1915 yılında sarıkamış harekatı sonrasında ermenilerin ruslarla iş birliği yaptığı sivil müslüman Türk köylerinde katliam yaptığı anlaşıldı. Bunun üzerine Kahraman Şehid-i Ala Gazi Namdar Enver Paşa ermenilerin sürülmesini istedi. Bu sürgün sırasında zaman zaman hastalıklarla zaman zaman ise intikam ateşi ile yanıp tutuşan yiğitlerce saldırıya uğradılar ancak 1.5 milyon ermeninin katledilmiş olması mümkün değil. 1.5 milyon ermeniyi (keşke yapsaydık) öldürsek şu an ermeni kalmazdı.
Sözde Ermeni soykırımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yok öyle bir şey. Türkler tarafından öldürülenler oldu ama soykırım falan yok. Gözleri yıllardır topraklarımızda kaldı. Her yıl yürüyüşlerde bayrağımızı yakıyorlar. Nefret ediyorum.
ciddiyim millet beni ermeni zannetmesin diye aldım bir karton ona ermeni onu ermeni bayrağı olarak boyadım kapı paspasının üzerine koydum paspas kirleneceğine o kirlensin :D
Ruslar o kadar etkili değil sadece Hınçak ve Taşnak Cemiyeti'ne silah yardımı yaptı ruslar. Yoksa Doğu'nun Ermenilere teslimi falan hep Fransızların oyunu. Hatta Asala'nın başındaki lavuk Fransız hükümeti tarafından şu an destekleniyor.
hayır 27-28 savaşında ilk ruslar soktu bunların aklına siyanı daha sonra ki 93 harbinde ise tamamiyle ermenileri kendi yanlarına çektiler. ruslar sıcak denizlere bunların üzerinden inecekti büyük ermenistan böyle yutturdular bunlara.
Şaka olan sensin abi. Rusları ayaklandıran çarlık rusyasıdır. 1. dünya savaşında çarlık rusyası yıkıldı yerine komünist rusya sovyetler geldi. bize yardım eden komünist lenindir. Lenin ve stalinde ermeni soykırımını kabul etmezler.
İlk etapta desteği veren çarlık rusyasıydı orası öyle. Lakin konumuz soykırım sen daha neyi anlatıyorsun soykırım fikrini ermenilere empoze eden ilk Fransızlardır. Soykırımın yaşandığı senelerde çarlık rusyası diye bişi yoktu ortada...
En İyi Cevaplar