Gizli Üye(25-29)+1 yılDesteklemem ama mecbur ona oy veririm. Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına imkan yok bu arada, yıllarca akp'ye oy vermiş ve artık pişman olan ama "başka kime vereceğiz" düşüncesi ile vermeye devam eden kitleyi kendine çekebilecek tek isim Mansur Yavaş. Toplumun daha büyük bir kesiminin sempatisini kazandı, ekrem hala sevilmiyor.
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMuharrem İnce gibi yanlış bir seçim olur:) benim ekremle sorunum yok ancak kimin şansı daha yüksekse o adayla gösterilmeli artık kurtulmamızın tek yolu bu.
En İyi Cevaplar
Ne değişecek? Mevcut parti ve kişilerin hepsi belirli tabanları etkileyerek popülist söylemlerle oy alan kişi ve oluşumlar yani aralarındaki tek fark parti isimleri ve amblemleri. Politikaları , söylemleri, duruşları her şeyleri aynı bugün x , y , z partisi veya kişisi de gelse hiçbir değişmez x partisi geldiğinde gökten dolar yağmayacak, Türkiye bilim çağına filan girmeyecek , sapığı tacizcisi hırsızı bir anda ortadan kaybolmayacak ya da ülkeyi yöneten kişi zırhlı Mercedes'i bırakmayacak halkın yöneticilerden ziyade kendini değiştirmesi lazım , kafa yapısını değiştirmesi , fikir üretmesi lazım bu arada İmamoğlu en son desteklenecek adaylardan üçüncüsüdür.
00 Yorumla
İmamoğlu çok zeki ver korkusuz bir adam. Her türlü götürür.
12 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir anket sonucu bu? Ne yani? Bu ülkede hala bu kadar kişi yaşıyor mu cidden?
Ülkeyi bu hale getirenler ve destekçileri hakkında çok lanetli şeyler düşünüyorum, yıpranan ben ve benim gibiler. Yorumumu beğenip beğenmemeleri ve kindarlıklarından eksi atmaları da umrumda değil. Hakettikleri çomar hayatlarının zirvesini yaşayacaklar.22 Yorumla- +1 yıl
Ya bakma bu ankete bir çoğu farklı şehir ve yurt dışındaki ak troller.
- +1 yıl
Ak trol sşsğsğşsşzsl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılDesteklerim tabikide adam hangi projeyi yapmaya kalksa akp engel oluyor sadece bu sebep yeter akp bu adamdan korkuyor. Ama şöyle bişey var ben isterim Mansur Yavaş cumhurbaşkanı olsun Ekrem İmamoğluda başbakan. Ki ek olarak şunuda belirteyim İstanbulu alan iktidarlığı alır zaten Ekrem İmamoğlu İstanbulu aldıysa rahat c. b seçimlerinde de kazanır
50 Yorumla
+1 yılEkrem İmamoğlu akıllı, zeki, bilgili, saygılı ve vicdanlı bir adam. Muhtemelen aday olmayacaktır. Nacizane tavsiyem de olmaması yönündedir. Merdivenleri emin adımlarla çıkması hem onun için hem de halk için daha uygun olacaktır. Aksi halde hızlı giden atın hikayesi gibi olur. şu an için destekçisiyim ama başarıya giden yolda emin adımlar atması daha uygun olur.
20 Yorumla- Gündem konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılDesteklerim ama objektif bi şekilde bakmam gerekirse çok eksik yönü de var. Hak veriyorum çok fazla insan ona yük oluyo, muhalefet oluyo, iyi bi şey yapmaya kalksa elinden alıyolar. Ama öfkesini kontrol edebilmeli. Onun dışında seviyorum adam çalışıyo.
Gönlüm Mansur Yavaş tan yana ama..10 Yorumla Biz Ekmeleddin gibi hic tanimadigimiz kisilere oy vermek zorunda kaldik bu ulkede konu karsilastirmaya kapandi yani
91 Yorumla- +1 yıl
Helal 😂😂👍👍
+1 yılDesteklemem,
O kim oluyor ki onu destekliyeyim, onu desteklemek kandil sevicileri desteklemek demektir. Mansur Yavaşın saçının teli olamaz o suratsız adam...
118 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Kandil sevinci ne alaka ya İmamoğlu ile onu nasıl bağdaştırdın?
- +1 yıl
Medyanın gazmanı bunları ne söylenirse inanıyor. Ama bugün bunları yazanlar İmamoğlu başa geçtiğinde hemen taraf değiştirecek @Handsomehell01 Ama bedel ödemelerini istiyoruz böylelerinin.
- +1 yıl
Valla ben Mansur Yavaş taraftarıyım şahsen. Onu seven kitle daha fazla. Adam haber programına çıkınca reyting yapıyor izlenme. İmamoğlu için aynı şeyi söyleyemiyorum. O da başarılı ama Mansur Yavaş gibi ılımlı değil. Gereksiz polemiğe giriyor çoğu zaman
- +1 yıl
@Handsomehell01 Aman abi ne ılımı gözünü seveyim biz yapılanların hesabını istiyoruz, üstünü örtecek adamları değil. Mansur Yavaş'ın yaşı var gerekli değil o makama.
- +1 yıl
Herkesin görüşüne saygı duyarım benim favorim Mansur Başkan çünkü adam Hukukçu ve nasıl kapak yapılması gerektiği çok iyi biliyor.
- +1 yıl
@lapadula partizanlık yaptığım falan yok, sadece ilk başlarda kendisini ve duruşunu seviyordum son zamanlarda terör sevici malum tarafa daha yakın davranışlar sergilediği için tiksindim kendisinden. Olan biten bu, ben ne partiliyim ne futbol taraftarıyım. Sadece doğru olan insanın yanındayım, bunu sende bildiğin halde saldırmaya devam ediyorsun sanki sana kötü bir şey denmiş gibi...
- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ne kadar yorum yapmam dogru olur bilemiyorum ama Sonuna kadar desteklerim..
42 Yorumla- +1 yıl
Gelecek secimlerde burdan 4 oy hazir.. 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılMansur Yavaş gibi halka para dağıtmak büyük bir hizmet değildir. O para zaten halktan toplanıyor. Ekrem İmamoğlu görevi sürecinde en azından altyapı ve çevre düzenlemesi yaptı. Metro, meydan düzenlemesi sahil - kıyı şeridi düzenlemesi, denize çöp - kapar adında makine koydu, tuvaletlerin temiz olması için yeni bir organizasyon kurdu, halk ekmeğe rekor üretim yaptırdı, İstanbul Büyük Otogarı restore etti. Ben artık yaşlı siyasetçi istemiyorum. Yaşlı deyince böyle tüylerim diken diken oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ilk etapta ülkenin normal şartlara dönmesi için Mansur gelmeli, yaş olabilir ama dinamik
Cevap sahibi+1 yıl@Coollife01 Yaşlı deyince tüylerim diken diken oluyor. Ben yaşlı sevmiyorum. Almayayım.
Gündem konusunda 372 cevap paylaştı. Desteklerim fakat erdoğan karşısında zor kazanır diye düşünüyorum. Mansur Yavaş daha güçlü bir rakip olabilir. Buradan halen rte yazan zihin yoksunlarına da en içten duygularımla sövüyorum.
44 Yorumla- +1 yıl
Kimseye sövmeye hakkın yok. Gereksiz salak bnde sana sövüyorum
- +1 yıl
Bende senin uzun uzun cinlattim ve devam ediyorum gereksiz
+1 yılRakip kim olsa desteklerim ama gönül ister ki Mansur Yavaş
70 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hdp destek verirse, ben de veririm. Yoksa normalde Trabzonlu bir mutahite günahımı vermem.
713 Yorumla- +1 yıl
Hdp türk solu için kan kaybından başka bir şey değil bence azizim
- +1 yıl
Kes ooç
- +1 yıl
Sen Kürt’sün ve devrim istiyorsun. Pkk’nın kirli kolu sizi
- +1 yıl
Ee burda kavga varmış yaa niye çağırmadınız haa😂
- +1 yıl
Aaa neden🤣
- +1 yıl
+1 yılDesteklerim, Mansur Yavaş veya İmamoğlu hangisi aday olursa olsun fark etmez yeter ki bu illetten kurtulalım.
50 YorumlaGönlüm Mansur Yavaş'tan yana açıkçası ama adaylık koymazsa kendisi alternatifleri değerlendireceğim kesin.
50 Yorumla
+1 yılMüstakbel cumhurbaşkanımız
40 Yorumla
+1 yılBence imamoglu kendi aday olmasa da oy güvenliği konusunda uyguladığı yöntemi yine de uygulamak için elinden geleni yapar. Ve bence bütün ülkede bu yöntem kullanılacak yani geldikleri gibi gidecekler
20 Yorumla
+1 yılMaalesef, hatta bir tık ileri götüreyim Tayyip Erdoğan karşısına Ekrem İmamoğlu çıkarsa, Recep Tayyip Erdoğan kazanır. Ölene kadar da başımızda AKP kalır. Benim şahsi görüşüm
20 Yorumla
+1 yılİstanbul'da ne yaptı ki cumhurbaşkanı olacak mansur yavaşın yanında ismi bile okunmaz ayrıca erdoğan kaçın kurrası ben kaybedecek olan adamı desteklemem bidaha seçim olsa beylikdüzüne belediye başkanı bile olamaz
30 Yorumla
+1 yılDesteklerim ama bi nedeni yok adam insanı kendine çekiyır
30 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Desteklerim fakat Mansur Yavaş'ın aday olmasını isterim açıkçası. İmamoğlu biraz (!) fiyasko çıktı.
30 Yorumla
+1 yılİyi bi adama benziyo bilemedim
811 Yorumla- +1 yıl
Kim eksileyen eşollu eşşek
- +1 yıl
Araya o gelcekti
- +1 yıl
-1
- +1 yıl
Yaw Allah aşkına kudurmayın yaw🤣
- +1 yıl
Haha İstanbul da yaşamıyorum ama 1 haftalığına giderim 1 oy da 1 oydur🤣
- +1 yıl
@Lapadula kimler🤣
- +1 yıl
Ya bizim sülale hepsi adana da diyim de İstanbul a gitsinler vallaha kazanırız seçimi bazı değişiklikler var malum takıma verenler de inşallah onlar da anlamıştır nası bi adam olduğunu cumhurbaşkanımızın
- +1 yıl
Bide bizi de teşvik ediyorlar allahım ya kendileri yetmiyo sıra bizde
- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir adam ekrem imamoğlu ama mansur yavaş daha etkili güçlü isim olur ve şundan eminim ya kazanır ya da başa baş mücadele olur
10 Yorumla Arkadaşlar şu an her şey toz pembe görünüyor ama ikinci RTE bu adam. Aynı onun gibi ve ileride de ona dönüşabilir.
41 Yorumla
+1 yılDesteklerim Ve Öyle bir durumda kazanacağına da çok eminim.
20 Yorumlayani ismi lazım olmuyan şahıs dışında kim olursa olsun durumuna geldiğimiz için desteklerm
20 YorumlaTabiiki de ama Mansur Yavaş'ın aday olmasını daha çok isterim
20 Yorumlaİmamoğlu Selahattin demir taş ikisi de bir birbirine ne kadar çok benziyor sanki bir kalemden çıkmış gibiler
konuşma sitilleri yürüdükleri yol ikisi de birbirinin aynısı
ben şahsen ben hiç bir sol partiye de partinin adayına oy vermem00 YorumlaMansur Yavaş iyidir ama aday olmazsa İmamoğlu Tayyip'ten yine iyidir.
10 Yorumla
+1 yılBir MILLIYETÇİve ATATÜRK'çü olarak desteklerdim adam koltuğunun hakkını veriyor çalmak yerine.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkrem gozumden dustu istsnbulu iyoce bok etti tsyipten de beter bu
610 Yorumla- +1 yıl
Ben içindeyim işin, o kadar zor durumda bırakıyor ki bakanlık ve meclis , adam yinede gerçekten çalışıyor, ilk amaç tamamen metroları bitirmek
Cevap sahibi+1 yılHm evet adami zor durumda birakiyr aynjsi burda da var ben izmirde yssiyom bulundugum ilce mhp ( akp yani) elinde İzmir buyuksehir de chp de İzmir buyuksehir mhpnin adami olmayip isten ciksrdigi binlerce isciyi İzmir buyuksehir işe aldı. Zamanin da maaslari yatirmiyo bile mhp cok maduruz beldiyeden
Cevap sahibi+1 yılAliaga evt serkan adi tunc kim yaa
Cevap sahibi+1 yılMaaslari gec bazen eksik yatiriyolar serkandan sikayettciyim o konuda
Cevap sahibi+1 yılİzmir buyuksehir iscilerine daha cok sahip cikiyor
Cevap sahibi+1 yılSen aliagada mi yasiyosun
Oy mu topluyorsun 😂sayımızı bilelim falan
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki desteklerim
Zaten muhalif aday kazanacak. Kim olursa olsun.44 Yorumla- +1 yıl
Hep aynı zihniyet. Biraz gercekçi bakin gercekleri görün lütfen
- +1 yıl
@hızliadamm aynen
Cevap sahibi+1 yılAsıl siz gerçekleri görün. Gerçeklerle bağınızı koparmışsınız. Delirmişsiniz. Akıl sağlığınız normal değil.
Ülkenin hali ortada. Herşey kötüye gidiyor.
AKP %27'ye kadar düştü. MHP ile birlikte %40 bile alamıyor.
Kazanması İMKANSIZ.- +1 yıl
Kimin akil sagligi olmadigi cok belli çirkefleşme hemn. Gerizekali. Sen kurtarissin artık memleketi 😂😂
Ne İmamoğlu yaa Ankaralılar bilir Mansur yavaş daha layıki ile yapar bu işi
712 Yorumla- +1 yıl
Kanıt mi arıyorsun aç halk tv yi aç fox tv yi a habere göre bana değerlendirme yapma a habere göre ülkede corona yok esnaf memnun çok bakalım dışarıya esnaf kepenk kapatıyor millet borcun içinde burda sana layıki ile yazarım birer birer ama bu soruda yeterince görüş paylaştım uzatmanın anlamı yok şahsi olarak mesaj atarsan dinlerim ve yazarım sen bilinçli seçmen sen eğer her konuda uzlaşirim eğer AKP ve Erdoğan yalakasa isen bence bu tartışmayı yürütmek saçma olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılPardonda istanbulu kazandı ne yaptı? Gelir gelmez binşerce işçiyi çıkartrı tek bi mesajla? Bu deseklerim diyenler sırf chp kazansın erdogan insin diye desteklemiyorsa bende bişi bilmiyorum... bşde bize koyun derler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe Ekrem ne Tayyip. Riyakar adamlar. Mansur daha iyi
60 YorumlaMansur Yavaş daha iddialı görünüyor
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMansur Yavaş daha layık o konuma. Ama o olmazsa Ekrem beyi destekleriz tabii
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah korusun.. ben o adamın yaptığı işin farkında olup olmadığındna bile şüpheliyim.. adama iki koyun emanet et mangala götürür birini keser yer ama diğeri duruyor diye milleti kandırırda ne akıllı adam dedrtir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPkk uzantılarını destekleyen birini, babam bile olsa desteklemem.
şu an Türkiye’de desteklediğim bir aday yok.1219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada, sırf malum şahıs gitsin diye de, pkk ve uzantılarına bile oy atacaklara da akıl diliyorum. şehitlerimize kurşun sıkanlardan farkınız yok.
- +1 yıl
Aynn aynn AKP yi desteklemeyenlerin neredeyse hepsi Hdp yi destekliyor cidden yazıklar olsun hatta haram zıkkım olsun
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 Fikirlerinize saygı duyarım. Ama ben pkk'yı destekleyen 1 tane bile karadenizli görmedim hayatım boyunca. ;)
- +1 yıl
Bölge olarak ayrım yapmadım ki. Kim olursa olsun AKP ye oy vermek zorunda değilsiniz fakat hdp ye oy verenlerin canı cehenneme.
Cevap sahibi+1 yıl@LoveObscene Genelleme hatasına düştün ama söyleyeyim, her yerin olduğu gibi Karadeniz’in de çok satılmış köpeği var.
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 Doğu ve doğu anadoluda bulunan bir çok şehir HDP destekçisi değil mi? Hepimiz öyle biliyoruz. Peki 2 seçim öncesinde bulunan seçimlerin oy dağılımlarına baktınız mı? O bölgelerde kimler birinci parti seçilmiş. Peki seçilen o parti şimdi pkklı mı oluyor?
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite Bu sitede siyasi çok az görüş yapmışımdır ve hepsinde de gizli üyeydim, hiç bir görüşüm de fazla eksi almadı, hep objektifti yorumlarım. Nedeni de senin gibi her b. ku bildiğini, insanların zihnini okuyabildiğini zanneden, kendi desteklediği partiyi ve kişileri desteklemeyen herkese ‘gizli akpli’ etiketi yapıştıran beyinsizlerle gereğinden fazla muhattap olmamak için.
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 O bölgede birinci seçilen parti pkklı mı? Evet mi? :D Ama Akp seçildi. :D Söyleyeceklerim bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@LoveObscene 2 seçim öncesini neden baz aldın, diğer seçimleri de dikkate al bence. Bu yazdıkların tamamen vicdanını rahatlatmak için belli, “pkk işbirlikçisi akp dir, mhp dir, hdp dir x partisidir” diyerek kendi desteklemek istediğin parti veya şahsın pkk destekçisi olduğunu örtbas etmeye çalışıyorsun da bu tarz manipülasyonlar bana sökmez... mevcut durumda tamamen bozulmuş chp’yi desteklemek için salak olmak lazım; egrem başgan’ın kadınlar gününde attığı tweete tekrar bak istersen, meral akşener ve pervin buldan olmak üzere bütün meslektaşı kadınların kadınlar gününü kutladığı tweetten söz ediyorum. Pervin Buldan kimdir onu da araştır önce.
Atatürk hala yaşıyor olsaydı eğer, ülkede bulunan bütün partileri kapattırıp yeni bir parti kurmuştu çoktan.- +1 yıl
Bütün kadınların kadınlar gününü kutlamış Siz cinsiyetçii ırkçı ve ayrımcı kişiliğinize devam edin. Bir kere benim söylediğimi bile anlamamışsınız. Siz şimdi doğuda ve doğu anadolu da bulunan bütün vatandaşların pkk lı olduğunu söylüyorsunuz. Ben ise öyle olduğunu düşünmüyorum. Ön yargılarınızdan kurtulun ve objektif bakın. İsterseniz benim bu konu üzerine yazdığım Ekrem İmamoğlu'nun cbaşkanlığı adaylığı hakkında ki düşüncemi de bulup okuyun. Saygılar
- +1 yıl
Yazdiklarinda hakaretten başka bir şey görmedim. Hiç şaşırmadım. Kendine yakışanı yapmışsın. Simdi sen rahat rahat Hdp ye hakaret ederken biz tabii ki bu ülke şartlarında senin destek verdiklerin hakkindaki gerçekleri yazamiyoruz. Tabi bu adil bir durum değil. Fakat senin için adaletin ne önemi var ki? Nasilsa egemen gücün propagandasını yapmak kadar kolayi yoktur. Eh o zaman sana kolay gelsin.
- +1 yıl
2 dakika uyudum birbirinize girmişsiniz neyse hepinize günaydın. Sana gelecek olursak @LoveObscene kime pkk lı dediğimin gayet iyi farkındasın o yüzden boşuna laf cambazlığı yapmaya kalkma istersen.
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite Saygı görmek istiyorsan önce saygı göstermeyi öğreneceksin, görüşüme gelip de “Yalanciyi sevsinler mi? Sen malum akp li uyesin ve daha evvelki görüşünde çok tepki aldığın için simdi tirsip gizli görüş yaziyorsun.
Hollanda da yaşa ama Türkiye de mafya partilerine hırsıza destek ver” diye iftira ve hakaret dolu nefret kusan sensin, benim bi tek “beyinsiz” lafıma mı gocundun? Yürü git işine canım... Şizofren misin nesin az önce yazdığın şeyleri unutup demagojiyle mağdur edebiyatı yapıyorsun burada... aynen seninle eşit koşullarda olmayanlarla konuşma sen, kendin gibi şizofrenleri muhattap al.
Cevap sahibi+1 yılBurası Türkiye Cumhuriyeti, zoruna giden defolsun gitsin senin gibi yurt dışına.
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz daha eğitim almalı... Geleceği parlak. Seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılSamanyolu tv de spor yorumcusu değil mi bu şahıs ya da tatil babası
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha genç olduğu için olmaz eğer Chp onu aday gösterirse oy kullanmayı düşünmüyorum tek adayım Mansur Yavaş.
10 Yorumla
+1 yılTabikide❤
87 Yorumla- +1 yıl
Eğer aday olmasa mansur yavaşa oyum ama olamazsa demirtaşı desteklerim alternatifler
- +1 yıl
Burdaki anket önemli değil ama öndeyiz👍🏻
- +1 yıl
Aynen oyle doru
- +1 yıl
Bu arada saşıracan ama trabzonluyum iyiki artvinliyim aslen artvinde daha cok vae chpli😂😂😂
- +1 yıl
Aynen
+1 yılaha bir de faşistmiş😂
14 Yorumla- +1 yıl
boku çıktı moruk, ben de çıkayım😅🚶♂️...
- +1 yıl
İstanbul'da bildiğin madara oldular be dostum hala anlamıyorlar. Yahu"Hüvveeaağ! "diye anıran seçmen mi olur? 😂
- +1 yıl
alışmış. ötte don durmaz birader, başın ağrır 😅sen de aklını kaybetme de😂
+1 yılDesteklemem tabikide hangi icrati var reis başa geldiğinde ne icratleri vardı bu daha çöpleri toplayamıyor Ümraniye'de yapılmak istenen camiye izin vermiyor okula izin vermiyor engel olmaya çalışıyor bunlardan olsa olsa heykelci olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi cami yapılmasını istemiyor? Hasan Can ın indire gandi yapıp , İsmet Yıldırım ın hırsızlığı yakaladığı camimi
+1 yılDemirtas ciksa demirtasa veririm
50 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılulke icin buyuk sans olur
50 Yorumla
+1 yılEvet desteklerdim ve olurduda eminim ✌️
50 Yorumla
+1 yılYani her şey çok güzel olacak dedi kandık bir bokun güzel olduğu yok anca özel günlerde mesaj gönderiyor. Ama şu an ülkenin başında olan kişiden iyidir
10 Yorumla
+1 yılVerilmemesi lazım aga adam istanbulu mahvetti zaten
42 Yorumla- +1 yıl
Hiç iyi bakmıyor kafasına göre iş yapıyor belediyelere fikirlerini sormuyor çoğu semt çöp içinde tabi onlar da chpli olan belediyeler aynı şekil çoğu şeyi bedava yapıyor ama aslında çok borç yapıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah Mansur yavaş 🙏🙏🙏
70 Yorumla
+1 yılRTE gördügüm en iyi lider.
İmamoğlu İstanbula ne yaptı ki ülkeye ne yapsın23 Yorumla- +1 yıl
Sana da ondan
- +1 yıl
Svcbfnfnfjfnvnvjfhgjgjf
Hayır tabiki desteklenecek bir yönü mü var?
70 YorumlaNedense çok yapmacık geliyor
50 Yorumlasonuna kadar desteklerim
30 Yorumla
+1 yılDesteklemem adam verdiği vaatlerin hiç birini yapmadı.
11 YorumlaMansur Yavaş olsun isterim açıkcası
20 Yorumla
+1 yılMansur Yavaş olabilir ama Ekrem İmamoğlu olmaz
20 YorumlaAdayları görelim bi de 💫
20 YorumlaHiç şüphesiz desteklerim
20 Yorumla
+1 yılMansur yavaş olsa evet ama bunu asla.
20 YorumlaDesteklemezdim ama mansur olursa kabulümdür
20 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne