AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Böyle at gözlüğü takan insan evlatları acaba ne zaman düşünce değişikliği yapıcak çok merak ediyorum hayır yani evet kimsenin düşüncesine dinine diline karışamaz ama buna bu kadarına da artık yıl oldu YETER artık kendinize gelin!!!
yaptığı doğru mu? hayır. Ceza almalı mı? bence hayır. Eğer alacaksa muhalefet olduğu için bu muameleye maruz bırakılan herkese bunları yaşatanlarda almalı. tabi bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz bu sizin karaktersizliğiniz.
Peki buna sana yapsaydı ceza almamalı der miydin
anana bacına yapılsa olayı değil bu. cımbızla laf seçmeyin. söylediğim gayet net.
Ben sana demiştim ama belli ki sana yapılsa ceza almasını istersin başkasinda istemiyorsun hoşuna gidiyor kendine gelince kalkıp ceza almasin demezsin g. tünü başını yırtardın
Bence tutuklanmamalı. Bence ikisinin de ülkeyi terk etmesi lazım. Birisi Arap özentisi iken diğeri de bölücü
sende yawşaksın o zaman, sende avrupa yalamasısın seninde ülkeyi terketmen lazım
@isimsiz0088 bence sen bu evreni terk etmelisin kardeş. ırkçılara yer olmamalı.
@sadecebirisi2323 ırkçılık yapan o yalnız.
@isimsiz0088 afedersin yanlış kişiyi etiketlemişim wklahdklshdsklajl
@sadecebirisi2323 sorun değil :D
@isimsiz0088 lan aptal
1. Anayasanın değiştirilemeyen maddelerinden birisi laikliktir.
2. Tesettür bir Arap kültürüdür.
3. Hristiyanlık öncesi tesettürü sadece fahişeler kullanırdı. Bunu İslamiyet’e bağlamaya çalışanlar Arap kültüründen kurtulamamıştır.
@sadecebirisi2323 ırkçılık mı yaptım sence? Habgi ırkı yüceltip hangisine sövdüm? Mal ya
vay aptal vay, sen sandığımdan da cahil çıktın , kal sağlıcakla
tesettür arap kültğrğ değil. yani bu din sadece araplara ait değil anlayın artık ordan doğmuş olması sadece araplara ait olduğu anlamına gelmiiyor
İslamiyette tesettür diye bir şey yoktur. Sadece ayet; memeler dışarı çıkmasın, bir de kafalarındaki bezi doğru bağlasınlardır. Tesettür Arap kültürü değildir evet. Sümerler’de fahişeler takardı, Hristiyanlarda rahibeler takar.
@isimsiz0088 cahil dediğin insan seni insan yerine koyup cevap verince gt gibi kaldın dimi? Gerçekleri söyledikçe mallaştın.
Evet bu ülke laiktir madem kapanmak istiyor gitsin Arabistan’a. Seni de götürsün YOBAZZZ
laiklik din ile devlet işlerinin ayrıştırılmasıdır başörtüsünün yasaklanması değil!!
Sende açılacaksan avrupaya o zaman yallah yobazzzz!!
@isimsiz0088 laiklik din ve devlet işerinini birbirinden ayrılmasıdır. ortada kişilerin dini inanışları tartılşılıyo bence kullandığın terimleri iyi bilmelisin yani insanların dini inanışları olması ve bunları yaşamaları laikliğe aykırı değil
o zaman kimse inanışını yaşamasın haçlı kolye takanları kiliseye gidenleri de snır dışı edelim
ben yine yanlış kişiyi etiketledim neyse bu insnla tartışılmaz ben kaçıuorum
@sadecebirisi2323 bende aynı şeyi diyorum zaten :)
Gerizekalıya bak ya. Cidden canım. Laiklik; kavramını ilkokul 1. sınıftan ezberleyip bu yaşa gelmiş.
Aha ikinci canım 😂😂😂
Laiklik; Latince laicus’tan gelir. Laicus ise kutsanmayan adam demektir. Yani din adamı olmayan kişiler için kullanılır. Laiklik demokrasilerde kimin inancı ne olursa olsun eşit haklara sahip olmalıdır ilkesini içerir. Kişiler istediği dinin ibadetini yerine getirir lakin devlet tüm dinlere eşit mesafede olur. Anglosakson Avrupa’da katolik ülkelerin sayısı fazladır. Bu ülkelerde laiklik kavramı ise şöyle açıklanır;
Laiklik bireylerin ibadet zamanı dışında dinsel tören kıyafetlerini giymemesi, mahkemelerde dini yemin edilmemesi, seçim sonucunda iktidara gelen partilerin ve vekillerin yemin ederken dini kavramlar kullanmaması.
@isimsiz0088 cahil dediğin adam sana güzel kapak yaptı mı?
Oku istersen biraz bilgin olsun.
biz ülkemizdeki laiklik kavramını konuşuyoruz kelime anlamını değil.
yazık sana yemin ediyorum acıyorum, zavallı yaratık
Sadecebirisi2323 ben tartışmaya gelmedim. Fikrimi söyledim ve kaldıramadınız. İkiniz de bana cephe almaya kalktınız. Biriniz karacahil olarak benim gibi bir adama cahil der, diğeri ise yobaz olup beni yobazlıkla suçlar.
Akıllı insanlar genelde benden 2 3 kelam öğrenme derdindedir. Aptal insanlar ise meyve veren ağacı taşlama niyetine giren.
@isimsiz0088 bırak şunu ya en moden insan bu en çağdaş olan sensin sempatik abım tamam.
İsimsiz midemi bulandırıyorsun. Görüşüme katılmıyorsan eksi atarsın biter. Ülkemizdeki laiklik kavramını anlatamam sana çünkü o kadar embesilsin ki laikliği anlayabilecek kapasiten yom
2 tane 18 yaşında embesil ergen ile uğraşıyorum resmen ya. Gidip kumda oynayın.
şort giyen kadına şiddet uyugulansa yaygarayı ilk sen basardın ama başörtülü olunca gayet destekledin. şiddetin her türlüsüne karşıyım. senin gibi iki taraflı insanlara da acıyorum
Öncelikle büyüklerine saygıyı öğrensinler.
Köpeğin zekası sizinkinden fazla ki köpekler terbiye ediliyor ama sizi öğretmenleriniz, çevreniz ve aileniz terbiye edememiş
Embesil ya 😂😂😂 birileri kuyruğuna basmış acısını benden çıkartmaya çalışıyor. Kuzum cidden embesillikte çığır aştın.
Bu ülke Ortadoğu ülkesi, yobaz ve aptallarla dolu. Tıpkı senin gibi. Şort giyen kadın dayak yemeyi hak eder. Yanlış mıdır yanlıştır ama bu yobaz ülkede sokakta içmek ile şort giymek aynı ahlaksızlığı temsil eder.
Benim o günlerde yorumum buydu.
Şuraya bi kapak bırakıyorum sevgili embesil. Müsait yerine geçir de sus
@sadecebirisi2323 ewqewq aynen en çağdaşı en ilerisi (!) o bırakalım onu o çağdaş çağdaş takılsın (!) :D
Evet. Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok. Bi salın artık şu insanları isteyen bralet giyer isteyen çarşaf giyer size ne
Bu zihniyetler hiç bitmeyecek dimi Allah ıslah etsin akıl fikir versin tutuklansın
Zihniyetinize tüküreyim mm. Ne lanetli bir düşünce yemiş bu arkadaş. İstiyen istediğini taksın kimene
Kıyafeti yüzünden önyargı ile karşılaşıp şiddet gören kadın erkek hiç fark etmez (bu erkek olup kadın kıyafeti giyenler için geçerli değil) mağdur edilmemeli suçlu bedelini ağır ödemeli
Bak Müslüman değilsindir anlarım...
Nefret edersin anlarım...
lan başörtüsü var diye saldırmak ne
Güncelleme: objektif yorum yapanı eksilemekte iyimiş
Mini etek giyen kadına şiddet gösterip laf ediliyorsa tesettürlü bir bayana da aynı tacizde bulunmak suçtur. Bu tür insanlar ülkeyi terk etsinler de bir rahat edelim. Bu ne yobazlık!
hayır şimdi dinsiz oldugu için saldırı ugruyan var ve o kişi hiç birşrey olmadı ama sizi başınıza geldinmi tututlanması isityorsunuz
çokta kasmayın sakin
şort giydi dige saldırı ugruyan var ve o adam hiç birşey olmadı ama baştürtülü ya hem tutuklasın canım
bu adatetsizliktir
Böyle cahil zihniyetli kişilerin beyinleri yok malesef İslam örtün diyor Sözde Müslüman olacak kişi ve kişiler örtülü diye hor görüyorlar.
Öyle kuş beyinlileri bu Ülkeden çıkarmalı
İnsanları giyiniş usulüyle ve kendi tercihleriyle aptalca, tam bir gericilik esasıdır. Bu zihniyet artık son bulmalı.
Eray Çakının bence cezası neyse ödemeli
Uf yazım hatası;
kendi tercihleriyle yargılamak**
Bir kadın mini etek giyince kendi tercihi oluyor ama kapanınca nedense baskıyla kapanmış gibi bir düşünce empoze ediyorlar. Yazık, yeniliğe ve farklılığa alışık olmadıkları için bir şey diyemiyorum.
İnsanları ayrıştıran, ötekileştiren bunun gibi yobazlara yer olmaması lazım asıl. Pek inancım yok ama umarım ağır cezalar alır.
alır*
İnşAllah Ağır Ceza Alırlar Kardeşim
İğrenç bir olay, aşırı medeniyetsiz bir şey. Belki vahşi diyebilirsiniz ama böyle bir adamın çocuğu olup bu mentaliteyi aşılayacağına ölse daha iyi olabilir.
Bunu diyen de solun çomarı oluyor galiba. Kadın hakları derler ama sadece kendi gibi düşünen kadınların haklarını savunurlar. Diğer kadınlar umurlarında değildir şaşırdık mı? Hayır.
kesinlikle şu an mini etekli kadın olsa twitterda taglar açılmış ülke ayaklanmış olurdu ama adam serbest kalmış kimseden çıt yok
baktım onedio da haber yapmamış mesela, onların özgürlük kavramı sadece kendi gibi olanlara...
Aynen öyle, şimdi öyle bir zamana geldik ki; sen tacizcin benim tacizcim hesabı yapıyorlar. Tacizci kendi adamları olursa sus pus örneği var yani. Bu arada bende sol görüşlüyüm ama çomarlığın lüzumu yok. Ha sağ çomar ha sol çomar ikisi de aynı. Hatta sol çomar daha kötü.
çok haklısın...
Başörtüsü neden bazı mahluklara batıyor bu kadar? size ne kapalılardan?
Şort giyene tekme atan zihniyetin, başörtusu takana saldıran versiyonu. İnsanin ne giydiği değil demek ki zihniyet önemli...
Tutuklanmali yeter yeter. Kadin acik giyiniyor dayak tesettür giyiyor dayak. Sizene sizene insanlar istedikleriini giyer size ne
aynısını yozgatta mini etekli kıza deseler devlet hiçbişey yapmaz sırf başörtülüye dendiği için ortalık ayağa kalkıyor
Arap başörtü seviliği var ondan
@Powerışık eksilemişler bir de
Böyle yapınca iyi bir şey sanıyorlar asıl böyle yapa yapa ülkeye şeriat getirerek Kadınlar sokağa bile çıkamayacak
Yeni moda bumu oldu şimdi insanlar Tesettürlü olduğu için hakaretmi yiyorlar Bir türlü gerileme döneminden çıkamadık... Yazık zihniyetinize!
Hazımsız!
Hapis bunlara ödül!
Meydanda yatıracan falakaya. Bak bakayım bidaha cesaret edebiliyor mu?
Bu ülke açık giyinenlerin olduğu kadar kapalı giyinenlerinde ülkesi herkes istediği gibi giyinir ister mini etek ister çarşaf buna kimse karışamaz saygı duymak zorunda herkes herkese
Avrupa'da herkes istediği kıyafetle resmi kurumlara bile girebilirken, Türkiyede açık alanda olan bir insanın kişisel özgürlüğüne nasıl karşı çıkılabiliyor? Bu nasıl bir hadsizlik!
Fransa'da türbanla, haçla nah girersin kamuya.
Yine kâle alınmayacak bir insan tipi, Bu üslup zaten kimliğini gösterdi.
"Özgürlük" ayağına siyasal İslamculığı başımıza bela eden zihniyetin kendisi akla küfretmektir. Benim üslup tertemiz kalıyor yanında
Provokasyon. Başka açıklaması olamaz. Sağlıklı düşünen hiç bir insan yoktur ki, başkasına başörtüsü takmış ya da takmamış diye sözlü veya fiziksel tacizde bulunsun.
Ş. refsiz köpek ancak güçleri kadınlara yeter hele bir verin onu bize de baş örtüsü bağlayıp sokak sokak gezdirelim onu. Bunu tutuklayıp hizbullahçıların koğuşuna atsınlar.
Bir kadına şort giyiyor diye saldırmak / taciz etmek neyse başı kapalı diye bu muameleyi yapmak da aynı şeydir. İkisi de oldukça dar beyinli insanların hareketleri.
Cezai yaptırım uygulanmalı fakat tutuklama yapılması demek birçok kişiye de aynı yaptırımın uygulanması demek ki bunun yaptırım kararlarını nasıl ve neye göre alacaksın
Olay sadece bu ise elbette ceza almalı.
Ama tabi olayın gerisinde farkli bir şey yaşanıp yaşanmadığını da bilmek gerekir. Tek bir tarafin ifadesi ile linç ekibi oluşturmak hataya düşürür.
illa sözle söylenmesine gerek yok zaten insanlar tavırlarıyla tesettürlü kesimi yanlarında ve o muhitte istemediklerini belli ediyorlar... tutuklanabilir belki biraz akıllanması açısından.
O kadar karşı ki başörtüsüne oturup ikna etmeye çalışacağına kendi görüşünü kadına açıklamadan ancak yumruk çakabiliyor. Yazık çok yazık. Bu karşılıksız kalmamalı kadında adamı tokatlasın.
Lafa gelince modern özgürlük ülkesi derler ama bir kadının giysisine laf edip rezil ederler kendilerini. Adı üstünde özgür ülke. İstediğini giyer dallama sana giren çıkanın adı ne?
Mevzu aynen böyle mi olmuştur, yoksa 50 tane deri giyimli, üstü çıplak erkek benim baş örtülü bacımın üzerine işediler gibi bir asparagas haber midir ayrıntısına ulaşmadan yorum yapmak doğru değildir.
Kadın başörtülü olmasaydı gene aynı yorumu yapacak mıydınız, yoksa bunun yerine ''Ülkede adalet yok, fazla bir şey beklemeyin.'' mi diyecektiniz?
@Ütü-Masası Olaya baş örtüsü noktasından bakmıyorum ben. Binali Yıldırım başbakanken iki ayrı kadın belediye otobüsünde kıyafetinden dolayı tacize uğradı. Birisi tesettürlü olduğu için, diğeri çortlu olduğu için. Tesettürlü olana o zamanın aile bakanı Fatma Betül Kaya taraf oldu, dava açacağız, kadının hakkını arayacağız dedi ama şortlu kıza sahip çıkan olmadı. Hatta başbakan Binali Yıldırım tekme atmayın da mırıldanın diye olayı dalgaya aldı. Haksızlık sana yapılınca iyi, bana yapılınca kötü diye birşey yoktur. Ben her ikisine de tepki gösterdim. İkisinde de sonuçta bir özgürlük ihlali vardır. Kimin yaptığı önemli değil. Kişisel hak ve özgürlüklere saldırıya her zaman karşıyım.
Ama birkaç yıl önce İstanbul'da bir belediye başkanının karısının 50 kişi tarafından saldırıya uğradığı, üzerine işendiği, bebek arabasının parçalandığı haberi pompalandı ama sonrasında bütün güvenlik kameraları tarandı, bu olaya dair bir tek kare fotoğrafa bile ulaşılamadı. Bu gerçeği de gözden uzak tutmamak lazım.
Açık/kapalı her türlü kadınların kıyafetlerinden yönelik maruz kaldıkları şiddete karşıyım, genel olarak şiddete, tacize karşıyım. Ama bu üzerine işeme olayından yola çıkarak bu kadıncağızın maruz kaldığı duruma ''gündemi değiştirme çabası'' gözüyle bakmak hiç doğru değil bana göre
@Ütü-Masası Ben gündem değiştirmiyorum değerli kardeşim.
Sadece gerçekten böyle birşey olmuşsa elbette ki şiddetle karşısındayım ama bir yandan Sedat Peker iktidar partisi ve yandaşlarını bombalarken bir yandan da yandaş medya ve trolleri üzerinden gündem değiştirme çabasıyla üretilen medyatik materyaller olabileceğine de dikkatinizi çekmek istiyorum hepsi bu. Dikkat edin, Sedat Peker videoları başlayalı kaç yerde petrol, kaç yerde doğalgaz bulundu, filistine destek gösterileri yine ayyuka çıktı. Tesadüf mü sence?
Hayır fark şu, kadın başörtülü olmasaydı böyle bir düşünce hasıl olmazdı. Buradan da şunu anlıyoruz, başörtü iktidardan ziyade halk tarafından da siyasete alet edilmiş durumda resmen.
@Ütü-Masası Sadece baş örtüsü değil, din meselesi siyasal islam tandanslı siyaseçiler için tarih boyunca hep verimli bir tarla olmuştur ve her zaman bundan rant elde edilmiştir. Osmanlı dönemindeki isyanlardan cumhuriyet dönemi isyanlarına, bugüne gelene kadar Din elden gidiyor edebiyatıyla çoook cemaatler ve tarikatlar zengin olmuştur ve olmaya da devam edecktir.
Saldırıya uğrayan baş örtülü bir kadın değil şortlu bir kadın da olsa tepki göstermek insani bir erdemdir. Tabi bunu göstermeyi bilen erdem sahibi kaç insan var tartışılır.
Bu türbanlılara da öte git desen başörtüme laf etti diyorlar kullanıyorlar bunu inanmıyorum ben
Öte git demek de haddi degil kimsenin kimseye. Olay sence de yanlış ve dehset verici degil mi
Sosyal ortamda kalabalığın olduğu yerde öyle böyle tartışmalar olur. Haksız çıkarmak için basörtüme laf etti diyorlar bunu kastettim. Cümle yanlış tabiki semtler belirli bir kesimin mi oluyor hayır ama bu cümle kullanıldı mı bakalım
Videoya cekilmis ve ben sanmiyorum kimsenin böyle bir yalan atacağını böyle kırık tipler vardır kesinlikle
Twitter a bakın yaşadıklarını paylaşıyorlar böyle tipler dolu yer kavgası çıkar basörtüme laf etti sırada tartışma çıkar basörtüme laf etti yolu bulmuşlar ne güzel be
Bu olayla ilgili konuşursak eğer olmayacak şey değil ve ortada video var. Çok vahim
Tabi kadının darp raporu var daha ne olsun. Ama bahsettiğim şeyi yapan başörtülü kadın da çok yani insan musade isterken bile tedirgin oluyor
Video yokmuş bu arada ben yanlis anlamışım sanırım
Benim tahminim başörtüsü hariç başka bir sebepten tartışma yaşandı adam kadını darp etti kadın da elini güçlendirmek için kavga başörtümden dolayı çıktı diyor. Benzer olay oyuncu Deniz Çakır 'ın da başına geldi suçsuz çıktı
Size göre hiçbir sekilde başörtüsü yuzunden tartışma çıkmaz mutlaka başörtülü kisi yalancidir yani anlaşıldı . Bu kadar ön yargili olmayın adam da yalanlamamis dusuncesini dediklerini arkasinda demek ki yalanlasa inanacaksiniz bu kadar art niyetli cifte standartli olmayın
Ne önyargısı ya başımıza geldi biliyoruz ben görüşümde kişiyi hedef almadım yorumumu saptırmayın art niyetse bu öyleyim öyle kuş beyinle yapılmış oyunlara gelmem her olaya da atlamam öyle düşünmeden sazan gibi atlıyorsunuz her habere
Senin basina geldi diye herkes yalancı yani böyle bir olayin asla olamayacagini düşünen biri olarak evet on yargilisin sazanmiş keske böyle bir olay olmasa ihtimal vermemek neyin kafası ne olmasi gerekiyor inanman için
Senin için neden önemli inanmak mecburi mi? Neyi analiz ediyorsun sen 3 5 kelimeden ön yargılı diyorsun benim görüşüm bu eksile geç.
Kadına etek şort giydiği için sözlü fiziksel şiddet uygulayan adam nasıl dışarda geziyorsa bu adam da gezecek bir farkı yok. Türbana laf etti sonuç a etek giydi dövdü sonuç b olamaz
Ikisi de ayni sey ama sen türbanlılar yalan söylüyordur diyorsun yorumu ve konuyu saptirmandan belli art niyetin.
Evet çoğu bunu kullanıyor adam vurduğunu kabul ediyor sözleri değil
Baktin mı taniklar doğrulamis gördün mü demek ki yalan degilmis söyle
Kadının elinde rapor var şiddet heralde var kadın kendi kendini mi yumrukladı
Yıl 2021 olmuş hala baş örtüsü kıçı başı açık muhabbeti dönüyor bu ülke gelişmez. Bence hapise atsınlar 3 ay yatsın abi cesaret edemesin millet
Bu tarz şeyler için hapis cezası yerine donuna kadar alınabilecek tazminat davaları olsa yani yasa buna göre olsa daha etkili olur bence
Kimsenin kimseye saygısızlık etmeye hakkı yok. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti. Ülkemizde bayrağımızın altında herkese saygı duymak zorundayız.
Herkes görgü kuralları içinde hayatını sürdürmeli.
Kıscaık şort giyene kimse laf etmiyorsa, başı kapalıysa da kimse laf edemez.
Eğer haber doğru ise, herhangi bir çarpıtılma yok ise kanunsuz bir olay olmuştur. Gereken cezayı almalı bence.
Ben fiziksel saldirilarda kadin veya erkek farketmeden tutuklanmasindan yanayim.
Tutuklanmalı ama bu olaylar daha büyük olayların üstünü örtmek için yapılan algı operasyonlari SEDAT PEKER ne diyor umarım farkındasınız
ne gibi mesala?
