Sabah polis geldi, “Pankartı kaldırın, yasak” dedi. “Hayır, yasak değil, burası benim balkonum. İster çamaşır asarım, istersem pankart asarım, kimseyi ilgilendirmiyor” dedim. Müdahale edeceklerini soylediler.
– “Burası özel mülk, buyurun müdahale edin” dedim ve “İçeri bile giremezsiniz, burası avukatlık bürosu” diye ekledim. “Pankart asmak suç” dediler. “Ben avukatım, hangi kanunun, hangi maddesi?' diye sordum. “Kabahatler Kanunu” diye cevap verdi. Hangi maddesi deyince de cevap veremediler. Merkezi aradı, “Çıkın gelin” talimatı üzerine gittiler. Sonuç: Pankart duruyor ama para yok. Korkmayın asın her yere.
Bu 128 Milyar Dolar muhabbeti neden rahatsız etti bu kadar AKP'yi?
"Balkon benim, ister çamaşır asarım, ister pankart"diyen Kadın Avukat Polisleri geldiği gibi geri gönderdi. Ne düşünüyorsunuz?
Kadın avukat ne ya? Ne saçmalıyorsunuz. Avukat avukattır. Avukatın kadını erkeği mi olur. Erkek olunca avukat, kadın olunca kadın avukat. Bu kadınların cinsiyetlerinin özellikle belirtilmesi onları üstün görüp, vurgulama ihtiyacınızdan ileri geliyor. Bu konu cinsiyetçi ve ırkçı bir konu.
Sen avukatsın avukatlığını bil siyasetci değilsin anladın okumuşsun ama boş okumuşsun akp senimi s**ti ne yaptı sana eskiden chp varken noldu he bütün insanlar hastane kuyruğundaydi şimdi öylemi şimdi de hastanedeki çalışanlar görevlerini iyi yapıyorlar diyede saldırıyorsunuz doktora hemşireye dua edin evinizde rahatca uyuyorsunuz senin gibi avukatı ben çok gördüm ama kanınız beş para etmez şimdi git beni kabahatler kanununda şikayet et tamam canım budala şey seni
Burası madem demokrasi ülkesi fikir özgürlüğü diye birşey var. Insanlar istediği gibi fikrini beyan eder, ama bu nedense hep engellenir oldu bu ülkede, yazık. Çok güzel cevap, insan kendi balkonuna ister çamaşır asar, ister afiş, ister pankart... Not: Hiçbir partili değilim...
Karun bunları görseydi ne derdi acaba? 128 milyar yalnızca görünen kısmı birde gayrı meşru yollardan kazanılan bunun 10 misli bir haksız kazanç var. Her yerde her alanda varlar ve parayı kontrol ediyorlar. Biz alnı secdeye varan insanlardan zarar gelmez dedik zarar ettik ki hemde ne zarar. Peygamber efendimiz buyuruyor ki; Bir kişiyi tanımak için namazına bakmayın o kişinin dirhemle dinarla olan işlerine bakın.
La üyelerinin bıyığı aynı olcak diye zorlayan bir yönetimin hitlerden ne farkı var bu adam 50 lerde falan gelseydi peynir ekmek gibi adam öldürürdü ki zaten işide verilen destekleri, ülke de seçim zamanları patlayan canlı bombaları da unutmadık..
Bu adam seçimle falan gitmez iç savaş çıkarmadan seçimden korkan adam bu kadar rahat takılmaz bu ülkeyi birbirine kırdıracak yıllarca sarayın da oturacak onun için şu cahillikten bir çıksın şu Türk milleti tehlikenin farkın da değiller daha.
ABD' de insanlar özel mülke istediği pankartı, dövizi asıyor bir şey olmuyor. ABD' ye benzeyeceğiz dedikleri başkanlık sisteminde insanın özel alanına da karışıyorlar. ABD' de ABD Başkanını beğenmeyenler hakaret içerikli pankart bile asabiliyorlar. ABD Başkanı oradan gülerek geçiyor, hiçbir şey yapamıyor. Bu getirdikleri yasaklar ve baskılar 128 sayısını ve arkasından gelen bir sürü sıfırları daha da gündemde tutuyor. Yanlış yapıyorlar.
Yarı doğru yarı yanlış. Şöyle balkon onun istediğini asar doğru ancak balkonun dışına doğru ve okunabilir puntolar ile asmış, kamuya açık alanda provokatif yazı - provokasyon sayılır mı dersek bu da rölatif - asılmış. Zaten polis de ısrar etmemiş, kadın asmış polis uyarmış normal yani bence büyük bir olay yok.
Biri para kasada diyor, öbürü vatandaşın evinde altın olarak duruyor diyor, diğeri piyasa hareketlerini normale döndürmek için satıldı diyor. Aktroller de hiç bir zaman 128 milyar dolar olmadı diyor. Kendileri bile tek bir cevap veremedikleri için konuyu kapatmaya uğraşıyorlar işte.
Daha bilal oglanla olan sifirlama kaseti hala orada duruyor. Oynanmamış gerçek ses kayitlari onlar. Yani durum ortada, tuz koktu ama. bizim biatci pornocular hala ayni yerdeler. Ne diyebiliriz ki.. Halk böylesini seviyor.
Görevini layık olduğu şekilde yapan polis, önceden gereken hazırlığı yapar cevabını verirdi. Ya da dayanağı yoksa hiç gitmezdi. Avukat hanım haklı. Doğruya doğru. 😎
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > "Balkon benim, ister çamaşır asarım, ister pankart"diyen Kadın Avukat Polisleri geldiği gibi geri gönderdi. Ne düşünüyorsunuz?