Adalet yerini buldu gol böyle atılır. Nevzata 4 yıl vermeleri de çok iyi oldu onun üstüne atacaklardı hakim karar sonrası kimsede mimik oynamasın diye boşuna demedi 🤣🤣
Hiç bir ceza adaleti yerine getirmeyecek. Masum bir meleğin vahşice katledilmesini hafifletmeyecektir. Yargıtaydan dönebilir de cezalar. Baz istasyonu verileri ne kadar doğru bilmiyorum
Yaw adelet yerini bulmasa carlardiniz, buluyor yine carliyorsunuz. Memnuniyetsiz dedikleri bu olsa gerek. Kötü senaryo hayali ile besleniyorsunuz hastasınız vallahi.
@killerbeautyyy ne alaka lan! Adalet tecil etmişmişmişş olayı üç ay da anca çözdüler hizbulculara af yasasını baban mı çıkardı. Kara para aklayan soytarılarda gördük! Ayrıca akpliler hüdaparlıları pek savunuyordu dava adamlarıymış ya sen içerde kalcaklarını sanmaya devam et.
@killerbeautyyy hizbulcuları okula sokuyorlar zil tak oyna :) kara para aklayanlarıda saldılar hizbuldan hüküm giymiş karilleride ama işine gelmiyor dimi:) tam size layıklar nerde katil sapık termrist var el ele kucak kucağasınız salınınca kılıf uydurusun sizde yalan kvırtma çok
@killerbeautyyy seloyu meclise sokanda anandı :) görüşüme salça olan sensin :) cahillik mi apoyu çıkartmak için hönküren , kara para aklayan soytarıları salan hizbullahçı katillere af çıkarttıkları iki google yazaan bulurdun tabi haber okumak yerine başka şeyler yapıyorsan bilmem burada cahil ben değilsen oluyorsun cahil kal sen boş ver :) oy verdiğin parti senin gibilere hitap ediyor zaten okuma boş ver
Senide alirim 4 e kadar yolu var kontes. Akilli ol ben kocanim senin severimde doverimde yersin tokadi. İkinizde iyi gecinin yoksam 3 krre bosol derim awk delirtmeyin beni 😅
@modernkontes. Ne kadar c hl bir karisin sen. Espiriden de ironidende anlamiyorsan gelme su siteye. Senin gibi akli gg tnde olanlar yuzunden suraya iki sohbet edilmiyor