Sondaki ifadelerin kadını çok da düşünmediğini, amacının feministlik kasmak olduğunu ortaya koyuyor. Yılda 6000 erkek öldürülüyor. Boş yapma bana burda. Bu kadın böyle bir yaşamış diye buradan bütün kadınları mağdur, bütün erkekleri de düşman addedemezsin. Erkekler taciz tecavüz iftirasına uğruyor. Aile içi şiddete maruz kalıyor. Nafaka ile ekonomik şiddete maruz kalıyor
Erkek cinayetleri ve erkeğe şiddet çok fazla. Ve erkeğe şiddet uygulayan kadın da çok fazla. Gözlerimle gördüm. Kadının biri adama bağırıyordu hem de öyle bir bağırıyordu ki öküz gibi. Taa 100 metre öteden duydum. Bir insan birine o kadar şiddetli bağırıp aşağılarsa adam panik atak geçirir. Sen kadınları melek mi zannediyorsun? Çoğu şeytan be kadınların. Kendini yumruklayıp erkeğe iftira atanlar, kendi küfürlerini silip erkeğin ettiği küfürleri göstererek internetten bazı erkekleri linç edenler bkz Emir toprak olayı. Erkek bir öğretmene taciz iftirası atıp intihara sürükleyenler. Bunlar senin hem cinslerin. Mağdur edebiyatı kesen sensin bence. Yukarıda bahsettiğin olayın dava detaylarını bilmediğim için yorum yapamam. Kadın haklıysa bir şey diyemem. Ben her zaman mağdurun yanındayım. Sizin gibi cinsiyetçilik yapmam. Ama sana şu kadarını söyleyeyim. Erkek öldürüp serbest kalan bir sürü katil kadın var. Bu ülkede adalet yok bu doğru. Ama adalet en çok erkeklere yok!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlanmadı. Hiçbir ülke yoktur ki kadının beyanını esas alıp, kadına hak verip sorgulamadan kabullensin.
İddia sadece iddiadır, delillerle sabit olmadıkça önem arz etmez.
Bu kadın kendi kafasını gözünü duvara vurup, ''kocam bana şiddet uyguladı, ondan öldürdüm'' diyebilecek potansiyeldeyken, sırf Türkiye'de yaşıyor diye iddiası kabul görüp, adamın canını alması hoş karşılanıyor.
Hiçbir suç, bir insanın canını almaya muktedir değildir, o sebepten idam insanlık dışıdır.
Fakat gel gelelim bu ülkede kadına işlenen bir suç, üstelik suç bile değil sadece iddia iken, gerçek gibi kabul edilip idamla sonuçlanabiliyor.
Bunun İNSANLIK HAKLARINDA TEZAHÜRÜ YOK.
Bu kadının ne yaşadığını, katledilen adamın ne sebeple katledildiğini sadece kanıtlar sabit kılmalıyken, Türkiye'de yaşandığı için, kadının sözlerine dayalı kanıt bulunup haksız bulunmuş.
Bu aşağılık sistemi inşa eden kimsenin adalet kaygısı olmadığını, cinsiyetçi çıkarlara dayalı bu kararı savunduğuna inanıyorum.
Adalet bu değil, adalet her iki cinsiyeti veya tarafı eşit görmektir. Bir erkek kadını öldürüp kafasını duvara vurduğunda ''beni dövdü, öldürdüm'' diyemezken, bunu kadının da diyemediği adalet sistemi adildir.
Bu aşağılık cinsiyetçi faşistleri sağda solda savunmayın iftiracı, kul hakkı yiyen iğrenç insanlar.11 Yorumla- +1 yıl
14 eksi
+1 yılÇok sevindim. Güzel bir haber. Çıkacak tabii ki. Emsal olacak diyenler var, bugüne kadar kaç kadın kocasına şiddet uyguladı? İki gözünü patlattı? Kaç kadın kocasını durduk yere öldürdü? Bu bir iftira değil, cinayet. Ancak bu şekilde şiddet gören bir kadının kocasını öldürmesi müstahaktır. Umarım diğer şiddet gören kadınlara da emsal olur da böyle karısını sürekli döven hastalıklı insanlar geberip gider, dünya bir şerefsizden daha kurtulur.
80 Yorumla
+1 yılÇok sevindim gerçekten bugün YouTube'da bir abonem şu yorumu yaptı aynısın yazayım çok hoşuma gitti. '' Adalet bitkisel hayattaydı uyandı..'
