Bir erkek çok sarhosken bir gece bir kadın tarafından (yaşı kendisinden kücük) tecavüze uğrarsa bunu nasıl kanıtlayabilir? Kim ona inanır nasıl dava açabilir bu erkek?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç bir şekilde haklı çıkamazsın ki değilsin yaşı senden küçük bir kadın ile içmeye gidiyor ve tecavüze uğradığını iddia ediyorsun 3 yaşındaki bebe yemez bunu
kız benden 2-3 yaş kücük, muhtemelen tek gecelik ilişkiler yaşayan biri, ruh hali bence stabil değil, baya manyak çok alkol aldığım bir gece bayağı baygınken bir seyler yasadıgımızı söylüyor ancak ben o durumda nasıl hani malafatı dikleştireyim yalan söylediğini düşünüyorum, bunu kanıtlamam gerekiyor
Böylesi ile aynı ortamda bulunmamalıydın haklı çıkamazsın bı sahide ihtiyacın var ve o gece alkollü olduğunu gösteren bir rapor
raporum da şahidim de var ama bu işin kesinliğini bilmem gerekiyor ona göre dava açacağım
Bana kalırsa eğer dava etmiyorsa seni karıştırma ortalığı şu an yasaların kimin tarafinda olduğu belli
abi bu yasalar düzelmez m k ya.. olan bana oldu
Sana mı oldu herkes kendine yapar ne yaptıysa ki bişey yaşanmadı iftira diyorsun kapa konuyu o zaman
Kardeşim öyle şeyler yaşadım ki film gibi. İşin sonunda daha geçen ay yüzük taktığım sevgilimi kaybettim. Kız yüzüme bakmıyor. Bir kere bile aldatmayı düsünmedim. Tek istediğim bana inanması. Canıma kıyacak duruma geldim. Aynaya bakamıyorum. Bir affetsin ağzıma bir parça alkol sürersem..
Şahit var diosun alkole de tövbe ettin az zaman bırak affeder seni yani hiç mi güveni yok
Fotograf var abi ortada. Çok karısık hikaye hocam başka bir sorumda anlatmıştım... Ne desem bilemiyorum
Hoca hiç mi dikkat etmezsin ya bu kadar da olmaz
Sevgilimle ortak bir arkadaş grubumuz vardı. Gece dışarı cıkar partilere giderdik, takılırdık, sevgilim de gelirdi. Geçen hafta yine dışarı çıkıyoruz. 3 erkeğiz, 1 kız arkadaşımızın sevgilisi, 2 kız daha var, onlar da bu kızın arkadaşları, partiye gidiyoruz. Sevgilim gelmiyor çünkü hasta.. Ben neden gidiyorum? Çünkü arkadaşlarımızdan birisi terk edilmişti, moral olsun diye gidiyorum.
Terk edilen arkadaşımız neşelensin diye içtik de içtik. Sonra sevgili olan bu iki arkadaşımızın evine geldik yakın diye. Kızların evi de yakınmıs giderler dediler. Terk edilen arkadaş bu gelen 2 kızdan birine yamuldu. Bir kız var biraz kırık belli, öyle sohbet ediyoruz. Aynı okulda okumusuz hatta aynı bölümde, hocaları konusuyoruz. İçmeye devam ediyoruz. Bir baktım ben bayağı kötüyüm aslında. 8 50lilik içmişim, yarım şişe vodka içmişim 8 shot tekila atmısım. Kafa iyice gitti kusabilirim bile. Dedim ben yatıyorum geçtim odaya yattım. Hep sevgilimle uyudugumuz odaydı. Hep orada kalırdık beraber. Bir ara gözlerimi araladım bu konuştuğum kız yanımda üstü falan her şeyi çıplak benim altım yok.. Dank etti ama kalkamıyorum uykuyum hayal mi emin bile değilim rüyalanma falan sandım. Tek söylediğim sevgilim var oldu bayılmısım yine.
Sabah bu kız sanki gece söylememisim gibi bana sevgilin vardı da niye benimle beraber oldun dedi. Fotografımızı çekmis sabah? Sevgili olmuşuz sanmış? Gece derinmiş sohbet? İnstadan sevgilime attı aldattı seni diye. Arkadaşlarım sevgilisi olan adamsın sana güvenilmez falan dedi benden uzaklaştılar. Kıza bir şey yapmışım gibi davrandılar. Oysa kız bana bir şey yaptı, ne yaptı bilmiyorum bile. Zil zurnaydım. Ne güzellik ne zeka ne kalite sevgilimin yanından geçemez. Belli ki karakteri de bok gibi. Hala mesaj atıyor, hakkında kötü düşünmüyorum. Cok yakısıklısın ve temiz birisin ikimiz de kötüydük diye. Sevgilin için üzülme diyor. Evleneceğim dediğim kadını kaybettim.. Arkadaşlarımı kaybettim
Alkolün faydaları işte ne diyebilirim ki sen baslaymadiysan bile sen suçlusun bu olayın burala geleceğini on görmemek için eşek olmak lazım siyrilanazsin
eşeğim abi ya
Yalvaracak yakarcaksin sevgiline belki 6 ay kosacaksin peşinden daha da alkol almak yok belki düzelir
hadi bakalım hocam ya
Hiç bulaşma kadınsa haksız çıkarsın )
kadın evet 23-24 yaslarında bir kız sanırsam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!