AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Gaf değil ki bunların zihniyeti pislik dolu. Malum partili insanlardan uzak durmak gerek.
Kadına şiddeti bunlar kadar savunan bir yönetim oldumu acaba
Biz cezalandırılsın istiyoruz bunlar iyice normalleştirmeye çalışıyor bu ablayı ilk gördüğüm yerde tekmelersem hoş görsünler o zaman
Kendisinin okuma yazması yoktur galiba bu bakanın normal bi ev hanımı olmuş olsa kocası parasına bakmasa nasıl şiddet görürdü o bakan şimdi
Haklı söylüyor, mantıklı bir şey beklemek saçmalık olur zaten.
Ya bunları seçerek mi alıyorlar tövbe tövbe 🤦🏼♂️
İyi önce senden başlasınlar o zaman derdim biz de oturur bunu hoş görürüz, saçmalığın daniskası
ben artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyorum, küfür dağarcığım yetmiyor
Bakanım haklı.
Kadının dediklerini çarpıtmayın demek istediği azalmış şu an Avrupanın baya gerisindeyiz. Bir de bu ülkede sanki sadece kadına şiddet varmış gibi haber yapılmıyor mu çıldırıyorum. Şu feministlerde gram samimiyet olsaydı annelerin çocuklara yaptıkları şiddeti de konuşurlardı.
Bu bakanlarin gaflari da bir bitmedi! Biri hos gorulebilir der digeri bir kereden bir sey olmaz. Pes yani pes...
"Hoş" geldin karşılaması yapsınlar sayın bakanımıza. Böyle kuru kuru olmâz.
hep birlikte bi el atalım şu kadına stres atalim hoş görsün bizi
imamın fikri zikri :)
hangi hukumetin bakanı :)
ya ne diyecekti :)
Her seyi hos gordugumuzden oldu zaten olumler hos gorulmemeli
Yok gerçekten bu insanlar gerçek olamaz, hayal ürünü falan olsa gerek.
Ne yani şimdi kendisine şiddet uygulanırsa hoş görülebilir mi?
Kadının en büyük düşmanı yine kadınlardır.
Sir UDixon
böyle bir aptalın sosyal hizmetler bakanı olduğu ülke de ben sosyal hizmet uzmanı olduğum halde 84 puanla atanamıyorum hakkı mı aldığım eğitimi 20 yıllık çabamı bir vatan evladı olarak böylelerine helal etmiyorum. Sayın bakan istifa da bir hizmettir.
Bildiğim çok sayıda küfür ve hakaret var. Kelime hazinem aşırı geniş ama bu tarz konusan Bakan, Hakim, Siyasetçi, Hukuk erbabı, vs... söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Çünkü ahlakım musade etmiyor.
Kadının dediklerini çarpıtmayın demek istediği azalmış şu an Avrupanın baya gerisindeyiz. Bir de bu ülkede sanki sadece kadına şiddet varmış gibi haber yapılmıyor mu çıldırıyorum. Şu feministlerde gram samimiyet olsaydı annelerin çocuklara yaptıkları şiddeti de konuşurlardı.
Niye sasirdiniz a*p zihniyeti bu iste
Dogru olan ne pezvenq
Yanlış konuşmuş ama bunun gündem olması kadar bir tecavüz olayı da var onu bu kadar gündem yapamadılar
Kendisi hiç dayak yememiş belli ki, ondan bu rahatlık.
a. k. bebeleri neye göre bakan oluyor bunlar? liyakat yok s. ktiğiminnn ülkesinde
Bu kadini dovelim hos gorsun
Görüş belirtmeden önce haberin kaynağıni öğrenebilir miyiz?
Böyle bir açıklama gerçekten yapıldı mı?
Kadının dediklerini çarpıtmayın demek istediği azalmış şu an Avrupanın baya gerisindeyiz. Bir de bu ülkede sanki kadına şiddet varmış gibi haber yapılmıyor mu çıldırıyorum. Şu feministlerde gram samimiyet olsaydı annelerin çocuklara yaptıkları şiddeti de konuşurlardı.
Sen ne anlatıyorsun ağa? Ne demek kadına şiddet yok? Sokak ortasında kadınların boğazları kesiliyor? Daha Bugün akşam haberlerinde kendisinden boşanmak isteyen karısını kalbinden vuran adamın haberini de mi izlemedin? Ağzımı bozdurma benim Allah askına kalk git şurdan
Ben kadına şiddet yok mu dedim?
Kadına şiddet varmış gibi haberler yapılmıyor mu cıldırıyorum yazmışsın. Bunun manası 'kadına şiddet yoktur varmış gibi haberler yapılıyor' demektir. Türkçe derslerine Coğrafya öğretmeni mi giriyordu?
Sadece yazacaktım oraya silinmiş
Bu suratın da 1 gram meymenet olmayan şahıs hakkında ki görüşlerimi söylersem cezaevine girebilirim çünkü o kadar özgür bi ülke değiliz :)
Bunları bakan yapanın ben...
Dis atan da kadının kocası herhalde
Malum parti üyesidir.
Godu*mun ma*lı öldürsün biri bunu🙄
23 nisanda da orucuz diye çocuğa bişey ikram etmemiş ve korumadaki çocuğu ekranlara çıkarmıştı. başka ülkede olsa istifa ederdi.
kadına şiddetin hiçbir savunulacak tarafı yoktur bence idam gelmeli
bunu bir kadının söylemiş olması daha üzücü
biri buna şiddet uygulasın manşet yaratır
Bıktık artık şu canım insanların bir yerlere getirilmesinden.
gaf değil fikri neyse zikri o... bunların zihnıyetı böyle sasırmadım
Malum partiden bir tane bakan var mı ki aklı başında..
Onu hoş gören vatandaşın kendilerine küfretmesini de hoş görsün.
Abi siz her boku hak ediyorsunuz ya. Bu nasıl bir zihniyettir. Gerçekten kadının en büyük düşmanı yine kadın değişmiyor. Zihniyetiniz batsın.
o. cocukluğunun seviyesini de geçmiş bu nası bir oç sa tarif edilemez
Gündemi meşgul edecek bir şeyler arıyorlardır kesin
Kadın doğru söylemiş, kadın eğer namussuzluk ahlahsizlik yaparsa sıkarım bacaklarina
Konuyu saptırmayın kadın Kadına şiddet baya azalmış demek istemiş yani düzelebilir durumda demiş sözlerini yanlış anlamayın
Sen okuduğunu anlamıyorsun galiba😂
KS ailesi olarak toplanıp şu kadının gidip ağzını burnunu kırsak olmuyor mu öyle.
Kadını sitres topu falan mi saniyor bu. Sıkıldıkca bacan şamarı
Ve bunu diyen bir kadın bir şey demiyorum
Malum partinin atanacağı kişiden ancak bu tipler beklenirdi şaşırmayın bunları not edin zamanı gelince tek tek yüzlerine vuracağız Kadın şiddetini meşrulaştıran bir zihniyet yönetimi var
bende diyorum neden akepeli olmayana yardım gelmiyor demek ondanmış direk sıfata baktım
ne dusunebilirim ki bombos bir dusunce
Bunların olduğu yerde beyin devreden çıkıyor düşünemiyorum o yüzden
Gelsin bakalım şiddeti görsün birdaha bunu diyecek ağzı kalıyor mu
Bunlar hangi havayı soluyor acaba?
valla ben de sorup duruyorum, hepimiz oksijen soluyoruz da bunlarda farklı bir etki yapınca ortaya böyle azotlu bir sonuş çıkıyor sanırım 😅
Ne güzel, tam ağzına ayakkabı sokmalık.
Kadın sert seviyor belli sized öneriyor. nerde bdsm çiler 😃😃
Nee? Cidden bu cümle çıkmış mi agzindan
Hep haketmeyen insanları işe aldılar...
Tek kelimeyle rezalet
bir sayfada gördüm gerçek değil herhalde dedim inanamadım yani yorumsuz
Allah akıl fikir versin inşallah...
Düşünmüyorum artık. Şaka gibi la
Adamları tıktılar eve kadınların vay haline😂😂😂
Kadınlara ne. olduki