Belediyelerin görevi konser düzenlemek mi?

Belediyeler milletin verdiği vergilerle oluşan hazineden İller Bankası ile ödenek alırlar, ancak AK Parti veya CHP ayırmıyorum birçok parti bu belediye bütçeleriyle konser düzenleyip şarkıcılara milletin paralarıyla büyük harcama yapıyorlar. Yani işin saçma tarafı şu; belki ben o şarkıcıyı sevmiyorum, ücretsiz olan konserine gitmek istemiyorum, sen benim paramla ne hakla üzeri örtülü bir siyasi propaganda amacı içeren bir konser düzenlersen? AK Parti Maher Zain'e ve Murat Kekilli'ye konser düzenlettirip büyük paralar yediriyor. Şimdi birileri o adamların konserine gidecekse konserin ücretini konsere gidecek olanlar alacakları bilet ile karşılasınlar. Belediyenin görevi konser düzenlemek mi? Belediyeciliğin görev tanımında böyle bir şeyin olması bana saçma geliyor. Örneğin belediye binasında partiye yandaş bir yazar konferans düzenler, belediye o yazara bütçeden bir sürü para yedirir. Ancak şu da var ki o belediye sınırları içinde yaşayan il ve ilçede o yazarı sevmeyen bir sürü insan var. Sen herkesin parasıyla niye kendi siyasi propagandanı yapıyorsun? Birileri o yazarın konferansına katılacaksa ücretini de konferansa katılanlar aldıkları biletle ödesinler. Neden milletin parasıyla ödenmek zorunda?

Belediyelerin görevi konser düzenlemek mi?