Çifte koltuklu bürokratlara emniyetin tepe ismi de eklendi. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, PTT Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Tebrikler müdürüm sayenizde artık PTT işlemlerimiz çok daha güvenli olur!
Emniyet Genel Müdürü PTT yönetim kuruluna atanarak çift maaş sahibi oldu! Müdürümüzü tebrik eder misiniz?
5 bin TL az bence. Yazık pastanın dibini buna vermişler. Neyse biz millet olarak yeni bir pasta yaparız nasıl olsa açız diye bağırdığımız halde 2 milyar dolar çıktı cebimizden onunla da Yurt dışına gönderdik. Denizde su bizde para 😎😂
Hangi vasıfla? yani keşke ortaokulu da okumasaydım bari bi işe girme şansım olurdu ya bu ne lan? Liyakatsizlik dedi biri moda oldu 😂 İyi iyi beter olalım. Seçmen ne seçtiğini er geç görecek inşallah 😂
Demek ki kendisi sin derece liyakatli birisi ve ülkede boşta onun kadar başarılı olanı olmayınca PTT nin kendisine ihtiyacı olmuş. İnsallah onun sayesinde Ptt karını arttırıp çok daha başarılı olacak.
amaaannn adam 1 maas daha almış kardesim :) bakanı 2 katına dezenfektan satar burokratlarının hakkinda uyusturucu kacakciligi suphesi diger bakani sen fetöcüsün diye zenginleri yolmus :) saglik bakani 1 senedir yarin asi geliyor pandemide rahatiz diyor :) egitimden sorumlu olan özel okullar batmasın diye canla basla savasıyor :) bu kocaaaaa mudur bir maas daha almış cokmu
En başta iktidar sonrada bu yandaşları ne zaman doyacak. Ne zaman "yeterince a.. mına koyduk bu ülkenin artık yeter" diyecekler. Sokaklar bir sürü işsiz kaynıyorken zaten işi olan kişileri neden 2. 3. işlerine yerleştiriyorlar. Ve hala daha bunlara nasıl "oy veririm" diyebiliyorlar. Bir düşün artık yakamızdan ya kulağımızın arkasını bile defalarca s*ktiniz.
Memlekette vasıflı adam kıtlığı var ya ondan Yandaşın dahi bu uygulamalara tepki göstermesi gerek zira nice eğitimli donananımlı yandaş gençlik bile işsiz çokmu şarttı ya da durum sıkışıktı
İmamoğlu tek maaş mi alıyor? Mansur yavaş tek maaş mi alıyor? İsrail buyukelciligi makarna yardımı yaparken engel olmadık ama Mavi marmara Filistine yardim ediyor diye gemideki masum siviller şehit oldu.. kamuoyu vicdanına bırakıyorum eleştirenleri..