TV haber vermiyor kim bilir kaç kişi intihar etti, binlerce esnaf iflasını verdi. Bulunduğum ildeki esnafların yarısına yakını iflasını verdi, hepsi icralık oldu. Devlet hepsini gizliyor daha iyi günler, biraz daha zaman geçsin , gasp, hırsızlık suç oranlarında abartı artış olacak.
Çevremde bir çok kişi iflas etti. Diğerleri de yiyecek ekmeğe muhtaç nasıl bu kadar cani olabilirler anlamıyorum. Bunun savunulacak bir tarafı yok bu bildiğiniz vahşet
Yine yediğiniz önünüzde, ayfonunuz var diyenleri rahatsız edecek bir olay yaşanmış. Ama biz de rahatsız oluyoruz. Keşke böyle şeyler yaşanmasa. Her şeyi güllük, gülistanlık göstermeye çalışan kişilere çok bariz bir örnek olmuş. "Malum kanalda hükumeti karalamak için intihar etti." haber başlığını gösterirlerse şaşırmam. Anlamıyorlar ki insanlar aç, insanlar yoksul. "Asgari ücrete şu gadar zam yabıldı yeğnim", Avruba bizi gısganıyo yeğnim, dıj güjler yeğnim"... Böyle şeyleri görmemek için haber izlemiyorum artık. Ailesine sabır dilerim, arkasında kalan çocuğuna, annesine-babasına sabır dilerim. Bu devran çok can yaktı.
O kadar acı ki... Bir insanın intiharınagöz yummak. Üstelik onun yüzünden binlerce kişi öldü ölüyor. Bunlara gözünü yumup hiçbir şey olmamış gibi üç maymun oynayan birisi var başımızda artık hiçbir şey bana sürpriz olmayacak bu ülkede her an her şey olabilir
Soruya gerek yok ya da bilmiyorum yani saygısızlık etmek istemiyorum sana tatlım. Ama isyana gerek var şükür etmek yerine! Lanet olsun! Hatta ördeklerin laneti üzerlerine olsun.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sosyal medya hesabından “Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” paylaşımı yapan esnaf intihar etti. Soruya gerek var mı?