Üniversite Tercihleri Adaleten hukuğa geçiş kalktı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor DGS geçiş istiyordum kalktı mı Adaleten hukuğa geçiş kalktı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Adalet üzerinden hukuğa geçiş hala vardır danıştayın ve yökün böyle bir kararı yok yalan yanlış bilgi vermeyin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi artık kalktı diyorlar korktum bı an Yorumla Aetheris 1 yıl Yok öyle bir şey sadece kontenjanlar genelde az oluyor hukuk için hepsi bu merak edeceğin ne varsa sor Yorumla Soran 1 yıl Yani geçiş oluyor Dgsyle sınav ÖSYM zorluğunda mı oluyor yoksa daha mı zor Yorumla Soran 1 yıl Herkes alınmıyor diyorlar Yorumla Aetheris 1 yıl Herkes bir şey söylüyor zaten adaleten hukuka geçiş eşit ağırlıkçılar için zordur çünkü süre problemi var onun haricende matematik 1 den sorumlusun ne zorluğu olabilir ki kontenjan evet ama Yorumla Soran 1 yıl Mat 1sadece çıkıyor öyleyse iyimiş peki geçiş yaparken okuduğumuz okul değişiyor mu Yorumla Aetheris 1 yıl Aynı üniversiteye sıralaman yetiyor ise tercih yaparsın kalırsın Yorumla Aetheris 1 yıl Takip isteği at istersen sor oradan burayı meşgul etmeyelim Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl maalesef kalktı. çünkü herkes hukuka geçmek için bu yönteme başvurdu. çakalların yüzünden. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa öyle mi üzüldüm Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 38% 1 yıl Üniversite Tercihleri konusunda 741 cevap paylaştı. kalkmadı hala var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Adalet mi okuyosun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır tercih ederim diye düşünüyordum kalkmış ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk giriş mi yks ye Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya değil Yorumla Soran 1 yıl Mezuna kalmıştım ama sağlık sorunlarım olduğu için olmadı yeteri kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladımm gizliden cıkayım mı konusuruz istersen sana da uyrsa Yorumla Soran 1 yıl Adalet Hakkında bilgin var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adalet üzerinden hukuğa geçiş hala vardır danıştayın ve yökün böyle bir kararı yok yalan yanlış bilgi vermeyin
Öyle mi artık kalktı diyorlar korktum bı an
Yok öyle bir şey sadece kontenjanlar genelde az oluyor hukuk için hepsi bu merak edeceğin ne varsa sor
Yani geçiş oluyor Dgsyle sınav ÖSYM zorluğunda mı oluyor yoksa daha mı zor
Herkes alınmıyor diyorlar
Herkes bir şey söylüyor zaten adaleten hukuka geçiş eşit ağırlıkçılar için zordur çünkü süre problemi var onun haricende matematik 1 den sorumlusun ne zorluğu olabilir ki kontenjan evet ama
Mat 1sadece çıkıyor öyleyse iyimiş peki geçiş yaparken okuduğumuz okul değişiyor mu
Aynı üniversiteye sıralaman yetiyor ise tercih yaparsın kalırsın
Takip isteği at istersen sor oradan burayı meşgul etmeyelim
maalesef kalktı. çünkü herkes hukuka geçmek için bu yönteme başvurdu. çakalların yüzünden.
Yaa öyle mi üzüldüm
kalkmadı hala var
Adalet mi okuyosun
Hayır tercih ederim diye düşünüyordum kalkmış ama
İlk giriş mi yks ye
Hayır ya değil
Mezuna kalmıştım ama sağlık sorunlarım olduğu için olmadı yeteri kadar
Anladımm gizliden cıkayım mı konusuruz istersen sana da uyrsa
Adalet Hakkında bilgin var mı