Arkadaşım intiharı düşünüyor olabilir mi napıcam çok acil cevap iş işten geçmeden?

Normalde çok sağlam psikolojide, çok güçlü bir kız olmasına rağmen arkadaşım galiba intiharı düşünüyor!

Emin değilim ama veda konuşması yapar gibi geldi bana. okuduğum üniversiteye beni ziyarete geldiğini söyledi ve bir zamanlar değer verdiğim ya da şuanda da benim için değerli herkesi görmek istiyorum dedi yaşamak artık bana heyecan vermiyor falan da dedi. bundan aylar önce bi zamanlar flört ettiği çocukla dışarda buluştu etti bundan 2 ay sonra ise çocuk bi kızı sevgilisi gibi konuşturdu arkadaşım bunu da öğrendi. ben sadece arkadaş olarak buluştum onunla hani beni arkadaşı olarak görmek istiyordu hayatından çıkartmak istemiyordu korkuyorum yanlış anlamandan demişti, gururum ayaklar altına alındı, o beni zaten bi sorun yok ama ilişki sorumluluğu istemiyorum diyip bırakmıştı o kadar peşimden koşup. ben onun oyuncağı mıyım bu kaçıncı dedi. bi de tacizciymişim gibi engellemiş hakkımda beni darlıyor diye anlatmış herkese insanlar bana kötü bakıyor dedi dayanmak istemiyorum dedi.

Arkadaşım intiharı düşünüyor olabilir mi napıcam çok acil cevap iş işten geçmeden?