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılInanmiyorum cok mutluyum eminim benim gibi cok sevinen vardir ya da kadini suclu bulan onlara diyecegim su ki ; cesaretiniz varsa kadinin ayrintili ifadesini okuyun derim evliligi boyunca aldatilmis aldatilmakla kalmamis eve getirilen kadinlara goz yummak zorunda kalmis sabaha kadar cirilciplak ve kelepceli bi sekilde eziyet gormus tecavuze ugramis ve cocuklarinin can guvenligi olmayan bi kadin dusunun biliyormusunuz melek ipegin hikayesi izledigim en korkunc filmden bile daha korkunc okudugum bir hikayeydi
20 Yorumla
+1 yılAdalet geç de olsa sağlandı. Ablanın elinden öpmek lazım bazı adamlar gerçekten kendine köle aldığını sanıyor herturlu dayağı atar işkenceyi yaparım diyor. O kadını küçükken yere düşmesinden bile içi yanan bi anne baba vardı bu unutulmamalı her kadın baş üstlerinde taşınmalı. Başta Peygamberimiz (sav) ve M. Kemal Atatürk'ün bize öğrettiği ahlâk bunu gösterir 🤘🇹🇷
50 Yorumla
+1 yılBazı hemcinslerimin yorumları okuduktan sonda duyduğum hayal kırıklığını tarif bile edemem. Umarım bir gün sizden daha güçlü bir erkeğin cinsel tacizine uğrar ve ardından öldürülesiye dövülürsünüz. Tek duam bu şu anda.
45 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir beyin yapısına sahip olduklarını gerçekten anlayamıyorum. Bu zihniyet cahiliye döneminin de gerisinde bence.
- +1 yıl
Fark ettiysen hep eski ile kıyaslama yapıyoruz maalesef. Bir kadına ve herhangi bir insana değer vermek konusunda ne kadar gerilediğimizi görmek içler acısı.
+1 yılKeşke olmasa bunlar ama oluyor işte kadınlar hep hasastir veda hutbesinde peygamberimizi biz kadinları erkeklere emanet etmişti Allah bizleri erkeklere yoldaş eylemişti dunya çokk kötü iyiki demicem ama kötünün ölmesi çocuklar için bir nebzede rahatlatıcı bir huzura sebebiyet vericek kadına helal olsun dillerim ki kalan ömründe mutlu olsun dilerim ki bu son aile faciası olsun ki olmucak
30 YorumlaDevletin bu kadınlara ve çocuklarına ek maddi destek ve imkanlar da sağlaması lazım.
Suriye'den buraya kaçıp gelen hiç bir insanın yüzü şiddetle bu hale gelmezken bizim devletimizden daha çok destek gördü bu insanlar.
Kendi milletimizin insanlarına da böyle sahip çıkabilselerdi keşke!20 Yorumlaİyi de bu konu da zaten savcıdan hakime polise kadar suçluydukar ki. Bir suçluyu içeri atmak yerine salan hakimde suçludur. O adamı zamanında içeri atmış olsalardı kadın böyle yapar mıydı? Bungini davarlarda salan hakim gçrevini yerine getirmeyen savcı poliste yargılanmalı. Sabıkası olan dışarda geziyor. Sabıkalı olab şahıs yarın bir gün beni öldürse sadece sabıkalı kişimi suçlu olucak? Hayır. Salan hakim savcı poliste suçlanması gerekiyor. İşlerini düzgün yapsalar bu kadar uzamaz bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse yanlış anlamasın, inanın serbest kalmasına sevindim gerçekten. Ama aynı durumda kadın değil de erkek olsaydı. Kadın erkeğe işkence etseydi. (Kadın nasıl edecek güçsüz vs. demeyin. Çok gördük örneklerini yürüme engelli kocasını dayaktan bayıltan kadın vardı.) Aynı bu durumda olan kadın yerine erkek olsaydı, onuda serbest bırakırlarmıydı, yoksa cinayetten hüküm mü yerdi. Ve bu kadına sevinen -ki bende sevindim orası ayrı konu ama- o adamın da serbest kalması ister miydi? Sadece merak ediyorum hiçbir şekilde art niyetim yok
15 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım cinsiyetçilik yapma. Bugün bu habere sevinenler "kadın" kurtuldu diye değil sonunda "adalet" yerini buldu diye seviniyorlar seviyoruz.
Cevap sahibi+1 yılCinsiyetçilik yapmıyorum. Sadece merak ediyorum. Kadın adalet yerini buldu diye sevinenler -bende sevindim- erkek için de aynı adalet yerini bulsa sevinirmi bunu sordum. Cinsiyetçilik yapmıyorum sadece bir soru sordum. Diyeceğin şey hayır sevinmezdim veya evet sevinirdim. Soru net yani. Cinsiyetçilik içermiyor.
- +1 yıl
Karşısındaki insana sırf gücü yetiyor diye işkence eden, öldürmeye ve ya istismar etmeye kalkan birine karşı böyle kendini korumuş herkes aynı adaleti hakeder. Zaten burda söz konusu olan cinsiyetçilik değil. Kadınların bu yakarışı erkekler tarafından çok yanlış anlaşılıyor, cinsiyetçilik gibi algılanıyor. Eğer aynı durumda olan bir erkek olsaydı tabii ki tahliye olmasına sevinirdik.
Cevap sahibi+1 yıl@Oğlakburcuyum Teşekkür ederim, fakat beni yanlış anlamayın cidden bende sevindim kadının tahliye olmasına. Ve verdiğin cevaptan da mutlu oldum
- +1 yıl
Benim de cevabım gayet net ve anlaşılır zaten. Adalet herkes için tecelli etmeli cinsiyete göre değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumda erkek olsaydı yine böyle konusurmuydunuz? bu emsal olacak ve kötü niyetli kadınlar bunu kullanacak. ne çok iftira atan kadın var farkındamısınız? hep erkekler kötü değil, kadının da kötüsü var. nice iftira yüzünden hayatı kararan erkek var. öz kızının bile iftirasına uğramış baba, okulda düşük not verdiği için iftiraya uğramış öğretmen, daha fazla para isteyip alamadığı için hayat kadınını tarafından iftiraya uğramış erkek, mirasa konmak için yegeni tarafından iftiraya uğramış amca, hatta kadınla cinsel ilişkiyi reddettiği için iftiraya uğramış adam. bırakın bu erkek düşmanlığını ve meselenin cinsiyet değil insanlık olduğunu anlayın. yasalar kadınları korumak adına pozitif ayrımcılık arttıkça cinayetler de arttı. paragöz avukatların da sayesinde onurlu olmayan kadınlar olmadık iftiralar atar oldu erkeklere. bu kadının bende magdur olduğunu düşünüyorum ve bende sevindim çıkmasına. ama her olayda kadınlar mağdur değil.
10 YorumlaDaha fazla adalet için daha çok koruma gerek. Dayak değil, tokatın bile hapisle sonuçlanacağı adalet sistemi gerek. Ve bu adalet sistemini daha ilkokuldan çocuklara öğretilmesi gerek. Bu şekilde idam gibi saçma bir ceza olmadan da sağlanabilir.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin başına gelseydi diye zırvalıklar etmişler. Kadir şeker için hepimiz adalet istemedik mi? Bunun kadını erkeği yok. Önce insan olalım. Kimsenin şiddet görmesine müsaade etmemek lazım. Burada fikir ayrılıklarına düşmek yerine hep beraber birlik olup destek çıkarsak adalet bizim sesimizle uyanır. Yok kadındı yok erkekti davasına girmeyin artık.
20 YorumlaMerhaba,
Sağlanmadı bence yeterli değil bir de maddi manevi destek verilmeli ek olarak. Ablamız da iyi yapmış. Şahsen ben tebrik ediyor diğer kadınların da aynısını yapmaya teşvik ediyorum...50 Yorumla
+1 yılGönül ister ki düzgün bir adalet sistemi olsa da bu adam hapishanede çürüseydi. Ama maalesef böyle bir sey yok bu ülkede. Kadının yapabilecek baska bir şeyi yokmus
50 Yorumla
+1 yılEğer durum gerçekten buysa hiç tutuklanmaması gerekirdi kendisini yaşadığı zorluklardan dolayı bir süre çocukları ile rehabilite edilmesi gerekir bu kadar şiddet kesinlike destekle atlatılmalı umarı böyle olaylar bir daha kimsenin başına gelmez
30 YorumlaBu haberi ilk duyduğumda cok kötü olmuştum hem eziyet çekip hemde katil oldu iki türlü de hayati mahvoldu diye ama mahkeme kararına sevindim. Kadınları öyle çaresiz hale getirip savunmasız bırakıyorlar ki tek kurtuluş ya kendi ölecek ya da o
30 YorumlaOnun Allahin'a kurban.
Baska da lafim yok. Istedigim adalet bu benim. Icim sogudu okuyunca. Oh.60 Yorumla
+1 yılSerbest mi hayret türkiyede iyi bişeyler duymak sevindiriyo.
Ulan anlaşamıyosanız ayrılın hakaret şiddet cana kast etmek nedir..60 YorumlaHer kadın öldürme cesaretini gösteremeyebilir. Benim naçizane fikrim hem toplum hem kadın hem de sağlıklı nesiller açısından bu adamlar hiçbir zaman hapisten çıkmasın. Yaptıklarının aynısını onlara da yaşatsınlar.
20 Yorumla
+1 yılDoğru karar ve davayı hızlıca sonlandirmislar. Tebrik etmek lazım malum ülkemizde nadir rastlanan 1 durum
60 Yorumla
+1 yılNefsi müdafaa olduğu için kararı doğru buluyorum diğer şekil hangi cinayet olursa olsun bir cezası olmalı
50 Yorumla
+1 yılEvet Türkiye'de kadına şiddet diye bir sorun var, gerçekten var. Hukuk sistemi bu konuda yetersiz kalıyor ve günümüz Türkiye'sinde kadın faşizmide var.
30 Yorumla
+1 yılSavcılığa kocasını doğrayıp topuklu ayakkabısıyla gidecek art niyetli kadınlara emsal teşkil etmeyecekse güzel karar bu ülke de adalet o kadar uzun süredir yok ki artık şaşırıyoruz.
30 Yorumla
+1 yılSonunda. Inşallah adalet her zaman bu şekilde tecelli eder. Bu tip olayları hiç yaşamayız.
60 YorumlaÇok sevindim. Bence sağlandı kadının gözleri ne halde görüyormusunuz? Bu sadece buz dağının görünen kısmı. Bence yeterince bu dünyada hırpalandı. Daha fazla adeletini sorgulamaya gerek yok. Diğer tarafta Allah var en iyi adalet terazisi onundur.
10 Yorumla
+1 yılHayatının baharında bir insani hayattan koparan bu kadın...
Yok l. an iyi yapmış. Bunun gibilerin tükettiği oksijen ziyan zaten!
Benim anlamadığım şey insanlar bu tipleri nereden bulup bir de evleyor?
31 olsa çekilmez bir l. avuğun bir de nikahına girip ondan çocuk doğuruyorlar
Yaniii... Bu kadar mı s. alaksınız?
Hiç mi bir şey çakozlamıyorsunuz?10 YorumlaCok mutlu oldum bu karara insallah ornek niteliginde olur kadinlarimiza guc , erkeklere de hâd olur bu karar
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte adalet böyle olmalı. Hayattayken değeri 1 kuruş etmeyen insanların, öldürülünce değeri 10 paraya cıkarilmamalı. Yaptığı pislikler yüzünden pisi pisine ölmüş olmalı ki tam adalet olsun herkes sevinsin. Öldüren de takdir edilsin bunun gibi.
40 Yorumla
+1 yılSonunda adalet varlığını belli etmiş, coook sevindim. Bir insani bu hale getiren, bu şekilde tehdit eden biri ölümü sonuna kadar hak etmiş demektir. Çok iyi olmuş
20 Yorumla
+1 yılVallahi helal olsun Çok yerinde bir karar Keşke kadınlara karşı olan şiddette hep bu kanun geçerli olsa
30 YorumlaGündem konusunda 363 cevap paylaştı. Hep erkekler öldürüp ceza yemeden çıkıyor bu ilk oldu sanki.
Cinayeti hiç bir şekilde meşru görmüyorum fakat bazı adamlar var ki nefes almaları başkalarına zulüm.10 Yorumla
+1 yılDoğru Karar Kadının yüzune bak ya
ne hale getirmis pislik mahluk40 YorumlaHayret doğrusu şaşırdım ilk defa haklı bir karar çıkmış helal olsun hakime
40 YorumlaHikayesini bilmiyordum ama güncellemenden okudum çok haklısın 😔👍
40 Yorumlaİyi niyetli bakınca çok güzel bir durum ama insallah bunu kötü niyetli kadınlar kullanmaz
40 YorumlaUzaylıların geleceği bile adaletin gelmesinden daha çok umut vadediyo.
40 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİyiki öldürmüş ibretlik ve emsal karar. Böyle hakimleri gördükçe umutlarım artıyor ülke adına. Kadını ezmeyi hak sanan erkekler ölsün.
20 Yorumla - Gündem konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılşu kadının halıne bak insan görünümlü yaratık nasıl böyle dövebilir zarar verebılır akıl alır gıbı degıl cehennem cukurunda yansın allahsız... neyse ki serbest kaldı umarım hayatının geri kalanı geçen yarısından daha iyi olur
20 Yorumla Adaletin tecelli ettiğini de gördüm ya gözü açık gitmem artık...
30 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biri cehenneme gitti diğeri özgürlüğüne kavuştu.
Geçmiş olsun diyelim Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler40 Yorumla
+1 yılVay baba ben senin ananı seni doğuranıııınnnnnn.. Ceza meza verilmesin bu kadına..
Ders almalı koca dediğin. NOKTA10 YorumlaTablo ortada zaten. Bu tabloya söyleyecek bir kelime yok. Sadece ellerine sağlık demek kalıyor geriye.
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken buydu keşke bunları yaşamadan birşeyler yapilabilseydi ama geç kalınmış bi adalette olsa çok mutlu oldum.. 👏 👏
10 Yorumla- Gündem konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmam. Bir yanlışlık olmalı. Tamam bozuk saat bile günde iki kere doğruyu söyler ama orası bizim ülke olamazdı.
10 Yorumla
+1 yılSonra vay efendim idam geri gelmesin tecavuzculer hayvan çocuk kadın erkek farketmiyor öldürülsün nefes almasın yeter bu zulüm
10 YorumlaAdalet yerini bulmuş, darısı kadir şekerin başına avukatı ahmet onaranın verdiği mücadele karşılık buldu adam inandı başardı helal olsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok mantıklı oh be sonunda ülkenin iğrenç adalet sistemi bir kere yüzümüzü güldürdü
60 Yorumla
+1 yılÜzücü. Bu kadının yaşadıkları çocuklarının travma serbes olması en doğru karardı
20 YorumlaGeçmiş olsun, tüm kızlara nasihat olsun,
Seçeceğiniz adamın ahlakını merhametini ölçün, boyunu cüzdanını değil.70 Yorumla
+1 yılNefsi müdafaa olduğu için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılKeşke sonucu ölüm olmasaydı çok üzücü
Çocuklarına kavuşmasına sevindim10 Yorumla
+1 yılSonunda adalet yerini buldu kadini vuranlar kadın savunmak için öldürülmesi hakediyooo
10 YorumlaAdalet sistemi 'adil' kelimesini kullanmış tebrikler.
10 Yorumla
+1 yılSonunda adalet yerini bulmus. kadinin su yuzune bakip hala bos konusanlar insan degilsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle çok adaletli bir karar. Adalet yerini buldu
40 Yorumla
+1 yılAdilce olmuş, aksini idda eden yazdığı yorumda boğulsun
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTwitter olmasa adalet de sağlanamayacak şu düzene bak ya😩
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kadının kendini koruduğu suratından anlaşılıyor zaten. İçerde durması yanlış geliyordu bana.
30 Yorumla
+1 yılya zaten erkekler oldurse direk serbest bırakılıyor ya da hafif ceza veriliyor. Serbest kalmasi iyi olmus kadinin iyi ki de oldurmus herkes birbirini oldursun valla elimize tabanca alalim bizi vurani da beraber goturelim gebersin
10 Yorumlaİyi bir karar. Kadına o kadar eziyet etmiş cocuklariyla tehdit etmis kadinda ne yapacaktı? Vazo mu kirsaydi adama? Kendini nasil savunsaydi? Tokat atarak? Bağırarak? Az aklinizla düşünün lutfen
20 Yorumla
+1 yılBu işin kadını erkeği yok adalet kadın erkek diye ayrım yapamaz suçlu kimse suça sürükleyen kimse delil ve emareler şahitler doğrultusunda Sonuca gidilmeli
00 YorumlaBu haberi show haberde görmüşyüm spikerin dediğine göre kadın kocasını pompalı tüfekle vurup polisi aramış.
Eve polisler gelince de kadın kelepçeli bulunmuş.10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar