AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Gotümün kenarı. bu sümüklüyü ünlü eden malları suçlamak gerek asıl. soyu belli oldu bunun da
İyileşmeyen yarası var anlaşılan. Yarası olan gocunur.
Kızmıyorum. Ermeni kanı var belli ki. Bunun gibilerin şarkılarını dinleyenlerde, fimlerini izleyenlerde... Kabahat. Bunlara ambargo uygulayacan gidip kardeşleriyle yaşasınlar Ermenistan'da
Haklı. Kim bilir neler yapmıştır Türkler zamanında...
Populer olmak için uğraş veriyor. Tartışılmak için.
Bence arada bir durup onlar da haklı olabilir mi acaba diye bir düşünmek lazım.
Ortada bilimsel veriler bile yok?
Birkaç haftadır konu üzerine okuyorum ve geçenlerde Osmanlı'nın, ABD'ye işçi göçüyle giden ermeni erkeklerin buradaki kalan eşi ve çocuklarının da vatandaşlıktan çıkmaya zorlandığını öğrendim, fotoğraflarla belgelenmiş bir şekilde. Konu hakkında detaylı konuşmak için daha çok başındayım açıkçası ama bazı ipuçları var. Karşılıklı bir şey de olabilir, bir taraf ipin ucunu fazla kaçırmış da olabilir. Hayatım boyunca Türkiye'de bize öğretilen şeylerin kesinlikle objektif olmadığına eminim, ermenilere de objektif öğretilmiyor bu konular. İki taraf da körü körüne kendini savunacak kadar hastalıklı seviyede milliyetçi toplumlar çünkü. İki taraf da tarihi kendine göre yontuyor:)
Dediğim gibi tarafsız bir şekilde araştırıyorum, daha fazla sonuç elde edersem buraya da yazarım merak ediyorsan.
Tarafsız sonucu sana söyleyeyim: İttihat ve Terakki, Ermenileri zorla göç etmeye zorladı. Bu hususta zorluk çıkaranları da katletti. Ama ortada "soykırım" diyebileceğimiz bir katliam yok tabii ki.
@Ütü-Masası 1,5 milyon gibi bir sayıdan bahsediliyor. Hadi abarttılar desek, gerçekte yarısı kadar olsa yine katliam denebilecek bir kalabalık sanki?
Sen ülkende Ruslara güvenip bozgunçuluk yapıp, halkına tecavüz eden, bir sürü insanı öldüren ermeni denilen ırkı tutar mıydın?
Ne yapacaktı beslemeye devam mı edecekti ki buna rağmen doğrudan öldürmek yerine techir etmelerini istiyor ha sonrası onları ilgilendirir yok ölmüşler yok kalmışlar.
Techir eden Ermenilerin hepsi ölmedi çünkü biz öldürmedik.
Şimdi birçok kaynaktan okuduğunu iddia ediyorsun ki eminim böyle bir şey yok at hangi kaynakmış o kaynaklar görelim.
İçimizdeki Ermeniler, Türk düşmanları algı yaratmakta çok ustalaşmışlar harbiden.
Senin o masumlaştırdığın Ermeniler ilk fırsatta yakın tarihte bile Hocalı katliamı yaptılar ve Azerbaycanı işgal ettiler.
Peki Azerbaycan topraklarını geri aldığında da işgal mi diyor sizin sözde kutsal yenilmez soyunuz
Ermenilerin yaptığı katliamlardan niye bahsetmemiş çirkin şey?
Artik oyle dusundugu icin mi yoksa ilgi cekmek icin mi reklam icin mi ne icin bilmem
İstediğini söyler sallamak ya da sallamamak sizin sorununuz?
Densiz. Tarihinden bir haber yaşayan insanları sevemedim hiç bir zaman
Birileri dostlari ile iktidar olursa siz o zaman gorun Ermeni soykirimi nasil TBMM den geciyor.
Sözde ermeni soykirimi yani.
Onların yaptığı normal çünkü ruhlarında var ama önemli olan bizim tepkisizliğimiz
Sanatçı dediğin şaklabanlık yapmaz. Şovgörl bunlar sanatçı değil.
Ülkede hangi ermeniye sorsak soykırım yok der. Bunlar reklam uğruna herşeyi yapar
Sosyal medyada kendince ilgi çekmeye çalışan boş TC kadını işte
Aslında onun istediği şeyi yapıyoruz şu an ilgi çekmek ve konuşulmak.
Sırf konuşulsun diye böyle bir şey paylaştı diye düşünüyorum amacına'da ulaştı
beş para etmez bir çoğu madem sileceksin neden siliyorsun?
*paylaşıyorsun
konu hakkında bilgisi olmayıp paylaşım yapanlar hepsi bu
Bunu da Ermeni lobisi meşhur etmiş herhalde belli. Güzellik desen yok oyunculuk desen yok.
Ne demek istemis ki burda
Yıllar geçse de acılar dinmez tarzında bir anlam çıkıyor
Bizim de acimiz var belki turk milletinin acisina yoneliktir
Bende öyle düşündüm ama sonradan anladım Nar onlar için sembol ve 24 Nisan 1915 Ermeniler için
Hazarı severdim bundan sonra pek sevmiyorum artık böyle bir paylaşım yaptığı için
ermeni soykırımı olabilir zamanında yaptılar niye neden onların suçunu biz kendimize yüklüyoruz bunu sanlamıyorum ermeni gözünden bakın olaya bir de o zaman da türkler bize soykırım yaptı diyecektiniz. objektif olamıyorsunuz bu konularda
Türklere yapılanları paylaşmaya yürek ister cünkü onun bunun yaptigi bir aciklamayı ben kaile almam
hala bu ülkede iş bulabiliyorsa bu ayıp Türk milletinin
Doğuş reyiz vermiş cevabı yıllar önce geleceğe de açık satır bırakarak.
ünlü dediğin insanlar belirli topluluklar tarafından yönetilen ve kazandıkları bu şöhretide o topluluklara borçlu olan insanlardır. Yani ne deniyorsa onu yapıyorlar.
Kimseyi düşüncesin'den dolayı eleştirilmemeliyiz akılı hür vicdanı hür bir toplum olarak ilerlemeliyiz
Ermeni soykırımı madem var neden Hocalı katliamı unutuldu? Noldu Pasinyan?
Saçmalamış. Maksat gündem olmak. Hem o kim ki tarih hakkında ahkam kesiyor.
Kız kendi pimini çekti bence oyunculuk hayatı biter
Burası Türkiye bişey olmaz
Kimse masum değil kusura bakmasın. Türklerin yıllarca kendilerini melek gösterme politikasından nefret ettim..
Tükiyeden defol git türkce konusma ozaman
@Elida000 beklenen yorum hiç şaşmaz 😀
Haklilik payi büyük bu yüzden sasmadi sasmicak
Düşüncelerini özgürce dile getiriyor diye birini bir yerden kovma hakkınız yok. Haklılık payını da alıp defolup gidebilirsin cümlelerin bir şey ifade etmiyor.
Seninde bos cümlelerin bi b*ka yaramiyor
Ve o cümleleri alip sevmedigin begenmedigin ülkeden defolup gidebilirsin
Yallahhhhh hayde
Lanet olsun işte neden MERHAMETLİYİZ. Stalin ve Hitler gibi yok etseydik keşke azınlıkları o zaman bize BİAT ederdin
O kadar uğraşılmış bi konuda ülkesini tanımayan birinin ülkede iş yapmasına izin verilmemeli madem o kadar seviyor gitsin Ermenistan’da oyuncu manken reklam yüzü olsun tabi olabilirse orda
Herkes bır sekılde gundeme gelmeye calısayım dıyor ama her zaman doğru adımları atamıyor kanks
BilgiziZ geriler ya da hain. Ülkemizdeki ermeni vatandaşları bile soykırım yok der kınarken pkk fetö ve sevicileri hainlik pesinde
Gündeme gelme çabaları
Gözümden düşdü resmenn
Kim ki bu. Tanımadığım kişiye yorum yapmam. Kafa yapısını bilmiyorum
bu fareleri surcekler unluluk denilen bokuda kaldircaklar
Zaten hic sevmiyorum bunu.
Kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok.
Bu kadın kim ya, hiçbir fikrim yok.
Allahım sinirden birşey yazmıycam
Yaf aman yaf
ne
Konuşacak o kadar şey varken aman yaf
cahil işte ne yaparsın
Gereksiz bir insan zaten kendisi
Salak kendi kariyerine zarar verdi. Aptal.
Zengin yaşlı eşi var zaten
Ma l olduğu oradan belli zaten
Ermeni kökenlidir belki...
Tarih bilmediğini bu kadar belli etmeseydi keşke
Ne sanıyor bu kendini
Milleti kışkırtmak mı istiyorsunuz
Keşke arkasında dursaydı
O da Ermeni tohumu demekki
Bunu ünlü yapanın... Neyse anladınız siz.
Bunun g*tünü kaldıran yine sizsiniz
Ver bana ilgi demek istemiş aslında.
Nasıl bir yarası varsa?
Yaptığı terbiyesizliktir zaten hemen de sildi
Bir şey demiyorum zaten neysen osundur.
Tohumda sıkıntı var demek ki
Kendisi de ermenidir belki