"Dünyanın çivi çıktı." cümlesini küçüklükten beri aile büyüklerimiz hep söylerdi ama benim için hep hava kalırdı çünkü çocuksun öyle şeyler bilmezsin anlayamazsın. Ben de nedir bu çivinin çıkması acaba dünyada bir duvar var da oradaki çivinin sökülüp düşmesi mi diye durur düşünürdüm. Şimdi daha iyi anlıyorum ki gerçek bir duvardaki çivinin çıktıktan sonraki görüntüsü kötüdür. İçindeki toz pislik ne varsa hepsi görünüyormuş o yüzden böyle deniyormuş. Dünyanın da çivisi çıktı toz pislik ne varsa hepsini bu haber gibileriyle görüyoruz. Allah sonumuzu tez zamanda hayırlara çıkarsın diyecek fazla da bir şey yok.
Yorumunuz için teşekkür ederim
İşin içine canlı bir bebeği katmasaydı tamam. O bebek yarın bir gün büyüyecek bu resmen istismar. Türkiye de maalesef bireylik algısı yok çocuğu istismar etmekten soruşturma açılmasına tamam en ağır cezayı da alsın ama diğer konularda soruşturma açılmasını saçma buluyorum kaç aydır bu saçmalık sürüyor kimsenin sesi çıkmıyordu sürü psikolojisi var bu millette
Ben teşekkür ederim
Onu takip eden binlere ne yapacaklar, Türkiye'de beynini kullanmayı bırakmış bir grup var ciddi bir takipci listesi olan biriymis, bu kadar insan bu şahsı niçin takip ediyor ne öğreniyorlar, ne kazanıyorlar insanin akli almiyor.
Annelik ve aile kurumunu zedeleyen herkes icin benzer islem uygulanmali.
Bu arkafaş kimdir necidir ilk defa bu olayla duydum. Duymakta istemiyorum anlaşılan kanalında da eğitici öğretici, bilimsel bilim alanlarını kapsayan, hiç bir şey yok gibi görünüyor. Bu insan bide ünlenmiş mi hayret
Acaba o 1 milyon takipçinin kaçı gerçek takipçidir o bile yalandır.
Çinden konteyner ile telefon getittirip hesaplar açıp hat takıp 100 binlerce takipçi sahibi olmak çok zor değil. Hilesini yapmayanlar için
Alayı yalandır 10 m takipçi olana da inanmıyorum denk gelip izleyenlerden izlenme aldıkça o paralarla telefon alıp ofis ekibine dağıtıp organik takipçi yapmak çok zor değil.
Cevap
12Cevap
Kendi kararı insanların saygı duyması gerekiyor.

Şöyle bir paylaşım yapmış , haksız sayılmaz. Konuşulacak çok daha ciddi meselelerimiz var ve sorgulanması gereken konularımız bu olmamalı.. yasayı meşgul etmeye ne gerek var. Trans biri olarak belkide annelik hayalini bu şekilde yaşamak ve bastırmak istedi abartiyoruz her zamanki gibi.
Ya amma buyuttuler normal ulkede deli der gecerler bizde yok anneligi ayaklar altina aldi yok bilmem ne yok vatan millet sakarya haber yapmaya degecek bir seyi yok haber yaptikca daha fazla ilgi cekmek icin daha da sacmaliyorlar... hem bu ulkede hamile karninda bebegiyle oldurulen kadinlara bu caniligi yapanlar anneligi ayaklar altina aliyor demiyorlarda buna mi diyorlar
insanlarda akıl yok ki kendi yediği bºkları anca başkasına böyle davranarak normalleştirebiliyorlar
hee kesin diyorlar ayn
Evet normal ülkelerde deli der gecerler burasi normal degil burada ahlak ve terbiyeye önem veren aileler var cocugunu ahlak unsurlari icerisinde buyutmek isteyen aileler var cocuklara kotu ornek oluyor ayrica bir deli gidip oyle videolar cekmez ben az bile yapildigini dusunuyorum idam gelmeli
Yorumum icin tesekkur etmeyin
@birikiucbom abart ya. Yallah irana arabistana afganistana ya hosuna gitmeyen herkesi idam edilmesini normal mi buluyorsun...
Evet ayaklar altina aldi cocuk sahibi olmak isteyen o kadar kadin var onlari gectim bu tiktok belasini 4 5 yasinda bile izleyen cocuklar var ayip gercekten ayip bi r erkegin kendini bu duruma dusurmesi ve topluma geleneklere kötü ornek olması ben idam edilmesinden yanayım bide cikmis diyorki tepki vermediniz külliyen YALANNN videolarin altindaki yuzde 95 i kotüledi seni lut kavminden bahsettiler yorumlarda cocuk sahibi olamayacagni soylediler kufur atanlar oldu bunlarda tepki yorumlardan cikip sana kafa atacaklari yok heralde yazabilirler sadece idam idam idam..
Benım anlamadıgım…
Neden Annelıği ayaklar altına alsınkı?
neden bu olay buladar büyütülüp gurur meselesı yapılıyor 🫢
Adam sacmalıyor birakın sacmalasın.. neden bukadar cıddıye alınıyor?
daha önemli davalar var görülmesı gerekılen!
Cocuklara kotu ornek oluyor bizim toplumuzda boyle * yer yoktur
tamam haklisiniz.. fakat biladar nefret buladar yargilamaninda yeri yok..
buna kadar daha yok görülmesi gereken dava var..
Aslinda adamin yapmak istedigi oluyor adam ilgi görüyor.. reklam sonucta iyidi kötüsü yok.. buladar ilgiyi hakketmemesi gerektigine inaniyorum
Millwt annelik hayalini yasamak istemis falan diyo pardon da amac annelik hayali falan degildi gundem olmakti, her hareketi gundem olmak icindi. Cok da iyi olmus bir de konuyu saptiriyor yok suna ses cikarmiyosumuz buna ses cikarmiyosunuz diyerek. Onlara da ses cikariuoruz. Zaten tiktok kullanann birinden ne beklenir ki max zeka kapasitesi bu iste
@Kauss cidden yani herkesin agzinda bu kelime ses cikarmiyosunuz? Cikiyor gayette herkesin sesi sacmalamaya basladilar neyi neyle mukayese ettiklerinin farkinda hile degiller
@Kauss ya bu joker karti oldu artik. kime satassan bana ses cikaracagina coxuk ve kadin siddeti tecavuzune karsi der oldular. Kullaniyorlar bu durumu en cok da onlar.
@Kauss aynen oyle iyi geceler 🤜🤛
Bazı insanlar çift cinsiyetli doğabiliyor. Dışarıdan erkek sanabiliriz ama, aslında doğurganlık taşıyabilir. Bunlar interseks bireyler oluyor. Ama bu kişinin en sonunda " arkadaşlar ben erkeğim nasıl hamile kalabilirim" diyip konuyu kapatması daha iyi olurdu. Bu şekilde yaptığında gerçekten büyük bir saygısızlığa yol açtı.
ülkede soruşturma başlatılması gereken o kadar kişi varken Mükremin hakkında soruşturma başlatılması komik...ülkede bu kadar sorun varken bazılarının buna takılması ve duyarlılık kasması daha da komik...
Bunun peşine düştükleri kadar başka şeylerin peşine düşseler daha iyi olabilirdi. Hastaneye zorla girmedi, çocugu başkasından zorla almadı. Böyle bi şey yaşamak istemiş, kendince yaşamış
Düşmedikleri ne malum
Hepsine düşüyorlardır
Böyle bir şey yaşamak istiyorsa
Adam gibi yaşamalı
Öyle video çekip Onurum annem diyorda sadece bu milleti yanına çekmek
Anneliği kullanmak gibi..
Anne olsan sende anlarsın ben anne değilim baba değilim ama Annelik böyle bir şey değil resmen dalga konusu
İyi oldu kaldırım suratlı aşağılık herife. Yok babasız oğlum bilmem ne durmadan meydanlarda topuklu ayakkabılarla dolaşmar falan. Bu toplumun bi cizgisi var bi değerleri var
Sırf izlenme fenomen olmak içinn yapılan masum anne bebek ilişkisine bir saldırı olarak görüyorum. Hiç kimsenin cinsel eğilimine karışamayız yadırgayamayız öyle ya da böyle her insanın özgür olduğunu da düşünüyorum ta ki bu özgürlük sonucu diğer insanların hayatına olumsuz yönde etki etmediği sürece. Hakkımız da hayırlısı olsun
İğrenç ya tek kelimeyle iğrenç, bunları izleyip bu kadar geniş kitlelere ulaşmasını sağlayanlar da en az onun kadar iğrençler.
Gündem olmak istiyordu oldu da zaten.
Bizim insanımız böyle saçma insanların videolarını izleyip yorum yapmaya devam ettikçe daha çok böylesi gündem olacaktır.
adam tiktok videou çekmiş sadece millet bş boş abarttı. şu ülke için 250 dolar asgari bile çok cidden. bka batmış insanların tartıştığı konuya bak cahil çomar millet
Adam bikereligine cekmedi 9 ay kusur dur yapiyor abartilacak bisey yoksa sende yap kardeslerin ve cocuklarin da yapsin
Biz eğleniyorduk yahu. Herkes senaryo olduğunu biliyor bence.
Ama savcılığın kararı da takdir edilesi. Saçmaladıkça saçmaladı mükremin.
Çok abartıldi yaptığı saçma ama bu ulkede ne suçlar işleniyor biri böyle maymunluk yapıyor diye bu kadar uzatmak saçma
nerde çıkarıyor lan
benim yeterince açık sen düz beynine bak asıl
inkar eden sensin gerçeği hepimiz biliyoruz
ne abarttınız lan anne olmayı eşekde anne çok mu matah bişi lan
insan kadar kötü anne olan canlı türü yok neyi savunuyon lan bana sen
evet annem var EVLATLIK VEREN
Savunma olarak ne diyecek acaba
Çok merak ediyorum..🤔🤔
Bir sürü hamileliginden prim kasan şovmen kadınlar varken. Mükremin Gezgin erkek diye mi bunlar?
Rica ederim.
@Kauss Annelik artık çok da matah bir şey diil.
Artık gercek anneler yok. Bir yığın anne müsveddesi var. Bence kafayı onlara yorun.
Bi babayiğit de çıkıp ağzını burnunu yer değiştirmedi aw. Denk gelseydik güzel planlarım vardı bu gevşeğe
Annelik kaldırılsın. Çocuklar labaratuvarda üretilip yetimhanelerde büyütülsün. Serbest ilişki dönemine gecilsin. Evlilik yasaklansın
İlk kez goruyorum bu kadın adamı.
Bizim millette de hata var. Ne diye popiler hale getiriyorsunuz ki boylelerini.
😂eğleniyor abimiz heral😒
İyi olmuş. Saçmalığın önde bayrak tutanı.
Yorumumun altına yaptığın bu yorum için rica ederim.
Asıl ben teşekkür ederim 😎
Şerefsiz pislik herif hayvan
İğrenç bir paylaşım yapmış umarım bir daha yapmaz.
Rica ederim. <3
Hiç hoş değil hele ki Anneliği kullanarak
gereksiz duyar kasıyolar
Bişey demek istemiyorum şuna
doğuran ilk erkek değilki zaten
Kadın mı erkek mı bu
Erkek :))
İnsani bir durum olabilir ama kendisini bu şekilde rezil etmesi acınası bir durum
taşlanması farzdır.
rica ederim.
İyi oldu
Haketti
Rezil
Sapkın rezil
Topluma kötü örnek