tekmeyi daha yaklaşmadan tatlım benim. Dış görünüşe fiziksel müdahalelere net tavrım budur.
Tutuklanmalı mı? Sorusu bile çok saçma. Gerçekten hala böyle düşünen insalar varken ülkemiz daha çok ilerler. Biri şort giydi diye yumruklanır öteki tesettürlü diye bu ne saygısızlıktır. Sorarsanda en medeni en saygılı insanlarda yine onlardır.
Ne kadar arzu etsem de azalmamakla beraber artış var bu tarz olaylara. Bence bir şekilde dur deniomeli ama nasıl bende bilmiyorum 😔
Böyleleri genelde Arabistana gidin diyorlardı şimdi de mesafeyi kısaltalım belki giderler diye kararlaştırmışlar herhalde
bunlar sayesinde akp basımızda
Ne alakaa? Akpli değilim ama her başörtülü akplimi
@xcvhhftht bir okumayı öğren öyle gel
Anladığım kadarıyla kastettiğin böyle denyolara inat insanlar akpye oy veriyor
@mert1512 akıllı insan gayet net anlıyor
Çok pardon g. tüne mi batmış kızın tesettürü?
Yok artık!! Halkımız nereye gidiyor bu nasıl düşünce bu nasıl zihniyet kadına şiddete hayır !
Bu iblisler olduğu sürece özgürlüğümüzü yaşayamicaz bi sonunuz gelsin artık be yeter yeterrrrr
Tutuklanmasını mi bu da sorumu güldüm halimize bu tarz şeyler hale belirsizlik icinde
Bu ülkeden bir bok olmaz en iyisi yurt dışında yaşamak imkanı olan gitmeli
o c işte g tu başı açık gezse tayt mini giyse modern olur
Kesinlikle özgürlüğe engel teşkil eden her insan cezasız kalmamalı.
Evt kesinlikle tutuklanmalı kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
Bence herkes özgürce dilediğini giyip çıkıp gezebilmeli herkes eşit değil mi
Kadına şiddet olmamalı basortu taktiyss bundan onlara ne
Erkeklerin yuz karasi... yaziklar olsunnn
Kadına şiddet her yerde yargılanmalı!
Kadına şiddet mi daha doğru insana şiddet mi daha doğru ifade sence şiddetin cinsiyeti olmaz bilinçli bir ifade değil bana göre "kadına şiddet"ifadesi insana şiddet olmalı o
@_sertçikilita_ Haklısın dostum ama buradaki konu İslamofobi ile olan kadına şiddet olduğu için ''kadın'' kelimesine vurgu yaptım. Yoksa tabi ki insan olarak değerlendirip bunun her türlüsüne karşı durmalıyız.
Nişantaşına gömerim onu, Allah'ın zengin züppesi
Bi ring ayarlasak ikinize iyi olur
Sorun yok dostum, özel harekat biri böyle züppelere yenilmez :)
Erken oton horozun basini kesiyolar kardes ugrasla kimseyle bosver
Adam parası ile 7 sülaleni satın alır
Dostum bende sana diyorum ki özel harekat birini deviremez, tüm sülale müteahhitlik yapıyor ve emin ol ben onu parayla satın alırım
Nişantaşındakilerin hepsi amerikaya gidiyor
İtalya doğumluyum zaten?
Ya kardeşim yurü git işine dalga geçme benimle
Dalga geçer gibi bir halim mi var?
Sizbikiniz biriniz italyaya biriniz amarikaya gidinde rahatkasin ulke ozeldenbyazin ya da yazmayin telime dusuyo
Fakirsin
İtalya’da yaklaşık 4 milyon insan yoksulluk içinde yaşıyor.
Ayrıca 18 milyon kişi fakirlik veya sosyal dışlanma riski altında. Son 35 yılda İtalya’daki gelir dağılımındaki eşitsizlik diğer OECD ülkelerinden daha fazla arttı.
Kökenin bulgar göçmenimi
İtalya doğumluyum dedim oralıyım demedim, dostum sahip olduğum evin, arabaların fotoğrafları mı çekip atayım?
Hani nerede özgürlük?
Şeref yok ki bu insanlarda hesap soralım
Yazık adamın başı derte girmez umarım
Tutuklanmalı. bu bir nefret suçudur.
Hakettiği muamele ceza neyse onu görmeli
Ya bu soru mu tabiki de tutuklanmali
Saygısızca ve iğrenç bir hareket...
Devlet izin vermiş ona ne kesinlikle tutuklanması
Üff Yıl olmus 2021 wallaha muhappetlere bak ya
Yazık ya geldiğimiz hale bak
Daha ne kadar kötüleşebilirler diye merak ediyorum
Yumruk atmışsa olmamış tutuklanmali
Yani yumruk atmasaydı haklı mıydı?
Evet bende yapıyorum ama yumrukta atilmaz
Aynı köhne zihniyet, mağaradan çıkamamış medeniyet algısı... Hiç kimseyi kıyafeti yüzünden eleştirmezsin! Hele hele hakarete varan ithamlarda bulubamazsın. Gerçi senin örümcek kafan bunu yapar.
Şimdi gidebilirsin
Şiddet varsa cezasını çekmeli
Hemcinslerimden utanır hâle geldim artık.
Özür dilemeli ve tazminat ödemeli.
Evet, Mutlaka agır bir ceza almalı.
Deli herhalde kendisi
Evet Anayasal hakka saldırıdır
Şu giyim tartışmaları artık bitmeli
Başörtü takılmalı ona hatta etek de giydirin