AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
O kadıni tutup meydanda ya yakacaksin ya da çarmağa geçireceksin oftora attigi icin bunun heaabi sorulmadi degil mi
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Çok ağır ödenir bunun bedeli öbür hayatlarında. En çok korktuğum karmalardan biri.
İnsanlar hemen her şeye inanmaya çok müsait. Zaten bir olay olsa da saldırsak diye sokakta dolaşan sayısı çok fazla. Keşke biraz dinlemeyi, empati kurmayı başarabilsek.
Meşhur coban hikayesine dönmesin sonra bu iş zararlı kadınlar cıkar sonra haberde izledim yazım gerçekten bakarmısınız bana tecavüz ediyor diyor bunu duyanda gidip dövüyor ve onlar hakkında bir ceza bile yok hele o yaşlı adamı dizlerinin üstüne çöktürüp yargı dağıtan insanlık yoksunu kişi teröristen farkı yok benim için
İşte bu yüzden yargı ayrı bir merci ve kolluk kuvvetleri her şüpheliyi halktan koruyor. Böyle bir iftira atacak kadar rezil bir insan olmakta ayrı bir durum ama.
O yüzden kadının olduğu ortamlarda fazla durmamak gerekiyor otobüste falan bile uzak duruyorum her an iftira atar diye.
Kadın gördünüz mü falan yürümeyin çok riskli.
Yani çokta şey yapmamak lazım Hz. Havva'nın karakteri belli soyları sonuçta 😂😂
iftirayı atan kadın Türk değil
Bizim insanımız böyle. Yolda darpa, tacize uğrayan bi kadın görürler, kimse karışmaz, ses çıkarmaz üstüne üstlük bi de çıkarırlar telefonları olanları videoya alırlar. Ama gidipte kendini bilmez, kişiliksiz kadının biri ortaya bir laf atar, herkes o kadına inanır, kahramanlık yapmaya çalışır. Milletce değişiğiz..
Kanunlar konusunda evet erkekler gerçekten de çok savunmasız..
Bütün kanunlar adaletsiz bir şekilde kadınlara yönelik hep..
Adam dayak yedi okadar hakarete uğradı ailesi akrabaları kim bilir neler düşündü maddi manevi yerle bir oldu e şimdi ne olacak?
Delikanlı mısınız lan siz 10 kişi bir adam dövüyorlar karşıma çıksalarda beni dövseler bakalım noluyor
Aynı zamanda bir erkek şort giyiyor diye bir kadını darp etmiş Türkiyede şimdi global habere baktım 🙄
Kocasını darp eden kadını da gördün mü haberler de? Kocasının gözlerini tırnaklarıyla oymaya çalışmış.🤔
Evet gördüm demekki sizin toplumda kadın erkek ayırmaksızın bir tutarsızlık bir cehalet var bu konuda verilen egitim ve ceza sistemi sıfır. Bu bunu gösteriyor önemli olan bunu kavrayabilmek hemen "bakın devlet kadını nasıl koruyor onlar sistemde bizden üstünler" demek ya da alttaki bir kaç cahil gibi işi İstanbul sözleşmesine kadar götürmek degil.
Kafamda biseyler kafamda düşünceler dürter güldürür bazen. Bazen deli eder Ve sadece bazeeen zor gelir anlamak sallanasın gelir öylece boşlukta ve şeyler hatırlatır bi an da ASINA BUNYEN...
Bla bla bla.
Bizim ülkedeki cahillere anlatamazsın bizim ülkenin yüzde 60 70 lik kesimi cahil ve mal bu adam üzerinden kadınlara saldırıyor cinsiyetçi pezeve*nkler
Kadınların gözünde bütün bakirler efendiler ve yalnız adamlar tecavüzcüdür. Bütün playboylar sapıklar ırz düşmanları ve Ümitcan Uygun türevleri de şirin ve sempatiktir. Kadın budur. Şaşılacak birşey yok.
@drapyt isterse japon olsun. Kadın kadındır. İyiye düşman, kötüye hayrandır
İftira atılınca insan bundan sıyrılamam algısına kapılıyor
Doğru algıya kapılıyor.
Yani?
Yine dediğim çıktı... Kadına şiddet, kadına taciz-tecavüz gibi gazlamalar yüzünden erkeğin vasfını beş paralık ettiler... Tebrikler... 😒
@drapyt Türkiye için demedim zaten.. Global olarak konuştum... Her yerde erkeğin vasfı çöp oldu...
Türkiye’de kadın olmak da zor erkek de. Yazık olmuş adama :/
bu ülkede karakter yoksunu şahsiyetsiz kadın çok.
kadın beyanı esastır diyorlar. Ulan ben bu BEYİN YOKSUNU varlığı adam yerine bile koymuyorum. Sözünün ne değeri var da ciddiye alıyorlar
@drapyt farketmez bizimkiler yapmıyor mu sanki
hayır, her milletten kadın yapıyor demek istedim
Hayır, "savunmasız değil" de "savunmasız kaldığı" oluyor.
Erkekler bu konuda savunmasız. Sokakta ki rastgele bir erkeğe sana tecavüz ettiğini ileri sürerek iftira atarsan linç edileceğini gayet iyi bilmen gerek.
Kadının beyani esas dersen bu ornekler daha cok olur.
Sahitsiz bi sekilde bi kadin size iftira etse icerdesiniz arkadaslar...
Kadin = seytan gibidir..
Canım ülkemin olaganustu abaza erkekleri de kiz diyor diye hemen sorgusuz sualsiz dalarlar.
Bizim millette akıl yok ki zaten her söylenene inanıyorlar. Adamı öldürselerdi ne olacaktı vebali ne olacaktı?
Eğer gerçekten iftira ise o kadının da tecavüzcüler kadar ceza almasını çok isterdim...
Gerçekten iftira ise ne demek dostum. Videoyu izlemedin mi.
İzleme şansım olmadı sadece olayı duydum.
Toplum böyle. Saksağan gibi nerede çığlık duysalar atlıyorlar. O adamı linç edenlerin internet geçmişine bakın neler görürsünüz eminim.
önüne geçilmesi gereken bir durum mesela iftira atan kişi idam edilse müq olur eghehe biraz piskopatımda
Evet malesef. Tabii ki sapık ollanlar var ama haksız linç çok acı her erkeğin başına gelebilir
Bu kadının iftiradan ve şiddetten yargılanması lazım.
İftira atanlara da sert ceza verilsin.. bu şekilde davranmayı düşünen cok kadin var, erkeklerin kadinlara iyice mesafeli olmasi gerekir
erkekler mesafeli olsa zaten taciz tecavüz olmaz hayvana yapandan her şey beklenir
@SosyoPsikopat Neden bahsediyorsun sen? Bir takım suçları neden cinsiyetlere indirgiyorsun? Bu düpedüz cinsiyetçiliktir. Hayvana yapandan her şey beklenirde ne demek? Ben seni potansiyel iftiracı olarak görmüyorsam seninde beni potansiyel tecavüzcü olarak görmemen lazım. Sakın görmüyorum deme, çünkü her şey beklenir demişsin.
@SosyoPsikopat Hahahahahahahahahhahahhaha. Demek dünyayı bok ettik öyle mi. Ulan senin şu an kullandığın telefondan ayaklarını uzattığın kanepeye kadar her şeyi erkekler buldu. Erkekler olmasaydı yunan'ın cariyeliğini yapıyordun haberin yok. Neyse konuşmaya dahi gerek yok yazma lütfen.
lan olum bundan bana neeee bana ne lan ben ne diyorum sen ne diyorsun ona bakarsakta kadın olmasa sen daha yoktun
@SosyoPsikopat Epic birader anı. Bruh moment.
neyse
@SosyoPsikopat bu adamin en büyük suçu bu kadini dinlemek.. senin mesafeden anladığın her neyse ben ondan bahsetmiyorum.. mesela senin gibi selamsiz sabahsiz lafa giren bir insani muhatap almamak lazım, veya eşin sevgilin arkadaşın dışında hic bir kadınla bir ortamda yalniz kalmamak lazım... benim dedigim erkegin kendini koruması ile alakalı, senin gibi her normal diyalogu taciz zanneden çarpık bir sürü zihniyet var.
Bu kaç oldu arkadaş daha kaç erkek suçsuz yere iftiraya kurban gidecek bu adam şanslı çıkmış kamera olmasa yandiydi sorgu suhal olmadan içeriye girdiydi bedavadan hapiste yatacaktı şu saçma adalet sisteminin eseri şu manzaraların hepsi
Üstelik adam hem iftiraya uğrayıp hemde darp ediliyo kimse birşey yapmıyo bunları o adama yaşatanlara sizin insanlığınız batsın amaç belli abi bu ülke de erkeklerin yaşamasını istemiyorlar.100 tane buna benzer olay gorduysem 70 şi sahte çıktı. O adamın yaşadıklarını bir kadın yaşamış olsaydı şu an hapisteydi bunu yapan yapanlr.
Haberi ilk izlediğim de ilk söylediğim bu adama iftira atıldı demiştim ve haklı çıktım. Yazık gerçekten çok üzüldüm adama
Cok ince dusunulmesi gereken bicak sirti bir konu bu taciz, tecavuz olaylari... Maalesef bazi kadinlar bu durumu suistimal edip amacladiklari seyi kazanabilme adina bu yola basvurabiliyor... Cok yanlis.
Herşeyi duzenlemisler gelenler adama saldiranlar da planın parçası bariz çok acı.
Allah blasini versin bu ülkenin kadınlarından nfret ediyorum iyiki nişanlım Amerikalı!
Elinizden geldiği kadar Türk kadınlarını tercih etmeyin. Bütün Türk erkeklerini şiddetle dışarıdan evlilik yapmaya davet ediyorum!!
Sen kafayı mı sıyırdın? Aç haberi oku kadın yabancı uyruklu? Türk değil?
Aynısını bizim Türk kadinlari da yapıyor Hemde günde sayısızca geçen bir tane yakaladım metrobüste adam gariban iftira atmaya çalıştı ben gördüm anında tekne Tokat disari attırdım o kadını ! Yani turk kadınları da bunu yapıyor !
O bu şu değil her ırktan her insan yapabilir. Buna bakılırsa türk erkekleri de sürekli kandırıyo, aldatıyo? Sizin anneniz de bir türk kadını bırakın artık şu cinsiyetçiliği
Valla ben dünyada bütün kadınları destekliyorum desteklerim de. Ama Türk kadınını asla desteklemem. Cunku görüyorum onları sağda solda rezilliklerini. Bütün Türk erkekleri dışarıdan evlilik yapar umarım.
Zaten bizim de tek amacımız yabancı ADAMlarla evlilik sizin gibilere kesip attığımız tırnağımızı atmayız. Senin gibi biriyle tartışılmaz bile allah asıl senin belanı verecek.
Allah senin belanı vermiş zaten. Ben ise kurtulduğumu düşünüyorm. O kadar anlayışlı, o kadar iyi bir nişanlım varki gelinde onlardan aile bağı, sadakat, hos görü, samimiyet, vs... öğrenin 3. senemize girdik. Turk erkekleri sizden nfret ediyor, sizi desteklemiyoruz. Umarım bütün yabanci erkekler sizi yaparda sizin nesliniz tükenir dilerim Allah’tannnn
bu duyduğum en saçma şey. kendinle çelişiyorsun. madem her milletten kadın yapıyor, neden zorun Türk kadınlarıyla? yabancı eşi tarafından aldatılmış çok Türk erkek var. saçma sapan genellemeler yapmışsın. bir insanın iyi ya da kötü oluşunun milliyetle hiçbir alakası yok.
Oldukça savunmamız durumdayız kadının tek bir kelimesiyle hapise bile girersin artık
Bu bagiran kadin ayni yerde ayni kalabaliga ayni sesle bagirarak o adamdan ozur dileyecek mi
Anlamadan dinlemeden dalmayın millete mk. Gaza gelmeyin hemen
İftiranın günahı ve vebali çok büyüktür edenin vay haline🤐
Silahım belin de olacak kim saldıyorsa tak tak vuracan ibreti alem için kansız kopeklete
Ya sorma. Çok büyük bir haksızlık yapıldı adama.
Ama öyle bir durumdayızki artık linç sebebi oldu bu ithamlar.
Kadının olduğu kaldırımda bile yürümemek gerek kim vurduya gitmemek için
Erkekler evet savunmasız , bu iftira ise atan kadın ahlaksız
İstanbul sözleşmesiyle kadınlara verilen sözde "pozitif ayrımcılık" meyveleri, isteyen dislike atsın, umrumda değil, doğru bildiğimden caydıramazsınız...
İftiraya uğramak gerçekten zor bir durum. Allahtan kamera var her yerde teknoloji saolsun.
Bunların hepsini toplayıp, benzini döküp yakacaksın, caniyim **
Adolf
Maalesef öyle. İftira mı gerçek mi kimse dinlemiyor
Malesef anlamadan dinleme en gaza gelmeyi seven bir nesil var ortada
Kadınların, böylesine acısı yüreklerimizi yakan bir meseleyi lehlerine kullanması yanlış bir şey. Kimse bilmiyor işin doğrusunu ve hemen linclemeye başlıyor bazı bilinçsiz kişiler
evet savunmasız olduklarını düşünüyorum cunkı bunu bu sekılde kotuye kullanan kişi sayısı cok fazla
Yalnız adam da boş değil kızı tanıyo özel hayatını biliyo bir ay içerisinde tecavüz değilse de kızı nir kaç kez düdüklemiş belli... kolunda dövme olan diş hekiminide ilk defa gördüm 🤪🤪🤪
Bende korkuyorum dışarıda topu taşımada iftira yersen falan diye. Şu anki iğrenç yasalardan kaynaklı işte
Buna dislike atan feminist değilse ne diyeyim yani dışarıda korkuyorum böyle iftira yemekten demişim herif dislike atmış
Gözümle görmediğim ya da ispat edilmemiş hiçbir tecavüz vakasında hamle yapmam
Bu ülkede kadına pozitif ayrımcılık diye diye ülkenin erkekliğini öldürdünüz yakında erkek olmiyacak o zaman kadınlar namusunu nasıl koruyacaklar merak ediyorum
Not:düşman feminist değil tecavüz eder öldürür geçer
@drapyt Bilader ne fark eder sonuçta Türk vatandaşı
şimdi o adamin vebalini nasil ödeyecek o yaratık kadin demek istemiyorum bize hakaret geliyor toplumda bilmeden linç kültürü var umarim bunun günahını fazlasiyla öder
Ben bu saçma derece duyarlı insanları anlamıyorum.
Tamam bakın bu ülkede bir sürü kadın öldü ama olay bakılır araştırılır siz mahkemesiniz yani neyse ya çok konuşmuycam canım sıkılıyor
yorumum siliniyorsa neden soru paylaşıyorsun anlamıyorum neyse...
Ülkenin genel psikolojisi : sürüyle hareket etmek.
Ülkeye büyük bir sıfırlanmayı şart görüyorum. Buna gerçekten ihtiyacımız var.
Diyecek bir şey yok. Ülkede kadınları ilahlaştırıyorlar.
İstanbul sözleşmesi iyi ki kalktı yoksa adam boş yere başı ağrırdı. Adamı rezil ettiler yazık bir şey demek istemiyorum.
Vay be. Bunumu anladın sen?
@Gladyatorx Bilader İstanbul sözleşmesi kaç erkeği magdu etti yaktı haberin var mi
@Hacım_ahval Sende haklısın :)
Kadına şiddeti tecavüzü delille ispatlananı serbest bırakan suçsuzu da tutan ülkedir cağnım ülkem
O adamı dövenleri bulup tek tek döveceksin sonra kadını döveceksin adalet sağlanmış olur
Birde İstanbul sözleşmesi diyorlardı onu getirselerdi erkeklerin kurtuluşu yoktu yemin ederim iyiki kaldırdılar
@drapyt fark etmez her türlü sıkıntı türk kadınına iftira atıyor
Belliydi zaten yalan oldugu. Cabuk galeyana gelenler var birde boyle
morlu holiganlar 🤠 bunlardan hiçbir şey olmaz tüm samimiyetim ile söylüyorum hepsi birer çöp kadın haklarını savunucaz derken kendilerini aşağılık hale getiryorlar.
Ya çok kötü bir durum böyle bir iftiraya maruz kalmak.