17 günlük kapanmanın bitişi 19 Mayıs tatiline denk geldiği için 1 hafta uzayabilirmiş. Yani 24 Mayıs'ta sonlanabilir. Kapanma ne kadar işe yarayacak henüz kestiremiyorum ama 1 haftalık uzamanın olumlu etki yaratacağını düşünmüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle saçma kapanma görmedim normal günden farkı yok herkes dışarıda cirit atıyor işi olmayan bile dışarılarda geziyor boşu boşuna dükkanlar kapanıyor bence 3 er gün arayla yapılsa ve 20 gün sürse daha iyi olur yani örnek verecek olursam 3 gün tam kapanma 1 gün serbestlik gibi olsa daha güzel olur diye düşünüyorum ve dükkanlar tam kapanma da bile saat 9 dan akşam 5 e kadar açık olsa işi olan dışarı çıkma belgesiyle polise gösterip gitse ve her caddede polisler gezse güzel olurdu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıldır bahar yüzü goremedim. Bir de ben mayista doğdum. 2 yıldır ne ailemle ne arkadaşlarımla yasimi bile kutlayamiyorum. En sevdigim mevsimde bahar. O güzel yumusak esinti, havanin ortalama sicakligi falan cok seviyorum bahari. Ama 2 yildir yasayamadan elimden kayip gidiyor. Sonra yaz geliyor zaten. Sicak, vicik vicik ter. Tatile de giden bir aile degiliz yine evdeyiz. Of o kadar sıkıldım ki. Beni uzen sey sartlarin esit olmamasi. Zenginler ya da orda burda evi yazligi olanlar bahcesinde hava alıyor. Mangalini yapıyor, bahcesindeki ciceklerle uğraşıp vakit öldürüyor. Ya da denize, havuza giriyor. Bari kapanacaksak sadece garibanlar degil komple kapansak keske. Ben o kadar fedakarlik yapiyorum. Evden cikmiyorum. Maskemi takiyorum, hijyenimi sagliyorum, mesafemi koruyorum ama millet geziyor. Ben mi salagim, millet mi anlamis degilim. O kadarda okuyorum o yazligi olanlar gibi olayim ilerde diye ama is yok. Kpss den kimbilir ne zaman atanirim. Bu ulkede neden her sey cok zor? Okumak zor, is sahibi olmak zor, tatil icin para biriktirmek zor. Biz 2-3 yıldır aybasini getiremiyoruz. Babamin maasi 2 haftada uçup gidiyor. Millet nasil tatile cikiyor, nasil luks arabalara biniyor anlamis degilim.
98 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel anlatmissin super ozetlemissin ancak okuyarak olmuyor maalesef, gunumuz populer sektorlerinde risk almadan maalesef o mangalli hayatlar cok cok uzak, bir maasla gecinilmiyor ki para biriksin.
- +1 yıl
hislerime tercüman olmuşsun
- +1 yıl
Kripto para cıktı hanımefendi 1 tane eteryum 8 ay önce 6 bin liraydı şimdi 30 bin lira olmuş 5 katına cıkmış adam 200 bin lira yatırım yapsa yani 1 trilyon parası oldu demektir sadece eteryumla yeni dünya düzeni bu sonucu doğurdu
- +1 yıl
Ben de mayısta doğdum işsizim okudum sizinle aynı durumu yaşıyorum bugün doğum günüm işte ve buruk bir gün geçiyor.
- +1 yıl
@linkerboy1991 doğum günün kutlu olsun daha güzel günler yasaman dileğiyle 🌸🌸
Cevap sahibi+1 yıl@linkerboy1991 dogum gününüz kutlu olsun. Insallah seneye guzel gunler, ozgur, maskesiz gunler görebiliriz. Tabi seneye guzel işimiz, meslegimiz, maasimizda olur insallah.
- +1 yıl
Çok sağolun teşekkür ederim nice güzel yıllar bizimle olsun yuvamızı kurabileceğimiz zamanlar olur ınşaallah.. Allah umitsizlere ümit dertlilere deva versin amin
- +1 yıl
Duygularıma tercüman oldun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapanmanın işe yarayacağı falan yok.
Turist çekmek için uzun süre kapalı kaldık diyecekler ve HER ZAMAN YAPTIKLARI GİBİ YALAN VAKA SAYISI ÖLEN SAYILARINI VERECEKLER...
Sonra da yaşlılara falan yapabilirlerse aşı yapacaklar ;
Bizi salacaklar
Sonra da belli bir süre sonra korona diye bir şey duymayacağız koronayı da grip gibi geçireceğiz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kapanmadan önce de şu an da aynıyım. Ama kapanma birçok kesime darbe vurdu. Onlar için çok uzamasını istemem. Zira tam anlamıyla kapanma olsa hadi virüs bitecek derdim. Ama halihazırda virüsün bitme ihtimali imkansız gibi. Hatta bu sayede insanlar memleketlerine köylerine gittiler. Tüm aileler iç içe vs. Değişen çok bir şey de olmadı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
124Cevap
Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Esnaf diyor ya" virusten değil açlıktan öleceğiz " diye.
Esnaf kan ağlar öyle olsa20 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini zaten rakamları aşağıya çekecekler gadası. Her halükarda turistler ülkeye geleceği için bizlere de yasakları kaldıracaklar. Zaten Avrupa ülkelerinin çoğunda yasaklar kalktı.
10 Yorumla Evde kalanlara para ödülü verilse daha çabuk çözülür. Hiçbir yasakta evden adımımı atmıyorum aman ceza yerim korkusuna. Çünkü 2 yıldır pandemi sebebiyle çalışamayan bir öğretmenim. Tam kurslar açılmaya başladı şimdi yine kapandı. Muhtemelen temelli kapanır ve yine işsizlik kapıda. Marketler açık, hastane sağlık ocağı vs açık. İnsanlar aile gezmesine gidiyor. İftar sonrası ailecek yürüyüşe çıkıyor. Sokak insan dolu. Artık herhangi bir kısıtlama gelmesin. Kimse uymuyor nasılsa bari bizler mağdur olmayalım.
40 Yorumla
+1 yılacikcasi pek umrumda değil.
benim maddi ya da manevi hiçbir gereksinimi devlet karşılamıyor. üstüne üstelik bunları düşünmeden. biz insanları evlerine kitlemeyw çalışıyor.
ben çalışmasam koca aile ye kim bakicak.
yakalanma pahasına bile olsa.. ben gidip çalışıyorum.
umarimki ceza yeme gibi bir durum. olmaz.
olsa bile zaten odiycek değilim.
sonuç olarak şunu söylemek isterim.
koskoca dünyada Türkiye kadar rezil bir devlet yönetimi ne görüldü nede duyuldu.
dış ülkeler normal bir hayat sürer iken.. biz hala vakaların artışına engel olamıyoruz.
bizden milyon dolarları alan bu devlet. acaba ne yapıyor merak ediyorum.
insallah ülkeyi savaşa goturmezler.10 YorumlaKararlar alinması bir yana insanları eve kapatmak ne kadar. Dogru güneş alamıyoruz. Ve birden alınca fahrettin koca ekibi çok iyi biliyor olması lazım.
Süreci adam gibi yönetemedik yaptırım uygulamadık demek yerine hic ediyor herkesin hücumüyla çöken e devletten. zorla iş yeri belgesi çıkarttırdılar ek.
Bu toplum bu kadar cahil ve bilincsizse verilen eğitimin ne kadar gereksiz bir kağıt parcasından ibaret dayatma olduğunun kanıtı. 😒 Ümidimiz yok... Ufuklardan görünen aydınlığın ışığı yok... Aç gözlü bencil topluluk haline bürünen. Kendi menfaatleri düşünen insanlar olduk.10 Yorumla
+1 yılyahu öyle demişin de nerdeyse 1 hafta olacak kapanma, ve ülken de vaka düşüşleri istenilen seviye de değil ve artış bile var sen diyorsun ki neden 1 hafta daha uzayacak aslında 30 gün tam kapanma olsada Türkiye gibi pandemi de mücadele de başarısız olan ülkeler için çözüm değil Çünkü sokak da daha maskeyi bile ağzına takamayan hatta hiç takmayıp hayatı takmayan eğitimsiz cahil insanlar olduğu sürece 1 hafta uzasa ne yazar, Dünya Genelinde sorumsuz, eğitimsiz, ekonomisi zayıf, gelecekten beklentisi olmayan ülkelerin virüs ile mücadelesinin Dünya sağlık örgütü uzun yıllar uzayabileceğini söyledi Liste de Türkiye de var daha senin ülkenin insanın Korona virüsün ne olduğunu bilmeyen hatta Adını bile yazamayan insanlar varken sen ülkeni Avrupa ile kıyaslama :)
10 Yorumla
+1 yılKimse kusura bakmasın ama bunun A parti B parti başta olsaydı herşey güzel olurdu diye saçma düşuncelere kapılmasın devletin elinde sihirli değnek yok bu hastalığin bitmesi biraz mucizeye kalmış bir durum buda Allahın bir lütfu ile olacak bir çare bir buluşla olacaktır
Ayrica bazı kişiler saçma düşunceler icindeler yok bankalar açık yok devlet kurumları açık hatırlarsaniz gecenki kapanmada bir gecede gece yarısı tahtakale kapalı kapalı çarşı kuyumcular bankalar kapalı gecenin bir yarisi 3 -5 dolar piyasasını elinde tutan kişi gece yarisi heryer kapalıyken dolar Euro altın uctu millet nasıl oldu anlamadı.
Devlet suanda bankaları kamu kurumlarıni açık tutmakla piyasayı dengede tutu ne kadar da evde otursakta herşey kontrol altında oldu. Eğer benim akrabam senin ailen vefat etmeyecekse bu yasak 1 hafta daha uzasın
Unutmadan bazıları Yok yurt dışindan gelen turist serbesmiş oda sana sen evdeyken ülkene doviz bırakıp gidiyor.018 Yorumla- +1 yıl
mobile.twitter.com/.../1389676054588047363
Kapanma olmalı diyorsun ya izledikten sonra hâlâ olmalı diyebiliyorsan vicdanına tüküreyim. - +1 yıl
@Bendora yav bi kaybol git çik soķaga Çok yaşa o zaman
- +1 yıl
@Bendora eline biri bir bahane almış yok yokluktan intihar etmiş yok batmış yok bitmiş daha kapanmadan önce 7 tlye salatalik satan domatese 10 tl diyen dümbük dün tv de çıkmış 40 kuruş diyor mal elimde kaldı top atım diyor
- +1 yıl
@Bendora ışin icindeyiz adama iş veriyosun adam iş begenmiyor işkura gelenlerin hepsi masa başı koltuk istiyor urfada filo ayakabı fabrikası var günde 10 kisi ise başliyor 3 gün sonra istifa ediyor adam cam fabrikası açtı 1 senere fabrika kapadı neden işe başlayan istifa etti Paket servisi yapan tanıdiklar var abi yetişemiyoruz diyor kargocu var abi kargoda yetişemiyoruz bumu yokluk? Iş var herkes masa başında iş istiyor herkes masa başına geçerse kim üretecek? Devlet hayvan avrupa onaylı ahır verdi yuzlerce baş hayvan dağıtı 1 ay sonra hayvan kalmadı adam piyasada yok ! Marmariste otel var biz âşcı bualamdık 6500 tl. maaşla
- +1 yıl
@Bendora ne alaka yukardan millet iş begenmiyor
- +1 yıl
@Bendora millet dükkan açtı ne yaptı % 50 doluluk oranını abartı yüzlerce şikayet geldi belediye uyardı valilik uyardı esnaf takmadı millet ölsün ben parama bakarım dedi. Şanda esnafa 75 bin tl % 0 faizle 3 yıl ertelemeli destek verildi 1200 tl kira destek çekler 1 ay durduruldu vergiler ertelendi bunu neden konuşmuyorlar? Daha bu pandemi yokken 1 tane esnafın kazaniyorum dedigini duydunmu hep. açtı adam 20 bin kira ödüyor eleman maaşı veriyor 10 eleman soruyosun iş yok ayda 50 bin tl giderin var işi olmayan adam nasıl ödüyor? Kapat evde otur ayde 50 bin ye coluk cocugunla diyeceksin yillardır bu böyle kimse dürüst değil A parti B parti demiyorum bak bu devlet ayda 10 bin tl maaş verse bu millet yine açız der.
- +1 yıl
@Bendora genel yasak gelmeden önce ben her hafta ici AVMleride gezdim mahale arasında esnafıda sana yemin ederim magazalarda iğne at yere düşmezdi kimse gerçekleri konuşmuyor
- +1 yıl
@Bendora benim arkadaş toptancı sana yemin ederim abi cift vardiya çalışiyorum mal yetiştiremiyorum dedi arabalar şuanda 2 katı değilmi arkadaş var esnaf diyo araba yetişmedi ikici el satmaya sıfır wolsvagen sıra vermişti inan biri birine 5 bin tl ye sıra satan duydum
- +1 yıl
@Bendora süründüm. diyen adam yalan söylüyor süründüm diyen adam 1500 2000 tl ev kirası 5 bin tl dukkan kirasi nerden veriyor sence?
- +1 yıl
@Bendora valla veremiyorum deyipte eşyasiyla kapıya konulan bir esnaf daha duymadım elindeki parayı altina dolara bitcoine yatıran esnaf var piyasa dolu
Şimdiye kadar ufak tefek tartışma sesleri dışında kavga ettiğini duymadığımız alt komşumun bugün çığlık sesleri bütün apartmanı inletti. Kocası şiddet uygulamaya başlamış bugün ne yazık ki. Insanları eve tıkmak kolay da akıl ve ruh sağlığını korumak adına ne yapılıyor acaba?
60 YorumlaKimse esnafı düşünmüyor, kafasına göre iş yapıyorlar. Twitterda gördüm pazarcılar kaç tır meyve sebzesini döküyor zamanı geçti diye. Adam 100 milyar zarardayım diyor. İntihar edenler var ya insanlar intihar ediyorlar... Tam kapanma diyorsunuz millet dışarıda geziyor ceza da yazmıyorsunuz bari açın da esnaf para kazansın.
45 Yorumla
+1 yılEğer ama politikse (19 mayısın kutlanmasını engellemek vs) aynısını 15 Temmuzda da yapmak zorundalar eğer amaç cidden vaka sayılarını düşürmek vs ise şu an kapanma adı altında sadece benim gördüğüm bazı ürünlerin satışının yasaklanıp test sayısının azaltılıp ipini koparanın gezmesi önce bu kapanmayı düzenlesinler sonra uzatacaklarsa uzatsınlar
20 Yorumlabence uzamaz, uzamamalı. bu kapanma bile gereksiz. yazın turist gelecek diye dengeleri bozuyoruz. altyapı hazır olmadan kapanma olmaz. sebze ve meyveler heba oluyor pazarlar kapalı olunca, enteresan tarafı fiyatlar düşüyor. türkiyede fiyatların neden yükseldiğide bir nevi belli oluyor talep olunca yükseliyor demekki. halde ürünler kalınca fiyatlar düşüyor.
10 Yorumla
+1 yılBana kalsa, 1 ay daha uzamalı. Bu esnada aktif vaka sayılarında düşüş olur. Günde ortalama 300 bin kişi aşılanıyor. 300.000 × 30 = 9 000 000 kişinin daha aşılanmış olması demektir.
Sağlık personelimiz bir yıla aşkın yoğun tempoda çalışırken, insanlarımız bencillik edip kendi rahatlarını düşünüyor. 30 gün daha sabredip, vaka sayılarını 3-4 bin civarına düşürebilirsek, o zaman bir süre rahatlayabiliriz yine maske ve mesafe kurallarına uyarak.00 Yorumla
+1 yılŞahsen hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorum hatta aşınında bi işe yaramayacağını düşünüyorum çünkü bakıyorum dışarda bü sürü insan var işe gisen sağa sola giden hele mahalle araları zaten serbest millet hep sokakta komşulukta bu tam kapanma değil yarı bile değil
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey kabul edilemez. İntiharlar son derece yükseldi. İnsanlar para kazanamıyor ve devlet desteği yok. Böyle devam ederse yakında hırsızlık oranı da çok yükselecektir. Tam kapanma mutlaka bitmeli.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi bilmem ama bizim evde huzur falan kalmadı. Yarın öbür gün haberlere aile cinayeti olarak çıkarız. Hem zaten yasaklara uyan kimse yok. Bir hafta daha çok fazla.
71 Yorumla
+1 yılGereksiz buluyorum ben
Millet artık çalışmak para kazanmak geçinmek geçindirmek istiyor
Kapanma işe yaramıyor
Marketler daha da çok tıklım tıklım sosyal mesafe yok maskesini açan çok
Ne anlamı kalıyor anlamıyorum...111 Yorumla- +1 yıl
Duman olduk isszlkten kiriliyoruz
- +1 yıl
Anlamı olsa hadi neyse anlamı yok çünkü ihtiyaç için gittiğim market dopdolu kuyruk bu yüzden uzamamalı millet daha kötü yapıyor
- +1 yıl
Aynen öyle meslegmz var iş yok
- +1 yıl
Siz calisiyormusun
- +1 yıl
Niden uyumuuoon yaa
- +1 yıl
Evet ama kapandı işte yasaktan
- +1 yıl
Stresten sen
- +1 yıl
Nasıl stres , sahur için
- +1 yıl
Sahur bitti
- +1 yıl
Bitti evet uyku gelmedi ondan
- +1 yıl
Takipleseblrmz
Bana hergun tam kapama... ben anlamiyorum bu milleti kurtlular mi ne evinde oturamiyorlar... disarda virus kol geziyor bir dizini kir otur... calisanlar zaten el mahkum onlara tam kapanmaymis yari kapanmaymis zaten fark etmiyor
10 Yorumla
+1 yılUzarsa ülkeyi terkederim yeminle ya adamlar iş yapmayı bilmiyo bak çinde nerdeyse korona bitti adamlar parti yapıyo biz daha canımız bişey istediğinde ihtiyaç dışı eşya almak yasak olduğu için yapamıyoruz 🤦🏻
10 Yorumla
+1 yılEn sonunda iki bayram arası sokağa çıkılamaz diyerek kurban bayramına kadar uzatacakları korkusu var.
40 YorumlaTam kapanma 2. Sınıf vatandaşlara uygulanıyor malum türk halkı hep 2. sınıf vatandaş turistler suriyeliler gezer ülke onların misafir olan biziz adabımızla evlerimizde oturmamız gerekiyor suriyelilerin duaları turistlerin memnuniyeti bizim kurtarıcımız olucak inanıyorum
20 Yorumla
+1 yılKapanma kime var pardonda?
Küçük esnaf kan ağlıyor bitti sürünen sürünene kapat kapat nereye kadar bu insanlar ne yiyecek nasıl kira ödeyecek nasıl gecinecek düşünen yok23 Yorumla- +1 yıl
Haklı olmak bu ülkede hicbirseyi değiştirmiyor.
Diğer ulkerlere hibe edilen aşıları
Rus aşısını Türkiye'de üretelim. dendiginde akp li araci firmanın İran asıllı şirkete sözleşmeyi vermesen kadar hicbirsey haklı olmayı değiştirmiyor. Olan düzenli vergisini veren işçiye esnafa oluyor işçi ise devletin dediği ücretsiz izinbe çıkarırım tehtifi ile boyun boyuna kalıyor istersen kalma mesaiye yarın ücretsiz izindesin kal iki ay 1400 TL upe geçinmeye tehtidinile boyun boyuna olan kime oluyor işçiye esnafa. Parasına para akaran yine emperyalist kesim...
+1 yılBir yönetici lider, mensubu olduğu ülkenin milli bayramlarına katılmayacak, saygı duymayacak... Bunun dünyada başka bir örneği yok. Kendi ülkesinin tarihine saygı duymayan kişileri kimse dikkate almaz.
00 Yorumla
+1 yılülkenin yarısı sokaklarda bosa kapanma bu ya olan evden cıkmayan kurallara uyanlara oluyor calısamayan kıt kanaat gecinenlere oluyor turizm acılsın diye yazık bu millete turistler her poku yiyor olan ulkenin vatandaslarına oluyor
00 YorumlaGündem konusunda 500 cevap paylaştı. İnsanlar ekonomik sorunlardan dolayı intihar ederken, ekonomik destek alamadan geçinemeyecek insanların eve kapanması ne kadar mantıkl?
Ne demiş üstad nerden baksan tutarsız nerden baksan ahmakça...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzasın kesinlikle hatta 2-3 hafta daha uzasın ✔✔✔ Bu vatandaş aç kalmayı sürünmeyi en çok hak eden vatandaş türk vatandaşıdır ✔ Gr IQ olmadan kar zarar hesabı olmadan
50 Yorumlayeter artık ama ya bi salın artık korona da korona yeter
50 Yorumla
+1 yılNe kapanması ya, kapanma falan hikaye. Dükkanlar kepenkleri yarıya kadar açıp içeri insan alıyor. Hem o boş beleş Ali Erbaş denen insan müsveddesi bayram namazını camide kılıcaz diye zırvalamış. Bunun için mi kapanıyor ortalık?
00 Yorumla
+1 yılAh hep turistler için bunlar o yüzden bir şey diyemiyorum ama inşallah Haziran'da salarlar bizi yeter çalışmak istiyorum
30 Yorumla- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKim kapanmış ki? Evde oturan yasaklara uyan üç beş enayi kaldık. Herkes sokakta herkesin bi bahanesi var. Polisler denetim bile yapmıyor. Adı kapanma.
30 Yorumla
+1 yılNe kapanmasi kardeşim millet harıl harıl çalışıyo kim diyosa tam. kapanma var diye karakterini s... mm
34 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum artik. midem bulanıyor milleti enayi yerine koyuyolar şimdi turistler akın akın eder yasak ollmaz
- +1 yıl
Gelde anasina sövme bu durumlar için benim bi lafim var ama simdi sikayet yeriz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoduğumun turistlerine de yasak olsun o zaman. Memleketimizin güzelliklerinin tadını biz çıkaramadıktan sonra ülkemize döviz girişi olmuş kimin umurunda...
60 Yorumla
+1 yılZaten 19 Mayıs bayramına tamamlayacaklar işte :/ Olacak yani bu kimse şaşırmasın.. Çünkü kimsenin umrunda değil kapanma falan marketler Mahşer alanı gibi..
10 Yorumla
+1 yılNe kapamasi ya sokaklar normal zamandan daha dolu... Bugun polis kontrol etti guyya adamlara dugun davetiyesi kalmis arabada onu gosterdim izin kagidi saniyolar 😂
Formalite her sey.10 Yorumla
+1 yılHayır ya , yeter artık.
Bıktık yasak yasak diyor insanlar ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Birşey diyemiyorum...20 Yorumla
+1 yılUmarım olumlu yansır. İnsanların eve tıkılı kalmasından ziyade işsizlikten dolayı çok büyük sıkıntılar yaşanıyor.
20 YorumlaHerkes dışarda, tatilde dolanıyor zaten. Amaç sadece göz boyamak, vakalar azalıyor gibi gösterip yaz sezonunu açabilmek.
20 Yorumla
+1 yılBu koronanın bitecegini sanmiyorum herkes izin belgesi alıp calismaya devam ediyor ( babam dahil) tam kapanma falan söz konusu degil bi sekilde korona ile yasamaya alismaniz lazim bu asla bitmeyecek kapanmanin faydasi yok tamamen isçilere ve ekonomiye zarari var SADECE ZAMAN KAYBI.
00 YorumlaYahu bizim burada Suriyeliler cirit atıyor , gündüz olsun gece olsun insanlar yasak yokmuş gibi geziyorlar anlamadım ben bu işi bir biz çıkmıyoruz dışarı heralde
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul Sultanbeylide misiniz
Gereksiz. Kimse evde durmuyor ki. Herkes markete gidiyorum ayağına geziyor dışarılarda. Çocuklar hâlâ oyun oynuyor. Yapılacaksa doğru düzgün yapılması lazım.
00 Yorumla
+1 yılhayır ya 19 mayısta diş randevum var , onu geçtim sınavlar yüzünden hastaneye kontrole gidemedim boşa çıktığım haftadada yasak geldi dalga mı geçiyorsunuz. o hafta benim herşeyim ya
00 Yorumla
+1 yılHerkes dikkat etsin. Skor yapmayın. Dikkatsizler yüzünden biz de dışarı çıkamıyoruz. Bizim yaşlılarımız, hastalarımız var son demlerindeler artık. Çıkıp bir hava aldıramıyoruz. Bu yasaklar fazla.
00 Yorumla
+1 yılmerhaba, bence kapanmanın uzaması iyi olur. koronanın ülkeden bir an önce çıkması çok iyi olur. normalleşmede de yasaklar olması daha iyi olur. en azından hastalık tekrarlanmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmek bile istemiyorum yeter yaa kafayı yedik içeride rahat rahat gezemiyoruz başlayacağım virüsüne. Olacaksak olalım öleceksek ölelim bu ne yaa bıktım.
30 Yorumla1 hafta bence çok saçma olur. Millet kafayı yedi zaten. görün bakın bayramdan sonra boşanmalar dahada artacak.
Zaten ekonomi olarak yerlerdeyiz. Dolar almış gidiyor00 Yorumla
+1 yılBu kararı alanların tüm yasaklardan muaf olması çok saçma. Empati kuramıyorlar bizimle... Bizi evlere tıkan şahıslar her gün ayrı bir iftar programında.
00 YorumlaBizde 2ay kapanma oldu ardı da geldi 17güne göre mi ağlayacaksınız. Bu bir oyun. Biz önceden 2-3aylık kapanma yaşadık şimdi sıra sizde 😶
10 Yorumla
+1 yılDaha çoook uzatırlar kendileri rahatça kongre düzenleyebilmek için.
20 Yorumla
+1 yılOfff off yasağın bitmesini bekliyorum. Yürüyüş yapmak istiyorum 😪
23 Yorumla- +1 yıl
Kilo aldk ya
- +1 yıl
@Venüsbaharsu cidden şiştik :(
- +1 yıl
Aynen şişliği hissediyorum 😂
Kapanma falan yok ya herkes dışarda çoluk çocuk cirit atiyorlar
20 YorumlaGündem konusunda 491 cevap paylaştı. Kimse de aşı getirelim de aşılama çalışmalarını yürütelim demiyor. Nasıl bir hükümet varsa.
20 Yorumlaallahtan hakem değil bunlar 90 dk lık maçı uzatmalarla 180 dk yaparlardı awk
20 YorumlaValla bu kapanma kime kapanma anlamadım herkes dışarıda
20 Yorumla
+1 yılUzatsalar da bir şey değişmiyor. Salın gezsin millet sonra pişman olsunlar. Eski hayatlarını bol bol özleyecekler.
00 YorumlaResmen bizi bitirmeye çabalıyorlar kaç tır malım gelecekti tüm işler askıda iş verenlerin hepsi için çok ama çok zor
00 Yorumla
+1 yılİşe yarayacaksa 7 gün daha dururuz da, ben 1 senede çözemediklerini 7 günde çözemezler diye düşünüyorum🙃🙃
00 YorumlaEsnafı kapattılar, millet dışarıda. Anlamadım. Gerçi bu hükümetin yaptığı her şey çok saçma. Oy verenlere hakkımı helal etmiyorum.
00 Yorumlakapatıcaklarsa insanlara adam gibi destek çıksınlar, anca mağdur ediyorlar insanları. zenginler de keyif sürsün orda burda.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılharika olur harika hatta son dörtgün iyice eve kapanalım nefes almaya bile çıkılmasın dışarıya ben bu yaz cok gezecem vakalar azalmalı
00 Yorumla Bu iş kapanma devletin ceza kesme kural koymasi ile alkali degil insanlar dikkat etmedigi surece devam edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri de demiyor ki paranız bitmiştir cebinize 3 bin TL sıkayım. Awk çocukları bir haftadır yumurta yiyorum evde iş yok güç yok para bitti evde zeytin bitmesin diye 3 günlük üç tane zeytin yiyorum çeyrek peynir ile.
00 Yorumla- Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem