Öncelikle sakin olun heeeee konuyu açıklamadan başlığa göre olumsuz düşünmeyin hemen açıklıyorum
Kızlar erkeklerin onlara vuramadigi için erkekleri psikolojik taciz ediyorlar bir kıza evet normal şartlarda asla vurulmamasi gerekir erkeklere de vurulmamasi gerekir
Ama bunu kızlar fırsata çevirip erkeklerin üstüne yürüyorlar bunu bir kız okuyorsa şu an asla bir erkeğin üstüne gitmeyin siz onun üstüne giderseniz bağırirsaniz veya tahrik edersiniz yapmayın adam size döverim diyorsa susun onu tahrik ederseniz onun gücü öyle bir katlanır ki tek yumrukla neler olabileceğini düşünün kızların iyiliğini düşünüyorum saygılı efendi bir kız olun
Soru bazıları için kısa bazıları için uzun oldu basligi gorupte. Lan ne diyor lan bu lan ne diyor laaaa diyip kadına şiddet mi hemen durdurmaliiiyim diyen erkekler buraya kadar okumuyorlar çünkü hepsi aptal
Buraya kadar okuduysan sen farklısın demektir
Neyse sorumuzu soralım
Sizce kızları nasıl düzeltebiliriz?
Kızlar sistemde bu gibi açıkları kullanarak erkekleri tahrik etmesinin önüne nasıl gecebiliriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet hadi gelin birde bana yapin bunlari bak bakalim seni nasil yere seriyoruzm
Ahahahaha bende onu diyorum erkek sana vuramiyor
Vuramaz
Lan çünkü hapise girecek
Yok gucu yermez
Özürlü musun bilerek mi yapıyorsun
Dünyanın en zengin insanları neden lgbt desteklemiyor
Dunyanin en zengin insanlari cunku lgbt derdinde defiller
Onlarin paranin derdindelrr
İslerine gelince bak bakslim oyle bir desteklerle ki aklin almax
Andrew tate milyarder adam 1 kere olsun kızları , lgbt yi desteklemedi parasını kızları kullanarak kazanıyor ama hiç karaktersizlik yapmadi
Niye boyle birseyin icine girsin
Kızlar çok fazla özgür oldu kızlar özgür olmamalı sınırlı olmalı erkeklerde olduğu gibi kızlar ve erkekler eşit olmalı
Ne kulanoyorsan Allah sabır versin
canım burada erkek haklarıni koruyorum
Beni ilgilendirmiyor kadınima dokunan herkesin ksrsidinda yumrugum
Dediğin gibi biri değilim sen ne yaşıyorsun umrumda çok değil 70 lik viski üstüne 6 bira bana da ağır geldi ben şimdi bir kahve içmeye cikcam sonra uyurum. Uyanmam 4 5 bulur akşam da maç var ee rakı açılır mı açılır. Ama yine sen mutlu ol dilediğin gibi olsun,☕🚬
Aynen kadın tecavüz dimi sabahları kumarhane akşamlar pavyon kızlar istediği her erkekle olabilir modern kadı canım modern kadın
Hadi mutlu ol onayladım bu seni. Yersen. Bende bi kural var cahile iki kere cevap veririp. Ee limitim doldu. Şimdi ne yazsan boş
çok uzn
Valla reisim oku ya bir şey olmaz
peki
ya aslnda drum önce kadın erkek eşittir diye bu kural cıktı sonra kadının beyanı esastr fite kısaca kadın neysosa yetıdır hsklıdr dıyerek erkkletın botnuna tasmayı gecrdıler kadıma vursan neolur bır erkegın onda nşri gucuvar ortalama savunsan yetrr kannlarda bişey yapamıyor dun bir vıdro denk grldım kadın admn kapıssna dayanıyor kufr istn kırmaya calısıuor sonuç bırsey yok bunu erkk yapsaydı ulke ayaga kalkardı erkk tutuklanırdı hanı eşitdik kısaca başımıza bu ssçma eşitsızlıgı bela ettıler
Valla reis haklısın erkekleri koruyan yok
O nasıl açıklama ya