Güncellemeler
1 yıl
Ya biz o kadar alışmışız ki müdür yardımcısının her ders gezmesine hiçbir nöbetçi öğretmen yerine bile gitmiyor 😀
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel2
Bir lisede tarih öğretmeniyim 😀Bizim okulda 4 tane müdür yardımcısı var müdür dahil diğer üçünün odasından çıkıp da çocuklara bir höyt dediğini görmedim ama bir tanesi var 6 katlı okulu 7 teneffüs Bir de öğle arası her seferinde Gezer Bir bağırıyor adam boğazını parçalıyor çocukların ondan ödü kopuyor ya müdür de dahil herkes odasında otururken bu müdür yardımcısı niye böyle bir de en tecrübelileri 45 yaşındaymış ama biz şok olduk 30 falan gösteriyor o daha mı fazla maaş alıyor neden her tarafı o geziyor çocuklarla bu kadar alakadar oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Helal olsun adama sorumluluk biliyor.. fazla alsa ne olsa olsa 500- 1000 tl ancak alir.. onun icin gic yirtmaya degmez..
Evet işte biz de ona şaşırıyoruz ya ondan başka bütün idareci herkes oturuyor odasında tamam en fazla nöbetçi iken düdük çalıp geziyorlar bu 7/24 nöbetçi olsun olmasın geziyor okulda manyak mıdır nedir 😀
evde mutsuz apla.. manyak degil evde mutsuz ve kendinsini ise yarar hissettigi tek ortam okull..
Aaaaa hiç böyle düşünmemiştim bu çıkarıma nasıl vardın
Erkek hazla ve gazla çalışan bi varlık.. Hazzı ve gazı evde alamıyorsa buna en iyi yaptığı şeyi yaparak ulaşmaya çalışır.. bu aslında kadın için de geçerlidir. kadın da ilgi ve empati ister yoksa ona bu hazzı verdirecek başka bir şey bulur... karakteri zayıf olanlar bunu bel altında kullanır. karakteri güçlü ya da bir nebze kırılma eşiği yüksek olanlar işlerinde buna erişmeye çalışır... ya da çirkin olanlar :D yani adama özel yaptığım bi çıkaırm değil.. insan ruhunun ihtiyacına göre yaptığım bi çıkarım... ee adam evli olduğuna göre..
Mesela Bir ara bir Bir kalmış bu düdük çalıyorddu çocukları korkutmak için ben hocam düdükten Korkmaz onlar sizin sesiniz çok daha etkileyici onları daha fazla korkutuyor dedim ki gerçekten öyle birbirimizi de başka yan okul var onlar bile onun sesini duyuyorlar sonra videoyu bıraktı Kendi sesiyle bağırmaya başladı tekrar 😀😀
otomatik duzeltme azizligine ugradin herhalde.. ne demek istedigini anladim ama niye bu ornegi verdigini anlayamadim... sunu mu demek istiyorsun onu bir konuda ovdum, bu hosuna gitti ve sonucunda ovdugum seyi yapmaya basladi bu da erkegin gazla calistigina bir ornek. oyle mi?
Agshsga 😀😀 aynen bir ara düdük almış işte onu üfleyip duruyordu ben de dedim hocam sizin sesiniz daha fazla hani çocukları korkutur dedim o da düdüğü bırakıp tam gaz bağırmaya başladı 😀😀
Ya tamam genç erkekler gazla çalışıyor onu biliyorum da bu 50 yaşında adam ya gazla çalışır mı
Pardon 45 yaşında
ne alaka aplaa fitrat yasla alakali degil cinsiyetle alakalidir.. olusturdugun karakter yapinla bunu yonetebilirsin degitiremezsin.. ve 0-6 yas arasinda oturan kisiliginde tamamlanmamis yonlerin varsa 100 yillik da olsan o eksikligin tokadini yersin.. kendini bi sorgula bak bakalim lan ben 27 yasindayim 12 13 yasinda gibi davrandigim bi cok zaman oluyor dersin..
Neyse yani biz bunu yağlayıp bağlayıp devam ettiririz öyle mi nasılsa biz öğretmenler nöbete bile gitmiyoruz müdür yardımcısı nasıl olsa her telif geliyor
yani oyle degil o isler.. sonucta amirin yaglayip ballamakla bir atlatirsin iki atlatirsin.. ucundude oturtuverir tutanagin ustune.. yapman gereken sey muhabbeti iyi tutmak 3 nobetten ikisine gitmek birisini sallamak salaldigin zamn da oturakli bahane uydurmak..
😀😀😀 İyi de adam her teneffüs bağıra bağıra geziyor zaten biz de gerek kalmıyor ki
seni orada gormezse enerjisinin bi kismini da sana dogru akitabilir.. onun bagirmasi seni ilgilendirmez sen isinin basinda dur.. sen ondan sorumle degilsin ama o duzenden ve senden sorumlu..
Ama her hafta aynı katta dolaşmak çok sıkıcı ve yorucu oluyor
hocam sen ne istiyon allani seversen... ayni asagidaki videoya dondu bu olay...
https://www.youtube.com/watch?v=FRx3LZhseu0
Öğretmen olduğuna emin misin? Sorduğun soruya bakarsak pek inanamadim. Kimi öğretmen dersi mükemmel anlatır öğrenciyle çok ilgilidir kimiyse hiç onemsemez. Maaş farki oluyor mu ikisi arasında sence?
Daha iyi geliri olduğu kesin zira bir de estetik yaptırmış 😂😂
Anlamadım nasıl yani
45 yaşında olup 30 gösteriyor yazmışsın
Evet vallahi billah manken gibi biz şok olduk
Kimliğini gösterdi de öyle inandık
Hayır sabit mAas alırlar , sadece kıdem vs ye göre ilerde olan birazcık fazla alabilir
İyi de niye bu kadar parçalıyor kendimi 6 katlı okulu 7 teneffüs Bir de öğle arası 8 kere Gezer baştan sona bir de bağırıyor öğrenciler ondan çok korkuyorlar niye bu kadar parçalıyor kendini
Demek ki işine adamış kendini, tarzı o
Aynen herhalde
Öğretmen misin
Evet
Brans ne canim, ben de okul oncesi
Tarih
Yaş niye 19 peki 🙂
😀😀 öyle rastgele açmıştım gerçek hesabım silinince buna geçtim
Şaşırdım, neyse bakalım, ilk yılın mi, sözleşmeli misin
2 yılım kadrolu
3 yıl olmadan kadroya gecemiyorsun ki🙂
Yok ben direkt kadrolu atandım bu 2 yılım o dediğin kaldırıldı eskiden 3-5 yıl sözleşmeli çalışıp kadroya geçiyordun artık kaldırılmış
Hayır, devam ediyor,5 yıl vs değil ,3 yıl sonunda. kadronu aliyorsun
Aa ne güzel ben kaldırılmıştı diye duydum da
Ego ve otorite sevdası.
Yyyaaa
Bu sefer yakalandın işte kaçamadın 👿
Ahdhs,😀😀 aman tanrım açıktan sormuşum
Eeee ne demişler
Çekirge
1 zıplar
2 zıplar
3 zıplar
4. Cüde benim kucağıma düşer 😃😂😀🤣
Ahdhs 😀😀
Neyse artık buralarda milletin önünde cilveleşme işinin tadı kaçtı. artık yaz bari de adam gibi tanışalım konuşalım kaynaşalım bebeğim.
Herkesin görevi başkadır o nedenle.
İşini seviyordur
Belki de
Özel okulmu
Yok
Atanmissin tarih bölümünde helal olsun valla
Yani 3 denemem de başlardım
Benim kamu yönetimi 80 de ise yaramıyor yaş 28 bıktım hayattan
Sen özel sektörde de iş bulabilirsin
Hep asgari ücret insanın zoruna gidiyor
Aynen öyle doğru ben 50.000 alıyorum İnan ki ucu ucuna yetiyor
50 mi bütün ogretmenlermi bu kadar alıyor 40 biliyordum
Normalde 40 nöbet ek dersler falan seminerler yani 50'ye yaklaşıyor tam 50 değil
şu an inşaatta çalışıyorum mecbur kaç ay aylık 60000 çalışmadığım günleri dusursen 52 kalıyor parası iyi ama zor baya zor tehlikeli benim tarih mezunu iki arkadaş var yıllardır atanmaya çalışıyorlar benim gibi
İyiymiş umarım siz de atanırsınız en kısa zamanda
İnşallah pek umudum olmasada
Öyle deme ya vallahi ben de bir iki sene şöyle sıkı çalıştım oldu bitti
KPSS kaç aldin
87
Çok iyi almışsın dur bem insaattayim şimdi eve geçeyim sen. bana anlat nasıl calistigini bırakmam seni 😂
😀😀😀 tamam ben de 11.00'de kalktım hala yatıyorum gidip bir kahvaltı yapayım
Peki afiyet olsun uykucu ☺️
Burdamisin
Evet
Tam uyuyacaktim sen geldin hoş geldin ☺️
Günaydın
Günaydın ben anca kalkabildim
Gerçekten baya uykucusun sen kiz sen okul zamanı nasıl erken kalkiyorsunki
Ay çok zor oluyor vallahi 😭😭
Benden önce kalkmiyorsundur ben sabah 6 da uyanıyorum 7 de iş basi
Yok denk gelemiyoruzki senle 😂
Yuh saat 7'de ne iş başı be
Yaaa öyle işte inşaat zor senin gibi ,8 buçuk falan değil akşamda 6 ya yakın bırakıyoruz cidden zor ya
Ne iş yapıyorsun peki sen inşaatta
Aaayy benim salı ve Perşembe günlerim boşa çıktı çok sevindim ders programı değişmiş 😀
Mantolama ısı yapıyoruz şansa bak valla keyif senin keyfin haftada 3 gün calisacan süper
Vallahi ya ben de çok sevindim 😄😄❤️
Varya en iyi meslek öğretmenlik tatili çok mesela senin haftada 3 gün ayda 12 gün çalışacaksın mis gibi
Yani sen de öğretmen ol tavsiye ederim 🥹
Benden gecti artık ya yaş 29 oldu kendimden bikmisim artık
Ama inşaat çok yorucu değil mi
Ya bir memurluk olsunda razıyım 8!5 çalışmak haftasonu yatış oda iyi hem bazzi arkadaşlarım var ogretmenlik okuyan senin bölümden yıllardır atanamiyor onlarda cidden çok sikinti
Ya inşaat geçici geldim ben 20;gün oldu en fazla 1 aya gidecem eve benlik değil çok zor parası ne olsada cekilmiyor
Öğretmenlik de bazen zor oluyor mesela 9 Edirne diye Bir sınıf var resmen delirdim ya bugün çıldırdım sıraları çarptım müdür yardımcısına gittim ben bu sınıfa girmek istemiyorum dedim başka bir tecrübeli öğretmen vereyim dedim yarın dersim yok Çarşamba günü bir daha gideceğim
Ya o yönden sıkıntı sizinde çocuklarla uğraşmak ama yaz tstili bütün yorgunluğu alıyor ya benim hep hayalimdi hastanede çalışmak kalabalık yerde gece nöbet tutayım iki gün ise gitmiyeyim kamu yönetimi okudum hastane işide yalan oldu yani ya benim hayatım çok sıkıntı ya
Ya adam gibi idareci olsa başta bunlar olmayacak da işte idare ediyoruz neyse ki yarın dersim yok perşembe dersim yok 😀
Sırf hastane sevdiğim için özel güvenlik kartı çıkardım hastane alımları oluyor ya belki orada çalışırım diye çıkardım valla en güzeli seni mis daha ne istiyorsun saat kaç kaç arası okul
8.20 okul başlıyor bugün sadece 5'e kadar sürüyor normalde 3.30'da bitiyor ama yani öğrencilerin haftada 45 saat dersi var biz 15 saat ve fazlasını alabiliyoruz benim şu an 22 eğer şu sınıftan kurtulursam 20 kalacak
Of ya aç gözlülük gibi atladım 20 ders aldım ya of al 16 ders otur şuraya 🥲
Sen haftada 2 gunmu calisacan 😂 hiç gitme bari
Yok 3 pazartesi çarşamba cuma 😀😀 eğer 16 saat ders alsaydım belki iki güne bile düşerdi ya Of kafam of 🥲
Sen kaç gün gidiyorsun işe
Ben napim peki sabah 7 akşam 6 ağır iş pazar tek izin aylık 52 bin
Ooo ben 50.000 alıyorum yazık değil mi bana 🥲
12 gün çalışmaya 50 bin Allah yardım etsin çok azmis ☺️ memleketindemi ogretmensin
Yok antalya'dayım hatta 50.000 olmuyor bile normalde 40 alıyorum ek ders ücretleri nöbetler falan anca 50'ye yaklaşıyor 🥲 vay anasını para sende
Bu ek ders ne oluyor
Şöyle ki biz maaşımızı alabilmek için yani 40.000 ve üstü tam maaşımız olur onu almak için haftada 15 tane derse girmemiz yeterlidir daha fazla derse girersek onun ek ücretini alırız
Sınıf öğretmenleri içinde aynımı bu çünkü onların dersleri çok oluyor onlar daha fazla alıyor o zaman
Hayır maalesef onlar bizden daha düşük almakla beraber haftada 5 gün 6 ders olmak üzere 30 derse girmek zorundadırlar 😀
Tekmi kirada kaliyorsun
Evet t
Evlenmicenmi 😂
Yyoo o nereden çıktı
Benimde yaş geçiyor en güzel yaşlar botiyor ondan dedim
Bitiyor
E sen evlen madem
Ben bu sene nasıp olsa evlenicem
Kızı buldun mu bari
Yok valla ya hep Allah'tan hayırlısını istedim Allah'a tevekkül ettim bakalım eve gideyim annem arasın bakalim
Ayah8 😀😀 hakkında hayırlısı tabii de bana kızı bulmadan evlenmeye kalkıyorsun bu nasıl oluyor
Ya niyet ettim 😂 bu sene istiyorum artık o manada 😂
Hheee😀 dertsiz başıma dert isterim illa diyorsun
Ya yaş 29 ya 30 olsa böyle kulağa yaşlı geliyor ondan 😂 cidden yaş gidiyor
Agshsga 😀😀😀 sırf yaş gidiyor diye evleniyor hey Allah'ım
Ama napim 35 te evlensem evlilikten ne tat alacamki en fazla 5 10 seneye erkeklikte gider 😂
😃😃😃 Allah'ım yarabbim ya illa evlenmek zorunda mısın
Bekarmi kalim 😂 elime kız eli değmemiş hala
Agshsga 😃😃 içimden bir ses sana2 sene daha kız yok diyor ama neyse bakalım
Çok kötüsün 😂 dinime küfreden müslüman olsa sen kaç yasindasin
25 ,😃😃 ama ne yapayım hislerim çok kuvvetlidir
Sen genceciksin daha kaçta rvlenecen sen bana göre de sen hiç evlenmezsin 😂
Ahdhs 😃😃😃 aynen hiç düşünmüyor gibiyim ama en azından 30'dan önce evlenmem sanki kendisi bastonla geziyor da, 😃
Gencmiyim ben 😂😂😂 29 yaş
Evlendiğinde 32 olacaksın Güven bana 😃
İlk çocuğun doğduğunda 35 😃
Hocammmmm lütfen 😂 bu nasıl bir his senin nasıl olsa yarın tatil ben uyuyayimmi 😂 hem yorumda niye konuşuyoruz ki yazsana bana
Ay doğru evet geç oldu hadi sen uyu 😃😃 ama yeminle bak bu hayatta %90 söylediğim her şeyi çıkar isterim böyle söylüyor ben ne yapayım
Dur bunu yarın konusuruz ama akşam geliyorum biliyorsun sen normalden yaz ben yazamıyorum
Allah rahatlık versin bu başımın belası müneccime
😂😂
Agshsga 😃😃😃 şimdi bu laflar üzerine güzel bir uyku çekersin