Polislik kızlar için her ne kadar dışardan hoş ve çekici görünse de bence en zor olan mesleklerden birisidir. Bence katipliğe devam etmelisin diye düşünüyorum ben tabi bu sadece kendi görüşüm...
Kadın polisler nerelerde çalışıyor bunu tam bilmemekle birlikte, polisliğin maddi ve manevi güç gerektiren bir iş olduğundan eminim. Bu yüzden bir kadına polis olmasını tavsiye etmem.
katiplik fena meslek değil:) hafta sonun filan var bende adliyede çalışıyorum ama polisin ne bayramı ne seyranı var yedi 24 çalışıyon aradaşın eşi polis
Soran
+1 yıl
Sizin meslek ne. Katipliğin ne kadar büyük sorumluluk olduğundan haberiniz var mı
biliyorum bende mübaşirim işin içindeyim polisliğinde hiçbir sorumluluğu olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz ayrıca :) onun da sorumlulukları baya ağır
Soran
+1 yıl
Mübaşir ler yatıyor 😂 anlayamazsınız bir katih olmadan katibin halini 😂
evet bu düşünceye sahip katipler ancak yattığımız söylenemez sürekli hakimlerle vatandaşlarla uğraşan biziz :) yine de polislik katiplikten daha zor bunun da farkında varıp öyle deneyin derim hayat sizin netice de
Soran
+1 yıl
Şaka yapıyorum 😊 benim mübaşirim bir tanedir 😊 ama diğer arkadaşta bir mübaşir var bildiğine de bilmiyorum der, oturur akşama kadar asla yardımcı olmaz.
tek maaşla yaşamakta zor :) bu zorluğun pek ala farkında olduğunuzu düşünüyorum:)
Soran
+1 yıl
Tek maaşla tek kişi yaşamak bile zor 😅😅😅😅😅 haftasonları icra çocuk teslimleri, satış tellallığı, seçimler, nöbetler düşünülebilir. Gerekirse taksiye çıksın banane 😅
Güzel kızsan katiplige devam et savcı avukat düşürürsün adliye ortamı vizyondur genelde guzel kızlar olur, ama polislik için azmin ve beden kuvvetin yetiyorsa olabilir