+1 yılBu kitle zaten genel olarak ağızlarından çıkan sözlerin nere varabileceğini anlayamayacak kadar salak değil ki. Bilerek isteyerek yapıyorlar. Türkiye gündemi kadar anlık değişen başka hiç bir ülke gündemi yoktur. Bi gün bunu tartışırız. İkinci gün Türkiye’de araba ev almak basit şeyler diyenleri.Üçüncü gün kadına şiddet bu aylarda tolere edilebilir diyenleri. Bunların hepsinin ağızdan yanlışlıkla çıkan cümleler olduğunu düşünen varsa hala saf ve iyi niyetli insan kalmış demektir. İnsanların gözünün içine baka baka ötekeleştirmeye devam ediyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu imamlara kıl oluyorum zaten adamlar işsizlikten böyleler. Bizde günde 5 vakit kılıyoruz o da namazdan 20 dk önce günde 5 kere camiye gidip namaz kıldırıyo bizim bedavaya yaptığımız şeyi yaptırıyo diye tonla maaş alıyo. Günde 1-1.5saat ya çalışıyo ya çalışmıyo haftada 10 saat anca çalışıyo bide lojmanda boş beleş yaşayıp diyanet ha birenonlara umre hakkı veriyo beleş onlarda o umreleri satıyorlar cenaze oluyo parayla kuran okuyorlar nikah kıy diyon para bide zaten 100. 200 tl lojman parası veriyorlar onu da bedava olsun istiyorlar. Sıradan bir memur haftada 40 saat çalılırken işçiler dahada fazla çalışurken bunlar 10 saat. Ama her halt bunlarda ve din adı altında da çok safı kandırıyorlar. Yetmiyo bu arada hepsi bi siyasetçi oldu. Yav sen işini yap bi paranı olması gerektiği gibi haket. Yalan yanlış milleti dolduracağına... Cami mimberi senin kişisel düşüncelerini açıklayacağın fantazilerini dillendireceğin bi yer değil. Nooluyosa bu ara Ayasofya imamı da böyle abuk sabuk dillendiydi. Toplumun en boş beleş adamları. Adam gibi işini tapan bikgiki kültürkü imamlarda var sözü dinlenilesi sözüne bilgisibe güvenilir ama ya li konuşan çok imam gördüm. Ben kullanmıyorum imamın ağzında...
20 Yorumla
+1 yılVelevki Müslüman değil sanane? Sana mı kaldı milletini dini sorgulamak, o dediklerin arasında bir tane bile Müslüman varsa müftü efendi sen dinden çıkmışsındır mürted olmuşsundur senin katlin vaciptir. Böyle söylemem deki neden senin anlayacağın dilden yani senin dilinden söylüyorum.
Din adamı kisvesi altında İslam dinine nasıl operasyon yapılır çok güzel örneklerini verdiniz asıl münafık hain sen ve senin gibiler.60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılVeda hutbesinden haberi var mi acaba muftunun?-Allah Resûlü bu gerçeği veda hutbesinde şöyle dile getirir: “Ey insanlar! Şunu iyi biliniz ki, Rabbiniz birdir, atanız birdir. Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a, kızıl tenlinin siyaha, siyahın kızıl tenliye, takva dışında bir üstünlüğü yoktur.” (İbn Hanbel, V, 411)- onune gelene yetki vermesinler
31 Yorumla- +1 yıl
Ben dini kitap bile okumayan anamin babamin ogrettigi kadarini bilen bi insan olarak biliyorsam bu adam nasil bilmiyor? Gunumuzde gercekten haci hoca tayfaya zerre guvenim yok heleki siyasi seylere alet ediliyorsa ayrimcilik varsa nefret soylemleri varsa...
Gündem konusunda 363 cevap paylaştı. Müftü bir kez dayak yiyen Kadın için evinde dövülen her türlü şiddete maruz kalan çocuk yaşlı kadın erkek için bir kez bile konuşmadılar.