olay iyice araştırılmalı bana da tuhaf geldi
Hangi olay
şimdi bu saldırıya uğrayan bayandan bahsettim, olay yapay gündemmi? yoksa gerçek mi
Yapay gündem kardeşim yapay olay araştırılmasından ziyade ülkede daha büyük olaylar oluyor işler dönüyor kimsenin bı bok yediği yok meclis askıya alınmış başkanı göt yalamasi yapıyor savcılar 3 maymunu oynuyor millette izliyor yahu demiyor bu adam ne diyor binde biri doğru olsa rezalet ya rezalat ki ben doğru söylediğine eminim çünkü soylu Habertürke çıktı ve alenen tayibe ve bahçeliye gönderme yaptı tehditler yağdırdı bunu herkes okuyamaz tabi Ama ertesi gün ne oldu bahçeli ve tayip sahip çıktı kıçlarını yırttılar yani bu olayları iyi takip olan biri olarak iyi takip etmenizi ve analiz etmenizi tavsiye ederim kardeşim
haklısın :)
Kardeş ülkenin itibarı bitik bitik ülke birinin ağzına birinin diline ne diyeceğine bakıyor olacak gibi değil niye döviz altın yüksek niye yurtdışı sıcak para gelmiyor kimse gelip yatırım yapmıyor güvenmiyor çünkü
o değil de tarih de bunu gösteriyor eğitimsiz, yolsuzluk ve bürokratik oligarşinin yaygın olduğu ülkeler sürünmeye mahkumdur. batılı ülkeler nerdeyse mars da nasıl koloni kurarız diye tartışma yaratıyor biz nelerle uğraşıyoruz :)
Bu bizim ve halkın elinde kardeşim insanların bu yüzden okumasını ve bilgili olmalarını istemiyorlar niye AVM'ler camiler açık okullar kapali bu daha fazla sürüp gitmemeli ilk seçimde bunu değiştirip bizim acilen demokrasiyi getirip komşu ülkelerle dostluğu yeniden tesis etmeliyiz. Adam durmuş yok ihvan kardeşler yok Rabia yahu bir milleti bir avuç insana değişirmi insan ya sana en basitini söyliym
Tabiki o. rrrsbu evladı bu ülke sadece sizin mi pic kursuna bak laan nasil sinirlendim kapali degilim ama kimse kimseye karisamaz rahatsiz edemez agznaa sicmistim ben olsaydim
Bir de akademisyen kadın sen kim k.. opeksin sonradan görme do.. muz
Daha bu zihniyette insanlar olduğu sürece ben pek bir beklenti içine girmiyorum artık sözler bitiyor artık
Kadınların kıyafetiyle kafayı bozanları toplu dövmek istiyorum bir susunda istediğimiz gibi yaşayalım..
Off bu sıktı artık şu kadınları bi salın artık nohut beyinliler
İsterse şort giyer isterse başını örtee kimse k a r ı ş a m a z şunu artık bi anlayın uzay çağındayız hala yaşama özgürlüğünü bilmiyorlar
Ben her zaman derim. Bu ülkede din düşmanlığı yok , İslam düşmanlığı var.
islam rahatsiz eder kafirleri. seytanlar yanmaya baslar islam karsisinda. kesinlikle dava acilmali
Tutuklanmalı. Kadına şiddetin canlı örneği işte budur
Tutuklanmali tabi ya da kafasi topraga gomulup bir daha cikarilmamali zira geri kafali 🤷♀️
Beyin önemli işte yoksa böyle olunuyor. Tutuklansın.
Ne alaka mk adam haklı otursunlar evde türbanlılar milleti azdırmasınlar
Tutuklansin tabiki hatta polis abilerim deneyimli olanlar nezarette ufak ufak opsunler
Var bunda da bir provokasyon. Eğer tutuklanmıyorsa onu koşmuşlardır oraya.
Allahim bu zihniyetsizler yuzunden yaşadıklarımıza bak yaa
Bıktik yaaa bıktık
Ya başındaki ortuden ne istiyorsun ne zorunuza gidiyor ben anlamadım gerçekten
ağzıyla burnunu yer değiştiririm onun o zaman görür
çoğunluğun müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz neyin kafası bu
Tabikii tutuklanmali soru mu bu? Şort giyene saldıran da başörtüsü takana saldıran soysuz da tutuklanmali
Kesinlikle. Kimse , kimseyi hiçbir koşulda kişisel özgürlügünden ötürü rencide edemez bu hakka sahip degil
Etek giyersin ors*pu olursun, başörtü takar yobaz olursun. Gün sonunda eleştirilen ve şiddete maruz kalan sadece kadın oluyor.
Böyle erkekleri nedne kimse dövmüyor yok mu yiğit kalmadığını?
Denk gelmiyor ki bize böyle bişey.
Keske gelseydi de güzel bir patlatırdınız
Böyle şeyler duydukça çok istiyoruz da denk gelmiyor işte
Aynen olay yerinde bir tane adam yokmuş ki dövsün ben adamım diye gezerler lavuklar