İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma başlattığını açıkladı.
Böyle bir soruşturma izni olur mu? Gerekçe türbeye saygısızlık hmm.. Peki devletin paraları nerede o vatandaşa saygısızlık değil mi?
İçişleri Bakanlığı türbede ellerini arkasına koyduğu için İmamoğlu hakkında soruşturma başlattı. Böyle bir şey nasıl olur?
💩Türbenin etrafında eli ç*künde gezse anlarım da, el bu yani ne yapsın kimse elini serbest bırakmıyor ki.🤷♀️İnsanlar; ya önde elleri bağlıyor, ya cebine koyuyor ya da böyle arkada tutuyorlar.
Eli cebe koymak bile belki saygısızlık diye anılabilir de eli arkada tutmak olmaz. Amcalar full etrafta, türbelerde, camilerde saygısızlık yapıyor olur o zaman.
Soruşturma haberi doğru mu bilmiyorum ama böyle bir şey doğruysa soruşturma açmak için bahane arıyorlar. Müzelere, türbelere giren pek çok insan elleri önde, arkada, başları sağda solda takılıyor. Böyle soruşturma açmak, soruşturma açmak için bahane aramaktır. Müteaahit ve ihalecilerin baskısıyla İstanbul Seçimi tekrarlanmıştı, bu da o rezaletlerden biri.
Aslında olay ne biliyor musun dostum. Pandemi kisitlamarinda turistlere herşey serbest bizlere yasak diye tepkiler artıyor onlarda böyle saçma birşeyle gündemi değiştirmek istediler. çok başarılı oluyorlar bu konuda.
Kanunda olmayan bir suçu uydurmaya da başladılar. Adamın da birşey yaptığı yok ellerini arkada bağlamış sadece. Elini cebine sokup gezseydi ona da laf ederlerdi edepsiz, falan diye. İnşallah böyle baskı yapmaya devam ederler. Din, ecdad v. s duyguları inşallah daha çok manipüle ederler ve bunun sonucunda binlerce sorgulayan, zincirleri koparmış insan türer.
türbeye saygısızlık olsa ne olmasa ne? türbe dini bir değer midir? değildir. İslamda türbenin yeri yoktur. elleri arkadan bağlamak dini değeri aşağılamak mıdır? değildir. bu hareket için soruşturma açılması abesle iştigal
elalemin klisesini cami yaptılar gitsinler ayasofyayı klise yapsın hristiyanlar ibadetini yapsın giris 100 dolar yapsınlar ulke ekonomısıne katkı olsun :D
Soruşturma başlatılması olayı çarpıtmayalım... Konu türbe değil... Hdp ziyaretinde terör örgütü nü övücü ifadeler kullandığı gerekçesi ile inceleme başlatıldı.
Bakanlık inceleme yapar soruşturma açamaz Soruşturmayı savcı ancak bakanlığın izni ile. açabilir bakanlık soruşturma için izin vermedi ama iddiaları kendisi araştırmak için inceleme başlattı. ki türkiye de su an hakkında inceleme yapılmayan belediye yoktur sanırım varsa da çok azdır
Yo tepki falan değil dediğim gibi her belediye başkanı ile alakalı gelir boyle şikayetler önce müfettişler inceler sonra bakarlar izne herke var mi... ortalığı velveleye vermeye gerek yok. Benim. için bile soruşturma istediler her isteyene versek bize kalmaz
İmkanı olan yurtdışına kaçıp kurtarıyor kendini, olmayan ise sürünüyor. Yerli ve milli koyunlarımız olduğu sürece hep uğraşacaklar Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve CHP'yle.
Whataboutism yapmayı hiç sevmem. Her olayı kendi başına değerlendirilmesi tarafındayım. Bu olayda Türbeye girip sayın İmamoğlu, gösteriş için TikTok videosu falan çekmişse, saygısızlık yapmıştır. Fakat genel olarak artık her olayı savcılığa şikayet etmekte, bence herşeyin dışkısını çıkarmaktan başka birşey değil. Yargıyı nelerle meşgul ediyoruz. Evet saygısızlık yapıldıysa bir ceza verilsin de, utanmasalar, senin gözünün üzerinde kaşın var diye tutuklama talebiyle savcılığa gidiliyor artık
O olayı bende hatırlıyorum ve anlam verememistim hic kimsenin yanında böyle yapmayan adam türbede rahatlıkla bunu yaptı hickimse bir yakının mezarına bu sekilde gidemez bu çok büyük bir saygısızlık neyse içişleri bakanligi kararı yanlış ama bu adamın yaptigı da bir okadar yanlış herkes kendine yakısanı yapar
İmamoğlu artık elini kolunu nereye koyacağını şaşıracak 😂 karalamak için bu kadara da düşülmez. Bunun için soruşturma açılabileceğini de yeni öğreniyorum.
Türbeye saygısızlık? Türbenin bundan haberi bile yok bu ne salaklıktır? Bu ne aptallıktır? Şaşırdılar iyice kendilerini, büyüteçle hata aranmaz yahu. Bu ülkeyi din Allah kitap diyenler mahvetti.
Bu sebepten açılmış olması bence de mantıksız ve saçma bi soruşturma ama soruşturmanın sadece bu sebepten açılmadığı İmamoğlu'nun ettiği provokatif sözlerden dolayı da açıldığı doğrulandı. Bunu da söylemek gerekiyor.
Saçma değil İlber Ortaylı türbede eli arkada dolaşılmaz dedi bunla ilgili Tabi tek dertleri bu sanırım ülkenin diğer sıkıntıları bitti sıra olması gereken ama daha az suçluluk içeren seylere geldi sıra
Ekrem İmamoğlundan korkuyorlar o yüzden bu kadar çok üstüne düşüyorlar. Son çırpınışları bunlar onlarda bunun farkında o yüzden Ekrem İmamoğlunu hazmedemiyorlar.
Ne kadar saçma sapan bir şey ya. Millet açlıktan fakirlikten hastalıktan kırılıyor sokakta şunların derdine bak. İnsanlar gençler hergün intihar ediyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir saygısızlık yok bence geçen bir tiktoker türbede saçma sapan bir video çekmişti asıl ona soruşturma açılması lazım
Bakan bey bence yine bazı kişilerle makamında fotoğraf çektiriyordur. Örnekleri var; Ümitcan Uygun’un babası, Kokocu (Pudra şekeri) şahıs, Bitcoin vurguncusu yeni tosuncuk. Acaba başka kimler ortaya çıkacak göreceğiz...
Atatürk'ün mezarindada öyle kasitli saygisizligi yapsa savunurmuydun?
Bu imamoglu Türk degil asrin sowmeni, istanbulu 2 yilda bitirdi. Bütün beceriksizliklerinede ad koyumus, engelleniyorum, ulan engellensen pkk lilarin kitaplarini yayinlanman engellenirdi, cenen kapatilirdi, dua etsin DEMOKRATIK Türkiyede yasiyor.
@Zwynwpd Demokratik bir ülkedesin tabi, atalarina saygisizlik yapan bir sowmeni IBB dahi yapabiliyorsun, keske syöle 6 ay demokrasi kalksada Ülkede hainler korona gibi temizlense.
Kusura bakma da çoğu yaşlı türbelerde camilerde eli arkasında dolaşıyor kimse eli arkasında diye şikayet ediyor mu hayır demokrasi bu değil bu saygısızlık da değil biraz tarafsız düşünürsen eğer anlayabilirsin
@Zwynwpd Türbelerde, saygi gösterilecek her yerde kimse öyle saygisizlik yapmaz, yapamaz eli arkasinda SIKIYORSA Anitkabirdede dolassin, adami oyarlar. Böye saygisiz, seviyesiz, küstah, simaerik zengini IBB yaptiniz. Istanbulun birikimlerini harcar bitirir, kendi kasasi baya dolar, ondan sonrada Dövlet bize negle oldu diye magduru oynar cekiulir. Dövlet böyle bir saygisiza demokrasi geregi birsey yapamiyor ama insallah yapacagi günler gelecek.
Devletin çaldıklarını gözün görmüyor sanırım 128 milyar dolar nerede ey cahil insan. At gözlüğü takmış bir şekilde olayı savunuyorsun önce onu bir çıkar sonra konuşalım seninle. Gerçi bu cahilliğinle ne konusabilirsek
@Zwynwpd 128 Milyar yalan iftirasini artik CHP' liler dahi aciklama yapti, duymadinmi? yoksa sadece duymak istediklerinizimi duyuyorsunuz? Bu nasil bir siyasi körlüktür? Bak CHP den örenk veriy<orum, AKP'den degil, acikliyor ama siz koyun gibisiniz, yalan daha cok hosunuza gidiyor https://www.youtube.com/watch?v=JtDcH5OrnPE https://www.youtube.com/watch?v=wxQmc59ElMs
Çok saçma adam adım atıyo linç yiyo ben çok seviyorum imamoğlunu😍
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tek sorunumuz bu mu ülke olarak?😂 Ayrıca yaşça büyük insanlar yasli insanlar eli arkasında geziyor bunu görmek mümkün sadece Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı mi göze göründü Ve kendileri de biliyor insanları nerden vuraxaklarini milletin dini ve milli duyguları vs yeterince sömürüldu artık tutmuyor başka birşey denesinler
Peki içişleri bakanlığı "allahın eksik lütufları tayyip erdoğan üzerinde toplamamıştır "diyen bir akp millet vekili icin neden böyle bir soruşturma açmadı. O zaman dini değerleriniz nerenize girmişti 😂😂😂
@Rakı_balıkkkk Dini ve kültürel diyelim o zaman okeeey? Adam belediyeyi aldı İstanbulu fetheden zannediyor kendini aw. Az saygı be rol yapsın bari ona da varız.
Ya turistler buraya şortla giriyor 😂😂 bu adam ne yapsa batıyor. Cidden allahtan üstün tutan bir vekil için bu tepkileri vermediniz şu fotoya bu tepkiyi veriyorsanız ben sizin dininize inanmam
@Rakı_balıkkkk söylesene onu diyeni araştırıcam. O su bu su yok bu yanlış mı yanlış. Başkası yapsa da yanlış. Diniden çok kültürel değerlerden bahsediyorum. Eksik yazmışım hızlı yazınca🤦♀️
@gunmanworld Evet gördüm ve müslüman olmayan dinine bağlı tanıdıklarım var. Yadırganıyor. Ayrıca kültürel yazııcaktım hızlı yazınca eksik yazmışım. O konudan bakınca daha da vahim sevmiyorsa saygı diyoruz saygı.
Sen hiç kliseye de gitmemissin 😂 cidden bu yorum o kadar saçma geliyor ki bana birşeyleri bilerek yorum yapın. Al video attım izle o zaman insanlar bune tepki vermedi ve bu parti dindar bir kesim. ama ne için mevki makam için. Şimdi mevki ve makamı kaybediyorlar ac kurt gibi saçma sapan şeylere soruşturma açarak gündem değiştiriyorlar.
Sen saygının kelime anlamını biliyor musun acaba? Adam elini nereye koyacağını size mi soracak? Elini koyduğu yere saygıyı siz duyacaksınız yoksa size saygıyı öğretiriz.
@gunmanworld Bak şu anki zamanda kuran da günah diye geçen şeyler normalmiş gibi yansıtılıyor. Devir değişti bilmem ne aynısı hristiyanlıkta da öyle. Yani oranın dindar ve dini ile alakası olmayan kesimi var ve o kişiler arasında çok büyük görüş farklılıkları var. Kilisede bu hoş karşılanmaz. Aynı şekilde camiye şortla girenlerde.
Ahlaksız da sizsiniz saygısız da. Neyse dengim olmayan birini fazla ciddiye aldım seni hiçbir şeye ikna edemem devam et sen. Kiliseler hakkında da fazla konuşma.
Psikolojisi madara olmuş sensin yorumlardan anladığım kadarıyla. Nasıl cahil ve yobaz bir evde yetişmiş olduğunu anlayabildiğim için bence psikolojiye hiç girmeyelim. Ana baba baskısıyla çarşafa bürünenler, namaz kılanlar tutmuş burda kilise hakkında konuşuyor 😄 babandan izin aldın mı bakim sen hııı😄
@gunmanworld Aynen siz çok biliyorsunuz. Ciddiye almaman değil de cevabının olmamasına variyorum. Dengin olmayan konusundada haklısın çok zorlamayım seni sonra devreleriniz yanıyor. Kendi dengine düş tekrar sen benim dengim yorar seni.
@gunmanworld Yobaz mı hahhaa yobazın 2 kelime anlamı var biliyorsundur sanırım gerçi nerden biliceksin bilseydin sizden alasının olmadığını da bilirdin. Çevremden ailemdende baskı görmüyorum ama seni bayaa bir manüple atmişler. Ahlaksızlığa laiklik diyorsun. Laiklik din ile devlet işlerinin birbirinden ayrılması bununla ne alakası varsa.
Noldu eksilendikçe mi kudurdun bilgisi olmadan fikir beyan etmeye çalışan ergen seni. Boş işlerinde uğraştırma beni kaybol. Kilise hakkındaki görüşüne ömrüm boyunca güleceğim hatırladıkça😂😂😂😂
@gunmanworld sal gitsin ya. arapçayı kutsal dil bilen, türbeleri dini değer bilenlerin islamı ne kadar tanıdığı belli oluyor :) o yüzden tartışmak için eşit şartlarda değiliz. haksız bir tartışma olur. sende boşa kendini sinir etme bunlar için :D
@gunmanworld Bence kuduran sensin yorumlarını şakaya vurma baya belli oluyor. Eksileniceğimi biliyordum zaten ben daha yorum yapmadan bekliyorlar eksilemeyi 🤦♀️😅
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > İçişleri Bakanlığı türbede ellerini arkasına koyduğu için İmamoğlu hakkında soruşturma başlattı. Böyle bir şey nasıl olur?