Tamam konuşulan konu tüm dünyayı ilgilendiriyor ama ÖNCE BİR KENDİMİZE BAKSAK KANAYAN YARAYI KAPATSAK OLMUYORMU?10 Yorumla
+1 yılBu aciklamanin milli ve insani boyutunu gectim, dini acidan baksan bile cok yanlis ve tehlikeli bir aciklama.
Yani bir kisiyi veya grubu kafir ilan etmek Islam dininde yapabilecegin en yanlis seylerden biridir. Geri kalan 90'nin icinde 5% Müslüman olsun, onlara iftira attigi icin ahirette hesabini verecek.
Bir müftü bunu bilmeli, bildiginde eminim ama amaci Siyaset yapmak din anlatmak degil ki.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim sulalemenin yarışı Selanik göçmeni , yarışı kosava göçmeni. Sebataylikla suclanmak nedir. Hatta Trakyanin yüzde 90 i Balkan göçmenidir. Atatürk ile aynı yerden geliyoruz sebatay değil Avşar ve Kıpçak Türkleriyiz.. Şerefsiz sebataycilikla suçlamak nedir. Atatürk ülkede ki mason localarini kapattı. Kim açtı sonra mason localarini tahmin et. Menderes... Kim sebatayci olduğu belli.
10 YorumlaYaşasın Hz Erdoğan Allahu Ekber lapadula çarpılacaksın!!! Seni lanetliyorum vuhuuuuu😈😁😂😂😂😂🤜🤛
28 Yorumla- +1 yıl
Lann :D :D
- +1 yıl
Öhö öhö öhö
Ya dur eğlendik gece gece be canim sıkılıyordu zaten 😁😂😂 - +1 yıl
Üzülme seni kutsarim kutsal sularla 😁😂😂
- +1 yıl
Tüü sana :D
- +1 yıl
Hişt hop tövbe de çarpılacaksın bak 😁😂😂
- +1 yıl
Bir Kuran inmiş aşağıya, anasını satim herkes keyfine göre yorumluyor adam düşmüş 4 kârı peşine 😂😂😂Allahim ne günlere kaldik
- +1 yıl
Bunlar hep abazalıktan kılıf arıyorlar :D
- +1 yıl
Bize dinden çıktın diyolar 🥺🥺🥺dinden çıktım 😱😱😱
Ey Allahım ya rabbim ya güler misin ağlar mısın sever misin s...
Öyle işte 😂😂
Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. Kendisi yeterince müslüman olsaydı Islam'ı seçenlere gayrimüslim denmesinin günah olduğunu, zalimlerin yanında olup, dolandırıcılarla birlik olmanın haram olduğunu bilirdi.
30 Yorumla
+1 yılcamileri bile siyasi emellerine alet ederek insanları dinden soğutuyorlar bunların amacı islama ve türklüğe düşmanlık. cidden bunlar bilinçli yapılıyor.
30 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunlar derin mehmedin taktikleri diyor ya sedat peker :)
nasıl gundem degistirelim dikkat dagitalim derdindeler ama gercekden devlet adabını yıkar namusu maasından kucuk adamları konusturursan ulke bu hale gelir.10 Yorumla Var güvendiği dağlar konuşuyor
Sıkıysa ülkenin yahudilere peşkeş çekildiğini israille 10 larca milyar dolarlık ticaret hacmimizi aldığımız kısır tohumları liderimizin yahudi fabrikalarının açılışlarında boy gösterdiğinide anlasa ya10 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılMutfuler iyice delirdi Cok bos islerle ugrasiyorlar.. Valla kufur edicem az kaldi zor tutuyorum kendimi... hepsinin
40 Yorumla
+1 yılİnsanları kutuplastirip birbirine düşürmeye çalışıyor geçmişe dil uzatmaya çalışıyor bunlar gibilerini eskiden olduğu gibi asacaksin..
40 YorumlaNe yapacaklarını şaşırdılar artıkın ne alaka şimdi göçmenler gezi parkları gündemimiz bu mu 🤔 bırakında işimize bakalım diyen aöca geldi aklıma şimdik skdjd
20 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sayılı günlerin keyfini çıkarsınlar. Bunların hepsi not edilsin. Faiziyle hesabı sorulsun.
50 YorumlaBunlara ben arap artığı diyorum. Çünkü ideolojik olarak Türklük değil. Ümmetçilik besliyorlar. Onlar vatan ve bayrağın önemi yok.
30 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılValla ülkede soeun bitmez bir taraf kürt bir taraf suriyeli bir taraf göçmen bir taraf atstürkçü diyw birbirini yiyor yesinler aw bana mı yaşıyorlar zaten
10 Yorumla Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. Allah diye diye halk dan çalan siyasiler yerine ateist, Hristiyan, yahudi ama halktan çalmayan ekonomiyi iyi bir yere getiren siyasileri tercih ederim.
10 YorumlaO müftü iftiranın günah olduğunu biliyormu acaba bence bilseydi böyle bi bok yemezdi ama hırsları vede yalakalıkları yüzünden yemedikleri bok kalmadı zaten.
10 Yorumla
+1 yılofff sıkıldım artık ha Atam i sevmeyenlere boydan gireyim tsk
30 Yorumla
+1 yılBiz düşman dışarıda sanıyorduk. Meğer burnumuzun dibindelermiş. Ülkesini, toprağını savunanlara "vatan haini" diyen vatan hainleri
10 Yorumla
+1 yılŞaşırdılar iyice, millet parayla bu kafayı yaşayamıyor ne kullanıyorlar acaba
10 Yorumla
+1 yılLahmacun için fetva verenlerin hutbelerini ciddiye almıyorum.
10 Yorumla
+1 yılOnun anasını Selanik’ten gelenler öpmüştür. Bu düşmanlığın sebebi bence bu
10 YorumlaO insanlar Osmanlı torunudur.
Tarihi bir tarafınla okursan işte böyle saçmalarsın.12 Yorumla- +1 yıl
Aslında onlardı demiyir donmeleri diyor
+1 yılSiyasal islamcıların en büyük düşmanı kendileri🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılDin düşmanı olduklarını bu kadar belli ediyorlar işte ne boş işler çığrından çıktı artık.
10 YorumlaEee Türkiye'de yaşamak için müslüman mı olmak gerekiyor? Unutmayın 900'lü yıllara kadar bizim atalarımız da müslüman değildi, yani 1000 yıl önce senin gök tanrıya inanan deden yaşıyordu.
00 YorumlaLaik bir ülkenin neden gerektiğini dolaylı yoldan anlatmış bu sakallı. Düşünsenie bu zihniyetle hareken eden birinin güç kazandığını. Selanik göçmenleri sabatayist deyip herşeyi yapabilir.
010 Yorumla- +1 yıl
Ki oyleler ama sebatayistler bilader
- +1 yıl
Araştırdım ve gerçekleri gördüm bir kere iyi olsalar gizlenmezler
- +1 yıl
Sebatay sevi ve İspanyadan gelen Yahudileri araştır
- +1 yıl
Anlayana sivrisinek saz anlamayana bağlamayı... Neyse
- +1 yıl
Yalnız bahsettiklerim Türkçülük ve Atatürkçülük adı altında çoğu zaman saklanıyor
diyelim ki öyle... müftüyü germiş? İşin ilginç olan Selanikten gelen hristiyan azınlığı sürgün etmiş.. mübadele ile... buna da bir açıklama getirsin müftü olacak yaw he.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhutbe olarak söylenmesi ayrıda dediği doğru ama balkan göçmenleri bugünkü solculardır artık birşeyleri açık net konuşmak gerek kimler kimleri niye destekliyor bilinmeli, üstü kapalı konuşmalar devri bitti
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan gayrimüslim olmak değil, ahlaksız müslim olmamaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış bir şey söylemedi zaten. Ülkede bu kadar hain olmasından belli. Hiçbir Selanik ya da balkan gocmeninin tipinde Türk belirtisi olanını görmedim. Ne çekik göz ne elmacık kemiği ne siyah düz saç. Adamlar sarı saçlı renkli gözlü bildiğin balkanski.
04 Yorumla- +1 yıl
irkci. Dedigi bu ara nefret sucu
Cevap sahibi+1 yılIrkçı falan değilim. Kendim çok defa ırkçılığa uğrayan Arap kökenli bi vatandaşım. Beni üzen tek şey savaşta kaçmak zorunda olan dönmelerin Türk diye yutturulması.
- +1 yıl
Senin kökenin Arap ülkelerde yasarken bunlar Selanikte Türk olarak yasiyordu.
Bu ülkeyi selaniklerin kurtardiginda bakarsak, savastan kacanlari selanikli olarak tanimlamak ayri bir kömedi ama neyse.
Cevap sahibi+1 yıl@AteistDüsünenKardes Benim kökenim en başından beri Anadoluda yaşıyordu. Ayrıca Selanikliler mi ülkeyi kurtarmış, bu ne saçmalık?
+1 yılMeyve veren ağaç her zaman taşlanır
Onlar taşladıkça sevgimiz daha da artıyor
Makam ve mevki sahibi olmak karakter sahibi olmak değildir00 Yorumlabu ülke bu yobazlardan çektiğini gavurdan çekmemiştir
10 YorumlaGündem konusunda 532 cevap paylaştı. Cuma hutbesinde hocalar islamı anlatır birlik olmayı öğretir gösterir 💁♂️ artık herkes siyasetci olmuş bu yüzden cumalara gitmez olmuştum
00 Yorumla
+1 yılsonuna kadar bu hükümetin yanındayız halk olarak, sizin gibilerde burda ağlayıp zırlayın işte işiniz bu
00 Yorumla
+1 yılBöyle karaktersizler bölücü ve ayrıştırılar yatacak yerleri yok atatürk kazık soktu onlara müslümanlarıda görüyoruz ülkenin içine ettiler
10 Yorumla
+1 yılYanlış şeyler dönüyor hep bı kurtulamadik bunlardan
00 YorumlaGündem konusunda 906 cevap paylaştı. ülkenin derdi bitti selanik kaldı beynini... gavatı ya
00 Yorumla- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılKonunun bunla ne alakası varsa? Filistin ile selanigin ne bağlantısı var?
00 Yorumla
+1 yılAtatürk müslüman olsa ne çıkar müslüman olmasa ne çıkar bireyin dini başkalarını çok mu ilgilendirir
00 YorumlaKimin inancli kimin inancsiz oldugunu allah bilir diye biliyorum.
Muftu allah miymis?00 YorumlaToplumu kine ve nefrete teşvik etmek artık ne kadar cezasız bir şey değil mi !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon çırpınışları bu yobazların
5100 Yorumla- +1 yıl
İslam yıkılmazdır ablacım
Cevap sahibi+1 yılYobazlıkla İslam’ı karıştırmak en büyük yobazlıktır.
Cevap sahibi+1 yılAynı senin gibi işte.
- +1 yıl
işte siz İslam'a o gözle bakıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBugün rahat rahat vaaz veriliyorsa Atatürk sayesinde. Ama utanmadan onu kötülüyor. Ben müslümanlığı da tarihi de senden iyi bilirim. Senin İslam anlayışın belli ki Afganistan gibi, Arabistan gibi olmak.
- +1 yıl
İslam erkeğe 4 kadın almayı helal etmiş bunu size söylediğimiz kuduruyorsunuz
- +1 yıl
sen benim kadar iyi bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman bir gün kızın olursa git onu başkasına 4. Kadın olarak ver. Ya da kaç tane annen var merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılBak nasıl yobaz olduğun belli oluyor. Git Afganistan’a orda 4 tane kadın bul kendine. Burası Laik ülke. Yobazistan değil.
- +1 yıl
işte siz İslama düşmansınız
Cevap sahibi+1 yılBak nasıl cevap veremeyince boş atıyorsun. Sen sapkın bir haşhaşisin. Bacını da 4. Kadın olarak verirsin başkasına.
- +1 yıl
burası sözde laik bi ülke ama bu millet özünde müslümandır böyle geldi böyle gidecek
- +1 yıl
ben sana herşeyi cevabını veririm
Cevap sahibi+1 yılElhamdülillah ona bir şey diyen yok. Ama sapkınlar, şerrefsizler de çok.
12 yaşında kızla evlenen dessuslarr da çok.- +1 yıl
niye Afganistan'a gideyim ne alaka burası müslüman ülke zaten
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi cahil bir haşhaşi sapkından öğrenecek bir şeyim yok. Hadi kızın olursa 12 yaşına girince birine 4. Kadın olarak ver.
- +1 yıl
İslamda 4 kadın almak helal mı değil mi sen bana onu söyle
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki, git bacını, ilerde de kızını bir erkeğe 4. Kadın olarak ver.
Cevap sahibi+1 yıl@Lapadula şu cahil şeyi al başımdan. Bu yakında kendini canlı bomba yapar patlatır 😂
- +1 yıl
ne kadar cahilsiniz bu kadarı da olmaz
Cevap sahibi+1 yılArap bedevisi bu. Ben kimin ne kadar karısı var karışmam ama kendisinin büyük ihtimalle anası da çok. Kendi bacısınıda vermiştir çoktan 4. Kadın olarak birine. Bedevi
- +1 yıl
siz Şimdi müslüman mısınız
Cevap sahibi+1 yılSenin müslümanlığın ile benim müslümanlığım aynı değil. Fetö de, IŞID de kendine müslümanım diyor 😂😂
- +1 yıl
benim anam bir tane bacımda yok ve Arap değilim sizden daha türküm ben
- +1 yıl
ayetleri inkar ediyorsunuz bu nasıl Müslümanlık
Cevap sahibi+1 yılBabana söyle 3 tane daha kadın alsın kendine. Sen de ilerde kızın olunca onu 12 yaşına girer girmez hemen ver birine 4. Kadın olarak 😂😂
- +1 yıl
biz Osmanlıyız tarihimiz geçmişimiz belli
Cevap sahibi+1 yılVayyy be bildiğin süzmesin sen. Neyse bu kafayla iyi yaşıyorsun sen. Neyse işim var kendi kendine takıl engelledim senin 🍆
- +1 yıl
sende ananı sokağa çırılçıplak gönderme tamam mı
Cevap sahibi+1 yılSenin anan kapalı fantazisi seviyor evlat. Senin Baban da çoktur 😂😂😂
- +1 yıl
biz namuslu insanlarız sizin kucaklarda gezmiyoruz
- +1 yıl
Arap severlik yapmıyorum ben müslüman diyorum İslam sadece Araplara gelmedi bütün insanlara geldi İslam'ı doğru araştırın doğru bilin ben peygamber efendimize Kur'an'a yazılan herşeye inanıyorum
- +1 yıl
kuranı inkar ediyorlar ve dinden çıkıyorlar işte sizin gibiler kendini müslüman sanıyor
- +1 yıl
sizin görünce Erdoğan neden 20 yıldır iktidarda olduğunu anlıyorum
- +1 yıl
helal olsun adama
- +1 yıl
CHP zihniyeti gericidir açık ve net
- +1 yıl
evet o adamım kendi kafama göre yorumlamam ben tefsirleri okudum biliyorum neyin ne olduğu , Kuranın bi harfi inkar eden zaten dinden çıkıyor
- +1 yıl
Kuran'da yazılan şeyleri söylüyorum , inkar ediyorsunuz zaten
- +1 yıl
dizilere bakarak anca bunları öğrenirsiniz
- +1 yıl
ben her zaman Allahu Ekber diyorum 😂😂
- +1 yıl
Kur'an yazılanı söylüyorum ben kendi kafamdan bir şey söylemiyorum ki
- +1 yıl
Osmanlı dediğin bu dünyaya hükmediyordu
- +1 yıl
cahil olan ben değilim, sizsiniz hemde gericisiniz
- +1 yıl
@serbestişçi eee dünyaya hükmedenler Kuran da Allah diye mi geçiyor? Kul değiller mi lan he dünyaya hükmetmiş diye kula kulum mu diyecekler lan hangi kitapta var bu !! Herşeyin sahibi Allah tir !!! Dünyanmış peh peh peh osmanlıymis vah vah vah Allahaşkına bak Allah 'ın adını verdim otur da biraz mantık çalış öğren sonra o kitabi al eline
- +1 yıl
ben günaha girmedim , dinden çıkan sizsiniz
- +1 yıl
dizi zaten yalan işte siz yalan şeyleri seversiniz
- +1 yıl
çok cahilsiniz çokk
- +1 yıl
Osmanlı kurban ol sen önce git biraz bir şeyler öğren
- +1 yıl
CHP zihniyeti gericidir net yani
- +1 yıl
helal olsun Erdoğana be sen bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanısın
- +1 yıl
sizin gibi cahilleri görünce daha mutlu oluyorum çünkü Erdoğan her zaman kazanıyor
- +1 yıl
sizin gibilerde anca burda konuşur
- +1 yıl
halk Erdoğana boşuna oy vermiyor 😂😂
- +1 yıl
,😂😂 adamın ismi yetiyor ya
- +1 yıl
hadi uyu hadi
- +1 yıl
Allah ondan razı olsun
- +1 yıl
adam 20 yıldır iktidarda 😂😂😂
- +1 yıl
adam sizin gibilerine iyi koyuyor 20 yıldır 😂😂😂😂
- +1 yıl
adam ülkeyi iyi yönetiyor halk memnun ondan , sizi de koyuyor acımıyorda ha😂😂😂😂😂
- +1 yıl
ben sana kıyarım ama
- +1 yıl
bende seni insan ama değilsin işte
- +1 yıl
sanada
Cevap sahibi+1 yılYa bırakın şu makarnacı Çomarı.
Akp’yi müslümanlık sanıyor. Birilerini de peygamber olarak görüyor. Cahil yobaz aç herif.- +1 yıl
benim peygamberim Hz Muhammed , ayrıca çok iftira atıyorsun AKP'yi den birisinin peygamber olduğumu söylemedim ama sizin yaptığınız dinsizliktir siz kendinizi müslüman sanıyorsunuz
+1 yılBulgar göçmeniyiz. Bizim de bi soyumuzu incelesin, soysuz muymuşuz...
20 Yorumla
+1 yılSelanik ten gelenlerin yüzde 90 i gayrimüslim değildir ama fasisttir
00 YorumlaGayri muslimse niye buraya gelsinler Yunanistan'da kalırlardı. 100 yıllık kinleri bitmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de Yahudiyim artık bu ülkede yaşayamaz olduk. Her olayı Yahudilere bağlayıp nefret körükleniyor. Ne olsa yahudiler yapmış diyorlar. Diyelim ki o insanların soyu yahudi ne fark eder?
10 YorumlaYorumlarda can yakıyor. Atatürk'e Kurana Hz. Muhammed (S. A. V) hakaretler filan ayıp olmus
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından türklük bilinçleri var siz8n gibi arap defiller
10 Yorumla
+1 yılBir dönem ilçemizin müftülüğünü yapan ve pek hoşlanmadığım bir insandır kendileri
10 YorumlaLan velevki adam Dinsiz Yahudi budist
Ama Ilkeleri Bu ülkeye kattığı getirdiği medeniyet bunu Senin gibi dini bütün insanlar yapıyor mu Anca konuşun Sosyal müslimler sizi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcumada öyle bir hutbe yoktu yalan söylüyosun Türkiye’nin her yerinde aynı hutbe okunuyo
00 Yorumla
+1 yılSöyleyemem kanka. Bulutlar
21 Yorumla- +1 yıl
Bulurlar
koca bir yalan yorum yapmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir davranış
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi ne o çocuğuymuş ya ondan 😂
30 Yorumla
+1 yılAdam haklı bilader çoğu türk ve müslüman değil bu yüzden dedelerimiz dönme derler bunlara
00 Yorumla
+1 yılAman alıştık bu yazıları okumaya birisi söylemiş ama herkes böyle değil bilmeliyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanıtlarını göstersin önce
10 YorumlaSizin gibi Mut'a çocuğu değiller en azından
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım