Hele şu o’rospu çocuklarına bak MG neysede rezilliği diz boyu ona Allah akıl fikir versin o doktorlara hastaneye ne demeli MG yi inşAllah içeri atarlar ama nerdeee Türkiye de adalet var mı? Yok MG yi varya yaka paça alıcaksın içeri su döküp çalacaksın hortumla copla ben o polislerin yerinde olsam MG yi ne döverdim varya off dişlerini ağzına dökerdim
Daha söylenecek çok şey varda ben yoruldum bu tür insanlardan birazda siz söyleyin sayın sövün atış serbest
Mükremin Gezgin gözaltına alıncakmış ona ve hastaneye yardım yataklık edenlere soruşturma açılmış?
Off ne boş yapmışsın ya yok copla dövsunler hortumla vursunlar falan ne oluyor bunlar. Bı de üslubunun çirkinliğine diyecek de yok aynı küfrü kullanıp duran sen çok mantıklı şeyler yapıyorsun zaten demi. Ülkede onca şey oluyor insanlar katlediliyor tacize uğruyor ama sizin gündeminiz bu gerekçe de ahlaki bozmaymis. Kusura bakmayın ama ülkenin ahlak seviyesi zaten yüksek olsa haberler iğrenç iğrenç şeyler görmeyiz sürekli!!! Mükremin den daha önemli konular var konuşulacak önce onlar halledilsin sonra buna geçersiniz
Ota boka aşırı tepkiniz nedenn? Yok dövülsün yok şu bu yapılsın popon yiyorsa çocukları hamile bırakan sözüm ona müslümanlıktan dem vuranlara yapın ne ikiyüzlüsünüz millet sahilde savişiyordu onlaradq yapsaydınız ya ne yapıyorsanız fazla ikiyüzlüsünüz bırakın bu duyarlı ayaklarını adam umrumda değil bu arada tepkileriniz saçma
Varya öyle nefret kusuyorum ki. Dinime imanına elime verseler ikiye bolerim. Kendimi tutamıyorum. Bir insan nasıl böyle olabilir. Eskiden insanların erkekliğini laf dahi atılsa çıldırır laf atanın haddini bildirdi. Şimdi erkekler vurdurur olmuş. Lanet olsun size.