Açıkcası bunlar çok zor konular.
Bir yerde kız çocuğu akrabası tarafından tecavüze uğruyor ve annesi bile inanmıyor buna.
Bir yerde kızlar veya erkekler (sadece kızlar tecavüze uğramaz hayvanalara bile tecavüz ediliyor) bunları görüyor tecavüze uğrasa bile kimse bana inanmaz diye sesini çıkartamıyor.
(Bunları direkt olarak bir psikiyatristten ve bir avukattan da dinledim tecavüze uğrayan kişilerin çok büyük bir çoğunluğu söyleyemiyor inanmazlar diye. Ve gerçekten de inanmıyor zaten insanlar)
Cesaret edip sesini çıkartanlara çoğu kişi iftira mı atıyor acaba gözüyle bakıyor.
Bir yanda da bu durumu kullanıp az da olsa inanan insanların iyi niyetini suistimal ederek insanlara iftira atan kişiler var.
Gerçekleri ayırt etmek zor ama bu kadın iftira atarak yalnızca o adama değil tecavüze uğrayan binlerce insana kötülük yaptı çünkü artık insanlar onlara da inanmayacak. Aynı zamanda bu paylaşım da belki gerçekten tecavüze uğrayan bir çocuğa inanılmamasına sebep olacak.
Ha bir de sadece erkekler tecavüz edebilir diye bir anlayış da var kadınlar da tecavüz edebilir cinsiyeti yok bu işin.
Gerçi suçu ispatlananlar bile ceza almıyor zaten...33 Yorumla- +1 yıl
Bu olayı kadının beyanı esastıra bağlayanlar var. Öncelikle İstanbul sözleşmesi hiçbir zaman uygulanmadı zaten şu an da uygulanmıyor.
Sonralıkla da kadının beyanı değil mağdurun beyanı esastır. Fakat suçu kanıtlanana kadar da herkes suçsuzdur. Beyan önlem alınması ve araştırılması için esastır. Ve dediğim gibi kadının değil “mağdurun”. Herhangi bir cinsiyet ibaresi yok.
Bu olayın da kanunlarla ilgisi yok bu sosyolojik bir şey halkın tepkisinden bahsediliyor. - +1 yıl
Zaten bir başkasının kendisine taciz ettiğini öne süren bir kişiye inanmamalıyız. Sadece konuyu yürürlüğe sokmalı ve her iki ihtimalinde doğru olabileceğini aklımızdan geçirmeliyiz. Eğer tüm taciz iddialarını iftira olarak nitelendirirsek, gerçekten tacize uğrayanlara yazık olur. Ama tüm taciz iddialarını doğru kabul edersekte, iftiraya uğrayan kişilere yazık olur. Dolayısıyla bence tarafsız kalmalıyız. Olayı devlet çözer, kanıt bulur bir şey yağar. Profosyenel adamlar olayın doğruluğunu incelemeye çalışır. Ancak kadının sözüyle sanık suçlu olarak görülmemeli. Dediğin gibiysede iyiymiş. Yani mağdurun beyanı esastır. Örneğin biri bu bana işkence etti diyor, ve konu yürürlüğe giriyor. Ardından kanıtlanana kadar kimse suçlu sayılmıyor, eğer böyle ise tamamdır. Ancak devleti bırakın, gerçektende sokakta rastgele birisine bu şekilde bir suçlamada bulunsanız, linç edilmesi muhtemel.
En İyi Cevaplar
+1 yılKadını korumalıyız, saygı göstermeli saymalıyız ama:bundan bi 2 sene önce otobüste dershaneye gidiyordum. Otobüste baya doluydu. Her neyse birisi indi bende hemen oraya geçtim. Kapıya yakın taraftayım. Yanımdada çok açık giyinmiş bi hanımefendi var. Kadınla bi ara göz göze geldik ama ben gözlerimi hemen kaçırdım. Sonra bana yaklaştı. Bana resmen yaslandı. Bende yana kaçamıorum yanımdada bi amca var. Arkadada teyze oturuyo ama olayın farkında. Her neyse işte araba bi aa sallandı kadın bana iyice yapıştı. Lan bu seferde demiyomu yardım edin taciz var diye. Ondan sonra bi adamla itiştik kakıştık falan. Arkadaki teyze (kral ya) hemen dahil oldu. Hanım kızım yaptığın çok ayıp ben seni geldiğinden beri gözlüyorum dedi. Hemde bu kılıkla bu kamyona binmen uygun değil dedi. Ama eski toprak işte ne dersin. Neyse kadın işte arabadan indi utancından. Bende utancımdan çatlayacam. İşte otobüstekiler falan dediler boşver oğlum böyleleri hep var diye. Bende ilk durakta indim. Yani diyeceğim o ki erkekler tamamiyle savunmasız. Bi kadın bi laf etsin adınız tacizciye çıkıyo. O günden beri elimden geldiği kadar taksi ve yaya yolu ile gitmeye çalışıyorum. Otobüsede binersem en köşe yerlere gidiyorum. Mümkünse bayanlardan uzak olsun. Yanlış anlamayın. Böyle bi duruma düşmemek için :)
01 Yorumla
+1 yılİşte bunlar siyasal feminizm ve feminazi yüzünden. Erkekler olarak bir bütün olmalıyız. Ama meriçler sağ olsun bizi hep sırtımızdan vuruyor. Kız düşer mi uğruna tarafsızığı bırakıp hep kadın haklıdır diyor. Ama bilmiyorlar ki birgün bu olay onların başına da gelecek. Ayrıca feministlerde bu olaya adil tepki vermediği için onlar da yanlış anlaşılıyor. Erkek mağdur olunca (bazı feministler) yarım ağız protesto ediyor. Ama kadın mağdur olunca yer yerinden oynuyor. Sonra diyorlar ki feminizm niye sevilmiyor. Ey feminisler, feminizmi feminazinin eline bırakmayın.
43 Yorumla- +1 yıl
@owlkitty hayır ben sadece kadın herzaman haklıdır mantığını yanlış olduğunu vurguladım. Bir kadın taciz edildim dediği zaman hemen erkek linç edilmemeli dedim. Dediğim kesim şiddete karşı ama kadına şiddet uygulayana şiddeti hak görüyor. Sence neresi haksız düşüncelerimin.
+1 yılLinç, cahil ve barbar kültürlerin bir ürünüdür. Hukuk devletinde kimsenin kimseyi linç etmeye hakkı yoktur. Mesela bu mesajı okuyan sayın arkadaşlar size sesleniyorum. Kalabalığa güvenip birilerini sakın ha linç etmeyin hepiniz kameradan tespit edilir ve tek tek adam öldürmekten yargılanırsınız. Galeyana gelmeyin polise teslim edin olsun bitsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Helal dostum.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılEvet savunmasız
Hukuk okumuyorum ama size feministlerin dile getirmediği bir olaydan bahsedeceğim 6284 sayılı Aile içi şiddet ve kadına şiddetin önlenmesi kanunu 8. madde 3. Fıkra: "Koruyucu tedbir kararı verilebilmesi için, şiddetin uygulandığı hususunda delil veya belge aranmaz" Meali zaman zaman duyduğumuz bir cümle "Kadın beyanı esastır" Bu şu demek, diyelim evlisiniz, karınız "bana cinsel/ekonomik/fiziksel/psikolojik şiddet uyguladı" diyip sizi evden uzaklaştırabilir, çocuklarınızı göremeyebilirsiniz, karınızla konuşmak için hiçbir iletişim yolunu kullanmanıza olanak kalmayabilir. aile mahkemesi talep edilmese de resen (yani kendiliğinden) tedbir nafakasına hükmedebilir, ödemezseniz doğrudan maaşınıza icra gelir (6284 sayılı kanun, 5. madde 4. fıkra ve 18. madde) Ama bu söylediklerimi sakın toplum içinde dile getirmeyin, feministler "SEN EŞİNİ ÖLDÜREN ERKEKLERİ Mİ SAVUNUYOSUN" diyip kuduz köpek gibi size saldır (a) bilirler00 YorumlaKadın şiddetinin gündemden düşmediği bu zamanlarda olayları kendi lehine çevirip böylesine iğrenç bir iftira atmaları zavallılıktan başka bir şey değil. Suçu ispatlanamayana kadar herkes masumdur! Şimdi bazı erkekler bu olayı kendi lehine çevirip iğrenç tüm haberleri aklamaya çalışacaktır. Bu kozu ellerine veren bu tarz kadınlara teşekkürler:)
135 Yorumla- +1 yıl
Türk kadını iftira atmiyo anlamına gelmez onun yabancı olması 🙂👍
- +1 yıl
@JAPANMOTORS ne alaka? :D ben onu mu dedim. memlekettekiler yetmezmiş gibi bir de ithal etmişiz
- +1 yıl
He ithal konusunda haklısın anasını satayım Türkiye değiliz Birleşmiş Milletler sanki ülke şu an 😀
+1 yılDünyada en çok büyüyü yapan karılar, g*tü başı oynatıp adamı azdıran karılar, fitne fesat, dedikodu yapan karılar, yüze gülüp sırtından vuran karılar, para için olmadık pisliklere bulaşan karışan karılar, iftiranın atasını oluşturan karılar... Yani demem o ki; bazı hemcinslerim şeytanın vücut bulmuş hali... Boşuna dememiş peygamberimiz cehennem ehlinin çoğunluğu kadınlardan oluşmakta diye...
140 YorumlaGündem konusunda 501 cevap paylaştı. Otobüste yakınımda duran kadın bir adamı itti asabileşti ilk başta adamın taciz ettiğini düşündüm ama her ihtimale karşı durumu tam olarak anlamaya çalıştım neyse ki kadın psikolojik olarak problemli biriymiş hal ve hareketleri de normal değildi adam hiçbirsey yapmamiş durumu anlamadan adama vurmak istemedim iyi ki de mantığım duygularımın önüne geçmiş.
Bilip bilmeden hareket eden insanların sürüdeki koyundan hiçbir farkı yoktur.
Toplumumuzun zeka seviyesi inanılmaz düşük çok kolay galeyana geliyorlar halbuki akıl bedava.02 Yorumla- +1 yıl
Saldıran oldu mu reis?
- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılDünya çapında genel bir sorun bu. Bill Burr deyimiyle ''Kadınlara imreniyorum. Sorunlarınız çözüldüğünden değil, ama en azından sorun olarak görülüyorlar''
Bu tür haberleri hep duyuyoruz. Kadınların insafına kalmak oldukça kötü bir şey, bunu söylüyorum diye bozulanlar olacak ama erkeklerden daha gaddar olabiliyorlar.
Kirasını ödemediği ev sahibine çarşıda rastlayıp, adam kirayı sorunca ''Beni taciz ediyor'' diye feci şekilde dövdüren bir kadın da vardı.
Bu maymun kabilelerinden kalma linç kültürü bu yüzden yanlış işte. İnsanımız gerçekten hayvanlaşıyor, bunda da devletin ve medyanın çok büyük kabahati var.01 Yorumla- +1 yıl
güzel diziydi vikings
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle insanlar yüzünden gercekten masum insanlara inanamaz olduk gercekten istismar edilen insanlara yalanci muamelesi yapıldığı için sustular. Herkes yorumlarda kadının bi lafi yeter vs yazmis neden acaba bir düşünün bunca yıldır kadınlara çeşitli işkenceler yapan sizler bunun sebebi olmus olabilir misiniz acaba? Insanlar malesef artik buna alisti kabullendi boyle birsey olduğunu ve olabileceğini biliyor ve kadin yardim isteyince gidiyorlar herseyin suçlusu insan dışı davranışlar sergileyenlerde. Yukarıda gereksizin birisi İstanbul sözleşmesi ile ilgili birsey yazmis İstanbul sözleştirmesi kadınları üstün kılacaktı vs vs şuanda da erkekler üstün ve erkekler acımasız dur durak bilmiyor ona birsey demiyorsun ama susuyorsun neden?
58 Yorumla- +1 yıl
@SosyoPsikopat herkes bir degil ama siddet goren kadin gorseler kacar bizim toplum ama boyle tek basina savunmasiz birini gorunce linc ederler boyle toplumun mk
- +1 yıl
Sebebi ben değilim o yüzden umrumda değil ben evde oturup film izlerken veya işe giderken başkaları keyfini çattığı hayatla bir kadını dövmüş bu zamana kadar böyle olmuş falan takamam
Başkalarının işlediği suçun cefasını çekemem ben o yüzden bu yorumunu asla üstüme alınmıyorum alınması gereken var onlar alsın
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir gün başına gelirse gene sessiz kal olur mu
- +1 yıl
Böyle bişeye maruz kalırsam beni linçlemeye çalışan kadında erkek te kim olursa karşılığını alır hem fiziksel hem hukuksal
- +1 yıl
O kadın o kapıda öyle yakamı tutucak kafayı yemişti suratına
- +1 yıl
Erkeğin kafasını merdivende sürterdim ama fırsatını bulduğum an
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim videodaki olay değil
- +1 yıl
Herkes yorumlarda kadının bi lafi yeter vs yazmis neden acaba bir düşünün bunca yıldır kadınlara çeşitli işkenceler yapan sizler bunun sebebi olmus olabilir misiniz acaba? bunu yapanlar o zamanlar yaşıyodu şu an değil. kaldıki suç şahsidir. allahım niye cahile laf anlatıyosam
+1 yıl"Kadın beyanı esastır" saçmalığını baz alarak iftira olup olmadığına emin olmadan yargısız infaz etmek insanlık mıdır? İftirayı atan o kadın kadar, anlayıp dinlemeden gerçeğin ne olduğundan emin olmadan, linç etmek isteyenler de aşağılıktır. Koyun sürüsü cahiller kimin doğru söylediğini bilmeden linç etmenin matah birşey olduğunu sanıyorlar. Bas bas bağırıp suçsuz bir adamın belki de ölümüne neden olacaklardı. Beyinsiz embesiller...
70 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılYalanlar ortaya çıkan haberlerde olabilir deniliyor böyle insanlar var deniliyor
Ama yalan olduğu kanıtlanmayan aslı bilinmeyenlerde sanki olayın içinde evinin dibinde olmuş ve şahitmiş gibi tepki verenlere gülüyorum cidden böyle saf olmayın türkiye burası sırf haber prim yapıp para kazandırsın diye bile para teklifiyle dayak yiyen kadınlar var neden mi var çünkü türkiye burası para için insanların vicdanıyla oynayıp toplumda böyle algı oluştururlar
Bu adam özellikle onu linçleyen kadından davacı olmazsa hapislerde süründürmezse adam değildir sokağa çıkarmış bide herkesin önünde roma döneminde yapıldığı gibi linçlemeye çalışıyor o kadın idamı hakediyor işte00 Yorumla Bi kadının sözüne karşılık bu zamanda bi erkeğin yapabileceği hiçbirşey yok. Toplum cezasızlıktan veya mahkemelerce verilen saçma kararlardan o kadar muzdarip olmuş ki artık bi kadın bu beni taciz etti dese doğru mu değil mi demeden bakmadan hemen linç ediyorlar ve bu konuda erkek ne derse desin bi hükmü yok. Bunun nedeni de yeterli hukuki düzenlemenin olmaması nedeniyle kadına karşı işlenen suçların artması ve verilen cezaların kamu vicdanını yaralaması ilr halkın mahkemelerin veremediği cezalara karşın kendi cezalandırarak vicdanını rahatlatmak istemesi.
İşte sorunda burda ya masumsa ve iftiraysa o erkeği nasıl koruyacağız...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul sözleşmesi kabul edilseydi erkeklerin sonu böyle olacaktı. Eşitlik yerine ağırlıklı olarak kadının sözü geçecekti. Hiç bir suçu olmayan suçlu duruma düşebilecek duruma gelecekti. Aslında bu bir nevi İstanbul sözleşmesinin kabul edilmiş halini yansıtıyor.
170 Yorumla
+1 yılBak bazı kadınlar mesela tecavüzü kendileri ayaklarına çağırır hareketleriyle giyinişiyle falan ama ne olsa özgürüz diyerekten istedikleri her basitliği yaparlar erkek baksa sapık durumuna düşürürler veya ne olsa millet bizim her bkumuzu savunuyorlar diyerekten her ota boka iftira atabiliyorlar. Şimdi eksi yerim 😂😂 napim doğrular bu
412 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmem “başına gelsin” demeyi. Ama umarım öyle bir şey yaşarsın ki “o basitlikleri yapmasaydın” derler sana. Kadın kadına bu kadar düşman olamaz.
- +1 yıl
Giyiniş, tavır vs hiçbir şey tecavüzü meşru kılmaz. Damacana da mı mini etek giyiyor? Köpek de mi dekolte giyiyor?
- +1 yıl
Kadın haklı doğruları söylemiş orasını burasını açanlarn amacı işte tamda böyle dediği gibi çoğu tcizci gibi giyinip firikik veriyo😀
- +1 yıl
Bir kaç delinin hayvana sarması ya da daha değişik fantazileriyle bunun ne alakası var ,,😀😀
- +1 yıl
Tecavüz, tecavüze uğrayanın suçuysa evet alakası var
- +1 yıl
Bak her yerini sergileyenler tecavüzü kendi ayaklarına çağıran kişiler ama normal kadınlara veya hayvana tecavüz edenlerin zihniyeti bozuk. Gelipte bana kimse giyinişine göre yargılanamaz lafları etmene gerek yok. Ben poponu sergileyipte kendisini cinsel objeye çeviren kişileri savunmam. Burda gereksiz algılarla feministlik yapmayın
- +1 yıl
Saçma sözleriyle anti feministlik yapan sensin. Kullandığın kelimelerin kurduğun cümlelerin ne anlama geldiğinin farkında mısın?
- +1 yıl
Olanı söylüyorum ben hani sizin normalleştirdiğiniz şeylerin gerçeğini söylüyorum
- +1 yıl
Helal kız çıldırtmışsın feministleri 👍
- +1 yıl
Yazik kafana yazık tecavüze ugrayan 3 yaşındaki kizda mi dekolte giymişti ya da köpek umarım bir gün sucsuz oldugun halde aynısını yasamazsin
- +1 yıl
Umarım senin gibi düşünen kızların sayısı artar 👍
- +1 yıl
Masum kişileri örnek veripte bunların kşarlıklarını kapatmaya çalışıyorsunuz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkede hiç bir kadına bakmayacaksın. DR san bile bakmayacaksın gelip kadın DR bakacak, kdın dr ilgilenecek. Bu gidişle yolda yürürken bile elimizde kamera kayıt yaparak yürüyeceğiz yoksa aman Allah kim vurduya gideriz durup dururken. kadın gider karakola taciz etti der adın çıkar delil sunarsın kanunlar karşısında aklanırsın ama insanlar seni tacizci diye kafalarına kazır bir kere, sonra ne yaparsan yap düzeltemezsin. zihinlere kazınmıştır artık. kadınlarla kadınlar ilgilensin. Yoksa hepimizin her an bir iftiraya uğrama şansı yüksek.
10 YorumlaNamus konusunda yaşlı bir adama böyle bir iftira atmaya vicdanı nasıl el vermiş bu şizofrenin bunlar yüzünden gerçekten adam gibi adam olanlara karşı bike yargılı yaklaşılıyor. Erkek sevmez erkek aldatır, aklı zevkindedir diyenlerde bir dönsün utansın hepsi ayni değilmiş bazende suçu kadınlarda aramakta fayda varmış degil mi?
42 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmalesef ki evet cunku oyle bir toplum olustu ki ozellikle erkekler tarafindan bir kadin ay dese hemen yalaka erkekler yanina kosar olayi dinlemeden kadini hakli bulurlar ozellikle erkekler ustune basiyorum.
birde su kadina siddet olaylari artti ya insanlar artik tahamulsuz ama gel gor ki kadin isterse iftira atar tek guvencemiz kamera baska yok.
benim kapimi iki hirsiz kadin zorlarken yakaladim hic bir sey yapamadim cunku hemen taciz tecavuz derler ben yanarim onlar ustune benden para alir.00 YorumlaBu milletin cahilliğini ve galeyanını sakın hafife almayın. Öyle bir hale getirildi ki şu olaylar bir kadınla normal bir şekilde tartışsan 'aha beni taciz etti' deyip adama linç uygulatabilir. Bu tür olayların önüne geçebilmek için asılsız iftira atanlara ağır cezalar verilmeli özellikle hapis cezaları.
32 Yorumlaİstanbul sözleşmesi her tür şiddetin durdurulmasını hedefleyen, toplumun dezavantajlı kesimlerinin korunmasını amaçlayan bir sözleşme. Bu hikayenin teması iftira değil ne yazık ki yine şiddet. İstanbul sözleşmesi niye önemli adalet hissini güçlendirerek bu gibi yargısız infazların önüne geçebileceği için önemli. Ayrıca İstanbul sözleşmesi şiddete karşı burada aleni bir şiddet var. İnsanların neden yargıya güvenmediğini tartışmamız lazım, insanların nasıl sağ duyulan uzaklaşıp bir anda lince girişebildiğini tartışmamız lazım. Siz ise iftiracı kadın yüzünden dayak yiyen zavallı erkek gibi boş bir konuyu tartışıyorsunuz. Burada apaçık şiddet var. Bu şiddetin en önemli nedeni iftira değil. Sağduyu yoksunluğu, adalet duygusunun kaybolması, vb. İnsanlar polise vereceğim arka kapıdan salacaklar diye düşünüyor ve kendi adaletini uyguluyor. Bu algının nedeni de İstanbul sözleşmesinin tam uygulanmaması. İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR
20 Yorumlakadınlar artık istedikleri kişiye iftira atabiliyor rahatça... o iftira atan kadınlara ağır cezalar verilmeli bence.. üstelik o bilip bilmeden yargılayan şiddet gösteren erkek barzolara da ceza verilmeli.. o adam ölüp gitse daha mı iyi olacaktı şimdi? dövüldüğü ile kaldı.. ee hani ceza nerede? döven kişiler ne yapıyo şimdi?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolay 2 sene önce oldu... bir bayan öğretmen arkadaş, kız öğrecilerin tuvaletini kullanırken, içerde kendisinden habersiz 3 kız öğrenci aralarında konuşmasına şahit oluyor...
kız öğrenci diyorki... bak o x öğretmen benim istediğimi yapmasın müdüre gibi beni taciz ettiğini söyleyeceğim... diğerleride tamam diyor.. hoca hanım tuvalatten çıkıyor bunların yüzü bembeyaz... müdüre götürüyor bunları... disiplin kurulu vs vs
o öğretmen hanım, o anda orda olmasaydı bu iftira ile o öğretmenin hali ne olurdu sizce... çok olay var bu şekilde ifira atılan ve İstanbul sözleşmesi gereği kendini savunamayan suçlanan kişiler var10 YorumlaErkeğin erkeğe yaptığı zulüm
Saçma sapan tipler yüzünden herkese karşı önyargılar ve bir öfke var.
Burada bile var o iğrenç erkek modelleri
En çok erkekler tepki vermeli aslında.
Tüm kadınlarla iletişiminizi, toplumdaki algınızın canına okuyor bu insanlar.04 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok sonuç ne olursa olsun biri diğerini dövemez. Önyargılı diye dövmesi mi lazım?
- +1 yıl
Aptallık.
- +1 yıl
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. Öyle ben yaparım filan ge ç o işleri. Burası hukuk devleti cezası neyse alınır. Cezasını vermek kimsenin haddine değildir
+1 yılAl iste İstanbul sözleşmesi denilen belanın meyveleri kadının beyanı esastır diye diye erkekleri kaybedeceğiz bu gidişle nalet olsun böyle duzene
1015 Yorumla- +1 yıl
@Lijepadjevojka00 neden hakaret ediyorsun kardes
- +1 yıl
Karı dedim pardon pembeli erkek.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sizin aile kavraminizi siikerm
- +1 yıl
- +1 yıl
Zina mahsulu ne ya salagi
- +1 yıl
@Bismillahirrammstein sensin
- +1 yıl
Nurcugum bu dönme travestyle muhatap bile olma çoktur bu dibini dövdüren pembeli erkekler bu mecrada 😄
- +1 yıl
@Lijepadjevojka00 hahaha evet erkek eminim
+1 yılBunun gibi o... dan memlekette çok var kaç kişinin başı yandı , sokakta yürürken bile biri önümdeyse koşarak geçiyorum. Yanımdan geçerken de başımı kaldırmıyorum. Allah iftiradan korusun herkesi , insanımız da özellikle erkekler '' adam '' ya milletin karısına kızına bakar iftiraya hemen atlar Allah belanızı versin yazık çok üzüldüm adama
10 Yorumla
+1 yılŞimdi videoyu izledim dün, adam dayak yemiş ve sesi çıkmıyor bile. Suçlu gibi.
Kadının teki (erkek düşmanı feminist) çıkmış ; "Gördüğünüz bu adam tecavüzcüdür" diye haykırıyor...
Görenler diyecek ki bak sesi çıkmıyor demek ki tecavüz etmiştir. Kameralar olmasa gitti adam
Yani hali tavırları bunu gösteriyordu korkutmuşlar adamı. Demem o ki haber de gördüğünüz her şiddete tecavüze inanmayın.
Kadının iftirası kadar korkunç birşey yoktur bu dünya da o yüzden kadınla erkeğin asansöre birlikte binmesi bile doğru bulunmuyor her an iftira atılabilir çünkü. Kadınlar çok sinsi ve kurnaz Hz Havva'nın soyu şaka değil.12 Yorumla- +1 yıl
Kadın değil mi?
Haberde bas bas bağıran çok duyarlı bir kadın vardı genelde hiç bir erkeğin yüzüne bakmadığı tipler oluyo böyle şovmen feministler sıfata bak süngüye davran şeytan görse secde eder bıktık artık reddelip içindeki sevgi ilgi ve bilimum başka şeylerin açlığını nefret olarak yansıtan bu tiplerden
12 YorumlaDeğmiş mi peki bunu yaptığına eline bir şey mi geçmiş ya da karakterine s. çtığımın varlığı ne olmuş böyle yaptığı için? Kadından çok namus bekçisi gibi görünmek için her olaya şapı diye atlayanlarda da suç var ne desek boş. İnşallah adam hepsini davaya vermiştir.
10 YorumlaÜlkemiz de insanları gaza getirmek çok kolaydır. Zaten sataşacak yer arıyor bazıları. Hazır bu konu varken adamcağızı darp etmişler. Ne yaparsın. İki kelime iftira at gaza getir sonra geç kenarıya izle. Böyle bir ülke burası. Çamur at izi kalsın sanatı çok uygulanır.
00 Yorumla- Gündem konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılHic bir kadinla tartismam yalniz kalmam asansore binerken kadin varsa cikarim o ciksin ben oyle binerim diye cunku ben kadunlara guveni sifir olan. bir kisiyim tibbiye hayaliyla okuyan gencecik bir cocuk bir kadin yuzunden hapis yatiyor bu tip kadinlardan uzak durmak gerekir o eyyamcilarin temizinde halki kin ve dusmanliga sevketmekten onar yil iceri atacaksinki eyyamcilik neymis gorecekler
01 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, tehlikeli bir durum.
Bizim halkta galeyana geliyor tabi anlamadan dinlemeden hemen linç.
Ortalıkta dengesiz çok var.
Biri durduk yere bu beni taciz etse dese kanıtlayamayacaz. Kadının beyanı esas alınıyor hemen.
Halkımız da dinlemeden hemen linç.
Angut bir millet var.00 Yorumla
+1 yılBöyle kadınlar yüzünden gerçek mağdurlara inanılmıyor kesin yalandır iftiradır deniyor gerçek şerefsizler böyle ellerini kollarını sallaya sallaya gezerken masum adamlar linç ediliyor. Kimin sözüne itibar edilecek hal böyleyken. Kadın erkek değil de insan olmak lazım İnsan.. yazıklar olsun o kadına da
013 Yorumla- +1 yıl
Adam masumsa , boşanmada bile sonuna kadar alırlar. Çünkü öylesi kadın şerefini ( ya da serefsizligini) onurla dehil parayla ölçer. Bir gün bile nikahlı olsa nafaka talep eder masum olandan ama kansız olana sadece " kurtuldum ya Allah'ın dan bulsun " der.
Ayrıca Kadının Kadına ettiğini de kimse etmez.
- +1 yıl
Masum olan niye Allah ından bulsun diyormuş hiç de değil asıl onun sesi en çok çıkmalı! Ayrıca 1 gün evli kalıp nafaka isteyecek kadınla da bi zahmet evlenmesin erkekler herkes aklını başına toplasın ya bu kadar salak olmaya gerek yok!
- +1 yıl
@drapyt kesin mi
- +1 yıl
@drapyt iftirayı atan Türk değil di evet ama sokakta kapı önünde yumruklayan ve dışarıda dayaktan sonra yere çöktürüp yakasına yapışıp Tecavüzcü diyeANİRAN ( Kadın) TÜRK' tü.. Doktor 72 yaşında ve konuşmasına müsade etmeden dayağı bastılar. Eğer haberi izledinizse yerde cokturulmusken sürekli ellerini ovusturuyor. . bu , o anki dayağın şoku ve ihtiyar savunmasız ligin verdiği korku ile çaresizliğin el ve kollarda uyuşma şundan ötürüdür
- +1 yıl
@ŞehrazatMitra masum olan ve seven insan ( genelde erkek aklıyla değil kalbiyle bekar) karşıdaki gönül verdiğinin seytanligini göremez ve erkeğin geneline kalbine dair birşeyler verilirse söz gibi his gibi sevgi gibi veya göz yaşı da dahilde CABUK KANAR. BU nedenle söylediğin söz " salak olmasınlar " lafı kalbin aklı olmadığı için geçerli olmaz ama karşinin da ŞEYTAN olduğunu değiştirmez
- +1 yıl
He He bi sensin bilir kişi adama bak ya bi olay üstünden kadınları şeytan erkekleri melek yaptı bahane size de böyle olaylar kadın düşmanlığı yapmak için olayın dışına çok kolay çıkıp saptırıyorsunuz
- +1 yıl
Erkeklerin de kadınlara kalpleriyle bakmadığı aşikar hiç boşuna masumlaştırmayın kendinizi
- +1 yıl
@ŞehrazatMitra LUTFEN DUZGUN ANLA, carpitmayalim.
Ben ORADA ANİRAN KADİN İCİN SÖYLÜYORUM, genelleme yapmadım. Şu an sende suçsuz yere bana aynısını yapıyorsun.
Lütfen tekrar diyorum iyi anla , anlamasına söylüyorum. Ben orda ANİRAN KADİN İCİN VE OYLELERİ İCİN SÖYLEDİM 👍 iyi günler - +1 yıl
İyi anlatsaydın iyi anlardım benim anlamamda problem yok sen anlatımını düzelt
- +1 yıl
Coooookkk detaylıca anlattım. Algini duzeltebilirsin, çünkü yangına korkukle gidiyorsun.
- +1 yıl
Bak masum olan ve seven insan derken parantez içinde erkek kalbiyle bakar falan yazmışsın sonra gelip bana boş yapıyorsun kadın neresiyle bakıyor? Asıl erkekler kalpleriyle bakmıyor bir erkek bize yaklaşırken amacının ne olduğunu aklından neler geçtiğini ne istediğini kafamızda sürekli biz ölçüp tartıp ona göre davranıyoruz. Sen 1 olay üstünden kocaman bir genelleme yapıp kadınları şeytan erkekleri melek yaptın. Sonra da ben genelleme yapmadım diye bıdbıd ediyorsun. Bu konuda adam haklı kadın haksız ama sen olayı öyle bir duruma getiriyorsun ki vay efendim erkekler kalpleriyle bakarmış da çabuk kanarmış da.. o yüzden kadınlar erkeklerin saf duygularından yararlanıp erkeklere tecavüz ediyor değil mi (!) bak arkadaşım sürekli bana bi bok atma yarışı içindesin yok algını düzelt düzgün anla diye En iyisini e doğrusunu sen bilmiyorsun tamam mı bunu aklına sok zaten bana saldırmandan belli kadın düşmanlığı yaptığın hemen bir olayla nerelere getirdin işi neyse daha fazla konuşmaya da gerek yok zaten bu yaşına kadar bu zihniyetle gelmişsin laf anlck olsan anlardın cevap vermcm yazardan da muhattap olmak istemiyorum daha fazla
- +1 yıl
Saygısız ve komiksin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten yazık, bu yapılanın cinsiyetle alakası yok kişilikle alakalı. Ama şunu söyleyebilirim son zamanlarda artan olaylardan dolayı bazı uyanık insanlar bunu çıkarları için kullanabiliyor, geçenlerde Müge Anlı' da bir adam bir kadın için üstüme atladı tecavüz etti falan demişti yalan olduğu besbelliydi. Ben adamın dövülmesinden ziyade öyle bir şeyle suçlanmasına daha çok üzüldüm, düşüncesi bile korkunç. Herkes yaşattığını yaşar umarım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne kadar korkunç yaa kadınların çoğunun mağdur olduğu bir konu üzerinden namuslu bir adama para ve çıkar için iftira atılıyor !!!
Ben şu ana kadar ne yazık ki tecavüze uğramış bir kadının "Bakar mısınız? Bana tecavüz ediyorlar." diyerek rahat tavır sergilediğine tanık olmadım. Bence mümkün de değil! Çogu mağdur kadın genelde ülkemizde böyle bir şeyden sonra içine kapanıyor ve suçluluk psikolojisinde oluyor.
O muhtar denilen kadın bunu hiç düşünmemiş sorgulamamış mı cidden? Ne YAZIKK..20 Yorumla- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
s +1 yılGerçekten kadınlara olan desteği kötü amaçlı kullanıyorlar. Erkeklere üzülüyorum bazen. Son zamanlarda canını sıkan erkeğe "bana tecavüz etti" diyip başını yakmak istiyor kadınlar. Bi tarafı kurtaralım derken diğer tarafı eziyoruz
17 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden ben bir tarafı değil, haksızlığa uğrayan her tarafı kurtarmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle cinsiyete bakmaksızın haksızın yanında olmak lazım. Ama kadının beyanı esastır durumu var ve bu durum istismar ediliyor
- +1 yıl
Aynen dostum gerçekten mantıklı bir insansın. Erkek, kadın, yaşlı genç bakmadan yanında olmak lazım.
- +1 yıl
Kadının beyanı esastır durumu nasıl istismar ediliyor olabilir. Cidden merakımdan soruyorum. Siz sözleşmeyi okudunuz mu? Beyan ile hapse mi atılıyor insanlar? Ne oluyor yani? Bu madde bizim gibi ülkelerde çok önemli çünkü özellikle kolluk güçleri kendilerince değerlendirip hiçbir işleme gerek duymadan olayları kapatabiliyor. Bu madde ile doğrudan mahkeme yolu açılarak ve tedbir kararı getirilerek dönüşü olmayan hataların önüne geçilebilmesi sağlanıyor.
- +1 yıl
Erenbaba da aleni troll. Cidden böyle saçma bir hikayeyi böyle at gözlükleri ile yorumlamak ancak örgütlü bir art niyetin sonucu olabilir. Ne yapıyorsun her hafta sohbetlere katılıp şeyhinin eteğini mi öpüyorsun. Bu ülke laik bir cumhuriyet. Sizi de tarikatlarınızı da köhnemiş zihniyetlerinizi de ortaçağa geri göndereceğiz. Yakındır.
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimse kimseyi anlamıyor soruda 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınlarından nefret ediyorum. Biri de beni bulmaz ki gelsin sıkıyorsa iftira atsın onun da kafasına sıkarım bana saldıran olursa onlarında sıkarım türk kadınlarının Allah belasını versin. Eşim italyan tüm erkekler Türk kızlarından kadınlarından uzak dursun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala İstanbul sözleşmesini destekleyen dingller var ulan aptl kadının beyanı esastır ne demek hangi akla mantığa uyar bu o zaman Ankara sözleşmesi yapalım. Erkeğin beyanı esas olsun erkekler kadınlara iftira atsın
Ben İstanbul'da toplu tasimaya falan bknince ellerimi cebime sokup bi klseye mumkunse kadinlardan uzak biyere sigisiyorum olurya yollar bozuk sallanir falan elimiz istemeden biyere carpar al sana taciz diye bagir falan ide camaraya cekiyolar allah korun trde her sey mumkun 🙈
00 Yorumla
+1 yılBu konular çok hassas konular ve bence bunun gibi durumlarda polis soruşturması tamamlanmadan kesinlikle halka bilgi verilmemeli ya da kişinin adını aklandığı bütün medyada yayılmalı
40 Yorumlaadam yaşlı başlı adam üstelik diş doktoru bir statüsü var yargısız infaz yapmışlar hic anlamamislar gerizekalilar böyle birinin bunu nasıl yapcağını hele ona yumruk atan cano buldu yasli basli savunmasiz adami vuruyor kalipli fizikli biri olsaydi bakalim o cesareti gösterebilecekmiydi gt. oglani
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabii ki savunmasısız.. Herşey kadınlar lehine ve en çok ta onlar mağduru oynayıp ağlıyorlar.
Bu ahval ve şerait içinde sokakta dayak yiyip tecavüze uğrayan bir kadın görsem kılımı dahi kıpırdatmam.20 YorumlaKadinin dusmani yine kadin maalesef... bunu yapan kafin yuzunden insanlar iftira atiyor diye yardim etmeyecek... linci zaten desteklemiyorum yanlislara acik ama hukugun durumu da ortada
22 Yorumla
+1 yılSokağa diz çöktürüp de yakasına yapışan ve avaz avaz " işte bunadam tecavüzcü " diye aniran KADİNLİGİN YUZ KARASİNİ İDAM ETMEK GEREK!!!
72 YASİNDA BİR ADAM VE DOKTOR ( DİŞ)
ve bilip bilmeden ANİRAN O KADİN, TECAVUZCU TECAVÜZCÜ SİYE BAĞIRIYOR 😡😡😡22 Yorumla- +1 yıl
@drapyt EEEEEEEEEEE? bu onun suçlu olduğu gerçeğini değiştirir mi
+1 yılÇok yazık gerçekten. Bu ülkede şöyle bir sorun var, gerçekten tecavüze uğrayan bir kadın yerine iftira atan kadına, gerçekten tecavüz eden erkek yerine suçsuz olan erkeğe işliyor ceza sistemi.
23 Yorumla- +1 yıl
Net tespit bu
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 çok üzücü :(
- +1 yıl
Senin suçlun benim suçlum algısı olduğu için böyle
+1 yılKadınlar tacizden erkekler iftiradan korkuyor. Halbuki kadınlar iftira atmasa erkekler taciz etmese tüm sorunlar çözülecek ama bir türlü akıllanmayan kesim var
110 Yorumla- +1 yıl
Cok zekisiniz 🤭
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Ne yazmistiniz
- +1 yıl
@1Azize1 Ben silemiyorum yorumunuzu.
- +1 yıl
Diş hekimi neden idam ediliyor ki iftira atan kişi kadın, eğer gerçekten taciz etseydi bir suç almalıydı tabii ki. Ama kadın ona iftira attığı için burda suçlu kadın
- +1 yıl
@1Azize1 Ayrıca diş hekimine neden idam edilsin dediniz? Suçsuz olan o.
- +1 yıl
Kadın diye her konuda haklı olunacak diye bir sey yok ki. Bu konuda haklı olan taraf erkek neden bunu kabullenemeyenler var? Adam bir şey yapmamış hâlâ idam diyorsunuz sonra da adalet ararsınız
+1 yılArtık bu olaylar dan dolayı kadınlar ile iletişime geçmiyorum çok zorunlu değil ise ( okul sağlık vb) Yok aga yok yaşanmaz bu ülkede. Bir de şu TV'lerde erkek cinayetlerini erkeklere yapılan tacizi vb gösterseler gerçi o zaman da hak etmiş dersiniz
10 Yorumla
+1 yılah bu kadınlar yokmuuu onlara verilen fırsatları ne işler için kullanıyorlar ama Allah bi gün hepsinden sorucak o zaman yaptıklarına pişman olucaklar ve o zmn geri dönüş için kapılar kapatılmış olucak. bunun gibilerin sonu hayır değil
12 Yorumla- +1 yıl
@drapyt bende kadından bahsettim?
+1 yılBu haber su kamera kayıtları ile yalan söylediği ortaya çikan haber değil mi?
Hadi bunun kameragoruntusu vardı açığa cıktı. Ya kanıt olmadan iftiraya uğrayanlar ne yapsın11 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim
Evet ne yazıkki dengeyi saglayamiyok hala bir çok kadın sorun yaşarken böyle m allar da olayı bilmiyom genel konusuyom ahanda böyle kullanıyor olayı m alız ne diyim
03 Yorumla- +1 yıl
Ne? Dediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyor.
+1 yılİstanbul sözleşmesini savunanları şöyle alalım.
Kanunda kadının beyanı esas olduğu için bu aşağalık mahluklar çok rahat iftira ediyor.
Erkeğe şiddete hayır ve Erkeğe psikolojik şiddete hayır. Aşağılık şerefden yoksun adiler.00 Yorumla- Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılya zaten ülkede hukuk adalet kalmamış kendi adaletini kendin sağlıcan
şimdi adam linç yedi ne yapsan bunu geri çeviremezsin olan olmuş
madem öyle adam boşuna linç yememiş olsun deyip iftira atan kadına da linç uygulamak lazım kısasa kısas00 Yorumla Bu site genel olarak erkeğin mağdur, kadının suçlu olduğu haberleri popülere düşürmez, enteresan. Bu kadın sevici, cinsiyetçi ve faşist platformun ve cinsiyetçi kadın üyelerinin de yine aynı şekilde az bir bölümü de olsa olayı kınaması şaşırttı..
00 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten acıdım adamcağıza. Böyle kadınlar varya kadın demeye dilim varmıyor.
52 Yorumla- +1 yıl
yabancıysa olayı yanlış anlamıştır değişik değişik insanlar var
+1 yılKadın beyanı esastır lafı eşitliğe aykırı bu da bunu kanıtlamış
32 Yorumla- +1 yıl
usta pp'de ted bundy mi var
- +1 yıl
Eksileyen kızlar iftira atacak tiplerden :D
Gündem konusunda 445 cevap paylaştı. kamera olmasa adamın şerefi beş paralık..
akla aklayabilirsen kendini..
nasıl bu kadar kolay iftira atabiliyorlar aklım almıyor.32 Yorumla- +1 yıl
Facebook'ta görmüştüm, Amerikalı bir kız, sevgilisinin kendisini terkettiğini, ne yapması gerektiğini falan soruyordu. Alelade biçimde tecavüz iftirası atmasını, kendisini kullandığı için bedelini ödetmesini öneren bir yaşıtı vardı.
Biraz bile araştırırsanız kadınların alçakça iftiralarıyla dayak yiyen, hapis yatan bir sürü insan haberi görürsünüz, 1.5 sene hiç suçu yokken hapse giren, üstüne bu töhmetten kurtulamayan, çıktıktan sonra iş falan bulamayan (Kimse de tecavüzcüye iş vermiyor aklınca), sonunda kendini vuran adam haberi görmüştüm ben bir keresinde.
+1 yılBöyle bir olayı genellemek yanlış diye düşünüyorum. Hangi cinsiyet hangi açılardan savunmasız çok net değil mi, üstelik öyle bir toplumda yaşıyoruz ki maalesef iftiraya maruz kalan kadınlar da olduğu halde, kadınlar cinayet şiddet mevzularının önüne geçemediği için, iftira küçük çaplı kaplıyor.
Genel itibariyle beyefendiye yapılanı çirkin buluyorum, ancak sorunuzda da üslup yanlış diye düşünüyorum.110 Yorumla- +1 yıl
Dostum, kadına şiddet veya kadın cinayeti diye bir şey yok. Şiddet ve cinayet var. En çok şiddete uğrayan ve öldürülen erkekler. Ayrıca bunu aynı cinsiyetten bir insanın yapması suçun suç olduğu gerçeğini değiştirmez. Genelleme nerede? Ben sadece olayı anlattım, başlığıda site düzenlemiş.
- +1 yıl
Tecavüzcüyü başka yerde aramaya gerek yok sanırım.
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
İlginç, bir erkeğe yapılan iftira polemiğinin üstünden bir kadını taciz etmek.
- +1 yıl
Kadını savunan yok, cümleleri iyi okumadınız sanırım, git köşede oyna.
- +1 yıl
galiba sende işkence edilenler arasına girmeyi tercih eden erkeklerdensin keşke o adamı değilde sana bi dayak çekselermiş
- +1 yıl
lan bana bak düzgün konuş klavye bebeliği yapma burda
- +1 yıl
hiç terbiye almamışsın belli ki
- +1 yıl
Nznsnxnsnxn
- +1 yıl
@kxkekjdjejdjjd yeter laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kavga etmeyin sövüşmeyin olummmm terbiyeli olalım
Ulan dayak yiyen, öldürülen kadını kurtaracak cesareti olmayan o. cocukları bir araya gelince savunmasız kişileri linç ediyorlar. İnşallah adam tazminat davası açıp başlarını dersde sokar.
10 YorumlaGündem konusunda 532 cevap paylaştı. Taciz eden insanlar ne kadar ülkeden atılması gerekiyorsa böyle bu tarz kadınlarından ülkeden ve vatandaşlıktan atılması gerekiyor bu kadar basit ve net.
11 YorumlaMillet olay olsa da dalsak gözüyle bakıyor artık, kimse sakin değil. Kötü olan da bu işte. Araştırmadan etmeden ayıp olmuş yazık adam da yaşlı üzüldüm.
12 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar çok tehlikeli gerçekten bak. İnsanlar bu konuda çok hassaslar. Hiç suçun dahi olmasa bu konuda anlamadan dinlemeden seni linçleyip herkese rezil ettirebiliyorlar. Allah korusun kimsenin başına gelmez umarım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi o dişci o kadına istediğini yapsın sesim çıkmaz hatta destek olurum kadın iftiracı Bir o*****u ve millet M*l daha iftiramı gerçekmi bilmeden linçliyor adamı
42 Yorumla- +1 yıl
Feminaziler ülkeyi yozlaştırdılar. Umarım adam darp raporu alır da o kadınlar gerekli cezayı alır
Cevap sahibi+1 yıl@terbiyecii Ülkede adalet yok ama sen bilirsin 🤦
+1 yılTecavüz gibi hassas bir konuda bile yalan söylenebiliyor ya yazıklar olsun allah'ın belaları
40 Yorumla
+1 yılSiz o pislik genellemenizi yapmadan ben söyleyeyim; kadın yabancı uyrukluymuş. Hani sizin şu sevdalandığınız yabancı kadınlardan.
416 Yorumla- +1 yıl
Bu işin yabancısı türkü mü var karaktersiz her millette karaktersizdir
- +1 yıl
@DarkJediAnakin "türk erkekleri" sürekli "türk kadınlarını" hedef alan genellemeler yapıyo ama bence bunu bana değil git o genellemeleri yapanlara söyle
- +1 yıl
Hayır sana söylüyorum çünkü onlar onu anlayacak zeka ya sahip değil ama sen gayet akıllı bir kadınsın
- +1 yıl
@DarkJediAnakin teşekkür ederim.
Hangi korkak eksiledi çıksın ortaya - +1 yıl
Çıksınn... Bizim niye aramız bozuk senle?
- +1 yıl
@charein tr kızları havalı değil genellemenize.. neyse ortak bi noktamız var benim de hayalim yabancı biriyle olmak. Evlenmesek de olur
- +1 yıl
@charein siz de hepiniz mal ve abazasınız o zaman
- +1 yıl
@charein verince kşr dersiniz aw banane niye vereyim vermek zorunda değilim. Git çok abazaysan bi şişme bebek al. Hatta ben alayım kargolayayım evine. Biz sizi çekmek zorunda mıyız ya
- +1 yıl
@charein evlenirken bakire kız arama da naparsan yap
- +1 yıl
@charein senin zihniyetindeki biriyle kimse evlenmez zaten de hadi bol şans sana
- +1 yıl
@charein seninle tartışılmaz bilader hadi iyi günler
Bu millet anlamadan, dinlemeden linç etmek için hazırda bekliyor sanki
40 YorumlaHayatımda asla Akp’ye oy vermedim asla desteklemedim Nefret ederim. Lakin ist sözleşmesi bu Akp ile 20 yıldır ilk ve tek noktada aynı fikirde olmamı sağladı
10 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat