YKS2026 Adalet bölümü sizce nasıl? Zehraaaaaylmzz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu 4 senelik bölüm tutuyor ama ben bu bölüme merak saldım okuyan veya bilgisi olan var mı ya Güncellemeler+1 yıl ... Adalet bölümü sizce nasıl? Cevapla Bölüm Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Türkiye'de adalet okunmaz, çünkü Türkiye'de olmayan bir şey. 1 2 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl İkiside çok farklı konular tatlım ya girmeyelim o konulara çıkamayız ksksksksksk Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl xD Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 4 yıllık bölümü yaz adaleti açıktan oku 1 2 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Yok zaten diş hekimliği okuyorum ama bu bölümde çok hoşuma gitti Yorumla Memurkiz +1 yıl Açıktan oku o zaman dene Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl adaletli olacaksa okuu 1 1 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Ama ben nasıl bir bölüm olduğunu sordum sorun şu an da ben değilim ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hocalarım dahi dgsyle bir şeyler yapın diye soğuttular bizi bölümden 1 2 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Aaa nasıl yani Yorumla Cenk3443 +1 yıl Kafana göre takıl Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendine güveniyorsan gir 0 5 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Yaa ben zaten okuyorum ama bu bölüm inanılmaz hoşuma gitti o yüzden sordum neden kendine güveniyorsan gir dedin Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Adalet kirli atlet bozar seni bence geri kaç skskıa Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Böyle dedin ya daha da okuyasim geldi bu bölümü kskskskksks Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Boş vaktinde gel motivasyon kaynağın benim sjsjs Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Okeeey öğrendiğim iyi oldu ksksksksks Yorumla
Gezginn_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Adaletsiz seçim dostum 0 6 Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Efendim? Yorumla Gezginn_06 +1 yıl Adalet okuyunca sakin, savcı hakim olucam modunda gitme tünelin ışığı göründüğünde bumuydu diyebilirsin Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl Yok ben zaten başka bir bölüm okuyorum şu an ama yanı sıra burayı da okumayı istiyorum öylesine yani hedefim yok burada Yorumla Gezginn_06 +1 yıl Ama okumak için okumak yerine akıl vermek olmasın ama şu an okuyosan muhakak dil öğren yoksa 3 üni. okusanda bisiye yaratamassin Yorumla Zehraaaaaylmzz +1 yıl 2 dil biliyorum zaten ana dilim hariç:) Yorumla Gezginn_06 +1 yıl what langueges do you knovv 🤫😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkiye'de adalet okunmaz, çünkü Türkiye'de olmayan bir şey.
İkiside çok farklı konular tatlım ya girmeyelim o konulara çıkamayız ksksksksksk
xD
4 yıllık bölümü yaz adaleti açıktan oku
Yok zaten diş hekimliği okuyorum ama bu bölümde çok hoşuma gitti
Açıktan oku o zaman dene
adaletli olacaksa okuu
Ama ben nasıl bir bölüm olduğunu sordum sorun şu an da ben değilim ki
hocalarım dahi dgsyle bir şeyler yapın diye soğuttular bizi bölümden
Aaa nasıl yani
Kafana göre takıl
Kendine güveniyorsan gir
Yaa ben zaten okuyorum ama bu bölüm inanılmaz hoşuma gitti o yüzden sordum neden kendine güveniyorsan gir dedin
Adalet kirli atlet bozar seni bence geri kaç skskıa
Böyle dedin ya daha da okuyasim geldi bu bölümü kskskskksks
Boş vaktinde gel motivasyon kaynağın benim sjsjs
Okeeey öğrendiğim iyi oldu ksksksksks
Adaletsiz seçim dostum
Efendim?
Adalet okuyunca sakin, savcı hakim olucam modunda gitme tünelin ışığı göründüğünde bumuydu diyebilirsin
Yok ben zaten başka bir bölüm okuyorum şu an ama yanı sıra burayı da okumayı istiyorum öylesine yani hedefim yok burada
Ama okumak için okumak yerine akıl vermek olmasın ama şu an okuyosan muhakak dil öğren yoksa 3 üni. okusanda bisiye yaratamassin
2 dil biliyorum zaten ana dilim hariç:)
what langueges do you knovv 🤫😊
Sağlam bölüm
Gayet iyi bölüm