- +1 yıl
ATT diye bir şey mi var? Bizim bölümde yığılma var KPSS'den 80 net üzeri yaptım atanır miyim kesin bir şey diyemiyorum git adalet oku.
08 Yorumla- +1 yıl
Acil Tıp Teknisyeni-Lise
Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri (Paramedik)-Paramedik
- +1 yıl
Acil tıp teknisyeni o ambulanstaki görevliler attden mezun
- +1 yıl
Önlisans
- +1 yıl
Paramedik ATT'nin üstüdür. ATT'den daha fazla görev ve yetkileri vardır.
- +1 yıl
Hiii anlamadim
- +1 yıl
Neyi anlamadın? Her şeyi söyledim. Adalet hakkında da çok bilgim yok ama klavyede hızlıysan katip falan olursun.
- +1 yıl
Degilim
- +1 yıl
KPSS'den 90 alabilir misin? 90 net yaparım diyorsan bizim bölüme gel haa kesin 90 olucak diye bir şey de yok yakında her okula bir sağlıkçı projesi kapsamında bizi alırlarsa 60'la bile atanabilirsin. Herkes gibi ben de risk aldım. Risk almayı seviyorsan gel.
En İyi Cevaplar
İkisi çok farklı bölümler, kan tutmuyorsa, soğukkanlı bir insansan ATT oku, daha zevkli duruyo. :D
10 Yorumla
Att adalette bsy yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
İkisi de birbirinden farklı meslek bölümleri,
Insanlara yardım etmeyi seviyorsan, soğukkanlı bir kişiliğin varsa, pratik davranabiliyorsan acil tıp teknisyenliği.
Ama duruşma salonları bana göre dersen, masa başı işim olsun dersen, diplomatik kişiliğim baskın dersen adalet bölümünü seçmelisin.10 Yorumla Buradaki görüşler senin kararını ne kadar etkileyecek ki kimse senin hedef ve düşüncelerini bilemez birisi hukuk diğeri sağlık çok tezat hukuk okuyacaksın adalet. İnsanlara yardım etmek için att sağlık.
00 Yorumlaİkiside de iş olanağı aşağı yukarı aynı hangisini istiyorsan onu oku benim gönlümden att geçiyor ama mantığın adalet diyor sen bilirsin
00 YorumlaAtt yi seç kafan rahat olsun Adaleti seçersen sürekli stres altındasın
00 YorumlaAdalette para var haklılık haksızlıktan daha önemli para adalet hakkaten mülkün temeli😂
00 Yorumla- +1 yıl
Adalet okusam mutlu olurum ama dgs yi geçersematt olsam mutlu olurum
İkisiyle de karar veremiyorum
Yoksa iç tasarım mi00 Yorumla - +1 yıl
İkiside çok farklı alanlar ben olsam att seçerdim
10 Yorumla Adalet bölümü
51 Yorumla- +1 yıl
Adalet bölümü
10 Yorumla - +1 yıl
bana bir msjj atsana
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. adalet
10 YorumlaKesinlikle adalet