Medipol esenler hastanesinde 3 yaşındaki bir çocuğa istismar edildi polis ve gazeteciler hastaneye gittiklerinde fahrettin koca'nın kardeşi yalan ihbar olduğunu böyle bir şeyin yaşanmadığını söylemiş istismar olduğu halde olmadığını söylemişler fakir ve hasta olan bir babaya kocanın kardeşi olayı örtbas etmek için aileye para vermiş ve sözleşme imzalattırmışlar kesin tehdit etmişlerdir. Oda yetmiyormuş gibi 3 yaşındaki bir çocuğa istismar eden kişi serbest bırakılması için uğraşmışlar fazla detaya girmek istemiyorum sizlerinde çocukları var kardeşleriniz vs var size yapılsaydı gidermiydiniz asla gitmezdiniz medipol hastane olur okul olur vs gitmeyin siz giderseniz sizin onlarda ne farkınız kalır?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah kimseye boyle birsey yasatmasın ama bir baba olarak zikeyim böyle adaleti de uygulanmayan kanunu da ben kendi adaletimi kendim uygularım boyle kansızların cesedini bakanlığın önüne atacaksın o zaman ört pas edecekler herkes gerçeği öğrendikten sonra bu hukumet zamanında örtülmeye calisildi hep böyle igrenc vakalar
Yukarıda bak istismarcıyı serbest bırakılması için uğraşan bir hastane sahibinin her hastanesinde böyle bir şey olacak değil diyor zihniyete bak
Tecavüzcünun tacizcinin vatan haininin cezası idam olmalı yoksa bu zihniyetler toplumdan temizlenmez bitmez ben dediklerimde gayet ciddiyim. bir baba olarak onlari savunan saglik bakanliginin kapisina cesedlerini atacaksin basını da cagisaracaksin bak bakalim. olayi ort pas. edebilecekler mi ya da o koltukta oturmya devam edebilcekler mi
Belli ki aile kimsesiz normalde bizim orada öyle bir şey yaşansa aile toplanıyor intikam kararı alıyor olması gereken bu yapan ve fahrettin koca'nın kardeşi öldürülmeliydi
Bunu tüm gerçekleri ile duyumak daha iyi olurdu gidip dogrudan bir bakanı olduremezsin
Aile üyeleri eline fırsatı geçtiği gibi öldürmeli
Biliyorum doğrudan öldürülemiyeceğini suikast yapabilirler
Suikast felan yapamazsın da sosyal medyayı silah gibi kullanabilirsin yöntem çok ama bu hükumete oy verenler günü geldiğinde pisman olucaklar tacizci ve tecavüzcüyü katili bu kadar savunan adaleti uygulayamayanlar o makamlardan alınmalılar
Zaten sosyaş medya da paylaşıyorum hastane yönetiminden tehdit aldım beni şikayet edeceklerini söylediler bende git kimse nerye şikayet ediyorsan et dedim eve tebligat geldi tebligatı almadım eğer imza atıp alsaydım hukuki süreç başlayacaktı ben bunu bildiğim için almadım
Niye yapılmasın suikast Cumhuriyet Başkanı değil
Ne tebligatıymıs gelen?
Uyarı hastanemiz ile ilgili evrak paylaşımı yaparsanız hukuki süreç vs başlacakları ile ilgili 3 5 kez gönderdiler bir ara dalga geçtim yanlış ev adresi verdim adresimi değiştirdiğimi söyledim oraya bile gönderdiler 😂😂
Değişir her medipol hastanesinde olcak diye bir şey yok pislik her yerde maalesef
Senin zihniyetini s. kiyim Siz galiba olayı tam olarak bilmiyorsunuz fahrettin koca ve kardeşi ap açık ortada istismar eden kişiyi serbest bırakılması için uğraşmışlar zaten kendileri akp li ve hukuka göre o kişinin serbest bırakılması mümkün değil her medipol hastanesinde olacak şey değil diyorsun böyle bir hastane sahibinin hastanesine gitmeye devam et sen istismar olayını kapatmaya çalışan koca ailesinin hastanesine git senin başına gelse senin için bile aynı şeyleri yapacak kişilerin hastanesi git tamam mı ben senin gibi biri için söylemiyorum
Sen önce bi düzgün konuş benimle. Ben ayrıca serbest kalsın demedim düzgün oku pislik her yerde maalesef dedim bunun için yeterince uğraşılmıyor. Haklı haksız herkes olması gerektiği yerde değil. Sen daha ne sen yazığımı düzgün okuyamıyorsun teyze hemen başına gelsin vs bilmem kötü kelimeler asıl sen. Önce kendi kalbine bak terbiyesiz
Her medipol hastanesinde olacak diye bişey yok diyorsun ben serbest kalsın demedim diyorsun istismarcı kimin sayesinde serbest koca ailesi medipol gurubu sayesinde olayın üstünü kapatmaya çalışan kocanın kardeşi onların hastanesi her medipol hastanesinde olacak diye bir şey yok diyorsun bunu derken ne demek istiyorsunuz diğer hastanelere gidebilirsiniz anlamına gelmiyor mu böyle al. çakların hastanesine giden al. çaktır hastane sahibipleri istismarı örtbas etmeye çalışıyor senin kurduğun cümle doğru mu sence senin yazdıklarını çok iyi bir şekilde okuyabiliyorum senin başına gelse anne babana para verip kimseye söylemeyin deseler galiba hoşuna gidecek
yalan değil mi bu haber
Hayır değil
Ailesi bile konuştu yapabileceğimiz bir şey yok dedi
olsun ya medipol iyidir herkes oraya gidiyor bir seferlikten bir şey olmaz
Peki medipol hastaneleride gereksiz ameliyat yapıldığını biliyormusun çok iyi bir yer tabi sana göre öyle
kim diyor onu ben öyle bir şey görmedim
Ben diyorum inanmıyorsanız medipol Bahçelievler hastanesi Google yorumlarda bakabilirsiniz şikayetvar. com üzerinden bir kişi gereksiz ameliyat edildiğini dile getirmiş
Ameliyat epekriz raporu paylaşmış
olsun o kadar en azından hizmeti iyi