Dolandırıcı ihanet eden çocukları kocadan çıkmayan kadını haklı bulur erkek leri dolandırıp boşanma sına destek olurdu kanun her zaman kadının bu karar nasıl olmuş ra verilmiş
www.tgrthaber.com.tr/.../yargitaydan-emsal-bosanma-karari-2831270
www.tgrthaber.com.tr/.../yargitaydan-emsal-bosanma-karari-2831270
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle. Kadın aldatsa da bi önemi yok. Aynı durumu yaşıyoruz. Abim boşanma aşamasında 2 yıldır. Ama 2 yıldır da abim suçlu hep.. Kadın yesin içsin gezsin tozsun başkalarıyla. Ama erkek oturduğu yerden suçlu olsun tazminat nafaka versin..
Aynen öyle kalp ve gönül gözü açık gercek leri gören konuşan insan kalbi taşıyan kardeşim aynen öyle
Haksızlığa tahammül edemiyorum. Bakın abim aldatıldı. Ama abime ceza verdiler. 😀 Detaylı araştırma yapıp kim kusurluysa ona ceza verilmelidir. Kadın hep 1-0 önden gidiyor. Buda iftira kapıları açıyor zaten.
Bu haksız lık lık ateşi her aileyi yaktı bnde haksızlık a gelemiyorum suçlu kollanıyır magdur ceza alıyor
Aynen öyle. Ahirette ceza alsınlar hakkımız helal değil.
En azından bir ahlak seminerine tabi olunsun oda yok
Haberi okumadım ama yargıtay da inan insafli adaletli insanlar var yerel. mahkemelerde iş yok adalet zayif
Erkek için asla adalet hak yok. Kadının yalanı iftira sı dogru kabul suçlu iken kahraman ilan edilir aksi görülmez ki
Kardesim ben genelleme yaptım 11 seneden fazla süren davam var mahkeme hapis cezası verdi mağdur olan benim hapis yapmadım ama yargıtay gönderdim 2014 te 2017 geldi yargıtay başsavcısi beraat yerine mahkumiyet verildi haksız dedi delil yok benle alakası yok yerel mahkeme kanaatten ceza verdi suçlu tanık oldu ben sanık yargıtay uyeleri de benim yerine tanık ve perde arkasında ismi geçenlere yönelik karar vererek davanın yeniden görülmesi üzere mahkemeye gönderdi 2022 martta tekrar açıldı beklemedeydi marttan duruşmaya gitmedim2 9 haziranda 2. durusma var halkın beraat olmalı mahkeme kendi kararına direnip yargıtay genel kuruluna gönderebilir ama sanmıyorum. kadin erkek durumuna gelince somut delil şartı geldi geçen yaz biliyorsun yalnız senin benim için gelmedi bunlar şaibeli yöneticiler için geldi aptal bi kesim olduğu için yani sebepsiz sözleşme iptal edildi tepki toplandı geri kazanma için cezalar arttı halbuki bu kararlar yasalar çıkmadan bu kadar ne cinayet oluyordu ne yuvalar yikiliyordu ne çocuklar babasiz annesiz kalıyordu p... nufusida arttı zaten ekonomik olarak zor dönemden geçiyor cani sıkılan mahkemeye koşuyor davalar bakarsan çoğu iftira zaten açılan dosyalar ülke nüfusunu geçmiş rekora koşuyor ama gerçekten zor durumda kalan eziyet çekenlerden var bunu da kabul etmek lazım. diyelim sinirle bişey söyledim nöbetçi mahkemeye sevk olunsun evlisin hadi kodese bu süre zarfında kadın cocuk gitmiş düzeleceği varsa düzelmez zaten masrafi var lekelenmek var. en ağır suç cinayet hep öyleydi değişen ne var balkondan düşmeler arttı atmalar arttı şiir okuyup hapis yatanlar şimdi aynısını insanlara uyguluyor bu süreçte nasıl hırs yaptı ülke ne hale geldi demi adamı düşün bakalım ne yapar hep insanları tahrik edici kanunlar var dr öyle bekçi alımı yapılıp duruyor sanki büyük bu asayiş sorunu varmış gibi en büyük suçlar siberde donuyor yasanmaz oldu