Vicdan seviyesinin giderek eksilere indiği bu dönemlerde her gün ayrı iğrenç olayla karşılaşıyoruz.
Uşak ilinde yaşayan bir anne ve bir bebek!
Annesi ile katil Yaşar Ercan, henüz 1 aydır tanışıyorlarmış! Sosyal medyadan daha yeni tanıştığı birine güvenip bunların olacağını bilemezdi belki ama önlem alabilirdi! Haber şöyle; Annesinin sevgilisi tarafından sürekli darp gören Poyraz, kaldırıldığı hastanede muayene edildi. Bulgularda iç kanama, beyin kanaması, istismar, kemiklerinde kırık ve anal bölgesinde yırtıklar vardı!
Suçlu Yaşar E. mahkeme kararı ile tutuklandı!Sosyal medyadan gelen bazı linçlemeler;
2 yaşında, 7cm'lik anal yıktıkları ve vücudunda kırıklar var. beyin kanaması geçiriyor. 2 YAŞINDA... bu cümleleri yazmamıza neden olan bu mahlukat ve buna sebep olan her kim varsa; ALLAH BELANIZI VERSİN Şu taga yüklensek öğretmenlerim. #YasarErcanTutuklansın#poyrazicinadaletpic.twitter.com/kLIj0Sr7k0— Yusuf (@walternatifinek) April 12, 2021
Poyrazın vücuduna sigara basmışlar yüzünde yanıklar varmış kanatana kadar ısırmışlar küçücük bebeği yalvarırım size bu adamın hakettiği cezayı alması için elimizden geleni yapalım #poyrazicinadalet— İpek Çiçekdağ (@IpekCicekdag) April 12, 2021
7 istismar dosyası da var! Kadına mı kızalım sevgilisine mi?
2 YAŞINDAKİ BEBEĞİN her yerinde sigara, ısırık izleri varmış. Öldüresiye dövülmüş. 2 YAŞINDAKİ BEBEK. Adamın 7 tane de istismar dosyası varmış. Susmayın! #poyrazicinadalethttps://t.co/dg4uLe4foB— damla (@dropfeelingss) April 12, 2021
Ülkecek nereye gidiyoruz miller? Ne düşünüyorsunuz? Daha 2 yaşında bu çocuk! Ne günahı vardı? #benkendall#poyraziçinadalet
Annesinin sevgilisi yüzünden istismara uğrayıp beyin kanaması geçiren Poyraz bebek için neler söylemek istersin?
erkekler keşke birden yok olup gitseniz şu dünyadan. biz de kadınlar olarak daha fazla üremeden yavaş yavaş huzur içinde yaşayıp ölelim insan nesli tamamen bitsin dünyada tüm canlılar bi nefes alsın. dünyada ne kadar savaş, kavga, şiddet, pislik, taciz, tecavüz, pedofili varsa büyük çoğunluğu erkek ırkı yüzünden çıkıyor. doğaları gereği vahşi ve iğrençler. hayvanlar aleminde de böyle. dişiler yavruya bakar korurken, erkek liderlik için yavrusunu öldürebiliyor. yani kusura bakmayın ama tüm erkek canlılar yok olsa rahat bi nefes alırız diye düşünüyorum.
Yalniz bazi seyleri unutuyorsun, ilk insan erkektir, bilinen peygamberlerin hepsi, baban da... Bu hayvanlarin direkt asilmasi gerekir, keske bana verseler, oyle seyler yapardim ki, inan olmak icin yalvarir di. sanki kadinlar hepsi melekmi, ne caniler ne mallar var. Sorun su kisinin kendi guzel ahlakini oturtmasi lazim, onu basaramayan her b. ku yer, cinsiyet farketmez
@demir1999 evet ama bu çoğu pisliğin erkeklerin başı altından çıktığı gerçeğini değiştirmiyo. ve ben müslüman değilim herkes senin inandığın dine inanmak zorunda değil
Bu dedigim semavi dinler icin gecerli, cunku kurandaki isimler diger iki din icinde kutsaldir. Kadinlarda soyle garip bir yon var, ortalikta aptal cok dogru, ama kadinlar da bu mallarin pesinde gitmekten geri durmuyor, bu hayvanin kadinin ogluna tacizi ilk defa yaptigini sanmiyorum, madem problemli kac git, ne isin var elin hayvaniyla, garip bir aptallik, cok kisiyi uyariyoz, adamlar tehlikeli, ulan biz yolda karsilassak yolumuzu degistiriyoz, bunlar ayni yatagi psylasiyor, uyarsan sen kotu oluyon, enteresan
Anneyiz kendimizden vazgeçtik, çocuklarımız için yaşıyoruz diyoruz ,,,, "Yanlış düşünüyorsun "bilmem ne falanlar filanlar... Elbette herkesi aynı kefeye koymuyorum ama kimse de kusura bakmasın, ben kimseye güvenmiyorum!!! Elim ayağım titredi sinirden yine !! Yahu bu neyin kafası, oz babanın kızına tecavüz ettiği, oz kardeşin kardeşe tecavüz ettiği lanet dünyadayız!!! Istediginizi söyleyin bana umrumda değil, bir anne kimseye güvenmemeli bu konuda !!! Ulan ya doğurmayın ak , ya da doğurdunuz sahip çıkın!! O Çocuklar bize yukarıdan mektup falan yazıp da , beni doğur falan demiyor be ak'mun kasarları.. Bunun gibi analar olduğu sürece, çok o... çocuğu bunları yapacak allah belanızı versin ! Kah***peler!!
Anne nerede o anne? Bütün bunlar olurken anne nerede? Uyuyor mu? Bütün bu olaylar 1 günde mi olmuş? 2 yaşındaki çocuğun 1 aydır tanıdığın adamla yalnız başına ne işi var?
Doğurduğunuz canlıya adam gibi bakamayacaksanız doğurmayın artık allahın cezaları. Anneyide ihmalden içeri tıkmışlardır umarım...
Çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum bir insan nasıl bu kadar hasta ve zararlı olabilir? Ve çevresindekiler neden bunu hiç farketmez? İnternetten kimseyle tanışıp görüşmeyin, sosyal ortamınızda bulunmayan ortak tanıdıklarınız olmayan hiç kimseyle görüşme yanlışında kimse bulunmamalı.
Bu derece fakirlik, cinsel çarpıklık ve cehaletin olduğu bir toplumda sapkınlık ve şiddet kol gezer. Ülkece Afrika seviyesine çöküyoruz hızla. Türklerin tarihine bakın, sefalete gelemeyen ve darmadağın olan bir kültürüz biz, mevcut yönetimin insanımızı getirdiği hal ortada.
Belalarını istiyorum, bela okuyorum ağzıma almamam gereken şeyleri söylüyorum. Annesine anne demem, insan demem doğru olmaz, onun sevgilisine edebileceğim bir hakaret bile bulamıyorum. Bir günümüzü mutlu geçiremeyecek miyiz? İki yaşındaki çocuk ve şiddet kavramlarını yan yana getiremiyorken tecavüzü nasıl ağzımıza alalım? Bir çocuk ağladığında içimiz parçalanırken bunun gibi iğrenç varlıklar onların geleceğini katlettiğinde nasıl ruh sağlığımızı koruyalım? Bu çocuk konuşamaz hale gelebilir, atlatamayabilir. Bu pisliğin bir de yedi tane istismar dosyası varmış! Bunun gibi vicdansızlar aramızda dolaşırken nasıl bu ülkede yaşayalım?
Kadına/çocuğa şiddeti ve istismarı bir tek şiddetle engelleyebilirsiniz, kanunla, hapisle vs engellenecek bir şey değildir, şimdi öyle eğitim ailede başlar safsatalarını geçiyorum onlar zaten yıllardan beri söylenen şeyler de, çocuğa şiddet uygulayan bir erkeği gördüğünüz anda veya suçu sabitleşmiş bir yetişkin erkek gördüğünüz anda cezasını orada kendiniz kesmelisiniz, polisi, davayı beklerseniz o çocuğun/kadının/masumun ölümüne sebep olabilirsiniz çünkü hukuk geç işleyen, zaman isteyen bir bilimdir, temiz bir meydan dayağı tüm sorunu ortadan kaldırır...
@seherlvm He he o zamanlar bizi mi yiyorlardı neydi ama maksat burada zaten demek istediğimmşey şuydu hani zanlıya hiç. bir hak verilmeyecek öldürmemek şartıyla güzeeeel bi dayak atılacak bak nasıl azalıyor...
@seherlvm ona yetişmek için mucize gerek ben gözümüzün gördüğü elimizin yetiştikleri için diyorum ha şöyle yakalandığı zaman başına geleceklerden çekinip bu işi yapmaktan çekineceği için bunlar da azalır emin ol
Bununn cezası hapiiis olmamalı birde bu kansızı içerde besleyecekler mi? Hapis bu ve bunun gibilere mükâfat sayılır. İçerde olması her şeyi unutturacak mı? Içerde ama karnı tok içerde ama sağlığı yerinde içerde ama yattığı yer sıcak buuu gibii caniiilere hapiis lükks.. Hapiste olması hala yaşıyor ve sağlıklı bir şekilde nefes aliyor olması o bebeğin fiziksel ve psikolojik sağlığını geriye getirecek mi? Aynı şeyleri onun üzerinde de durmadaannn gercekleştireerekkk iskence edilerek ölmesi lazım..
Kusura bakmasin kimse de, su yaratigin hayatta kalmasina cok karsiyim ben.
Bunun cozumu adliyede mi simdi? Degil. Cikar salondan at bahceye. Cezasini hakettigi sekilde versinler. Hukuk kelimesinden tiksindik artik.
Yere batsin adaletleri. Bu pici doyuracak vergiyi ben vermek istemiyorum. Vergisine s... Bunu beslemek semirtmek ne zamandan beri bana hizmet a?
Tipine baksana sunun. Anasi dogurmamis ki sicmis bunu. Gerci bu ne ki anasi ne olsun. Sunu yetistirenin de serefini s... ben. Seni doguran ananin da emegi gecen babanin da...
Asla asla asla her kadın anne olmayı hak etmiyor. Asla. Burada en az suçlu kadar anneyede sinirlendim. 2 yaşında bir oğlun var ve sen internetten sapık mı, katil mi ne olduğu bilinmez insanı eve alıyorsun, üstelik oturup ben çocuğumu babasız nasıl daha iyi bir şekilde büyütürüm, neler yapmalıyım diye düşünmek varken gidip sevgili derdine düşüyorsun.
Çocuğu olan insanların önce evlatlarını düşünmeleri gerekiyor kendi zevkleri uğruna. yetmiyor sen daha bebeğini sosyal medyadan tanıştığım bir insana nasıl emanet edebiliyorsun aklım almıyor bu insanları bu katil kadar annesi/babası da suçlu gözümde. insanlığımdan gerçekten utanıyorum bu ülkede yaşanılanlar dan ya hayvana ya çocuğa güçleri yetiyor.
7 cm anal yırtık mı? Bu nasıl olay ya deliricem şimdi. Bu şerefsiz soysuzları ne yapalım illa linç mi edilmeleri lazım tekrarlanmaması için? Ne şimdi bu? Ramazan ramazan evimizde oturuyoruz bu mu yani Türkiye'de yaşanan olay?
Şeytan görse kaçar bu pisliklerden nasıl iğrenç ya! Deli olucam
Okurken midem bulaniyor 2 yasinda cocuk yasiyor sorsan bu aşağılık adama en buyuk vatansever en dindari kendisidir ama gercek yuzu bu... bunlara artik biri dur demeli İstanbul sozlesmesi gibi yasalara ihtiyacimiz var siyaseti birakip artik cozum bulmalari lazim... layik olduklari yere konulmalari hic bir cocuga kadina erkege zarar vermemeleri lazim...
Herkes anne olmamalı. Özellikle anne diyorum çünkü çocuğu büyütmesi gereken anne. Bir kadının çocuğu olduktan sonra artık hayattaki tek hedefi çocuğunu en iyi şekilde büyütmek olmalıdır, başka erkek bulmak değil.
Ben bu tip ruh hastalarının cezaevi yerine işkence edilerek öldürülmesini istiyorum veya meydan dayağı atılsın dayak yiyerek gebersin ders olur amacı bu şekil iğrençlik yapmak isteyenlere işte. Okurken midem kaldırmadı küfür etmek istiyorum anasına kadar sövmek istiyorum ama bu kadar iğrençliği okuduktan sonra midem kaldırmıyor tez zamanda soluğu kesilir inşallah.
Ben kestim artık umudumu.. Bi insan daha ne kadar alçalabilir diyorum her bu haberleri okuduğum da. Gerçekten yeter.. yeter yhani. Abi yeter cidden bunu anlayamayacak kadar mallar mı mk bi hadi ordan gidin. Ya sürekli, her akşam yemeğinde, haberleri izlerken midem bulansın istemiyorum.. Yoruldum yahu ben bunları okuyup tepki vermekten yoruldum ama kimilerinin 3 maymunu oynaması ya da Hakketti gibi salak saçma yorumlar yapanlar yorumlamış belli ki.. YETER
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ulke kafayi yemiş. Erkekler ve kadınlar olarak ciddiyim. Su iğrenç erkeğe diyecek bisey yok önce hadım sonra idam lazım buna. İkinci olarak küçük bebeği olsa da kadınlar hemen boşanmaya çok hevesli hale geldiler. Artık çok sık duyar olduk evli insanlarla ilişkiler küçük bebeği olup boşanmak isteyen kadınları. Yeter artık yeter oyuncak ettiniz herseyi. Haysiyet namus hiç bisey kalmamış kimsede.
Kadınlar böyledir işte, pür ahlaksız tüm kötücül kişilik özelliklerini tayışayan erkeklerle olup kendi ölümlerine neden olmalarının yanında, çocuğuna hatta çevresine bile verebileceği zararlara yol açıyorlar. Eril ve dişil; birbirini tamamlayan yekpare vucut bulan müşterek bir kötülük.
Iste bu yuzden diyoruz bebeginiz cocugunuz varsa kirin dizinizi oturun once cocugunuzu buyutun diye!!! Biktik bu yaratiklardan hem anne hemde bu yaratik ceza almali minicik yavruu yaa!!!
Bak yine aynı tip erkek. Deliriyorum. Benim küçük çocuğum olacak, bir aydır tanıdığım adamla yalnız bırakacağım. Olacak iş değil. Kansıza zaten ne söylesem az kalır + sansür yerim. İnsanlığın çivisi çıktı artık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkinci bir Gabriel Fernandez davası. Bıktım artık yemin ederim artık. Aynı bire bir aynısı netflixte izlemiştim günlerce ağlayıp, gözükme uyku girmemişti. Nasıl bir vicdanki bu bir çocuğa yapıyor bunu bu yaratık. Allah uzun ömür versin senin. Cehennemlerde çürü
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynılarını yaşamasını diliyorum ya şu bebeklerden uzak durun ya bıktık artık sizin gibi zihniyetler den kolay kolay beddua etmem hele ki şu Ramazan'a gününde ama Allah o bebeğe ne yasattiysan sana bin katını versin... Bebekler çocuklar benim kırmızı çizgim dayanamıyorum artık...
Anne niye tutuklanmıyor? Yok mu memlekette normal bir savcı? Kesinlikle tutuklanmalı... umarım hatırlamaz bunları ve iyi bir aileye verirler kuzumu atlatırsa 🙏
annesi bilemezdi... bu algı işte. annesi dikkat edecekti. annesi o çocuğu koruyacaktı bu bilmem kimin çocuğunun elinden. ortaalık insanlık dışı varlık kaynıyor. olan bir bebeğe oldu. yazık.
Allah ben onun gibi annenin taa hiçmi bebeğinin vücudunu görmez insan ya aklım almıyo bu nasıl sorumsuzluktur. Umarım o lanet adam tutuklanırda hak yerini bulmıcak tutuklansa bile idam gelsin artık şu pisliklere ya 🙄😏
Daha dünyayı bile tanımadan böyle iğrenç bişey yaşamak.. Yavrum benim.. rabbim bu adamın binbir türlü belasını versin aynısının bin beterini yaşasın adam kelimesini bile haketmeyen şahsiyetsin sen kahret böylelerini rabbim
Bu şerefsizin de öyle annenin de ALLAH belasını versin. Koca koca diye yanıp tutuştu dimi 1 ay tanıdığı adamla sevgili oluyor bırak kendisini çocuğuna yanaştırabiliyor! Birilerine eş sevgili olmaktan önce keşke önce çocuğuna anne olabilseymiş. Minik bir meleğin başına neler geldi. ALLAH ım bu çocukalrı korusun böylr iğrenç insanların elinden 🥺😔
Avi bu insanlarda duygusal farkındalık akıl beyin hic bi sey yok sen nasl bi annesin bu nasıl bi adam böyle ya !!! Allahsız onun bunun cocukları varoş sadist pislikler !!
bu ruh hastalarının içimizde elini kolunu sallayarak gezmesini hazmedemiyorum bugün onun yarın bizim çocuğumuza kanım donuyor nasıl olur aklım almıyor. Mk evlatları bi bitmediniz.
Ya küçücük bir bebek. Kanım dondu. Bunu yapan onun bunun çocuğu insan olamaz hatvan bile değil yaratık. İnşaAllah aynısını hatta daha beterini ona yaparlar.
Bu a q herifi kadar onun annesi olacak sevgilisi olacak alçak da suçlu al birini vur ötekine annelik babalık için test yapılsın artık yeter ya böyle bişey yok!
Buna benzer bir olay daha olmuştu. Düğün gecesi birisi uyuyan birinin bebeğine istismar etmişti ama yalanlamışlardı. Hiç mi utanmaları arlanmaları yok ya
Ne söyleyelim daha doğrusu neden hakkında oturup konuşalım, neyin nasıl olacağı, nasıl engelleneceği, düzeleceği her şey belliyken bu tür haberler çene yoracak çerezler haline nasıl geldi, hemen şu an önüne geçirmesi gereken meselelerken her defasında birer dedikodu malzemesi gibi detaylarıyla, görselleriyle kamunun önüne sunulması bile saçmalık.
Şu mahluku görmek istemiyorum şeytan tipli bile diyemem şeytana hakret olur miğdem kalkıyor yüreğim yanıyor ya cidden instagrami sildim KS yide silcem bu gidişle