AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Yazık, ya hayal dünyasında yaşıyor ya da secmeniyle t*ssak geçiyor. Hele o hayvan yasasi ile ilgili konustuklari rezillikti.
ABD'de 17 yaşındaki kullanıcılar Twitter'dan Türkiye'ye alınan kararlardan değil de kıskandıkları için küfürleri diziyor di mi?
Aynen
ABD'liler ; " Üretip 10 katına Türkiye'ye sattığımız ürünler teknolojiler ne kadar iyiymiş kıskandık"
amerikanin bagbasi eyaletindeki stivirt amcam kıskançlığı yüzünden tedavi görürken bu soruya objektif yorum yapamam
dünyada gezecek onca güzel ülke varken bi amerikalı kalkıp turkiyeye gezmeye geliyorsa ya çok çok çok fakirdir , parası anca turkiyeye yetiyordur ya da o amerikalinin aklından zoru vardir.
Öyle demedi. Pkk lı pyd li fetö CHP hdp Bae Suud ABD tüm Türkiye İslam düşmanları gücümüze çıldırıyor kalın geliyor onlara dedi
Abd de 60 milyon aç evsiz var corona tedavi si 25 bin dolardan başlıyor kıskanmaluda bizi
Hic gülesim yoktu 😂😂😂 yakında AKP liler ağızlarında abd bize kıskanıyor diyecek. La bir Apple şirketinin kasadindaki para bizim merkezden daha çok.
Bunlarin nasil bir zihin yapısı var çok merak ediyorum
Oturduğu yerden yine bizi rezil etmeyi başarabiliyor, helal.
Herseyimiz olmasa da illaki kiskaninilan pozisyonlarının vardır
Komedyenlikten fırsat bulursa bi ara cumhurbaşkanlığı da yapar inş.
Bende o kadar varlıklı olsam kıskanırdım bi anlık isterdim Türkiye’de ki yoksullar nasıl hissediyor diye
Benim aklımi kurcalayan amerika mi daha çok kıskaniyor yoksa Japonya mi daha çok kıskanıyor
saçma sapan konuşmasınlar hehehehehe bizi kıskanıyorlar lan bi gindin ya
evlat kücüksün cahilsin fütursuzca konuşma bilip bilmeden cumhurbaskanı ülkeyi yönetmetmeye gectiginde sen babanın düşüncelerindeydin daha konuyu saptırmışlar adam kıskanıyo derken saglık sektörünün son teknoloji gelişmişlik ve yatak kapasitelerinin sehir hastanelerinin büyüklügü ve pandemideki hasta kapasitesinin yeterliligini anlatıyo amerikada millet hastanelere alınmadı kastı bundan ne ilac yetistirebildiler nede tedavi edebildiler konuyu saptıranlara inanma dinle konusmasını sonra yorum yap tavsiyem yoksa benim gibi ılımlı biri olmaz fena bozar seni
Tekno devrine giriyoruz. Daha eski Türkiye diyor bunlar da. Ulan TEKNO DEVRİNE GİRİYORUZ, TEKNO. Bırakın şu masalları. Eskiyle kıyaslayıp durmayın. Rezil rüsva durumdayız.
@UluGökKurt hangi rezil rüsva tekno nedir 1950 de amerika aya cıkarken sen basbakan asıp sag solla 80 lerde onlarla ugrasıyodun adamlar dünyanın en büyük silah ve teknoloji gücüydü simdi senin siha iha gemi helikopter tank motor makine silah bomba ve roketler üretirken lazer güdümlü silahlar üretirken ve bunları yava yavas satıyosun libyada surıyede azerbaycanda korallar sihalar görev yapıp zafer kazandı ne aşagılayıp duruyosun türkiyeyi sen teknolojıyı her gün bi seyin acılısına yetisemiyosun hala rezil durumdayız diyosun millet türkiyenin bu kadar hızlı gelişmesine sasırırken sen hala ülkemizi kötülüyosun rahatsızsan övdügün amerikaya git kardeşim ne işn var ülkede ülke iyide olsa bizim kötüde eleştirirken biraz hakkaniyetli ol pandemi dünyayı vurmuşş ülkeler bir sürü para aktardı pandemi için türkiye hastaneleriyle solunum cihazlarıyla ihracatıyla maske üretimiyle yardımlarıyla birinci sıraya uturdu büyümede kac ülkeyle birlikte cıktı ve kendine hedef belirliyoken sen bi zamanlar kücücük para için milletten borc para ileniyodun ne cabuk unuttun bugün yok zarardayız yok öldük yok bittik diyosun biz ekonomi iyi demiyoruz ama sizinde barttıgınız gibide kötü degil öyle olsa devlet memuruna maaş veremez asgari ücretliye maaş vermez milyarlarca lira yarım yapıldı millete halka iş verene onları niye sölemiyosun ayıptır ayıp nankör olmayın onca projeleri yaptı bu hükümet
Okumaya lüzum görmüyorum. O kadar gereksizsiniz ki... Tamam eskiden Türkiye kötüydü, o yüzden sürünmeye devam edelim. Çok mantıklı. Ayakta alkışlıyorum.
@UluGökKurt cahiller okumaya gerek duymazmış normal tekno tekno diyosunya teknofestteki mucitlerimizi gör mucıtlerımze verilen desteklerimizi gör eskiden ucak üretiyo diye fabrikalar kapattıran ülkeler is adamlarını itibarsızlastırırdı devlet büyükleri şimdi nerden nereye geldik okuma sen cehaletinle yaşa
Tekno devri ile teknofest... Cahilim diye bağırıyorsun. Devam et, kendini rezil ediyorsun. Abi cahil olup nasıl başkasına cahil diyebilirsin. Allah kuran çarpsın bu kadar cahil olmak için eğitim aldığınızı düşünmeye başladım. Anlatsana biraz daha güleyim.
@UluGökKurt sen gülmeye başka tekno nedir teknofest nedir hepsi tekonolojının toplmı deglmi madem teknolojı diyosun okadar bilgilisin savunma sanayisindeki bir sürü atılımı niye görmezden geliyosun tcg anadolu milgen atak altay iha siha cirit koral daha saymakla bitmez dünyada hiç bi ülke yüzde yüz bi şeyi üretmezken seninkiler yok motoru eksik yok lastigi başka yerden yok o bi yerden diye aglıyoı dünyada hangi model marka teknolojık alet edavat yazılım yüzde yüz yerli olmuş cahil cocuk araştır bana kapak yapmaya calışcagına önce yazdıklarımın alt yapısına bak üretilen teknoljıye teknofestteki mucıtlerı bilimadamlarını alacaksın teko dedigin zeki insanları toplayıp ülkenin gercek bilim adamlarını olusdturaksın ordanda tekno dedigin teknolojının alt yapsını olusturcaksın he sen birilerine kapak yapaken o tekno dedgin şeyleri aştı bu ülke kendi uydusunu fırlatıyo kendi yazılımıyla ve türkiyedeki askeri alanda kullanıyo he sen simdi rampa bizim degil dersin ama olsun sizin gibler cok oluyo üretmek yerine konusmayı
Görmezden gelmiyorum cahil herif. Boş yapıyosun, sen devam et öyle. Gereksizsiniz awk.
@UluGökKurt lan moron bu hükümet geldiginde daha 6 yaşında ilk okula gitmeyi bekleyen yere düştügünde anne diye mızıklayan veletin tekiydin bu ülkede neler degişti neleryapıldı bi ac bak kimler neler yapmış nankör herif kac yasına gelmışsın hala nenkörlük peşindesin oakdar hükümete haykırırken bi kerede deki bu hükümet terörü bitirdi pkkyı bitirme noktasına getirdi artık ülkmizde bomba patlamıyo fetö gibi yapılar cökertildi yabancı ülkenin emrinden cıkıp kurtulduk özgürlestik demiyon hadi hepsini gectim onca partı var belediyelri var bi kac kelimede onlara laf et 2 cümle yok iişin gücün meyve veren agac taşlanır hiç bilmesem hiç tanımasam recep tayıp erdoganı sadece bu ülkeye zarar veren partilere baksam bölmeye kalkan partilere baksam hepsi birlesmiş bi tarafa saldıroysa okun gittigi yeri takip edip safımı ona göre belirlerim dresem sen onu bile anlamassın cünki beyinlerinizi medya iyi cürüttü sizin kuruldu kurulalı atatürkten menderes özal ve tayip erdogan geldiginden beri bu ülke gelişip büyümüş desem bunada inanmassın geçmisini bilmeyen gelecege yön tahin edemez sen daha ezberci boş klavyeli olarak yazabilirsin hadi boş kafaya boş laf anlatmaya gerek yok saddam düştügünde kürtler ve şiiler devirmişti saddamı amerikayla birr olup sormuşlar bin pişmanlar inşallah bu zihniyetle ilerde bin pişman olmassınız
Ulan cahil, fikirsiz. Ben diyorum Tekno devrine giriyoruz, sen diyorsun teknofest. Fikirsiz, zihniyetine tükürdüğümün cahili. Eski Türkiye türküsü tutturmuşsunuz. Yok amerika bizi kıskanıyormuş. Bi taraflarıyla gülüyorlar sana.
Yıl olmuş 2021… bu fikirsiz, düşünemeyen mahlukat daha hastane sırasından bahsediyor.
Ben diyorum 2024 Tekno devri, genetik mühendislik, bilemem ne, sen bana hastane kuyruğu diyorsun. Allaha yemin olsun Dünya üzerinde sizden daha cahili yoktur. Cahil olup bir de bu kadar iddialı konuşmanız beni çileden çıkartıyo. Kes sesini otur oturduğun yerde. Makarna kafalı
@UluGökKurt lan güzel kardeşim 1950 yılında amerikanın dünyanın eniyi teknolojısine sahıptı at kafalı genetik bilim ta 2000lerde vardı benim kuzenim genetik bilim okuyo beyinsiz ne biliyon ne konusuyon oakdar geri zekasınki ülkede böyle bi bölüm oldugun bile bilmiyosun körmü sende oku sende gel daha 2023 deyiz diyon o genetik mühendisligi amerika coktan hayata koyup senin gibi koyunları kopyalıyodu beyinsiz ozamana kadar senin neyin vardı hala akıllıym diye geciniyosun adamlar seni genetigini alıp senin gibi insallah embesil yaratmaz bu ülkeye cok korkuyorum cünki anca ezbere konusup biliyorum diye hortayan klavyeden yazansın sen varya embesilin önde gidenisingenetik bilimin amerikanın vizyonuna ne zmaan girdigini bilemiyosun hala ülke genetik bilimde nerelerde hastane derken son teknolojı hastanelerden ünlü kac genetik uzmanımız var onu bile bilmiyosun avrupada amerikada ne kadar calısan doktorlar var haberin var mı gün gelecek hepsi amerikadan kacacak ülkelerine gelcekler bunlar tam 60 yılın projesi gecmis 60 yılın maleseef sen hala genetik mühendslgi sayıklıyosun Şu an dünyada uygulanan bütün saglık prosüdürleri türkiyede uygulanıyo ve genetik dedigin Ankara bilkent sehir hstanesinde yapılıyo ve bütün sehir hastanelrinde var sen daha dogar dogmaz genetik mühehendisligi ögreceginimi sanıyosun dogmuş cacoguna bırak büyüsün yürüsün kossun sonra ögrenir okadar cahilsinki hala kafan nerelerde ülkeni kötülerken alt yapıyı olusturmuş son teknolojılerle dolatılmış dünyadan sayılı proföserleri getirtip ülkede sürekli calıstırıp doktor yetistiren bi ülkeye sürekli gelismekte olan ülkeye sarf ettgin cümleye bak sen hain desem ne bileyim nesin belli degilsin anlamadım gitti daha saglık sektörünün saglık alanında tıp alanında genetik uzmanlıkta nerelerdesin nerelere yatırımyapılmış onu bile bilmiyosun sen alt yapsıı olmayan bi ülkeye direk genetik mühendislikle ilgili konuyu sölüycen adamlar bu teknolojiyi 60 yıl önce başlamıs
Hayata koyup koymaması önemli değil. Seni. Haberin bile yok. Boşversene. Sen bildiğini oku. Haklısın sen. En iyisi biziz. Uçuyoruz kaçıyoruz. Tamam.
@UluGökKurt ha bide sunu ögren zeki adam genetik mühendislik en cok ne zaman en cok yatırı almış hangi hümet zamanında ögren bunuda acıkla merak edenlerde olabilir
Arkadaşım devirden bahsediyorum ben. Hani petrol devridir, şu devridir bu devridir. Ya boşversene. sen makarnanı ye otur. Salla boşver bunları. Demedim say lanet gitsin. Uzun zamandır bir akpliyle muhattap olmamıştım. Allah belamı verseydi de yazmasaydın. Kansersiniz lan
@UluGökKurt la cahilsin hala akplı diyon ben vatancıyım ben milletciyim ben devletciyim öyle isimler koyup tam tersini savunan insanlardan degilim bi ismindeki anlama bak bide turan ordusunu kurmaya calısan cumhurbaskanına bak he bide yazdıkca cevap veremiyosun kendini bilgili sanıyosunya ben sadece yaşantılarımla görüklerimle bilgilerimle ezerim seni senin işin saman devlet saman ithal etti dersin biz uzaya uydu gönderdik deriz seni zihniyetin bu biz lazer sistemlerinde üst düzey trene bindik deriz sen millet ac dersin o yüzden senle kafada yarısamayız keske catışsak ama silahsızsın
Ne olur artık bizi kimseler kıskanmasın. Ne zaman birisi bizi kıskansa bir bokluk çıkıyor.
trt dizileriyle pohpohlanan kalpleri yumuşatacak nitelikte beyanlardır. yürekleri yumuşatacak, safları sıkıştıracak sözler. sorgulamayan insanlar için, evlerinde kılıcı hazır tutup cenge gitmek isteyenleri rahatlatacak cümleler. işin özü şu ki, kılıç kuşananların çağı 300 yıl önce bitti
yorumumu oku
Bu aralar gözüme çok batıyor kendisi. Boş boş şeyler söylüyor ve millet buna hala inanıyor.
Sayın cumhurbaşkanımız ne içiyorsa ondan bende istiyorum :)
yedin eksiyi
@Deliyimbendeliyim Çokta tın..
gercek mi la bu? amerikanin en fakiri mc donald yiyip iciyor bizim ise zenginimiz
Ve buna inanan milyonlarca apt*l bryinsiz embesil var bu ülkede. Ulkemden tiksindim yemin ederim.
Amerikalılar bizi kıskanıyor demek güldürebilir fakat türkiyenin güclü olduğu coronavirüs geldikten sonra anlaşıldı.
Bizi kıskananlar çatlasın da kurtulalım ya bu nedir lo 🤣
ınsallah kımse bu tweetlerı görmez herkese rezıl oluyoruz
Abi çok kıskanıyorlar ya çin ve korede kıskanıyor bana göree
Kıskanırlar tabi
Onların borç aldığı yahudi ailelerden biz de borç alıyoruz, niye kıskanmasınlar ki
O kadar karmaşanın, zulmün yaşandığı Filistin bile bizi kıskanmaz
Neyin rüyası bu🤣🤣🤣
Cidden çok komik neyimizi kıskanıyorlar🤣 inananlar var mı buna
A haber mağduru biri daha 😂😂
Seneye yine konuşur aldatildim , kandirildim diye 😊
Sjshahhahshsgsd ne... bugun de amerikalılar tarafından kıskanıldık
İyice dalga üstüne dalga valla ülke resmen deliler ülkesine döndü. Goygoy memleketi
Her bir yerimizi kiskaniyolla hem Avrupa hem Amerika he he heytt
Haklı, onları kıskanıyorlar iktidarı, milleti değil
sağlık sistemi olarak amerikadan iyiyiz. lafı çarpıtmayın kardeş, sevmeyin tamam eleştirin bişey demiyoruz da düzgün eleştirin ya
Yalandan kim ölmüş sözü aklıma geldi nedense ve güldüm 😀
tacizin şiddetin yolsuzluğun olduğu bir ülkeyi Amerika kıskanmasın da ne yapsın 😂
tabi tabi kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlardr
Dalga geçmeyin ama bazı konularda haklı amerika kıskanıyor turistler bizi ülkemiz çok zengin kültürel olarak felan tek kıskanmayacağı nokta ekonomi onun dışında kıskanır bence
Bütün dünya bizi kıskanıyo. O kadar üst seviyeyiz ki her konuda.😂😂
Adamlar bizi deveye biniyor sanıyor hala ne kıskanması fksndjjdncndjxna
Aynen kıskanıyor eoxnswe çok saçmaydi şaka yaptı sanırım
Kendisine ters psikoloji uyguladıgını düşünüyorum. Olmayan seyi olmuş gibi düşünmek falan 😂
Çok ama çooook mantıklı buldum. Az önce Amerikalı bi arkadaşımla konuştum. Kıskançlıktan çatladığını söyledi. Sonra da 5 bin dolara aldığı lüks arabasından story attı.
amerikan vatandaşları Türkiyeyi arabistan zannediyor la ne kıskanması
Her zaman ki gibi boş boş konuşuyor ya onlar işi gücü bırakıp bizi mi kıskanıcak 😂
neyi kıskanıyorlar mesela 1 doların 10 Türk lirasına eş değer olmasını mı yoksa çeyrek altının 862 tl olmasını mı?
ekmekle beslenmekten ekmek beyinli olmuş çomarların düşüncesi... hayatında avrupa görmeme kaynaklı bir sendromdur
sadece güldüm:))))))
Biz abd yi bu kur ile göremeyeceğiz avrupalı tabi sever buraya bedavaya tatil yapıyor
bilerek yapıyor, unutmayın ki "marsa yol yapıcaz desek inanacak" bir kesim var bu ülkede.
:D sayın ak parti genel başkanı haklı baya kıskanıyorlar burdan giden dönmüyor :D
Burada şehir hastanelerini kast etmiş. O konuda haklı ama diğer konularda da eminim kıskanıyordur 😂
bayrak yukarda oldukça
kıskanılacak bir milletiz..
Türkiye'deki sağlık sistemi Amerika'dan daha ileride bunu söylüyor ve doğru
Ağlasam mı, gülsem mi bilemedim, lakin burada sağlık konusu ele almıştı ve bu durumda haklı, sağlık sektörün den bir çok ülkeyi geri de bırakmışız, pandemi de bile gördük
Laubalilik istemem aga Reis diyorsa doğrudur şımarmaıyn lan sizde
cCc REİS cCc 😎✔👍
Tayyip amcam Machiavelli’yi okumuş, ibn-i Haldun’u okumuş…
800$'a yayla gibi araba aldım amerikada kendime. ilk maaşımla. he arada bi kıskanıyoz tabi canım
@birumut39 yazmayı ogren once sık kırığı
Gidip bir Amerikalılara sormak lazım fikirleri neler 😜
Paralel evrende o bahsettiği Türkiye burası değil :)
Bu adam 18 yaş altı çocukların oy atamadığını bilmiyor mu ksjwkzklwksnjw
Yoksa oy atma izni japonya da ki gibi Iq testi sonrası mı verilmeli nsn3nd
Gerçekten kıskanıyorlar. 20 yıldır iktidar da başka kim var
sorgulamamak düşünememek de geri kalmışlar doğrudur !!!