Ankara Büyükşehir Belediyesi müzisyenler için konser serisi başlattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 16 Haziran Çarşamba günü başlayacak ‘Parklarda Mutluluk Sahneleri‘ konserlerinin ilk hafta programını paylaştı

Mansur Yavaş a oy verdim pişmanım buyuk şehir belediyesi Ankara Eskişehir yolunda ağaç parçası düşürmüş zifiri karanlık aracıma ağaç dalı girdi 14 aydır cevap vermediler dilekçeme dilekçeyi belediye çalışanı almadi resmi belgeyi AKP li değilim AKP ye itham ettiği şeyleri kendileri de yaptı örtbas ettiler sonradan öğrendim belediye çalışanı bir tanıdıktan bir kamyon Eskişehir yolu boyunca düşürmüş bilinen bir şey. O yüzden bu adam ne yapsa sadece reklam gözüyle bakıyorum. Ve ülke için bir gelecek göremiyorum. İnsana değer veren yok insan hayatına adamların inşaatı bitti dilekçeye cevap yok 12 ay önce açılan cimer kaydı hala beklemede niye kayıt açarsam cimer kapatiyor aktif kayıt var diye :)))
Benim gönüllüsü olduğum sma lı bir bebek var herkes kapısını kapatırken bir grup müzisyen el verdi bu bebeğe o yüzden destekliyorum bu projeyi. Sma bebeği eslem için yapılan videoyu da buraya bırakayım belki birileri paylaşır
https://www.youtube.com/embed/jBlYcxJBfLkSeni Cumhurbaşkanı yapacağız.
Tebrik ediyorum kendisini elinden gelen ne varsa adam tek başına yapmaya çalışıyor.
Cevap
72Cevap
Eğer gerçekten ayrım yapmiyorsa yani kendisine veya düşüncesine yakın olanları secmiyecek ise takdir ederim
Mansur Başkan göreve geldiğinden beri çalışma isteği içinde keşke birileri de onu örnek olsa. Güzel bir harekette bulunmuş yine ama umarım kalıcı çözümler bulurlarlar insanlara hükümet partisi.
Müzisyen tanımını detaylandırmak lazım. Milyonluk konserler verende bu dönemde ''sanatçılıktan müzisyenliğe'' geriledi, kendi halinde ekmeğini kazanmaya çalışan insanlarda aynı şekilde adlandırılıyor.
Bu olay elbette ki ekmeğinin peşinde olanlara yapılan bir yardım. İyi yapıyor başkan.
Demek istediğim demet akalının zor durumdayım demesi zoruma gidiyor.
‘World Mayor 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’nde Mansur YAVAŞ finale kalmış.
Yavaş gel Başkanım kıskandırıyorsunuz birilerini🤣 demekki neymiş iş yapanları Bizim ülke hariç Dünya görüp gereken değeri veriyormuş…
Belediye başkanları önce temel işlerinde basariya odaklanmali.
Kimin başkanı buuu 😀 Mansur başkanı seçmekle herkes iyi yaptı. Yolsa yol icraatsa icraat. Açık canlı yayın ihaleyle yolsuzluk yolunu kapattı, halk için yol açtı. Alıştık biz güzel işlerine.
Devlet zaten gercek yardimi yapmaya basladi.
Bunlarin ki Showdan, reklamdan baska birsey degil, ne destegi veriyor, cebinden mi? Corona vaka sayisi düstü millet artik zaten is yapacak. Bunlar kadar sahtekar siyasetci yok.

Bunlarmi ac, magdur?
Sen tamamen muhaliflik duygusu ile bakmışsın olaya. Aç mağdur diye anlatılan sanatçılar görsellerini paylaştığın kişiler değil. Orta çaplı geçimini sadece genel sahneler alarak sağlamaya çalışan sanat emektarlarından bahsediliyor. Bu projeyi başlatan bir chp li diye hemen saldırmaya yeltenmeyin azcık araştırın
@lalemiys Ha iste , onlara devlet su anda yardim paketi hazirladi, yardim ediyor. Show yapmadan.
Soruyu actin konuda bir kere bilgin yok, mansur bey show yapiyor, zaten corona kontrol altina alininca o müzisyenler is yapiyor, ayrica DEVLET ztaen yardim paketi hazirladi , yardimlar yapiliyor. Mansur showun yaptigi, yardim degil show cünkü corona bitince zaten muzisyenlere calisabilecek, yarima gerek yok. Ayrica sanatci dediginiz gitar kiranlar hic umurumda degil, konser basi servet kazandilar, kendilerine eslik eden müzisyenlerede biraz fazla verselerdi. AYma 300 bin dolarlik araba ile gezecek, lüks villarda kalacak, bodrum senin cesme benim tatil yapacak, partilerde gezecek, tek derdimiz bulardi zaten.
@lalemiys Capulcu zengin sanacti severler dolmus yine. Müzikle ekmek yiyene Vergi dahi ödememelerine ragmen zaten Devlet yardim ediyor,
www.gazeteduvar.com.tr/devlet-destegi-alan-muzisyenler-hic-yoktan-iyidir-haber-1511861
AMam tatil keyiflerinide, Bar eglencelerindemi karsilamali sizce?
Sosyal devletin yapması gerekeni hatırlayan bir devlet erkanı çıktı sonunda dedirtiyor!
Bir müzisyen olarak teşekkür etmekten başka hiçbir şey söyleyemem
Hem müzsyenlere destek hemde halka morel adına bence iyi. Düğünler serbest orda corona yayılmıyorda müzisyenlerin küçük konser vermesinde mi yayılacak
Yorumlara bak, güzel olan her şeye karşı bu millet.
Eskişehir belediye başkanından sonra gördüğüm en idealist belediye başkanı. İlçe belediyelerle ilgili bilgim yok onlardan da iyiler vardır şüphesiz.
Bakalım bu düşüncelerin altında ne varmış bu ülkede hiçkimseye güvenemez oldum sanki bu adamda yükselse içimizden geçecekmiş gibime geliyor
Adam, belediye başkanlığı yapıyor diğeri gibi dinozorla oynamıyor.
Vay be adam ülkeyi yönetenlerin yapmas gerekenleri yapıyor.. her şey açık bence
Tebrik ederim yerinde bir hamle. Bu adamda Washington‘ da görev yapan senatör tipi var
Guzel bu pandemi stresini atip sanatcilara destek olmak adina guzel
Cumhur başkanı ol diyoruz adam adaylık koymuyor
Kurtar bizi bu aktroller den jsjsj 😂
Ankara da yaşayan biri olarak Helal olsun Başkan diyorum.
Seyyar müzisyene destek vermek trübünlere oynamaktır
Evine ekmek götürmek için seyyar satıcılık yapanlara da aynı hoşgörüyü sağlasınlar bizlerde alkışlayalım
Adamın dibidir kendisi.
Özüne sözüne güvenilir, sağlam, halkçı bir adamdır. 👍
Bence cok guzel bir calisma zihniyet farki nede olsa
Güzel düşünülmüş en azından biraz müzisyenler rahatlar.
Adam giibiadam yaptığı bütün işler eylemler yardımlar olumlu ve yerine ulaşıyor.
eğer Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymazsa kendi siyasi kariyerini bitirir.
bütün halk memleket onu beklerken Mansur Başkan bu çağrıya sırtını dönemez.. Dönmemeli.
Pavyonları aç basur başğannnn
Mansur başkan hükümete yönetim dersi veriyor... Ankara halkı hizmet gördü adammmmmmmmmmmmmm
Yenimahallede eskiden olurdu ya güzeldi o zamanlar herkes sokaklardan inerdi birden parka.
reis yapsa israf derdiniz aga laubalilik istemem la 👎✔
Nerde boş iş var ya altından bu ya da ekrem çıkıyor. Ha mansur eyübe gidip yasin de oku he tamam mı? mal müslümanlardan ancak öyle oy alabilirsin.
benim vergimi ne hakla bu işlere kullanıyor bu adam
Bunlar reklam kokan hareketler. mayk.
Haluk Levent kostururken mi aklına geldi😡
Bence tamamen yanaşma. Hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum.
Muziklere verecegine destegi versin camilere ya da engei vatandaslara hizmet
Müstakbel Cumhurbaşkanım...
O kadar g0t yaladilar simdi muhalefet iş verip para kazandircak onlara. Sabahtan aksama kadar twitterda eşek gibi anirdilar iktidar karsisinda elbet bir karsiligi olacak bunlarin.
İlk seçimde gidici, icraat sıfır ağzı pis bir herif
Güzel lakin her kesime yardim edebilmek icin kendini fazla zorliyo
Beğenmedim şimdiye kadar nerede bu bey illa Reis çıkıp sanatçıya hibe destek vereceğim turneler ayarlayacağım diyince çıkıyor
Sayın Cumhurbaşkanı adayımız inşAllah🤲🏻♥️
Adam ya bu ankaramın gülü.
Ekrem gibi şovmen değil, çalışan adam işte.
Rtede 3 bin tl yardım parası veriyor ama mansur kadar konuşulmuyor... comhorboskonom monsooorrrr
Bütçeyi har vurup savurmadigi sürece mantıklı.
Iyi yapmış helal olsun
adam milletinin her yününü düşünüyor helal olsun
Bende çok güzel düşünülmüş
Adam ötesi adam! Keşke ülkeyi yönetse
Tesekkür ederiz Sayın Başkan a
Cumhurbaşkanı olarak da görürüz inşallah
Keşke Cumhurbaşkanı Adayı bu adam olsa.
İyi düşünmüş en azından düşünmüş
Reklama gerek yok. En çok parayı müzisyenler götürüyo. Halka versin
Ne diyeyim ki ben bu adama aşk adam işte.
Bu adam cumhurbaşkanı olmalı
pandemi döneminde parkta konser akp kongrelerini eleştirenler cevap versin bu soruya
Ben bu adamı seviyorum iyi birisine benziyor.
Sağlam vurgun yapacaklar de sana
C. Başkanı olarak görmek istediğim insan
Gayet güzel bir proje
CHP'lilerden hayır gelmez hiç bir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?